Klartale > Nyheter

Monday, 26 September, 17:32

Klartale - 21 jun 22 kl. 08:53

Flystreiken fortsetter

Flyteknikere streiker. Mandag ble det kjent at flyruter til Nice og London var kansellert. Rutene er med flyselskapet Norwegian. Totalt elleve flyginger i Norge er påvirket av streiken tirsdag morgen. Det gjelder fem rundturer hos Norwegian og én flyging hos Widerøe.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Nice, London, Norwegian, Norge, Widerøe, Gardermoen, Andreas Hjørnholm, DagbladetBørsen, Murcia, Spania, Tromsø, Alta, Vadsø, Catharina Solli, Dagbladet, SAS, Norsk Flytekniker Organisasjon, NFO

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flystreiken, fortsetter
NRK - 12 jul 22 kl. 14:05

Helsetilsynet: Flystreiken utgjør ikke umiddelbar fare for liv og helse

– Konsekvensene av den lovlige arbeidskonflikten i SAS utgjør ikke en umiddelbar fare for liv og helse, skriver Helsetilsynet i en SMS til NRK. Helsetilsynet har fulgt flystreiken tett, da den har hatt konsekvenser for pasienttransport i Norge. I går hadde statsforvalteren i Nordland og Troms og Finnmark hastemøte om flystreiken, og konsekvensene for pasienttilbudet i Nord-Norge..

VG - 19 jun 22 kl. 21:24

Flystreiken fortsetter: – Helt ekstreme lønnskrav

Søndag kveld forsøkte partene i flystreiken nok en gang å bli enige om krav. Norsk Flytekniker Organisasjon (NFO) og NHO Luftfart hevder at dialogen står «bom fast» – og skylder på hverandre..

E24 - 19 jun 22 kl. 21:32

Flystreiken fortsetter: – Helt ekstreme lønnskrav

Søndag kveld forsøkte partene i flystreiken nok en gang å bli enige om krav. Norsk Flytekniker Organisasjon (NFO) og NHO Luftfart hevder at dialogen står «bom fast» – og skylder på hverandre..

Aftenposten - 20 jun 22 kl. 20:44

Flystreiken trappes opp fredag

Flystreiken trappes opp fredag. NFO tar ut ytterligere 39 flyteknikere i streik, melder TV 2..

E24 - 20 jun 22 kl. 20:44

Flystreiken trappes opp fredag

Flystreiken trappes opp fredag – tar ut ytterligere 39 flyteknikere i streik, melder TV 2..

E24 - 20 jun 22 kl. 20:44

Flystreiken trappes opp lørdag

Flystreiken trappes opp lørdag. Norsk Flytekniker Organisasjon (NFO) tar ut ytterligere 39 flyteknikere i streik, melder TV 2..

NRK - 23 jun 22 kl. 07:48

Dagbladet: Planlegger møte med partene i flystreiken

Riksmegleren bekrefter overfor Dagbladet at han skal til Oslo i dag for et møte mellom partene i flystreiken. – Hva håper dere å oppnå i det eventuelle møtet? – Jeg forholder meg til at det er en konflikt og et brudd.

NRK - 12 jul 22 kl. 12:19

Sør-Varanger kommune sliter med å opprettholde normal drift som følge av flystreiken

Helse, omsorg og velferd i Sør-Varanger kommune sliter med å opprettholde normal drift som følge av flystreiken. Kommuneledelsen har deltatt i statusmøte med statsforvalteren, helseforetaket og Helsetilsynet. Bakgrunnen for møte er den svært utfordrende bemanningssituasjon som hele sektoren står i, melder kommunen.

Klartale - 21 jun 22 kl. 14:45

Widerøe har avlyst 30 avganger

30 avganger er innstilt. Det opplyser Widerøe til kanalen NRK.– Dette lager utfordringer for passasjerene våre, det er vi smertelig klar over.

Klartale - 22 jun 22 kl. 13:30

Skal du ut å fly? Dette har du krav på hvis det går galt

Mange har allerede startet sommerferien sin. Derfor er også mange bekymret for hva de skal gjøre om flyet er forsinket. hva har du egentlig krav på?

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 1 time siden

Den norske filmen er kandidat til Oscar

Oscar er en filmpris som blir delt ut hvert år. Den norske filmen «Krigsseileren» er nominert. Gunnar Vikenes er regissør.

Klartale - 3 timer siden

Iran og resten av verden fortsetter å protestere

Søndag var det tiende kveld med demonstrasjoner i Iran. Demonstrantene har trosset advarsler fra rettsvesenet og president Ebrahim Raisi.Demonstrasjonene begynte etter at Mahsa Amini døde.

Klartale - 4 timer siden

Flere russiske menn har krysset grensen til Norge

På Storskog er det grensekontroll. Det er det eneste stedet folk kan krysse over til Norge fra Russland.Trafikken over Storskog har økt noe de siste dagene.

Klartale - 4 timer siden

Sakene om pendlerboliger er ferdig etterforsket

Christian Stenberg opplyser at politiet har etterforsket saken ferdig. Saken sendes snart videre til statsadvokaten. Stenberg er politiadvokat i Oslo politidistrikt.

Klartale - 6 timer siden

To pågrepet etter skytingen i Oslo

To flere menn er pågrepet. Begge er siktet for medvirkning til terrorhandling. Det er i forbindelse med skytingen ved London pub i Oslo i juni.

Klartale - 7 timer siden

Skyting på russisk skole

Så langt er få detaljer kjent om hendelsen. Skytingen har skjedd på skole i Izjevsk, ifølge den belarusiske nyhetskanalen Nexta.De skriver at en sikkerhetsvakt er drept.

Klartale - 7 timer siden

Krever at regjeringen gjør noe for barna

Lærerne har streiket i flere måneder. Partene prøver å bli enige. Men de klarer det ikke.

Klartale - 7 timer siden

Flere barn søker hjelp for psykisk helse

Røde Kors har et tilbud som heter Kors på halsen. Det er for barn og unge opp til 18 år. De kan ta kontakt på telefon, chat eller e-post.

Klartale - 7 timer siden

Nye problemer med BankID

– Det er dessverre problemer med BankID med app og kodebrikke for en del brukere. Vent litt før du forsøker igjen. Eller benytt BankID på mobil hvis det haster, står det på nettsidene til BankID.

Klartale - 8 timer siden

Flere har hjemmekontor nå

I begynnelsen av året var mange på hjemmekontor. Fire av ti satt hjemme og jobbet. I juni var det bare rundt én av ti som hadde hjemmekontor.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com