E24 > Økonomi

Monday, 01 June, 18:04

E24 - 15 Aug 19 kl. 13:27

Forbrukerrådet reagerer på telefonmas fra Santander: – Dette er bøllete

Jorge Jensen i Forbrukerrådet forventer mer fra Santander enn en beklagelse via mediene. Bankens norgessjef varsler grep..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Jensen, Forbrukerrådet, Santander

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forbrukerrådet, reagerer, telefonmasfra , Santander, Detteer , bøllete
P4 - 02 Jul 19 kl. 17:33

Santander får milliongebyr

Banken Santander har fått gebyr på 9 millioner kroner for brudd på hvitvaskingsloven. Det er Finanstilsynet som ilegger banken gebyret fordi 1,6 millioner transaksjoner ikke er kontrollert etter hvitvaskingsloven, melder E24. Santander mener lovbruddet ikke burde være nok til å gi banken et gebyr, og stiller spørsmål ved at det gis gebyr for et forhold de selv gjorde tilsynet oppmerksom på..

E24 - 29 Mar 20 kl. 19:06

Forbrukerrådet: – Slikt går ikke an

Forbrukerrådet reagerer på at bare den «snille» tilstandsrapporten ble med i salgsoppgaven da en bolig skulle selges. – Det burde ringt mange alarmklokker hos megleren, sier fagdirektør Olav Kasland..

P4 - 24 Feb 20 kl. 11:50

Forbrukerrådet reagerer

- Flyselskapene og reiseoperatørene må gå i gjennom sine rutiner for hvordan de håndterer situasjoner som den vi har sett på Kanariøyene. Det mener leder for forbrukerdialog Pia Cecilie Høst i Forbrukerrådet. Nordmenn som er værfaste på Kanariøyene etter en sandstorm fra Sahara har kritisert selskapene for manglende informasjon.

Aftenposten - 02 Jul 19 kl. 17:23

Banken Santander ilagt milliongebyr av Finanstilsynet

Finanstilsynet har ilagt banken Santander et gebyr på 9 millioner kroner fordi 1,6 millioner transaksjoner ikke er kontrollert etter hvitvaskingsloven..

NRK - 05 May 20 kl. 11:17

Eskil Pedersen slutter i Nortura

Tidligere AUF-leder Eskil Pedersen gir seg som assisterende kommunikasjonsdirektør i landbrukssamvirket Nortura. Nå blir han kommunikasjonsdirektør for banken Santander i Norden. Pedersen begynner i sin nye jobb i Santander Consumer Bank i august..

Aftenposten - 02 Jul 19 kl. 17:23

Banken Santander har fått gebyr på 9 millioner kroner for brudd på hvitvaskingsloven

Finanstilsynet har ilagt banken Santander et begyr på 9 millioner kroner fordi 1,6 millioner transaksjoner ikke er kontrollert etter hvitvaskingsloven..

P4 - 08 Apr 20 kl. 07:07

– Vil ramme familiene

Regjeringen foreslår å øke fristen for tilbakebetaling av kansellerte pakkereiser fra 14 dager til tre måneder. Det reagerer Forbrukerrådet på..

E24 - 02 Jul 19 kl. 17:32

Santander får gebyr for brudd på hvitvaskingsloven

Finanstilsynet ilegger Santander et gebyr på ni millioner kroner etter at 1,6 millioner transaksjoner ikke ble kontrollert for hvitvasking. .

P4 - 15 May 20 kl. 16:41

Forbrukerrådet

- Regjeringens nye reiseråd er forvirrende for de reisende. Det mener Forbrukerrådet. I dag ble det klart at regjeringen viderefører rådet om å unngå utenlandsreiser til 20.

P4 - 09 May 19 kl. 10:18

Forbrukerrådet vant over DNB

Norgeshistoriens største massesøksmål endte i dag med seier for Forbrukerrådet og tap for DNB. Dermed har Borgarting lagmannsrett kommet til motsatt konklusjon enn tingretten, som ga DNB medhold. Lagmannsretten mener DNBs forvaltning av aksjefond var mangelfull, og støtter Forbrukerrådet som har krevd 431 millioner kroner i erstatning på vegne av 180.

Fler nyheter fra E24

E24 - 2 timer siden

Forbrukerrådet frykter reisende ikke får tilbake pengene sine

Det kan ikke utelukkes at en del pakkereisearrangører vil gå konkurs før forbrukerne har fått tilbake pengene sine, mener regjeringen, som peker på at dette er et uavklart spørsmål. Forbrukerrådet krever avklaring..

E24 - 2 timer siden

Utenlandske storbanker har ståltro på kronen: – Veldig, veldig billig

Både ING og Goldman Sachs vedder på at Norges valuta skal styrke seg. – Vi liker den norske kronen, særlig relativt til den svenske kronen, sier ING-strateg Petr Krpata..

E24 - 4 timer siden

Spår konkursbølge etter årets verste uke: – Svært alvorlig

Forrige ukes konkurstall var de verste i 2020. Partner Christian Aandalen i inkassoselskapet Fair forventer en «ekstrem økning» i tallene..

E24 - 5 timer siden

– Norske netthandelsaktører går dukken om fem år. Maks.

Svenske netthandelsaktører feier over norske. Vi bruker altfor mye tid på å diskutere hvorfor det gamle ikke fungerer i stedet for å utvikle oss..

E24 - 5 timer siden

Hydro og Northvolt inngår batterisamarbeid

«Hydro Volt» blir det nye selskapet som skal resirkulere batterier fra elbiler i Fredrikstad..

E24 - 5 timer siden

Hydro bygger fabrikk for resirkulering av elbilbatterier i Fredrikstad

Sammen med Northvolt skal Hydro bygge et anlegg for resirkulering av elbilbatterier i Norge. Pilotanlegget vil bli bygget i Fredrikstad..

E24 - 6 timer siden

Scania nedbemanner kraftig: 5.000 er overtallige

Scania ser seg nødt til å nedbemanne kraftig som følge av en hard nedgang i inntektene..

E24 - 7 timer siden

Svenske småsparere har nær doblet Norwegian-veddemålet

Norwegian-aksjen har lokket over 19.000 privatinvestorer fra Sverige, som har over 200 millioner kroner på spill i aksjen. Mesteparten er kortsiktige veddemål, mener aksjeekspert..

E24 - 8 timer siden

Saudi-Arabias valutareserver faller bratt etter aksje-shopping

Saudi-Arabias statlige investeringsfond har handlet for flere titalls milliarder dollar de siste månedene, blant annet i Equinor..

E24 - 8 timer siden

FN positiv til flykorridorer for å styrke turisme

Såkalte flykorridorer som lar turister reise mellom land med lav smitterisiko, kan bidra til å starte opp igjen turistindustrien, mener FN..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt