NRK > Nyheter

Sunday, 25 August, 00:13

NRK - 14 Aug 19 kl. 00:47

Flytrafikken i gang igjen

Flytrafikken ved Hongkongs flyplass er i gang igjen etter tirsdagens sammenstøt mellom politi og demonstranter. Protestene på flyplassen har vart i fem dager..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hongkongs

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flytrafikkeni , gang, igjen
Aftenposten - 10 Jul 19 kl. 20:04

Flytrafikken i gang igjen på Gatwick

Flytrafikken på Gatwick-flyplassen utenfor London er i gang igjen etter en stans tidligere på kvelden. Men reisende må regne med forsinkelser..

Aftenposten - 10 Jul 19 kl. 20:04

Flytrafikken i gang igjen på Gatwick - men forsinkelser utover kvelden

Flytrafikken på Gatwick-flyplassen utenfor London er i gang igjen etter en stans tidligere på kvelden. Men reisende må regne med forsinkelser..

NRK - 13 Aug 19 kl. 00:34

Flytrafikken i gang igjen

Trafikken ved flyplassen i Hongkong er i gang igjen. Det opplyser myndighetene tidlig tirsdag morgen..

P4 - 14 Aug 19 kl. 05:23

Flytrafikken gjenopptatt i Hongkong

I Hongkong er flytrafikken i gang igjen nå i morgentimene etter to dager med til dels voldsomme demonstrasjoner på den internasjonale flyplassen. Det skal fortsatt være et titall demonstranter igjen i bygningen, men det meldes at innsjekk og flyavganger foreløpig går som normalt. I går tok politiet i bruk batonger og pepperspray mot demonstrantene, etter at de gikk løs på to personer de beskyldte for å være hemmelige kinesiske agenter..

P4 - 13 Aug 19 kl. 08:43

Demonstrantene tilbake i Hongkong

Flytrafikken er truet igjen i Hongkong. Hundrevis av demokratidemonstranter har inntatt Hongkong flyplass nå i morgentimene. Flyplassen åpnet igjen for få timer siden, etter at en massiv demonstrasjon førte til at alle flyvninger ble innstilt i går.

P4 - 31 May 19 kl. 12:32

Togtrafikken i gang igjen

Togtrafikken er nå i gang igjen mellom Larvik og Skien, etter at strekningen var stengt på grunn av problemer med strømtilførselen tidligere i dag. Bane Nor sier reisende fortsatt må regne med forsinkelser og innstillinger..

E24 - 14 Aug 19 kl. 05:47

Flytrafikken går igjen i Hongkong

Etter to dager med til dels voldsomme demonstrasjoner på Hongkongs internasjonale flyplass, åpnet trafikken igjen onsdag morgen..

NRK - 04 Aug 19 kl. 05:07

Faremelding for flytrafikken

Meteorologisk institutt sendte ut faremelding for flytrafikken på Oslo lufthavn Gardermoen i forbindelse med uværet natt til søndag. Faremeldingene er blitt sendt ut over to omganger og varer fram til klokka 04.30, skriver Dagbladet..

P4 - 15 Jul 19 kl. 08:39

Togtrafikken i gang igjen

Togtrafikken er nå i gang igjen etter røykutviklingen på Nasjonalteateret stasjon i Oslo sentrum i morgentimene i dag. Brannvesenet har ikke funnet årsaken til røyken og nødetatene drar nå fra stedet. Bane Nor opplyser at det må påregnes forsinkelser utover dagen..

P4 - 24 Jun 19 kl. 11:33

Togtrafikken er i gang igjen

Togtrafikken er nå i gang igjen mellom Oslo S og Oslo Lufthavn, etter at det har vært full stans i formiddag. Inntil videre går det færre tog enn vanlig, men det er ventet at trafikken vil normalisere seg ganske snart..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Båtulykke utenfor Arendal

Det skal ha vært en båtulykke utenfor Hisøy utenfor Arendal. Brannvesenet skriver på Twitter at de på vei, og har med seg dykkere..

NRK - 30 minutter siden

– Tilstanden er alvorlig

Tre personer ble fraktet til sykehus etter at en bil kjørte utfor fergekaia i Svolvær. – Tilstanden på to av dem er uavklart. For den tredje, en kvinne i slutten av 30-årene, er det alvorlig, men stabilt, sier pressevakta på UNN til NTB..

NRK - 45 minutter siden

Israel angrep iranske styrker

En talsperson for det israelske militæret sier at de i kveld har angrepet iranske styrker i Syria. Formålet skal ha vært å hindre iranske droner som skal ha hatt som mål å angripe Israel. Det melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 2 timer siden

Nye kamper nordøst i DR Kongo

Det har brutt ut nye kamper i Ituri-regionen nordøst i Den demokratiske republikken Kongo, opplyser hæren i landet. Hæren sier den mistet tre soldater og drepte 20 militsmedlemmer i uroligheter natten mellom fredag og lørdag..

NRK - 1 time siden

Spiste utrydningstruet fisk

På G7-toppmøtet i Biarritz ble det servert en fiskegryte som inneholdt den utrydningstruede fiskearten makrellstørje, melder NTB..

NRK - 2 timer siden

Nye kamper nordøst i Kongo

Det har brutt ut nye kamper i Ituri-regionen nordøst i Kongo, opplyser hæren i landet. Hæren sier den mistet tre soldater og drepte 20 militsmedlemmer i uroligheter natten mellom fredag og lørdag..

NRK - 2 timer siden

Tre personer til sykehus

De tre personene som ble reddet ut av en bil i vannet i Svolvær i Nordland, er hentet av luftambulanse, opplyser politiet. Helstetilstanden er ukjent. Politiet jobber fortsatt med varsling av pårørende.

NRK - 2 timer siden

Vil ikke blokkere handelsavtale

Spania ønsker ikke å blokkere den forestående handelsavtalen mellom EU og det søramerikanske handelsforbundet Mercosur, opplyser landets regjering. Flere EU-land har tatt til orde for å stanse avtalen, hvis ikke Brasil gjør mer for å redde regnskogen..

NRK - 2 timer siden

Livreddende førstehjelp pågår

Det pågår fortsatt livreddende førstehjelp på de tre personene som ble reddet ut av en bil i vannet i Svolvær i Nordland, opplyser politiet. Sea King og Luftambulansen er på stedet. Det jobbes med å identifisere de som var i bilen og varsle pårørende..

NRK - 2 timer siden

Nordmenn evakueres på Samos

Det brenner på den greske ferieøya Samos. Rundt 50 nordmenn er blant turistene som blir evakuert fra hoteller på øya. Brannen utenfor byen Pythagorion er ikke under kontroll, og røyken beveger seg mot byen, skriver Nettavisen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt