VG > Innenriks

Saturday, 30 May, 10:46

VG - 13 Aug 19 kl. 22:47

Folkehøgskolen: – Har blitt kontaktet av politiet om terrorsiktede

RISSA (VG) Medelever har fortalt at Philip Manshaus (21) fikk mer ekstreme holdninger på folkehøgskolen. Nå bekrefter ledelsen at de er i dialog med politiet..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Rissa, Philip Manshaus

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: FolkehøgskolenHar , blitt, kontaktetav , politietom , terrorsiktede
P4 - 02 Jan 20 kl. 18:38

Trusler mot folkehøyskole

Politiet etterforsker nå trusler mot Danvik folkehøgskole i Drammen. En person skal ha skrevet på et nettforum at vedkommende skal ta med seg våpen til skolen og skade noen der, melder Dagbladet. Politiet opplyser at de tar saken på alvor, men ønsker ikke å gå inn på detaljene i truslene som har blitt fremsatt..

P4 - 16 Jul 19 kl. 10:23

Flere vil på folkehøgskole

Rekordmange vil på folkehøgskole. 7385 personer har takket ja til en plass på en av landets folkehøgskoler, det er 3 prosent flere enn i fjor. Dette er femte år på rad at det er søkerrekord til folkehøgskolene..

P4 - 26 Sep 19 kl. 05:50

Rekordmange på folkehøgskoler

Rekordmange elever går på folkehøgskole i år. 7567 personer er tatt opp ved en av de 81 folkehøgskolene rundt om i landet. Det er nesten 10 prosent flere enn for fem år siden, melder Nationen.

NRK - 15 Sep 19 kl. 02:02

Elevrekord ved folkehøgskolene

Siden 2015 har det vært en ti prosents økning i antall elever som blir tatt opp på landets folkehøgskoler. I høst var det 7.567 stykker som hadde første skoledag på en folkehøgskole.

P4 - 17 Sep 19 kl. 12:46

Kvinne dratt ned 100 meter i elv

En dansk kvinne i 20-årene ramlet i formiddag ut i Mesnaelva på Lillehammer, og ble ført 100 meter ned i elven før hun kom seg på land. Kvinnen var på tur med folkehøgskolen hun går på da ulykken skjedde. Kvinnen er bevisst og ikke livstruende skadd, ifølge politiet..

NRK - 16 Apr 20 kl. 07:17

65 millionar til folkehøgskulane

Regjeringa gir 65 millionar ekstra til folkehøgskulane, som er stengt på grunn av koronaviruset. Dei ønsker å unngå å permittere tilsette. for det kunne gått utover haustens kull av folkehøgskule-elevar, opplyser regjeringa om i ei pressemelding..

NRK - 16 Jul 19 kl. 11:57

Strøymer til folkehøgskulane

Før skulestart har søkartalet til folkehøgskulane sett ny rekord femte år på rad. I mai avslutta over 7.700 elevar folkehøgskuleåret sitt, og søkartalet for neste skuleår tyder allereie på ny rekord.

Dagbladet - 31 Aug 19 kl. 11:02

Kontaktet politiet umiddelbart

Da Anne-Elisabeth Hagens familie igjen ble kontaktet av den antatte motparten 8. juli, tok de umiddelbart kontakt med politiet..

NRK - 18 Aug 19 kl. 02:53

Ikke snakk om kidnapping i Tønsberg

Politiet ble lørdag kontaktet om en mulig bortføring i Tønsberg. Det viste seg å bare være lek. Politiet ble kontaktet av en ung kvinne som kunne fortelle at hun hadde vært med på å «kidnappe» en kamerat til fest.

Aftenposten - 27 Nov 19 kl. 12:37

Denne norske skolen har en egen Liverpool-linje: – Er her for å dele lidenskapen min

Henrik Jensen (19) fra Bergen er én av 16 elever i Liverpool-klassen på den norske folkehøgskolen. Her har han mulighet til å dyrke sin store lidenskap..

Fler nyheter fra VG

VG - 18 timer siden

Fant ni avtrykk fra den mystiske Sprox-skoen

Politiet har brukt store ressurser i jakten på hvem som hadde på seg de mye omtalte Sprox-skoene. På åstedet fant de ni avtrykk av skoen i størrelse 45..

VG - 23 timer siden

Regjeringen bruker 27 milliarder kroner på krisepakke - får hard kritikk

Regjeringen bruker 27 milliarder kroner på ny coronakrisepakke, som inneholder en rekke tiltak. Men opposisjonen kommer med hard kritikk av pakken..

VG - 23 timer siden

Slik blir regjeringens tredje krisepakke

Regjeringen har varslet at de vil presentere fase tre med økonomiske tiltak i coronakrisen fredag. Dette er tiltakene som allerede er kjent..

VG - 23 timer siden

Dette vet vi om regjeringens tredje krisepakke

Regjeringen har varslet at de vil presentere fase tre med økonomiske tiltak i coronakrisen fredag. Dette er tiltakene som allerede er kjent..

VG - Igår: 09:14

Nittedal-saken: Siktet leide bolig av avdøde

Torsdag ble en mann en mann siktet for drap i Nittedal. Den sikte leide en bolig av avdøde..

VG - Igår: 09:18

Carl I. Hagen bruker samme malariamedisin som Trump

I ukens episode av podkasten Giæver og Giertsen forteller Carl I. Hagen at han har fått tak i samme malariamedisin som Donald Trump sverger til, og at han satser på Spania-ferie i sommer..

VG - Igår: 21:19

Ellen Arnstads sønn Joachim (26) død

– Da la vår elskede sønn, Joachim, ut på sin siste reise i natt. Det ble et annerledes liv, skriver tidligere redaktør Ellen Arnstad (54) i et Facebook-innlegg, publisert i kveld..

VG - Igår: 20:31

Tom Hagen til politiet: Trodde kona ville omtale ham som iskald

To dager etter forsvinningen snakker Tom Hagen om hva han tror kona Anne-Elisabeth sier til de angivelige kidnapperne: Han er iskald. Han kommer ikke til å betale..

VG - Igår: 12:55

SV-sjefen vil ikke frede Tangen-avtalen

SV-leder Audun Lysbakken er sterkt kritisk til Nicolai Tangens ansettelsesavtale, som ble kjent i dag..

VG - Igår: 11:54

NÅ: Tangens arbeidsavtale presenteres av Norges Bank

Nicolai Tangens arbeidsavtale blir presentert nå klokken 12 av Norges Bank..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt