NRK > Nyheter

Sunday, 21 October, 15:14

NRK - 21 Sep 18 kl. 02:40

Folk med master får relevant jobb

Myten om den såkalte mastersyken er sterkt overdrevet, ifølge en ny rapport fra Nordisk institutt for studier av innovasjon, forskning og utdanning (NIFU). 9 av 10 av dem som tar masterutdanning har etter få år en jobb som krever kompetansen deres..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nordisk, NIFU

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Folkmed , masterfår , relevant, jobb
Hegnar.no - 21 Sep 18 kl. 06:43

Ny rapport: 9 av 10 master-studenter får relevant jobb

Langt de fleste som tar masterutdanning har etter få år en jobb som krever kompetansen deres. Andelen som ikke hadde trengt master varierer mellom faggruppene..

Aftenposten - 21 Sep 18 kl. 03:32

Ny rapport: 9 av 10 masterstudenter får relevant jobb

Langt de fleste som tar masterutdanning har etter få år en jobb som krever kompetansen deres. Andelen som ikke hadde trengt master varierer mellom faggruppene..

E24 - 04 Aug 18 kl. 17:38

Hodejeger om studenter: – Flere bør få seg relevant erfaring

Omtrent halvparten av alle studenter som har jobb ved siden av studiene oppgir at jobben ikke er relevant for sitt studie. Rekrutteringseksperter mener dette kan være avgjørende for om man blir kalt inn til intervju..

Aftenposten - 11 Oct 18 kl. 11:37

Her får folk søke jobb som statsråd. Spydighetene hagler mot kommende statsminister.

På denne nettsiden inviteres innbyggere i Irak til å søke om jobb som minister i landets regjering..

Aftenposten - 26 Jun 18 kl. 20:05

Solberg om hva hun må lykkes med: Å sikre jobb til «flere av dem som står utenfor.»

Statsministeren vil ikke garantere å innfri NATOs mål om forsvarssatsing. Men det hun sier det er viktigst å lykkes med, er å få innvandrere og folk med nedsatt arbeidsevne i jobb..

Klartale - 26 Jun 18 kl. 12:54

Bra for Norge å ha eldre folk i jobb

Bra for Norge å ha eldre folk i jobb.

VG - 15 Jul 18 kl. 16:24

Håvard (18) drept på jobb

VADSØ (VG) Håvard Pedersen (18) ble drept på jobb lørdag kveld. Politiet har før drapet i Vadsø vært i kontakt med den siktede 17-åringen ved to anledninger fordi han fulgte etter folk..

NRK - 30 Aug 18 kl. 07:43

Politistudentar får ikkje jobb

Ferdigutdanna politifolk er fortvila fordi dei ikkje får fast jobb etter utdanning. Over halvparten av studentane med bestått eksamen i fjor er utan jobb, mens frå 2018-kullet fikk bare ni politifolk fast jobb før sommaren, viser tal frå politiet..

NRK - 31 Aug 18 kl. 07:55

Mener Frp brøt valgløfte om jobb

Leder i justiskomiteen på Stortinget, Lene Vågslid (Ap), mener Frp bryter løftet om at alle som fullfører Politihøgskolen skal få jobb. Tall NRK har hentet inn viser at det kun er 9 av 577 uteksaminerte studenter i år som har fått fast jobb..

NRK - 17 Oct 18 kl. 13:44

Fire av ti ferske politifolk i jobb

Fire av ti politistudenter som sto på eksamen i vår, jobber i dag i politiet, viser Politidirektoratets tall for tredje kvartal. 12,1 prosent har fått fast jobb. På samme tid i 2017 hadde 51,9 prosent jobb i politiet, og 11,9 prosent hadde fast jobb..

Fler nyheter fra NRK

NRK - nu

Fleire omkomne i togavsporing

Minst 17 menneske er stadfesta omkomne i ei togavsporing på Taiwan, opplyser styresmaktene og jernbaneselskapet. Minst 126 vart skadde i ulykka. Fem av togsettet sine åtte vogner velta i avsporinga, som skjedde i Suao i Yilan-distriktet..

NRK - 15 minutter siden

KrF Kvinner stemte søndag

KrF Kvinner stemte søndag ettermiddag over KrFs retningsvalg. 34 prosent vil inn i dagens regjering, 27 prosent ønsker en regjering med KrF, Ap og Sp, mens 39 prosent vil forbli i opposisjon..

NRK - 45 minutter siden

Ofotbanen stengt etter avsporing

Ofotbanen er stengt etter at et lokomotiv kjørte på en stein i sporet og sporet av med én aksling ved Djupvik søndag formiddag. Ingen er skadet, men banen er stengt på ubestemt tid. Avsporingen skjedde ved Djupvik mellom Narvik og Straumsnes..

NRK - 1 time siden

Russland: USA tar et farlig steg

Trumps beslutning om å trekke USA fra nedrustningsavtalen er et farlig steg, mener Russlands viseutenriksminister Sergej Rjabkov. Han mener avtalen som forbyr landbaserte mellomdistanseraketter er avgjørende for sikkerheten og stabiliteten i verden..

NRK - 2 timer siden

Joachim Rønneberg døde i natt

Den kjente krigsveteranen Joachim Holmboe Rønneberg sovnet stille inn natt til søndag, 99 år gammel. Ålesunderen var motstandsmann som i årene 1941–1945 var medlem av Kompani Linge. Han er mest kjent for å ha ledet tungtvannsaksjonen på Vemork i 1943..

NRK - 1 time siden

Rødt flertall i kvinneleledelsen

KrF kvinner velger i dag nytt sentralstyre. Fire av dem vil i regjering med Ap og Sp, to vil i opposisjon og én vil i dagens regjering. Alle sju skal med i KrF Kvinners delegasjon til landsmøtet, i tillegg til fem som ennå ikke er valgt..

NRK - 2 timer siden

Unik hodeskalle funnet igjen

En av de viktigste gjenstandene hos Nasjonalmuseet i Brasil er funnet igjen etter brannen i september. Det 12.000 år gamle fossilet Luzie er nå funnet i ruinene.

NRK - 2 timer siden

Avviser innspelet frå Bergen FpU

Hordaland FpU har søndag vedtatt å avise innspelet frå Bergen FpU om å forby kjønnsskifte. – Vi kjem ikkje til å ta dette vidare til landsstyret, seier fylkesformann i Hordaland FpU, Martin Virkesdal Jonsterhaug, til NRK..

NRK - 2 timer siden

Trur ikkje på Saudi-Arabia

Storbritannia trur ikkje på Saudi-Arabia si forklaring om at Jamal Khashoggi mista livet ved eit uhell under ein slåstkamp. Til BBC seier Brexit-minister Dominic Raab at det ikkje er truverdig, og at Storbritannia støttar den tyrkiske etterforskinga..

NRK - 2 timer siden

Vil ha partiet i opposisjon

Turid Haaland, innstilt som 1. nestleder i KrF Kvinner, mener partiet bør fortsette i opposisjon. – Jeg synes det er illojalt å hive Erna, men vi lovet velgerne å ikke gå i regjering med Frp.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt