NRK > Nyheter

Sunday, 17 February, 05:14

NRK - 21 Sep 18 kl. 02:40

Folk med master får relevant jobb

Myten om den såkalte mastersyken er sterkt overdrevet, ifølge en ny rapport fra Nordisk institutt for studier av innovasjon, forskning og utdanning (NIFU). 9 av 10 av dem som tar masterutdanning har etter få år en jobb som krever kompetansen deres..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nordisk, NIFU

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Folkmed , masterfår , relevant, jobb
Hegnar.no - 21 Sep 18 kl. 06:43

Ny rapport: 9 av 10 master-studenter får relevant jobb

Langt de fleste som tar masterutdanning har etter få år en jobb som krever kompetansen deres. Andelen som ikke hadde trengt master varierer mellom faggruppene..

Aftenposten - 21 Sep 18 kl. 03:32

Ny rapport: 9 av 10 masterstudenter får relevant jobb

Langt de fleste som tar masterutdanning har etter få år en jobb som krever kompetansen deres. Andelen som ikke hadde trengt master varierer mellom faggruppene..

E24 - 04 Aug 18 kl. 17:38

Hodejeger om studenter: – Flere bør få seg relevant erfaring

Omtrent halvparten av alle studenter som har jobb ved siden av studiene oppgir at jobben ikke er relevant for sitt studie. Rekrutteringseksperter mener dette kan være avgjørende for om man blir kalt inn til intervju..

Dagbladet - 11 Jan 19 kl. 06:00

De fleste humanister får relevant jobb, og mange er gründere. Frp ser bort fra begge deler

Det er mange som har en annen arbeidsdag enn hva de så for seg da de var nitten..

Aftenposten - 11 Oct 18 kl. 11:37

Her får folk søke jobb som statsråd. Spydighetene hagler mot kommende statsminister.

På denne nettsiden inviteres innbyggere i Irak til å søke om jobb som minister i landets regjering..

Aftenposten - 26 Jun 18 kl. 20:05

Solberg om hva hun må lykkes med: Å sikre jobb til «flere av dem som står utenfor.»

Statsministeren vil ikke garantere å innfri NATOs mål om forsvarssatsing. Men det hun sier det er viktigst å lykkes med, er å få innvandrere og folk med nedsatt arbeidsevne i jobb..

Klartale - 26 Jun 18 kl. 12:54

Bra for Norge å ha eldre folk i jobb

Bra for Norge å ha eldre folk i jobb.

Hegnar.no - 26 Oct 18 kl. 08:50

Asetek vant i retten

Dommen har falt i patentovertredelssesaken mot Coolar Master Shangai..

VG - 15 Jul 18 kl. 16:24

Håvard (18) drept på jobb

VADSØ (VG) Håvard Pedersen (18) ble drept på jobb lørdag kveld. Politiet har før drapet i Vadsø vært i kontakt med den siktede 17-åringen ved to anledninger fordi han fulgte etter folk..

Klartale - 11 Dec 18 kl. 08:56

Det kan bli tøffere å få jobb

Bedrifter i Oslo sier de trenger færre folk til å jobbe. Det viser en undersøkelse..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Flere drept i gisselsituasjon i USA

Flere personer er drept i en skuddveksling som oppsto under en gisselsituasjon i delstaten Mississippi i USA. En mistenkt er pågrepet. Dramaet startet som en familiekonflikt og utspilte seg i byen Clinton i nær tolv timer lørdag..

NRK - 45 minutter siden

Frontkollisjon i Ekebergtunnelen

En personbil og en tankbil frontkolliderte i Ekebergtunnelen natt til søndag. Nødetatene rykket ut til tunnelulykken like etter klokken 4, opplyser Oslo politidistrikt på Twitter. Ingen fremstår som alvorlig skadet.

NRK - 1 time siden

– Dyrere strøm uten utenlandskabler

Uten utenlandskablene ville strømmen vært enda dyrere, mener NVE. Direktoratet mener strømprisen ville variert mer og kunne vært 2 til 3 ganger høyere om vinteren, hvis Norge ikke kunne eksportere og importere strøm fra Europa, skriver Aftenposten..

NRK - 3 timer siden

USA må bestemme seg om murpengar

USAs fungerande forsvarsminister Patrick Shanahan seier han ikkje har bestemt seg for om ein mur mot Mexico kan sjåast på som ei militær nødvendigheit. Vedtaket kan avgjere om pengane til forsvaret kan bli brukt til å finansiere Trumps planlagte mur..

NRK - 3 timer siden

Nauert vil ikkje bli FN-ambassadør

Heather Nauert trekk tilbake kandidaturet sitt til å bli USAs neste FN-ambassadør etter Nikki Haley, melder Det kvite hus. Nauert var president Donald Trump favoritt til stillinga..

NRK - 3 timer siden

Riksantikvaren stoppar godsterminal

Riksantikvaren set foten ned for Bane Nors planar om midlertidig godsterminal på mellomalderparken Koengen i Bergen mens et eksisterande lasteområde er oppteke i samband med bygging av bybanen til Fyllingsdalen, skriv Bergens Tidende..

NRK - 3 timer siden

To arresterte for knivtruslar

To personar er arresterte for knivtruslar mot ein person på Majorstua i Oslo etter midnatt. Politiet leita etter gjerningspersonane før dei blei tekne. Det blei funne to knivar på den eine personen.

NRK - 18 timer siden

Iran: – Pakistan støtter gruppen

General Mohammad Ali Jafari i Irans revolusjonsgarde sier Pakistan støtter gruppen som har tatt på seg skylda for et selvmordsangrep som drepte 27 elitesoldater. Han beskriver gruppen Jaish al-Adi som en «trussel mot islam»..

NRK - 4 timer siden

Mann skoten og drepen i Sverige

Ein mann i 60-åra er skoten og drepen i Uppsala i Sverige. Politiet har starta drapsetterforsking og leitar etter gjerningspersonane, skriv Aftonbladet. Mannen blei køyrd til sjukhuset i Uppsala, men livet stod ikkje til å redde..

NRK - 4 timer siden

Britisk flyselskap konkurs

Det britiske flyselskapet British Midland Regional med ruter til Oslo og Stavanger er konkurs. Selskapet, kjent som flybmi, peikar på brexit som ei av årsakene. Dei er også ramma av høge drivstoffprisar og utsleppskostnadar..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt