NRK > Nyheter

Fredag, 10 Juli, 07:50

NRK - 15 feb. 20 kl. 01:08

Folketallet i Egypt over 100 millio

Egypts folketall passerte denne uken 100 millioner. Innbyggerrekorden kommer til tross for at myndighetene har fremmet prevensjon og forsøkt redusere veksten. Tallene ble publisert av det statlige statistikkbyrået Capmas..
Les mer på NRK


Les mer om:
Capmas, Egypt

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Folketalleti , Egypt, over, 100, millio
P4 - 27 feb. 20 kl. 12:40

Folketallet faller i nord

Folketallet falt i Nord-Norge i fjor. I de tre nordligste fylkene gikk folketallet ned med nærmere 2000 i fjor, viser nye tall fra Statistisk sentralbyrå. På Østlandet økte folketallet med 28 000..

P4 - 27 feb. 20 kl. 20:24

Folketallet krymper i hele Nord-Norge

Folketallet krymper i hele Nord-Norge. Det viser en rapport fra Statistisk Sentralbyrå. Den nordligste landsdelen hadde 2000 færre innbyggere i fjor, Kontrastene er store til Østlandet som økte med 28.

P4 - 26 nov. 19 kl. 08:58

Vedum kaller inn statsministeren

Trygve Slagsvold Vedum kaller inn statsministeren til Stortinget. Bakgrunnen er den rekordstore nedgangen i folketallet i Nord-Norge. Senterpartilederen krever svar på hva som har gått galt og hva regjeringen vil gjøre.

NRK - 19 feb. 20 kl. 17:06

Koronasmitta i Egypt friskmeldt

WHO seier at mannen som var smitta av det nye koronaviruset i Egypt, ikkje lenger har viruset, og at han er i betring, melder Reuters. Dette var det første dømet på smitte i Egypt, og vart oppdaga førre fredag..

NRK - 17 mars 20 kl. 17:52

Egypt kaster ut The Guardian

Egypt vil ta presseakkrediteringen fra The Guardians korrespondent som følge av en sak den britiske avisen skrev om koronasituasjonen i landet. Avisen meldte søndag minst 19.000 personer kunne smittet av koronaviruset i Egypt..

NRK - 14 feb. 20 kl. 18:49

Første koronasmittede i Egypt

En utenlandsk borger er bekreftet smittet i Egypt, melder landets helsemyndigheter..

Dagbladet - 24 april 20 kl. 19:42

Påskerush to uker etter

Folketallet i Hallingdal doblet fredag..

Dagbladet - 29 jan. 20 kl. 06:00

Slaveri i USA og Egypt - noe var likt, mye ulikt

Det var en klar forskjell i bruk av slaver i USA og Egypt, men det var også en fundamental forskjell i slavenes sosiale og legale stilling..

NRK - 13 mars 20 kl. 23:50

20 omkom i uvær i Egypt

Kraftig regn og oversvømmelser har krevd rundt 20 menneskeliv i Egypt, ifølge statsminister Mostafa Madbouli. Kairo mistet to livet da de fikk elektrisk støt. Fem døde i Zariab da husene deres ble skylt bort..

NRK - 20 jan. 20 kl. 15:19

Forlenger unntakstilstand i Egypt

Egypt har forlenget unntakstilstanden som har vart siden 2017, da over 40 ble drept i et angrep mot to kirker. Dette betyr at politiet har utvidet fullmakt til å pågripe og holde folk fengslet, og at ytrings- og forsamlingsfriheten er begrenset..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Nesten ingen smittet på byen

De fleste som har fått påvist koronasmitte ble smitta hjemme. Nesten ingen ble smitta på byen, bussen eller et annet offentlig sted, skriver Aftenposten. Av de 313 smittede mellom 25.

NRK - 15 minutter siden

Åpner grensen for terror-ofre

New Zealand letter på innreisereglene for å la noen av ofrene etter moskéangrepene i fjor være til stede når gjerningsmannen dømmes, melder NTB. Dommen mot Brenton Tarrant som gjennomførte angrepene mot to moskeer i mars 2019, faller i august..

NRK - 15 minutter siden

Bolsonaro føler seg «veldig bra»

Brasils president Jair Bolsonaro, som har blitt smittet av koronaviruset, sier han føler seg «veldig bra», melder AFP. Han hyller malariamedisinen hydroksyklorokin. Bolsonaro testet posititvt for viruset tirsdag denne uken..

NRK - 15 minutter siden

Søker fortsatt etter savnet stjerne

Over ett døgn etter at hun ble meldt savnet er Glee-skuespiller Naya Rivera fortsatt ikke funnet. Politiet fortsetter søket i dag, skriver VG. Hun og sønnen tilbrakte dagen på en leiebåt på en innsjø utenfor Los Angeles, hvor hun ble meldt savnet..

NRK - 15 minutter siden

Fortsetter søket

Over ett døgn etter at hun ble meldt savnet er skuespilleren Naya Rivera fortsatt ikke funnet. Politiet fortsetter søket i dag, skriver VG. Hun og sønnen tilbrakte dagen på en leiebåt på en innsjø utenfor Los Angeles hvor hun ble meldt savnet..

NRK - 45 minutter siden

Varsler kamp mot nye EU-arbeidsbyrå

Fremskrittspartiets Erlend Wiborg mener Norge må si nei til å bli med i EUs nye arbeidsmarkedsbyrå ELA. – Jeg mener dette er en sak som det er verdt å ta kampen på, sier Wiborg til NTB..

NRK - 45 minutter siden

Smitterekord i Mexico

Mexico registrerte torsdag 7.280 nye tilfeller av koronasmitte, det høyeste antall på én dag hittil. Dessuten døde 730 mennesker.

NRK - 1 time siden

Hongkong stenger skolene

Alle skolene i Hongkong skal stenges på grunn av et nytt utbrudd av koronasmitte i byen. 42 nye tilfeller er oppdaget, og 34 av dem er smittet i byen, melder avisa South China Morning Post..

NRK - 1 time siden

Flere er avhengig av tyske turister

Mange håper at Tyskland står på lista over land man fritt kan reise til og fra når regjeringa legger frem nye reiseråd fredag klokka 12. Tyskere utgjør tradisjonelt en stor andel av turistene i Norge. Flere bedrifter er avhengig av at de får komme..

NRK - 1 time siden

14 infeksjoner fra badebakterier

14 personer fikk i juni påvist infeksjoner fra bakterier i sjøen. Bakteriene, som i verste fall kan være kjøttetende, skal nå kartlegges, melder NTB. Bakteriene kan infisere åpne sår, og i verste fall kan det ende med blodforgiftning og amputasjon..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt