Hegnar.no > Økonomi

Monday, 01 June, 16:56

Hegnar.no - 10 Jul 19 kl. 05:15

Forbrukerrådet: Nordmenn betaler for manglende mobilkonkurranse

Mobildata er langt billigere i våre naboland..
Les mer på Hegnar.no


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forbrukerrådet, Nordmenn, betaler, for, manglende, mobilkonkurranse
P4 - 03 Feb 20 kl. 11:56

Forbrukerrådet om virus

Nordmenn som vil avbestille flybilletter fordi de frykter coronaviruset har ikke krav på å få pengene tilbake. Det opplyser Forbrukerrådet. Nå kan folk kun få pengene tilbake hvis reisen går dit UD har frarådet innreise, som til Hubei-provinsen i Kina som er hardt rammet, forteller Pia Cecilie Høst i Forbrukerrådet..

P4 - 10 Feb 20 kl. 07:55

Advarer mot blodpriser på strøm

Forbrukerrådet vil fjerne avtalene om variabel strømpris og advarer nå mot lokkepriser. Direktør i Forbrukerrådet Inger Lise Blyverket sier til VG at disse avtalene hverken er forbrukervennlige eller prisgunstige. Hun advarer mot blodpriser og mener strømleverandørene gjør svært god butikk på å selge dårlige avtaler.

P4 - 17 Sep 19 kl. 08:18

Nordmenn betaler mest kontantløst i verden

Nordmenn har ikke sedler og mynter i lommeboka lenger - der ligger det kort. For nå er vi de som betaler mest kontantløst i verden. Det gjør vi i snitt mer enn én gang hver dag.

P4 - 05 Mar 20 kl. 20:39

Mener Myheritage driver ulovlig DNA-testing

Forbrukerrådet mener DNA-testene til Myheritage er ulovlig, og har meldt dem inn for Forbrukertilsynet og Datatilsynet. Rådet mener selskapet skjuler og tåkelegge informasjon, og er bekymret for om DNA-testene nordmenn er trygt ivaretatt. 320.

E24 - 18 Jul 19 kl. 11:28

Forbrukerrådet opplever stor pågang fra utleiere: Stadig flere betaler ikke hele husleien

Henvendelsene om utleie renner inn hos Forbrukerrådet, og det særlig unge og organisatorer i kollektiver som tar kontakt. .

Hegnar.no - 15 May 19 kl. 09:28

Forbrukerrådet: Sjekk om ferieboligen på Airbnb er lovlig

To av ti nordmenn bruker Airbnb når de er ute på reise. Forbrukerrådet ber folk sjekke om ferieboligen de leier gjennom nettstedet er lovlig..

P4 - 03 Feb 20 kl. 11:56

Får ikke refusjon på grunn av virusfrykt

Nordmenn som vil avbestille flybilletter fordi de frykter coronaviruset har ikke krav på å få pengene tilbake. Det opplyser Forbrukerrådet. Nå kan folk kun få pengene tilbake hvis reisen går dit UD har frarådet innreise, som til Hubei-provinsen i Kina som er hardt rammet, forteller Pia Cecilie Høst i Forbrukerrådet..

P4 - 24 Feb 20 kl. 11:50

Forbrukerrådet reagerer

- Flyselskapene og reiseoperatørene må gå i gjennom sine rutiner for hvordan de håndterer situasjoner som den vi har sett på Kanariøyene. Det mener leder for forbrukerdialog Pia Cecilie Høst i Forbrukerrådet. Nordmenn som er værfaste på Kanariøyene etter en sandstorm fra Sahara har kritisert selskapene for manglende informasjon.

P4 - 15 May 20 kl. 16:41

Forbrukerrådet

- Regjeringens nye reiseråd er forvirrende for de reisende. Det mener Forbrukerrådet. I dag ble det klart at regjeringen viderefører rådet om å unngå utenlandsreiser til 20.

NRK - 10 Apr 19 kl. 11:30

Forbrukerrådet kritiserer Facebook

Facebooks forespeilede nye brukervilkår er en klar forbedring, men kun rent kosmetisk, hevder Fagdirektør i Forbrukerrådet, Gro Mette Moen. – Så lenge Facebook ikke tar tak i de dypere driftsmessige problemene, forblir Forbrukerrådet lite imponert..

Fler nyheter fra Hegnar.no

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:57

Tusener av demonstranter på Hongkongs flyplass

Ekspresstoget til flyplassen i Hongkong er suspendert som følge av at tusener av demonstranter søndag samlet seg ved terminalen..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:51

«Nye» verdensvalutaer senker Bitcoin

Bank of England-sjef, Mark Carney, presenterte i forrige uke ideen om å dempe dollarens dominans ved hjelp av en ny verdensomspennende digital valuta. Samtidig står Facebook på trappene for å lansere sin globale valuta Libra. Dette kan bety slutten på Bitcoins kryptodominans..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:27

Kraftig regn på Østlandet skaper trafikale problemer

Det er sendt ut gult farevarsel for deler av Østlandet grunnet styrtregn. Ved Strømtangen fyr i Fredrikstad er det målt hele 58,2 millimeter på tre timer søndag.

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:22

Skoler og barnehager må installere nettfilter

Myndighetene har nå klar en veileder for hvordan skoler og barnehager skal skjerme barn og første- til fjerdeklassinger mot skadelig innhold på internett..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:42

Grunnlag for dempet optimisme fremfor bunnløs pessimisme

Sjefstrateg positiv til aksjer, men en dans på roser blir det neppe..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:45

Prishopp på villa - steg 9 millioner på to år

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:40

Trygve Hegnar: Det store skatteranet

Dette er det ikke fnugg av dekning for..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:27

Søndagens aksjetips

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:07

USAs eldste høyesterettsdommer på bedringens vei

USAs eldste høyesterettsdommer, 86 år gamle Ruth Bader Ginsburg, sier hun er på bedringens vei etter å ha blitt behandlet for kreft..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:01

Tåregass, vannkanoner og brannbomber i Hongkong

Demonstranter kastet steiner og brannbomber, og politiet tok i bruk vannkanoner og tåregass da lørdagens demonstrasjon endte i kaos i sentrum av Hongkong..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt