P4 > Nyheter

Tuesday, 16 October, 03:10

P4 - 13 Jun 18 kl. 19:45

Flytrafikk stanset på grunn av drone

All innkommende flytrafikk ved Oslo Lufthavn ble stanset i kveld, etter at en drone ble observert i luften nær flyplassen rundt klokken 19.
Fly kunne ta av, men ingen fikk lande, opplyser kommunikasjonssjef ved Oslo lufthavn, Joachim Wester Andersen, til VG.
Den ene rullebanen er nå åpnet for ankomster igjen, og også den andre åpnes om kort tid..
Les mer på P4


Les mer om:
Oslo Lufthavn, Oslo, Wester Andersen, VG

Dele artikeln

253 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flytrafikk, stanset, grunnav , drone
Aftenposten - 15 May 18 kl. 16:28

Drone ved Oslo lufthavn stengte for innkommende flytrafikk i 20 minutter

Oslo lufthavn ble tirsdag ettermiddag stengt for innkommende flytrafikk i 20 minutter etter at det ble observert en drone i luften i nærheten av flyplassen..

Dagbladet - 15 May 18 kl. 16:42

Drone ved Oslo lufthavn stengte for innkommende flytrafikk i 20 minutter

Oslo lufthavn ble tirsdag ettermiddag stengt for innkommende flytrafikk i 20 minutter etter at det ble observert en drone i luften i nærheten av flyplassen..

VG - 15 May 18 kl. 16:34

Drone ved Oslo lufthavn stengte for innkommende flytrafikk i 20 minutter

Oslo lufthavn ble tirsdag ettermiddag stengt for innkommende flytrafikk i 20 minutter etter at det ble observert en drone i luften i nærheten av flyplassen..

P4 - 15 May 18 kl. 17:27

Drone stengte for fly

En drone som fløy altfor nærme Oslo lufthavn førte til at det ble stengt for alle innkommende fly i 20 minutter i ettermiddag. Avinor sier til NTB at det er en grunn til at det ikke er lov å fly droner så nær en flyplass. De mener hendelsen er meget alvorlig og vil anmelde forholdet til politiet..

NRK - 13 Jul 18 kl. 13:16

Luftambulanse hindra av drone

Eit luftambulansehelikopter vart hindra i å lande av ein drone på Dovre 6. juli, då det skulle fly ein skadd person etter ei ulukke til sjukehus. Då dei oppdaga ein drone i nærleiken, måtte helikopteret bli på bakken inntil dronen hadde landa..

NRK - 10 May 18 kl. 12:59

Landvetterflyplass stengt

All flytrafikk ved Landvetterflyplass i Sverige stanses på grunn av en skogbrann i nærheten, melder Expressen..

NRK - 13 May 18 kl. 17:57

Tar i bruk drone ved gressbrann

Brannvesenet på Sortland i Norland, har fått forsterkninger til å slukke en gressbrannen på Øvertoften. De skal også ta i bruk en drone for å få full oversikt over området..

NRK - 11 Sep 18 kl. 10:09

Stanset togtrafikken med lekegranat

En 39 år gammel mann er dømt til 30 dager i fengsel etter at en lekegranat stanset togtrafikken i Drammen i flere timer i fjor. Stasjon ble evakuert, og politiets bombegruppe rykket ut på grunn av det man trodde var en granat, skriver Dagsavisen..

NRK - 27 Jul 18 kl. 13:16

Drone nær passasjerfly

En drone ble oppdaget nær et passasjerfly under landing på Stavanger lufthavn i går. Det var piloten på fly som oppdaga dronen nær den ene vingen. Fungerende lufthavndirektør Anette Heggen sier de ser svært alvorlig på hendelsen som politianmeldes..

P4 - 19 May 18 kl. 18:31

Problemer i svensk flytrafikk

Det har i kveld vært store problemer i svensk flytrafikk etter feil i et kontrollsenter på Arlanda. Systemfeilen gjør at ingen fly får lette fra flyplasser nord for Jönköping og ingen får fly inn i området, opplyser det svenske Luftfartsverket..

Fler nyheter fra P4

P4 - 11 Jul 18 kl. 14:29

KS: - Avhjelp mangelen på husdyrfôr nå

Kommunesektorens organisasjon, KS, støtter tiltakene som nå settes i gang for å avhjelpe mangelen på husdyrfôr og oppfordrer kommunene til å bidra i arbeidet. Samtidig oppfordrer de regjeringen til å etablere effektive tiltak for å sikre at gårdbrukere som opplever avlingssvikt, eller som stiller opp for andre, ikke lider økonomiske tap som følge av dette..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:51

Grotte-dramaet: - Guttene svømte under vann i en halvtime

- Enormt komplisert oppdrag..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:49

Hetebølgen fortsetter

Det blir fortsatt varmt, både i sør og i nord, også de neste ti dagene. De virkelig høye temperaturene vil vi få på Østlandet, dels Vestlandet og i Trøndelag. På det sentrale Østlandet ventes det temperaturer over 30 grader.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:59

Lavprisbutikkene øker

Lavprisbutikkene Rema 1000, Coop Extra og Kiwi øker sine markedsandeler. En fersk rapport fra analysebyrået Nielsen viser at Rema 1000 og Coop Extra vokste mest, med 0,5 prosent. Meny og Coop Mega mister markedsandeler..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:51

- Vi må unngå masseslakt av dyr

Opposisjonen frykter ny smørkrise.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:22

Svenske postansatte isolert på sykehus

De to svenske postansatte, som i natt ble skadet etter at noe lekket ut fra en pakke, er lagt i isolat på sykehuset, det opplyser politiet i Malmø. Begge de to hadde skader på hendene, og politiets bombegruppe er nå på post-terminalen for å finne årsaken til skadene. Hele terminalen er nå sperret av, og post som er håndtert i løpet av natten er stoppet..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:29

Trump og Merkel skal møtes

USAs president Donald Trump og tysklands forbundskansler Angela Merkel skal i dag ha et møte under NATO-toppmøte i Brussel, det opplyser Det hvite hus. Tidligere i dag gikk Trump hardt ut og sa at Tyskland er totalt kontrollert av Russland etter en gassavtale, og kritiserte også landet for å bruke for lite på forsvar..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:48

Advarer mot slakting

Tine og Norsk Landbruksrådgiving ber bønder som rammes av tørke og formangel prøve alt annet før de slakter dyr. Konserndirektør i Tine, Johnny Ødegård, sier til NRK at de fraråder slakt og viser til at det tar tre år å produsere en ny melkeku. I dag sa Agri Analyse til P4-nyhetene at masseslakt vil føre til en meierikrise, med mangel på smør og andre melkeprodukter..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:33

Sjekker overvåkingskameraer

Politiet i Ålesund sjekker nå filmer fra overvåkningskameraer i området der en person ble funnet død i en brennende bil. Politiet fikk melding om bilbrannen like etter klokka 07 i morges og prøver nå å finne ut hva som har skjedd..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:26

Demonstrerer etter Zschäpe-dom

Det er varslet demonstrasjoner i flere tyske byer etter dommen mot nynazisten Beate Zschäpe i München i formiddag. Zschäpe ble dømt til livsvarig fengsel og sikring for å ha medvirket til 10 drap som medlem i den nynazistiske gruppen NSU. Rettssaken har vart i fem år og er en av de mest omfattende etter krigen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt