NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 23:14

NRK - 08 april 21 kl. 08:06

Forbereder feriepenger på dagpenger

Nav forbereder seg på å betale ut feriepenger på dagpenger før sommeren, selv om ordningen ikke er vedtatt, melder FriFagbevegelse. De rødgrønne partiene og Fremskrittspartiet fikk gjennom kravet om feriepenger på dagpenger til arbeidsløse og permitterte i februar, men bare delvis.Det gjenstår mer diskusjon før en ordning blir vedtatt. I begynnelsen av april i fjor var 433.000 mennesker registrert som helt eller delvis arbeidsløse, eller arbeidssøkere på tiltak hos Nav..
Les mer på NRK


Les mer om:
FriFagbevegelse, Fremskrittspartiet, Nav

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forbereder, feriepenger, dagpenger
NRK - 18 timer siden

Går glipp av feriepenger fra Nav

En teknisk feil som Nav ikke klarer å rette opp før sommeren, gjør at langtidsledige ikke har rett på feriepenger, men må klare seg på dagpenger. Andre får både dag- og feriepenger, skriver Klassekampen..

E24 - 09 april 21 kl. 05:35

Nav forbereder seg på å betale ut feriepenger før sommerferien

Nav forbereder seg på å betale ut feriepenger på dagpenger før sommeren, selv om ordningen ikke er vedtatt av politikerne..

E24 - 17 timer siden

Langtidsledige går glipp av feriepenger

En teknisk feil som Nav ikke klarer å rette opp før sommeren, gjør at langtidsledige ikke har rett på feriepenger, mens andre får både dag- og feriepenger..

E24 - 11 jan. 21 kl. 20:37

Han var permittert i store deler av 2020. I 2021 kan han se langt etter feriepengene.

Rundt 320.000 permitterte nordmenn kan miste feriepenger i 2021, ifølge beregninger. Morten Andreassen er én av dem.

Klartale - 08 april 21 kl. 09:00

Nav forbereder seg på å betale

Du kan få feriepenger av dagpenger. Det har flertallet på Stortinget bestemt. Nav forbereder seg på å betale disse ut før sommeren..

NRK - 18 jan. 21 kl. 11:24

Frp skeptisk til feriepengekrav

Fremskrittspartiet er skeptisk til å være med på kravet fra de rødgrønne om å gjeninnføre feriepenger på dagpenger. – Det vil koste for mye, sier Frps fHans Andreas Limi til NTB. Regjeringen fjernet feriepengeopptjening for dagpenger fra 2015..

Aftenposten - 11 jan. 21 kl. 20:37

Rundt 320.000 permitterte nordmenn kan miste feriepenger i 2021: – Det føles som dobbel straff

Rundt 320.000 permitterte nordmenn kan miste feriepenger i 2021, ifølge beregninger. Morten Andreassen er én av dem..

NRK - 07 feb. 21 kl. 21:26

Vil sikre arbeidsledige feriepenger

Permitterte og arbeidsløse bør få feriepenger i 2020 og 2021, mener Fremskrittspartiet. – Vi vet at det er mange familier som er bekymret for juni, der mange kan komme til å stå uten inntekt., sier Sylvi Listhaug..

NRK - 11 feb. 21 kl. 14:08

Flertall for feriepenger for ledige

Det er flertall på Stortinget for å gi arbeidsledige feriepenger for 2020 og 2021, melder NTB..

E24 - 11 feb. 21 kl. 14:08

Koronarammede arbeidsløse skal få feriepenger

Fremskrittspartiet har fått med seg regjeringspartiene på å gi feriepenger til alle som har vært arbeidsløse i 2020 og 2021..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Storbritannia kutter i bistanden

Den britiske regjeringen vil kutte det årlige bistandsbidraget fra 0,7 prosent til 0,5 prosent av brutto nasjonalprodukt. Avgjørelsen har ført til krass kritikk fra to hundre britiske hjelpeorganisasjoner, skriver Sky News..

NRK - 1 time siden

14-åring utsatt for tyveri

Like før klokka 21 fikk politiet melding om at en 14 år gammel gutt fikk frastjålet en gjenstand ved togstasjonen på Gausel i Stavanger. Gjerningspersonen skal også være en ung gutt. Politiet er i kontakt med fornærmede.

NRK - 1 time siden

Rømling fortsatt på frifot

Mannen som rømte fra et fengslingsmøte tirsdag ettermiddag, er fortsatt på frifot. Det bekrefter operasjonsleder i politiet, Marius Fosvold. Mannen er en av to siktede etter et tyveri av en snøfreser i Tønsberg natt til mandag..

NRK - 30 minutter siden

Stort ras sperrer fylkesvei i Alta

Et stort steinras har onsdag kveld gått over fylkesvei 8830 mellom Skillefjordbotn og Storekorsnes nord for Alta. Vegtrafikksentralen nord opplyser at det er flere løse steiner i fjellsiden som må fjernes ved hjelp av vann før veien kan åpnes igjen..

NRK - 30 minutter siden

Minst fire drept i bombeangrep

Minst fire personer er drept og tolv såret etter at en bilbombe gikk av utenfor et femstjernershotell i byen Quetta i Pakistan, ifølge politiet. Hotellet skal ofte ha besøk av politikere, byråkrater og utlendinger, opplyser assisterende politisjef..

NRK - 45 minutter siden

Fremdeles ingen pågripelser

Rundt ett døgn etter at en mann ble drept i Tønsberg, står politiet fortsatt uten konkrete mistenkte i saken. Ingen er foreløpig pågrepet, opplyser politiet. De har samlet inn en rekke videoopptak fra området som nå blir gjennomgått..

NRK - 1 time siden

Smitteutbrot på byggeplass

Det er påvist fleire tilfelle av koronaviruset ved ein byggeplass i Lillestrøm. Førebels har ti personar testa positivt. Det bekreftar ordførar Jørgen Vik i Lillestrøm kommune til Romerikes Blad..

NRK - 1 time siden

Over 1000 arresterte i Russland

Meir enn 1000 personar har vorte arresterte i Russland i samband med støttedemonstrasjonar for opposisjonsleiar Aleksej Navalnyj onsdag. Det melder observasjonsgruppa OVD Info..

NRK - 2 timer siden

Forlenger søknadsfristen

Regjeringa forlenger søknadsfristen for støtteordninga for store publikumsopne arrangement til 20. mai då fleire aktørar ikkje rakk fristen. Det opplyser næringsminister Iselin Nybø i ei pressemelding.

NRK - 2 timer siden

Testet barnehagebarn i Lindesnes

Lindesnes kommune startet i dag massetesting av 128 barnehagebarn, etter koronautbrudd i en barnehage i Mandal. – Uvanlig, men nødvendig, mener kommuneoverlegen som jobber med å få kontroll på smitten..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt