NRK > Nyheter

Thursday, 12 December, 17:06

NRK - 14 Aug 19 kl. 00:47

Flytrafikken i gang igjen

Flytrafikken ved Hongkongs flyplass er i gang igjen etter tirsdagens sammenstøt mellom politi og demonstranter. Protestene på flyplassen har vart i fem dager..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hongkongs

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flytrafikkeni , gang, igjen
Aftenposten - 10 Jul 19 kl. 20:04

Flytrafikken i gang igjen på Gatwick

Flytrafikken på Gatwick-flyplassen utenfor London er i gang igjen etter en stans tidligere på kvelden. Men reisende må regne med forsinkelser..

Aftenposten - 10 Jul 19 kl. 20:04

Flytrafikken i gang igjen på Gatwick - men forsinkelser utover kvelden

Flytrafikken på Gatwick-flyplassen utenfor London er i gang igjen etter en stans tidligere på kvelden. Men reisende må regne med forsinkelser..

NRK - 13 Aug 19 kl. 00:34

Flytrafikken i gang igjen

Trafikken ved flyplassen i Hongkong er i gang igjen. Det opplyser myndighetene tidlig tirsdag morgen..

P4 - 14 Aug 19 kl. 05:23

Flytrafikken gjenopptatt i Hongkong

I Hongkong er flytrafikken i gang igjen nå i morgentimene etter to dager med til dels voldsomme demonstrasjoner på den internasjonale flyplassen. Det skal fortsatt være et titall demonstranter igjen i bygningen, men det meldes at innsjekk og flyavganger foreløpig går som normalt. I går tok politiet i bruk batonger og pepperspray mot demonstrantene, etter at de gikk løs på to personer de beskyldte for å være hemmelige kinesiske agenter..

P4 - 13 Aug 19 kl. 08:43

Demonstrantene tilbake i Hongkong

Flytrafikken er truet igjen i Hongkong. Hundrevis av demokratidemonstranter har inntatt Hongkong flyplass nå i morgentimene. Flyplassen åpnet igjen for få timer siden, etter at en massiv demonstrasjon førte til at alle flyvninger ble innstilt i går.

NRK - 04 Aug 19 kl. 05:07

Faremelding for flytrafikken

Meteorologisk institutt sendte ut faremelding for flytrafikken på Oslo lufthavn Gardermoen i forbindelse med uværet natt til søndag. Faremeldingene er blitt sendt ut over to omganger og varer fram til klokka 04.30, skriver Dagbladet..

E24 - 14 Aug 19 kl. 05:47

Flytrafikken går igjen i Hongkong

Etter to dager med til dels voldsomme demonstrasjoner på Hongkongs internasjonale flyplass, åpnet trafikken igjen onsdag morgen..

P4 - 31 May 19 kl. 12:32

Togtrafikken i gang igjen

Togtrafikken er nå i gang igjen mellom Larvik og Skien, etter at strekningen var stengt på grunn av problemer med strømtilførselen tidligere i dag. Bane Nor sier reisende fortsatt må regne med forsinkelser og innstillinger..

P4 - 15 Jul 19 kl. 08:39

Togtrafikken i gang igjen

Togtrafikken er nå i gang igjen etter røykutviklingen på Nasjonalteateret stasjon i Oslo sentrum i morgentimene i dag. Brannvesenet har ikke funnet årsaken til røyken og nødetatene drar nå fra stedet. Bane Nor opplyser at det må påregnes forsinkelser utover dagen..

P4 - 24 Jun 19 kl. 11:33

Togtrafikken er i gang igjen

Togtrafikken er nå i gang igjen mellom Oslo S og Oslo Lufthavn, etter at det har vært full stans i formiddag. Inntil videre går det færre tog enn vanlig, men det er ventet at trafikken vil normalisere seg ganske snart..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Labour kan miste tidligere bastion

NRK - 30 minutter siden

Trump: Nær handelsavtale med Kina

USAs president Donald Trump skriver nok en gang på twitter at det nærmer seg er handelsavtale mellom USA og Kina..

NRK - 45 minutter siden

Vrakdeler stammet fra styrtet fly

Chilenske myndigheter bekrefter at vrakdelene som ble funnet i havet på onsdag, stammer fra militærflyet som styrtet utenfor Antarktis tirsdag. Det melder AFP. Det er også funnet levninger av mennesker, bekreftet landets forsvarsminister torsdag..

NRK - 1 time siden

90 dagers fengsel for å skyte ulv

En jeger er i Eidsivating lagmannsrett dømt til 90 dagers fengsel og tap av jaktretten i fem år for å ha skutt en ulv to dager før lisensjakten åpnet. Jegeren var på elgjakt på Øyerfjellet ved Snultra i Oppland, skriver Gudbrandsdølen Dagningen..

NRK - 1 time siden

Avdøde sto stille i Kvitfjellulykka

Mannen som døde i alpinanlegget i Kvitfjell 1. desember, ble påkjørt mens han sto stille i bakken. Det har kommet fram gjennom vitneavhør.

NRK - 1 time siden

Drapsmann drept av demonstranter

I Irak drepte en mann fire demonstranter og to butikkansatte i Bagdad torsdag. Deretter ble han drept av demonstranter som hengte ham opp i en stolpe byen, skriver AP. Mannen var ettersøkt for narkotikakriminalitet og på flukt fra sikkerhetsstyrker..

NRK - 1 time siden

Trusselsiktet mann løslatt

18-åringen som ble pågrepet for trusler ved Charlottenlund videregående skole i Trondheim onsdag, ble løslatt i natt. Han ble undersøkt av lege før løslatelsen. Mannen er fortsatt siktet for trusler ved å ha hatt kniv og ammunisjon med seg..

NRK - 1 time siden

Flere arrestert for journalistdrap

Ukrainsk politi har pågrepet flere personer i forbindelse med drapet på journalisten Pavel Sheremet, melder Reuters. Sheremet ble drept av en bilbombe i Kiev i 2016, og politiet antar at drapet er knyttet til Sheremets arbeid som journalist..

NRK - 1 time siden

Varetektsfengslet i fire uker

Den drapssiktede 60-åringen er varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud. To av ukene er i full isolasjon. Mannen er siktet for å ha tatt livet av en annen mann i Vågsbygd natt til tirsdag..

NRK - 1 time siden

Lange køer ved valglokaler

Det meldes om lange køer ved mange valglokaler i Storbritannia i dag. Folk fra hele landet har twitret bilder av køer ved sitt valglokale. Det ser ut til å være mange studenter som stemmer ved universiteter også..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt