DN > Økonomi

Monday, 01 June, 17:40

DN - 18 Jun 19 kl. 19:49

Forbrukerrådet om alarmsaken: – Hvis kundene har tapt penger, må selskapene betale tilbake

Dersom vedtaket om ulovlig samarbeid står seg, mener Forbrukerrådet at kundene kan kreve penger tilbake fra alarmselskapene Verisure og Sector Alarm..
Les mer på DN


Les mer om:
Forbrukerrådet, Verisure, Sector Alarm

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forbrukerrådetom , alarmsaken, Hvis, kundenehar , tapt, penger, , selskapene betale tilbake
P4 - 23 May 19 kl. 10:52

Ber DNB-kundene følge nøye med

Forbrukerrådet ber kundene til DNB følge nøye med på sine kontoer. Både i går og i dag opplever bankkunder at betalingene deres blir trukket dobbelt. Forbrukerrådet slår fast at alt ansvar ligger hos banken.

P4 - 03 Feb 20 kl. 11:56

Forbrukerrådet om virus

Nordmenn som vil avbestille flybilletter fordi de frykter coronaviruset har ikke krav på å få pengene tilbake. Det opplyser Forbrukerrådet. Nå kan folk kun få pengene tilbake hvis reisen går dit UD har frarådet innreise, som til Hubei-provinsen i Kina som er hardt rammet, forteller Pia Cecilie Høst i Forbrukerrådet..

Aftenposten - 28 Feb 20 kl. 09:52

DNB tapte mot Forbrukerrådet i Høyesterett. Banken «beklager».

DNB tapte rettstvisten med Forbrukerrådet i saken om forvaltningen av aksjefond. DNB sier de ikke gjort en god nok jobb og beklager overfor kundene..

Aftenposten - 22 Apr 20 kl. 10:09

Forbrukerrådet: – Taxikundene fortjener et bedre tilbud. Reformen må ikke utsettes.

Flere aktører ønsker å utsette taxireformen som skal gi frislipp fra 1. juli. Forbrukerrådet og Konkurransetilsynet mener dette vil gå ut over kundene..

E24 - 19 Jan 20 kl. 11:16

Forbrukerrådet: DNB har solgt kundene noe de ikke har fått

Forbrukerrådet har så langt brukt 17 millioner kroner på søksmålet mot DNB. Nå skal Høyesterett avgjøre om 180.000 kunder har krav på flere hundre millioner..

P4 - 23 Sep 19 kl. 07:19

Ving-kunder kan ha krav på penger

Folk kan ha krav på både penger tilbake og hjelp om de er rammet av konkursen til det britiske selskapet Thomas Cook. Det sier Pia Cecilie Høst i Forbrukerrådet På grunn av konkursen innstiller reiseselskapet Ving alle sine flyvninger til og fra Norden i dag. Høst oppfordrer kundene å ta kontakt med Forbrukerrådet så snart som mulig..

P4 - 08 May 20 kl. 05:25

Krever rentesenking

Både Forbrukerrådet og Huseierne krever at bankene setter ned boliglånsrentene raskt. I går senket Norges Bank styringsrenten til null. Og fagdirektør Jorge Jensen i Forbrukerrådet sier til Dasgens Næringsliv at bankene nå har fått den nødvendige hjelpen fra staten til å bistå kundene sine gjennom koronautbruddet.

E24 - 29 Jun 19 kl. 08:03

Forbrukerrådet om DNBs «supertilbud»: – Slike tilbud burde være ulovlig

Torsdag til lørdag denne uken får kundene som bruker DNBs kredittkort «supertilbud». Dette skaper økt kredittgjeld, og burde ikke være lovlig, mener forbrukerrådet..

P4 - 03 Feb 20 kl. 11:56

Får ikke refusjon på grunn av virusfrykt

Nordmenn som vil avbestille flybilletter fordi de frykter coronaviruset har ikke krav på å få pengene tilbake. Det opplyser Forbrukerrådet. Nå kan folk kun få pengene tilbake hvis reisen går dit UD har frarådet innreise, som til Hubei-provinsen i Kina som er hardt rammet, forteller Pia Cecilie Høst i Forbrukerrådet..

P4 - 10 Jan 20 kl. 14:24

- Useriøse aktører må utestenges

Myndighetene må slå hardere ned på useriøse strømleverandører så ikke kundene blir lurt. Det sier bransjeorganisasjonen Energi Norge. I følge Forbrukerrådet blir kundene lurt når de kjøper strøm, med lureavtaler og hemmelige priser.

Fler nyheter fra DN

DN - 06 Sep 19 kl. 11:33

Sbankens priskutt på fond har vakt sterke reaksjoner –

Sbanken kuttet prisen på 400 fond – det likte forvalterne dårlig. Nå trues banken med boikott og økte priser. Skagenfond er stengt for nye kunder..

DN - 01 Sep 19 kl. 10:56

DNB-problemene er løst

Flere av DNBs nettjenester var nede søndag formiddag, også selve nettsiden..

DN - 01 Sep 19 kl. 10:56

Flere DNB-tjenester er nede

Flere av DNBs nettjenester er nede søndag formiddag, også selve nettsiden..

DN - 15 Aug 19 kl. 18:54

Slik skatter du av kryptovaluta

Å føre kryptovaluta riktig i skattemeldingen kan være en krevende øvelse. Denne guiden hjelper deg til å føre skatten riktig..

DN - 25 Apr 19 kl. 09:34

Kruser vil ta båtfolket inn i delingsøkonomien

Faste kostnader, full tilgang og bærekraftig båthold er nøkkelordene som skal få nordmenn til å dele båt. – Egentlig rart at det ikke har kommet før, sier Kongelig Norsk Båtforbund, som tror det kan sitte lengre inne å dele båt enn bil..

DN - 07 Aug 19 kl. 22:45

Samsung lanserer ny Note-telefon

Samsungs kraftigste arbeidshest - og mest omstridte - smarttelefon komi ny utgave onsdag kveld..

DN - 26 Jul 19 kl. 10:20

Har du markedets beste boliglånsrente?

Har du forhandlet deg til lav boliglånsrente? Eller ble renten din satt opp nå i sommer? Vi vil gjerne at du deler boliglånsrenten din med oss i DN..

DN - 12 Jul 19 kl. 06:21

Strammer inn kravene til agenter som selger forbrukslån: – Flere banker kan få det tøft

Nye og strenge regler til låneagenter vil snu opp ned på forbrukslånsmarkedet, mener Ådne Skjelstad (40) i den Schibsted-eide låneformidleren Lendo..

DN - 12 Jul 19 kl. 06:21

Strammer inn kravene for agenter som selger forbrukslån: – Flere banker kan få det tøft

Nye og strenge regler for låneagenter vil snu opp ned på forbrukslånsmarkedet, mener Ådne Skjelstad (40) i den Schibsted-eide låneformidleren Lendo..

DN - 09 Jul 19 kl. 06:17

Over 174.000 nordmenn er dollarmillionærer

På verdensbasis har antallet dollarmillionærer gått ned. I Norge fortsetter veksten, og over 174.000 nordmenn regnes nå som dollarmillionærer..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt