E24 > Økonomi

Lørdag, 19 September, 17:37

E24 - 26 jan. 20 kl. 19:58

Forbrukerrådet: Mulig å omgå kontant-kravet

Mens Cutters har fått pålegg av Forbrukertilsynet om å ta i bruk kontanter, fikk søsterbedriften Dr. Dropin tips av Forbrukerrådet om hvordan omgå kontant-tvang..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Cutters, Forbrukertilsynet, Dr, Forbrukerrådet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forbrukerrådet, Muligå , omgå, kontant-kravet
Nyhetspressen - 05 aug. 20 kl. 10:52

Hva har nordmenn egentlig brukt tiden på uten profesjonell idrett?

Mange nordmenn bruker mye tid av sin våkne tid på idrett i forskjellige former. I noen tilfeller kanskje litt vel mye tid hvis man spør de andre i familien, men det er selvfølgelig en subjektiv vurdering – sammenlignet med for lite fysisk aktivitet er overdreven interesse for sport og idrett et luksusproblem. Hva skjer når den profesjonelle idretten tar en pause, hva er det egentlig sportsinteresserte nordmenn bruker tiden sin på?

P4 - 30 april 20 kl. 09:49

Skjerper kravet om norskkunnskaper

Regjeringen vil skjerpe kravet til norskkunnskaper for å kunne bli norsk statsborger. Det er ferdighetene i norsk muntlig kravet heves for - det er viktig for å hindre utenforskap, sier kunnskaps- og integreringsminister Guri Melby. Det kan gjøres unntak fra kravet dersom personen ikke klarer å oppnå språknivået på grunn av personlige forutsetninger eller dårlig helse..

P4 - 28 feb. 20 kl. 10:50

Forbrukerrådet: – En god dag for 180.000 DNB-kunder

– Avgjørelsen i Høyesterett er en viktig seier for norske småsparere. Det sier direktør i Forbrukerrådet, Inger Lise Blyverket. Forbrukerrådet vant gruppesøksmålet mot DNB i Høyesterett.

P4 - 18 april 20 kl. 13:51

Helsemyndighetene vet ikke hvor mange voksne kan omgås

Det er stor usikkerhet knyttet til hvor mange personer voksne kan omgås som følge av koronaviruset. For mens barn blir oppfordret til å ha kun et visst antall lekekamerater på grunn av viruset, fins det ikke et tilsvarende tall for voksne..

P4 - 07 nov. 19 kl. 17:45

Sa nei til kontant-krav

Stortinget sa i dag nei til Senterpartiets forslag om å slå fast retten til å betale med kontanter. Forslaget innebærer ikke bare at forbrukeren skal ha rett til å betalte kontant, men også at det knyttes en straffebestemmelse til plikten til å ta imot kontanter. Også i 2017 ble et lignende forslag fra Senterpartiet nedstemt..

P4 - 15 mai 20 kl. 16:41

Forbrukerrådet

- Regjeringens nye reiseråd er forvirrende for de reisende. Det mener Forbrukerrådet. I dag ble det klart at regjeringen viderefører rådet om å unngå utenlandsreiser til 20.

P4 - 15 mai 20 kl. 16:41

Forbrukerrådet: – Uoversiktlige reiseråd

- Regjeringens nye reiseråd er forvirrende for de reisende. Det mener Forbrukerrådet. I dag ble det klart at regjeringen viderefører rådet om å unngå utenlandsreiser til 20.

Aftenposten - 22 juni 20 kl. 12:56

NHO-forening tar omstridt vedtak til retten: – Staten omgår EØS-reglene

NHOs teknologiforening Abelia mener staten omgår EØS-reglene når den vil innføre nasjonale e-helseløsninger..

P4 - 07 jan. 20 kl. 09:41

Forbrukerrådet - Bytt bank

- Husholdninger med penger på sparekonto blir flådd av bankene. Det mener Forbrukerrådet. En gjennomgang de har gjort viser at mange banker opererer med svært lave innskuddsrenter på mange sparekontoer, selv om man har store summer på bok.

P4 - 03 feb. 20 kl. 11:56

Forbrukerrådet om virus

Nordmenn som vil avbestille flybilletter fordi de frykter coronaviruset har ikke krav på å få pengene tilbake. Det opplyser Forbrukerrådet. Nå kan folk kun få pengene tilbake hvis reisen går dit UD har frarådet innreise, som til Hubei-provinsen i Kina som er hardt rammet, forteller Pia Cecilie Høst i Forbrukerrådet..

Fler nyheter fra E24

E24 - 8 timer siden

Fortsatt stor avstand i bussjåførmeklingen

Busstrafikken på Østlandet kan bli rammet av streik fra søndag av. Lørdag ettermiddag er det fortsatt stor avstand mellom partene..

E24 - 1 time siden

Politiet får en halv milliard til ekstra stillinger

Regjeringen vil gi ekstra midler til neste år slik at politiet får beholde de 400 stillingene som ble midlertidig opprettet på grunn av koronapandemien..

E24 - 1 time siden

De norske aksjene som lever fett på tro, håp og tyskere

Flere grønne kometer på Oslo Børs sendes til himmels av elleville tyskere. Og den tyske invasjonen i norske aksjer kan bli langvarig..

E24 - 1 time siden

Solbergs hydrogen-strategi kan vere byrjinga på noko bra

KOMMENTAR: Noreg har ikkje lenger råd til å bruke milliardar på klimatiltak som ikkje bygger framtidas arbeidsplassar..

E24 - 2 timer siden

Alternativene til vindkraft: Dette kan det koste

Tiltak som økt opprusting av vannkraftverk eller energisparing i bygg kan redusere behovet for vindkraft. Men de kan også koste staten og skattebetalerne milliarder av kroner..

E24 - 3 timer siden

Leverer 300.000 kransekaker – investerer millionbeløp på Børsen

Nordmenn strømmer til Oslo Børs under corona. Baker Arild Christoffersen (49) satser syv millioner på bildelsprodusenten Kongsberg Automotive..

E24 - 5 timer siden

Regjeringens krisegrep ga lånefest: – Har presset opp boligprisene

Tall fra Finanstilsynet viser at regjeringens corona-oppmykning har fått enkelte Oslo-banker til å innvilge nær dobbelt så mange boliglån til søkere som ikke innfrir kravene, enn de normalt har lov til..

E24 - 5 timer siden

Et nytt kapittel i norsk oppdrettshistorie

– Vi har bare holdt på i litt over ett år nå, men det er mye som tyder på at vi gjør ting riktig..

E24 - 7 timer siden

Ukjent eiendomsmagnat døde i 2009 – nå skal Høyesterett avgjøre milliardarvens skjebne

12 norske arvinger vil forhindre at Raymond Kalley i Sør-Afrika får 73 millioner kroner i arv fra avdøde Egil A. Braathen. De mener mannen som forvaltet to truster for milliardæren har underslått store pengesummer..

E24 - 8 timer siden

Riksmekleren om mulig bussjåførstreik: Stor avstand mellom partene

Busstrafikken på Østlandet kan bli rammet av streik fra søndag av. Riksmekleren sier det er stor avstand mellom partene, som må bli enige innen midnatt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt