NRK > Nyheter

Wednesday, 12 December, 07:00

NRK - 21 Sep 18 kl. 02:40

Folk med master får relevant jobb

Myten om den såkalte mastersyken er sterkt overdrevet, ifølge en ny rapport fra Nordisk institutt for studier av innovasjon, forskning og utdanning (NIFU). 9 av 10 av dem som tar masterutdanning har etter få år en jobb som krever kompetansen deres..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nordisk, NIFU

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Folkmed , masterfår , relevant, jobb
Hegnar.no - 21 Sep 18 kl. 06:43

Ny rapport: 9 av 10 master-studenter får relevant jobb

Langt de fleste som tar masterutdanning har etter få år en jobb som krever kompetansen deres. Andelen som ikke hadde trengt master varierer mellom faggruppene..

Aftenposten - 21 Sep 18 kl. 03:32

Ny rapport: 9 av 10 masterstudenter får relevant jobb

Langt de fleste som tar masterutdanning har etter få år en jobb som krever kompetansen deres. Andelen som ikke hadde trengt master varierer mellom faggruppene..

E24 - 04 Aug 18 kl. 17:38

Hodejeger om studenter: – Flere bør få seg relevant erfaring

Omtrent halvparten av alle studenter som har jobb ved siden av studiene oppgir at jobben ikke er relevant for sitt studie. Rekrutteringseksperter mener dette kan være avgjørende for om man blir kalt inn til intervju..

Aftenposten - 11 Oct 18 kl. 11:37

Her får folk søke jobb som statsråd. Spydighetene hagler mot kommende statsminister.

På denne nettsiden inviteres innbyggere i Irak til å søke om jobb som minister i landets regjering..

Aftenposten - 26 Jun 18 kl. 20:05

Solberg om hva hun må lykkes med: Å sikre jobb til «flere av dem som står utenfor.»

Statsministeren vil ikke garantere å innfri NATOs mål om forsvarssatsing. Men det hun sier det er viktigst å lykkes med, er å få innvandrere og folk med nedsatt arbeidsevne i jobb..

Klartale - 26 Jun 18 kl. 12:54

Bra for Norge å ha eldre folk i jobb

Bra for Norge å ha eldre folk i jobb.

Hegnar.no - 26 Oct 18 kl. 08:50

Asetek vant i retten

Dommen har falt i patentovertredelssesaken mot Coolar Master Shangai..

VG - 15 Jul 18 kl. 16:24

Håvard (18) drept på jobb

VADSØ (VG) Håvard Pedersen (18) ble drept på jobb lørdag kveld. Politiet har før drapet i Vadsø vært i kontakt med den siktede 17-åringen ved to anledninger fordi han fulgte etter folk..

Klartale - 22 timer siden

Det kan bli tøffere å få jobb

Bedrifter i Oslo sier de trenger færre folk til å jobbe. Det viser en undersøkelse..

NRK - 30 Aug 18 kl. 07:43

Politistudentar får ikkje jobb

Ferdigutdanna politifolk er fortvila fordi dei ikkje får fast jobb etter utdanning. Over halvparten av studentane med bestått eksamen i fjor er utan jobb, mens frå 2018-kullet fikk bare ni politifolk fast jobb før sommaren, viser tal frå politiet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

MDG reagerer mot søppelforslag

To år etter at en privat aktør skapte søppelkaos i Oslo, vil Høyre privatisere tjenesten igjen. Miljøbyråd Lan Marie Nguyen Berg (MDG) reagerer kraftig og mener det er useriøs budsjettering som hun ikke hadde ventet seg fra et parti som Høyre..

NRK - 15 minutter siden

Vil verne om drikkevannskilder

Etter tidligere funn av ukjente sprøytemidler i drikkevannet i Danmark vil regjeringen nå forby sprøytemidler i nærheten av drikkevannskilder. – Her i landet skal vi kunne drikke vannet uten å være bekymret, sier Miljøministeren til DR Nyheter..

NRK - 30 minutter siden

Ingen venter renteøkning

Styringsrenten på 0,75 prosent holdes etter alt å dømme i ro på torsdagens rentemøte i Norges Bank. Spenningen knyttes til hva sentralbanken vil gjøre fremover. Uro i økonomien gir rom for usikkerhet, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Michael Flynn ber om å slippe fengs

Advokatene til Donald Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver Michael Flynn ber om at han skal få slippe fengselsstraff. De argumenterer med at han i hele hans karriere har viet all sin tid til nasjonen og at han har innrømmet at han har løyet for FBI..

NRK - 1 time siden

EU angriper norsk pizzatoll

EU vil ha nye forhandlinger med Norge for å få ned tollen på ferdigvarer som pizza, sjokolade, suppe og saus. Det er den norske tollen på handel med bearbeidede landbruksvarer EU nå vil til livs. Utenriksministeren opplever ikke dette som noe press..

NRK - 1 time siden

Mann henrettet i Texas for drap

Alvin Braziel var i slutten av tenårene da han ranet et ungt ektepar og skjøt og drepte mannen. 25 år etterpå måtte Braziel onsdag bøte med livet i et fengsel i Texas. Drapet to sju år å oppklare.

NRK - 1 time siden

Liv Ullmann hylles på 80-årsdagen

Statsminister Erna Solberg (H) er blant dem som skal hylle Liv Ullmann i en stor bursdagsfeiring på Nationaltheatret søndag. Verdensstjernen fyller 80 år. Det blir en kjendistung fest med bursdagssang, kulturinnslag og et eget festskrift om Ullmann..

NRK - 1 time siden

–Opptrådte uvettig i sosiale medier

Væpnet politi slo til mot en skole i Trondheim etter at elever chattet om skoleskyting. Uvettig opptreden på sosiale medier, var politiets vurdering til slutt, skriver Adresseavisen. Fire elever under 15 år ble tatt med til politistasjonen..

NRK - 1 time siden

Millionkrav mot overgrepsdømt mann

Erstatningskravene mot en overgrepsdømt politiker fra Hordaland er på over 11 millioner kroner. Mannen ble nylig dømt til elleve års forvaring. Dommen er anket og tirsdag startet erstatningssaken mot mannen, skriver Bergens Tidende..

NRK - 3 timer siden

Mann dømt for å ha voldtatt kamerat

En mann i 50-årene er i Sør-Trøndelag tingrett dømt til to år og tre måneders fengsel for blant annet sovevoldtekt mot en kamerat. Mannen erkjente delvis skyld da saken mot ham startet forrige uke, skriver Adresseavisen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt