NRK > Nyheter

Sunday, 16 February, 19:48

NRK - Igår: 01:08

Folketallet i Egypt over 100 millio

Egypts folketall passerte denne uken 100 millioner. Innbyggerrekorden kommer til tross for at myndighetene har fremmet prevensjon og forsøkt redusere veksten. Tallene ble publisert av det statlige statistikkbyrået Capmas..
Les mer på NRK


Les mer om:
Capmas, Egypt

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Folketalleti , Egypt, over, 100, millio
P4 - 26 Nov 19 kl. 08:58

Vedum kaller inn statsministeren

Trygve Slagsvold Vedum kaller inn statsministeren til Stortinget. Bakgrunnen er den rekordstore nedgangen i folketallet i Nord-Norge. Senterpartilederen krever svar på hva som har gått galt og hva regjeringen vil gjøre.

NRK - I førrgår: 18:49

Første koronasmittede i Egypt

En utenlandsk borger er bekreftet smittet i Egypt, melder landets helsemyndigheter..

Dagbladet - 29 Jan 20 kl. 06:00

Slaveri i USA og Egypt - noe var likt, mye ulikt

Det var en klar forskjell i bruk av slaver i USA og Egypt, men det var også en fundamental forskjell i slavenes sosiale og legale stilling..

NRK - 20 Jan 20 kl. 15:19

Forlenger unntakstilstand i Egypt

Egypt har forlenget unntakstilstanden som har vart siden 2017, da over 40 ble drept i et angrep mot to kirker. Dette betyr at politiet har utvidet fullmakt til å pågripe og holde folk fengslet, og at ytrings- og forsamlingsfriheten er begrenset..

P4 - 20 Jan 20 kl. 18:12

Egypt forlenger unntakstilstand

Egypt forlenger unntakstilstanden i landet med tre måneder. Lovendringen ble innført i april 2017 etter at over 40 personer ble drept i et terrorangrep mot to kirker. Dermed vil den ha vart i tre år i april.

VG - 22 Nov 19 kl. 14:01

Foreslår drastisk tiltak mot folkeflukten: Gjør Nord-Norge til skatteparadis

Redaktør Arne O. Holm foreslår betydelige skattekutt for å stanse nedgangen i folketallet i nord. Stortingsrepresentant Eirik Sivertsen (Ap) fra Bodø avviser ikke idéen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

40 amerikanarar smitta

40 av amerikanarane på cruiseskipet Diamond Princess er smitta av det nye koronaviruset. Det melder AFP. Dei vert evakuerte frå skipet, men må vere på eit sjukehus i Japan..

NRK - 30 minutter siden

Må innstille avgangar

Alle avgangane til Fjord Line er innstilte i morgon. Avgangane er innstilte på grunn av dårleg vêr, melder Fjord Line..

NRK - 30 minutter siden

– Løsningen var ikke bra nok

Charlo Halvorsen, underholdningsredaktør i NRK, innrømmer at back up løsningen under MGP-finalen ikke var bra nok. – Dette var ikke planen vår, det var en kriseløsning, forteller han..

NRK - 45 minutter siden

Ein person knivstukken i London

Politiet i Barking & Dagenham skriv på Twitter at dei har arrestert to personar ettar at ein person vart knivstukke på Sandringham Road i London. Ein person i 20-åra skal vere kritisk skada..

NRK - 30 minutter siden

Må kansellere avgangar

Alle avgangane til Fjord Line er kansellerte i morgon. Avgangane er kansellerte på grunn av dårleg vêr, melder Fjord Line..

NRK - 45 minutter siden

Fleire knivstukke i London

Politiet i Barking & Dagenham skriv på Twitter at fleire personar er knivstukke på Sandringham Road i London. Ein person er kritisk skada, og politiet ber folk om å halde seg unna området..

NRK - 1 time siden

Gult farevarsel for høy vannstand

Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel for høy vannstand i Østfold, Oslo, Akershus, Buskerud og Vestfold. Vannet kan bli 90-115 cm høyere enn normalt fra mandag morgen. Vannstanden er ventet å være på det høyeste omkring klokka 10-12..

NRK - 1 time siden

Norsk selskap bidreg til ISS

Kongsberg Gruppen skal bidra med breibandstilkobling til Den internasjonale romstasjonen (ISS), som vil forbetre kommunikasjonen mellom astronautar og jorda. Det skriv NTB..

NRK - 1 time siden

Norwegian satsar på langdistanse

Fleire flygingar til Nord-Amerika og nye ruter til Asia og Europa skal vere ein del av løysinga på krisa i Norwegian, seier selskapets nye sjef Jacob Schram til TT. Norwegian hadde eit underskot på 1,7 milliardar kroner i 2019..

NRK - 1 time siden

Semje om fangeutveksling i Jemen

Utsendingar frå styresmaktene i Jemen og Houthi-militsen er samde om ein plan for å utveksle fangar, i fylgje FN sin Jemen-utsending. Det skriv NTB. Dei to partane i krigen i Jemen skal etter planen utveksle om lag 16.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt