NRK > Nyheter

Saturday, 13 August, 08:20

NRK - 28 jun 22 kl. 09:54

Flystreiken går til tvungen lønnsnemnd

Det opplyser arbeids- og inkluderingsminister Marte Mjøs Persen. Persen forteller at hun mandag fikk opplyst fra Helsetilsynet at det måtte gripes inn i streiken i dag. Hvis ikke ville det oppstå fare for liv og helse..
Les mer på NRK


Les mer om:
Marte Mjøs Persen, Helsetilsynet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flystreiken, går, til, tvungen, lønnsnemnd
Klartale - 28 jun 22 kl. 10:20

Arbeidsministeren stanser flytekniker-streiken

Lørdag 18. juni gikk flyteknikerne til streik. Det var som følge av uenighet om lønn.

NRK - 12 jul 22 kl. 14:05

Helsetilsynet: Flystreiken utgjør ikke umiddelbar fare for liv og helse

– Konsekvensene av den lovlige arbeidskonflikten i SAS utgjør ikke en umiddelbar fare for liv og helse, skriver Helsetilsynet i en SMS til NRK. Helsetilsynet har fulgt flystreiken tett, da den har hatt konsekvenser for pasienttransport i Norge. I går hadde statsforvalteren i Nordland og Troms og Finnmark hastemøte om flystreiken, og konsekvensene for pasienttilbudet i Nord-Norge..

Klartale - 28 jun 22 kl. 12:24

Flyselskapene sier det vil ta tid før ting er normalt

– Jeg har dessverre ikke hatt noe annet valg enn å gå til tvungen lønnsnemnd. Det sa Marte Mjøs Persen til pressen tirsdag. Hun er arbeidsminister.

NRK - 23 jun 22 kl. 07:48

Dagbladet: Planlegger møte med partene i flystreiken

Riksmegleren bekrefter overfor Dagbladet at han skal til Oslo i dag for et møte mellom partene i flystreiken. – Hva håper dere å oppnå i det eventuelle møtet? – Jeg forholder meg til at det er en konflikt og et brudd.

NRK - 05 jul 22 kl. 20:26

Tvungen lønnsnemnd i oljestreiken

Regjeringa grip inn med tvungen lønnsnemnd i oljestreiken. Det opplyser arbeidsminister Marte Mjøs Persen (Ap) til NRK tysdag kveld. Arbeidstakarorganisasjonen Lederne tok frå midnatt ut 74 medlemmer ut i streik, noko som medførte at oljefelta Gudrun, Oseberg Sør og Oseberg Øst vart stengde.

VG - 19 jun 22 kl. 21:24

Flystreiken fortsetter: – Helt ekstreme lønnskrav

Søndag kveld forsøkte partene i flystreiken nok en gang å bli enige om krav. Norsk Flytekniker Organisasjon (NFO) og NHO Luftfart hevder at dialogen står «bom fast» – og skylder på hverandre..

E24 - 19 jun 22 kl. 21:32

Flystreiken fortsetter: – Helt ekstreme lønnskrav

Søndag kveld forsøkte partene i flystreiken nok en gang å bli enige om krav. Norsk Flytekniker Organisasjon (NFO) og NHO Luftfart hevder at dialogen står «bom fast» – og skylder på hverandre..

Aftenposten - 20 jun 22 kl. 20:44

Flystreiken trappes opp fredag

Flystreiken trappes opp fredag. NFO tar ut ytterligere 39 flyteknikere i streik, melder TV 2..

E24 - 20 jun 22 kl. 20:44

Flystreiken trappes opp fredag

Flystreiken trappes opp fredag – tar ut ytterligere 39 flyteknikere i streik, melder TV 2..

E24 - 20 jun 22 kl. 20:44

Flystreiken trappes opp lørdag

Flystreiken trappes opp lørdag. Norsk Flytekniker Organisasjon (NFO) tar ut ytterligere 39 flyteknikere i streik, melder TV 2..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Britiske, svenske og kroatiske krigsfangar for retten i Donetsk

Tre britar, ein svenske og ein kroatar må møta i ein sjølvoppnemnt rett i Donetsk i Ukraina måndag, etter å ha delteke i krigen på ukrainsk side, ifølge den uavhengige, russiske avisa Meduza. Den eine briten skal ifølge britiske myndigheiter ha drive med humanitært arbeid. Blir dei dømd skyldig, kan dei risikera dødsstraff, skriv avisa.

NRK - 45 minutter siden

Mann med stort sår i halsen

Politiet har fått melding om ein mann med eit stort sår i halsen i Trondheim, skriv politiet i Trøndelag på Twitter. Naudetatane er på veg. Mannen skal vera bevisst..

NRK - 1 time siden

Mekling sju timer på overtid

Meklingen mellom Norsk Industri og arbeidstakerorganisasjonen Industri Energi om oppgjøret for prosessindustrien fortsetter på overtid på sjuende timen lørdag. Meklingsfristen om elektrokjemisk overenskomst gikk ut ved midnatt, men klokken 6.45 lørdag morgen pågår meklingen fortsatt.

NRK - 1 time siden

Ingen har mistet livet på firefelts motorvei i år

En oversikt fra Aftenposten viser at ingen har mistet livet på veiene som har de høyeste fartsgrense i Norge. Per 12. august i år har 82 personer mistet livet i ulykker langs norske veier.

NRK - 2 timer siden

Nord-Korea fjerner munnbindpåbud

Nord-Korea har fjernet munnbindpåbudet og lettet på også andre koronarestriksjoner, melder landets statlige nyhetsbyrå KCNA. Tiltakene omfatter hele landet, bortsett fra grenseområdene, der restriksjonene fortsatt opprettholdes. Folk med symptomer på luftveissykdommer anbefales dessuten å bruke munnbind.

NRK - 3 timer siden

Bankenes innskuddsmarginer har økt

Mens lånerenten går til værs, står kundenes innskuddsrente nærmest på stedet hvil, skriver Dagens Næringsliv. Siden i fjor høst har innskuddsrentene økt med 0,2 prosentpoeng, mens boliglånsrentene har økt med rundt 0,5 prosentpoeng, ifølge Statistisk sentralbyrå. (NTB).

NRK - 5 timer siden

Russlands økonomi falt 4 prosent

Russlands bruttonasjonalprodukt (BNP) falt 4 prosent i årets andre kvartal, sammenlignet med tilsvarende kvartal i fjor, ifølge offisielle tall. Tallene fra landets statistiske sentralbyrå Rosstat omfatter det første fulle kvartalet etter at Russland gikk inn i Ukraina med soldater. (NTB).

NRK - 5 timer siden

Alvorlig skadet etter sykkelulykke

En syklist er sendt til Ullevål sykehus med alvorlige skader etter en trafikkulykke på Vettre i Asker fredag kveld. Personen ble funnet i Granbakken like før midnatt fredag kveld. Det er uklart hva som har skjedd.

NRK - 7 timer siden

Salman Rushdie ligger på respirator

Forfatteren Salman Rushdie som ble knivstukket i New York fredag ligger på respirator og vil trolig miste et øye. Det opplyser agenten hans, ifølge nyhetsbyrået Reuters. – Nyhetene er ikke gode.

NRK - 7 timer siden

Mekling på overtid i prosessindustri-oppgjøret

Meklingen mellom Norsk Industri og Industri Energi om oppgjøret for prosessindustrien fortsetter på overtid. Det opplyste riksmekler Mats Ruland til NRK, kort tid etter at meklingsfristen gikk ut ved midnatt natt til lørdag. Dersom brudd blir det streik fra mandag morgen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com