P4 > Nyheter

Saturday, 23 June, 13:44

P4 - 13 Jun 18 kl. 19:45

Flytrafikk stanset på grunn av drone

All innkommende flytrafikk ved Oslo Lufthavn ble stanset i kveld, etter at en drone ble observert i luften nær flyplassen rundt klokken 19.
Fly kunne ta av, men ingen fikk lande, opplyser kommunikasjonssjef ved Oslo lufthavn, Joachim Wester Andersen, til VG.
Den ene rullebanen er nå åpnet for ankomster igjen, og også den andre åpnes om kort tid..
Les mer på P4


Les mer om:
Oslo Lufthavn, Oslo, Wester Andersen, VG

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flytrafikk, stanset, grunnav , drone
Aftenposten - 15 May 18 kl. 16:28

Drone ved Oslo lufthavn stengte for innkommende flytrafikk i 20 minutter

Oslo lufthavn ble tirsdag ettermiddag stengt for innkommende flytrafikk i 20 minutter etter at det ble observert en drone i luften i nærheten av flyplassen..

Dagbladet - 15 May 18 kl. 16:42

Drone ved Oslo lufthavn stengte for innkommende flytrafikk i 20 minutter

Oslo lufthavn ble tirsdag ettermiddag stengt for innkommende flytrafikk i 20 minutter etter at det ble observert en drone i luften i nærheten av flyplassen..

VG - 15 May 18 kl. 16:34

Drone ved Oslo lufthavn stengte for innkommende flytrafikk i 20 minutter

Oslo lufthavn ble tirsdag ettermiddag stengt for innkommende flytrafikk i 20 minutter etter at det ble observert en drone i luften i nærheten av flyplassen..

P4 - 15 May 18 kl. 17:27

Drone stengte for fly

En drone som fløy altfor nærme Oslo lufthavn førte til at det ble stengt for alle innkommende fly i 20 minutter i ettermiddag. Avinor sier til NTB at det er en grunn til at det ikke er lov å fly droner så nær en flyplass. De mener hendelsen er meget alvorlig og vil anmelde forholdet til politiet..

NRK - 10 May 18 kl. 12:59

Landvetterflyplass stengt

All flytrafikk ved Landvetterflyplass i Sverige stanses på grunn av en skogbrann i nærheten, melder Expressen..

NRK - 13 May 18 kl. 17:57

Tar i bruk drone ved gressbrann

Brannvesenet på Sortland i Norland, har fått forsterkninger til å slukke en gressbrannen på Øvertoften. De skal også ta i bruk en drone for å få full oversikt over området..

P4 - 19 May 18 kl. 18:31

Problemer i svensk flytrafikk

Det har i kveld vært store problemer i svensk flytrafikk etter feil i et kontrollsenter på Arlanda. Systemfeilen gjør at ingen fly får lette fra flyplasser nord for Jönköping og ingen får fly inn i området, opplyser det svenske Luftfartsverket..

NRK - 13 Apr 18 kl. 19:55

Israel skjøt ned væpnet drone

Det israelske forsvaret (IDF) hevder de avverget et angrep da de skjøt ned en iransk drone i israelsk luftrom i februar. Ifølge IDF var dronen væpnet med eksplosiver og styrt fra en militærbase nært den syriske byen Homs, skriver Haaretz..

NRK - 18 Feb 18 kl. 13:48

Iran nekter for drone-påstand

Irans utenriksminister Zarif anklager Israels statsminister Netanyahu for «sirkusaktig opptreden» på sikkerhetskonferansen i München. Netanyahu viste frem en del fra en drone han mente kom fra Iran. Iran avviser at dronen tilhører dem, ifølge AP..

P4 - 06 May 18 kl. 16:08

Søker etter en drone

Politiet rykket ut med en patrulje etter at en drone fløy høyere enn tillatt ved Randaberg utenfor Stavanger. Politiet advarer om at det er farlig å fly droner høyere enn grensen på 300 fot, og sier at det med slik flyging kan oppstå farlige situasjoner nå som det er mange småfly ute..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Opphevet alkoholforbud

Det er lov å drikke alkohol på Unge Høyres landsmøte nå i helgen..

P4 - 1 time siden

20 år siden mirakelet i Marseille

I dag, St.Hans aften er det 20 år siden Norge slo Brasil i fotball-VM..

P4 - 45 minutter siden

Unge Høyre vil legalisere noen stoffer

Unge Høyre ønsker å legalisere lettere narkotiske stoffer. Det ble klart på ungdomspartiets landsmøte på Gardermoen i ettermiddag. Samtidig stemte landsmøtet, med to stemmers margin, ned et forslag om å legalisere all narkotika.

P4 - 1 time siden

Drapssiktet samarbeider med politiet

Mannen som er siktet for drapet på Marie-Louise Bendiktsen i Sjøvegan i Troms i 1998, vil samarbeide og la seg avhøre av politiet. Hans forsvarer, Thomas Hansen, sier til NRK at mannen håper å bli sjekket ut av saken så fort som mulig. Det var onsdag denne uken at den utenlandske statsborgeren ble pågrepet for drapet, da han ankom Oslo lufthavn.

P4 - 1 time siden

Flere sauer funnet døde

Flere sauer er nå funnet døde etter ulveangrep nord i Østerdalen. Siden i går kveld er 23 sauer tatt av ulv i Rendalen, skriver Østlendingen. Dermed er over 150 sauer bekreftet drept av ulv den siste tiden.

P4 - 1 time siden

- Ikke tegn til skudd

Det er ikke tegn til at det ble avfyrt skudd da politisjasjonen på Stovner i Oslo ble utsatt for hærverk i natt. En mann ble pågrepet, og politiet fant et våpen og skarp ammunisjon ikke langt fra ham. Et vindu og et overvåkingskamera ble ødelagt, men ingen personer ble skadd..

P4 - 1 time siden

Demonstrasjoner to år etter Brexit-avstemningen

Det er nå i ettermiddag store demonstrasjoner i London, på dagen to år etter at britene stemte for utmelding fra EU. Innen 29. mars neste år skal Storbritannia være være utmeldt av unionen..

P4 - 1 time siden

Bensinstasjonen ranet

En mann er pågrepet etter at en bensinstasjon på Minnesund i Askershus ble ranet i formiddag. Gjerningsmannen skal ifølge politiet ha truet betjeningen med et stikkvåpen. Det er usikkert om han fikk med seg noe penger.

P4 - 2 timer siden

Tiltalt for drapsforsøk

En mann må neste uke møte i Oslo tingrett, tiltalt for å ha forsøkt å drepe samboeren på en balkong på Torshov. Ifølge tiltalen skal mannen i 40-årene har brukt vold mot kvinnen, og ha forsøkt å løfte eller fra henne over rekkverket. Han er også tiltalt for drapstrusler mot en nabo som grep inn.

P4 - 2 timer siden

Nordmann venter på dom i Singapore

Nordmannen som er dømt til ett års fengsel og tre stokkeslag i Singapore, vet fortsatt ikke om den fysiske avtraffelsen vil bli gjennomført. Den 49 år gamle mannen er dømt for beføling av en bevisstløs kvinne da han var på jobbreise i Singapore i august i fjor. Han har erkjent straffskyld, men venter nå på at anken hans blir behandlet, skriver Dagbladet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt