VG > Økonomi

Thursday, 21 June, 14:41

VG - 22 Feb 18 kl. 01:25

Forbrukerrådet mener Nintendo bryter loven

Forbrukerrådet har undersøkt digitalt kjøp av videospill og mener Nintendo ikke følger angrerettloven eller forbrukerkjøpsdirektivet..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Nintendo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forbrukerrådet, mener, Nintendo, bryter, loven
Hegnar.no - 22 Feb 18 kl. 06:35

Forbrukerrådet: Nintendo bryter loven

Forbrukerrådet mener Nintendo ikke følger angrerettloven eller forbrukerkjøpsdirektivet. Nå ber de spillselskapet innføre angrerett på Nintendo eShop..

E24 - 22 Feb 18 kl. 06:18

Forbrukerrådet: Nintendo bryter loven

Forbrukerrådet mener Nintendo ikke følger angrerettloven eller forbrukerkjøpsdirektivet. Nå ber de spillselskapet innføre angrerett på Nintendo eShop..

VG - 15 Mar 18 kl. 02:18

Forbrukerrådet mener sjekke-app bryter loven

Dating-appen Grindr deler sensitive personopplysninger med et eksternt firma. Forbrukerrådet vurdere å anmelde selskapet..

P4 - 15 Mar 18 kl. 05:56

Forbrukerrådet mener sjekke-app bryter loven

Dating-appen Grindr får kritikk fra Forbrukerrådet om å dele sensitive personopplysninger med et eksternt firma. Rådet vurdere å anmelde selskapet, skriver NTB. Den populære appen retter seg først og fremst mot lesbiske, homofile, bifile og transpersoner.

Hegnar.no - 31 Jan 18 kl. 09:26

Resultatvarsel fra Nintendo

Nintendo oppjusterer forventningene til overskuddet i år med 40 prosent etter at den populære Switch-konsollen gikk som varmt hvetebrød i juleferien..

Hegnar.no - 19 Nov 17 kl. 11:08

Forbrukerrådet mener søksmål mot DNB er viktig for alle pensjonssparere

Forbrukerrådet sier de tar DNB til retten for å hindre at gebyrer spiser for mye av folks sparepenger. Banken mener den har tatt godt vare på kundenes penger..

NRK - 15 Mar 18 kl. 02:03

Vurderer å anmelde Grindr

Dating-appen Grindr deler brukernes hiv-status med et eksternt firma. Forbrukerrådet vurderer å anmelde Grindr for håndteringen av personopplysninger, melder NTB. – Vår tolkning er at Grindr bryter loven, sier Gro Mette Moen i Forbrukerrådet..

Dagbladet - 28 Jan 18 kl. 08:36

Forbrukerrådet: - Det er dyrt og unødvendig

Forsikringer på produkter som telefoner, TV-er og vaskemaskiner er dyre og unødvendige, mener Forbrukerrådet..

NRK - 01 Mar 18 kl. 20:48

Mener tollforslag bryter reglene

President Trumps forslag om høye tollsatser på import av stål og aluminium bryter med reglene i Verdens handelsorganisasjon (WTO). Det mener den tyske stålforeningen. Nå må Europa stanse dette forslaget, mener foreningen, ifølge Reuters..

P4 - 08 Feb 18 kl. 08:49

Forbrukerrådet vil ha aldersgrense på energidrikk

Forbrukerrådet vil nå ha aldersgrense på energidrikk. Rådets egen undersøkelse viser at barn helt ned i 10-årsalderen drikker energidrikk regelmessig. Flere ungdom har vært innlagt med alvorlige helseproblemer som følge av høyt inntak.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Oslo-politiet satser på trygghet for innbyggerne

Den pågående innsatsen i Oslo sør er en av våre høyest prioriterte oppgaver. Det har den vært lenge, og dette må vi stå i over lang tid..

VG - 2 timer siden

Ap-krisen: Støres pressesjef slutter

Ap-leder Jonas Gahr Støres nærmeste kommunikasjonsrådgiver, Camilla Ryste, slutter i jobben etter fire år..

VG - 4 timer siden

Tredve år med sataniske vers

LONDON (VG) Jeg spurte en gang en iransk toppdiplomat hvordan det kunne ha seg at den mange tusen år gamle persiske høykulturen kunne bli så opprørt over en enkelt bok at en forfatter kan bli dømt til døden i et annet land. Med et lite smil forklarte han at politiske myndigheter ikke kunne omgjøre en fatwa utstedt av den religiøse ledelsen..

VG - 4 timer siden

Breiviks anke avvist i menneskerettighetsdomstolen

Anders Behring Breivik mener staten har krenket hans menneskerettigheter gjennom umenneskelig og nedverdigende soningsforhold. Europadomstolen avviser anken til massemorderen..

VG - 7 timer siden

Telenor risikerer gigantbot på 906 millioner kroner

Konkurransetilsynet varsler at de kommer med et beslutning i saken hvor Telenor, ifølge tilsynet, har misbrukt sin dominerende stilling i mobilmarkedet..

VG - 8 timer siden

Her kommer nasjonalpark nummer 40

Lofotodden har et av verdens mest spektakulære kyst- og fjellandskap, mener miljøvernminister Ola Elvestuen (V)..

VG - 8 timer siden

Nancy Pelosi og rettighetsgruppe lite imponert over Trumps snuoperasjon

Demokratenes leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, sier Donald Trumps direktiv for migrantbarna erstatter kun «en form for barnemishandling med en annen»..

VG - 8 timer siden

Barna på grensen

Ved grensen mot Mexico er 2 300 barn siden april blitt tatt med tvang fra foreldrene og plassert i interneringsleire. Over 100 av dem er under fire år. Dette er en umenneskelig praksis som ikke er den amerikanske rettsstaten verdig..

VG - Igår: 12:26

Stort jordras i Trøndelag - 100 personer får ikke reise hjem

Det 800 meter lange skredet har allerede tatt med seg en gravemaskin ut i sjøen i Leksvik i Trøndelag, og er i fare for å utvide seg. Politiet har evakuert 35 boliger..

VG - 21 timer siden

Trump signerer direktiv om vern av familier på Mexico-grensa

USAs president Donald Trump signerer et direktiv som skal hindre at barn skilles fra sine foreldre etter ulovlig grensekryssing fra Mexico..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt