NRK > Nyheter

Søndag, 18 April, 22:37

NRK - 19 nov. 20 kl. 05:13

Flyselskaper ber om mer krisehjelp

De sju største amerikanske flyselskapene ber om mer offentlig krisehjelp i et brev til Kongressen. I brevet fremhever flyselskapene hvor viktige flyene er for å få distribuert koronavaksine til hele landet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kongressen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flyselskaper, berom , mer, krisehjelp
E24 - 05 april 21 kl. 07:57

Flyselskaper ber Johnson om å få fly igjen

Storbritannias ledende flyselskaper ber statsminister Boris Johnson om grønt lys til å fly internasjonalt igjen i løpet av de neste ukene..

NRK - 26 nov. 20 kl. 21:31

Lovar krisehjelp på 47 millionar

Dagen etter at kulturminister Abid Raja fekk krass kritikk frå det konkurstruga Folketeateret i Oslo for manglande stønad, lova han torsdag 47,1 millionar kroner i krisehjelp. Kulturlivet i Oslo har vore stengt ned sidan starten av november..

NRK - 14 des. 20 kl. 14:45

Godkjenner krisehjelp til Torp

EØS-tilsynet Esa godkjenner regjeringens krisehjelp til Torp Sandefjord lufthavn. Den forlengede hjelpen er i tråd med EØS-reglene om statsstøtte, konkluderer Esa..

NRK - 15 jan. 21 kl. 08:37

Ser på krisehjelp til Norwegian

Regjeringen ser nå på alternativer for krisehjelp til Norwegian, ifølge næringsdepartementet. Det skjer etter gårdagens plan fra flyselskapet, som innebærer en kraftig reduksjon av gjelden og nedleggelse av langdistanserutene..

E24 - 12 april 21 kl. 17:00

Oslos restauranter blør: Byrådet ber om hastehjelp før avgjørende frist

Oslos serveringsbransje er i ferd med å knele, advarer byrådet i Oslo. De ber om rask statlig krisehjelp. Venstre ber kommunen stille opp mer selv for byens restauranter..

NRK - 20 jan. 21 kl. 03:12

FN ber om hjelp til Madagaskar

FN ber om 650 millioner kroner i krisehjelp til Madagaskar, der over én million mennesker mangler mat, vann og helsetilbud etter alvorlig tørke og avlingssvikt. Matmangelen truer 135.000 barn, ifølge FNs nødhjelpskontor..

Aftenposten - 10 april 21 kl. 11:20

Oslos restauranter blør: Byrådet ber om hastehjelp før avgjørende frist

Oslos serveringsbransje er i ferd med å knele, advarer byrådet i Oslo. De ber om rask statlig krisehjelp..

E24 - 09 april 21 kl. 16:17

Boeing ber flere flyselskaper sette 737 Max på bakken – igjen

Utfordringene fortsetter for ulykkesflyet Boeing 737 Max. Nå ber flyprodusenten 16 flyselskap rette et «potensielt elektrisk problem»..

E24 - 05 jan. 21 kl. 06:21

Vedum vil ha Ap og Frp med på å tvinge fram mer coronahjelp

Hvis ikke regjeringen selv kommer med mer krisehjelp til coronarammede bedrifter og arbeidstagere, må Sp, Ap og Frp ta grep på Stortinget, mener Sp-lederen..

E24 - 03 feb. 21 kl. 10:53

Sanner: – Uakseptabelt dersom kontantstøtte går til utbytte

Finansminister Jan Tore Sanner (H) ber eiere som har mottatt krisehjelp, om å vise moderasjon. Men han vil ikke tvinge dem..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Macron og Johnson ut mot superliga

Frankrikes president Emmanuel Macron og Storbritannias statsminister Boris Johnson går begge ut mot planene om en europeisk superliga i fotball. Toppklubber fra England, Spania og Italia truer med å stifte en serie i stedet for Uefas Mesterliga..

NRK - 1 time siden

Sveitsarar vil kjøpa Bergen Engines

Det sveitsiske selskapet Business Creation Investments AG vil kjøpa Bergen Engines, skriv BT/E24. Dei la inn bud på fabrikken i fjor, men vart slått av TMH. Konsernsjef Gerry van der Sluys har sendt brev til næringsminister Iselin Nybø om interessa..

NRK - 1 time siden

Ber om samlingsregjering i Israel

Sentrumspartiet Yesh Atid vil ha en nasjonal samlingsregjering i Israel. Partileder Yair Lapid sier til AFP at partiene må vinne folkets tillit på nytt. Benjamin Netanyahu prøver å danne en ny regjering samtidig som han er tiltalt for korrupsjon..

NRK - 1 time siden

Ytre høyre demonstrerte i Lisboa

Flere tusen mennesker fra hele Portugal demonstrerte i hovedstaden Lisboa mot et forslag om å forby det ytterliggående høyrepartiet Chega. Motstanderne mener Chegas rasistiske utspill, som å sette romfolk i egne koronaleire, bryter med grunnloven..

NRK - 1 time siden

Soldater satt inn mot etnisk uro

Hæren i Etiopia sier at soldater blir satt inn for å stanse en blodig konflikt mellom de to største etniske gruppene i landet. Flere enn 300 ble drept i Amhara-regionen i mars i kamper mellom væpnede menn fra amhara- og omoro-folkene..

NRK - 1 time siden

Russland utviser 20 tsjekkere

Russland utviser 20 tsjekkiske diplomater fra landet. De må forlate landet i løpet av morgendagen, melder RIA. Reaksjonen kommer etter at Tsjekkia i går utviste 18 russere de sier er agenter, og var knyttet til sabotasje på et militært lager i 2014..

NRK - 2 timer siden

Dødsulykke etterforskes

Dødsulykka på fiskebåten utenfor Tromsø skjedde i forbindelse med arbeid på dekk. Det opplyser operasjonsleder i politiet, Karl-Erik Thomassen. Båten er fortsatt ikke kommet til kai.

NRK - 2 timer siden

11 drept i ny togulykke

11 mennesker mistet livet og 98 ble skadet i en togulykke i Toukh i Egypt i dag. Det opplyser helsedepartementet i landet. Dette er den andre alvorlige togulykken på få uker i Egypt , der jernbanenettet og togene er dårlig vedlikeholdt..

NRK - 2 timer siden

Drapsmann i Austin på frifot

Politiet i Austin, Texas, sier at den mistenkte for tre drap trolig ikke utgjør fare for andre. På Twitter skriver politiet at skytingen skjedde i et leilighetsbygg, og trolig var knyttet til en familiesituasjon..

NRK - 2 timer siden

Halvparten av USAs voksne vaksinert

Halvparten av alle amerikanere over 18 år har fått minst én dose koronavaksine. I alt 84 millioner mennesker i USA er fullvaksinert, mens 46 millioner har fått én av to doser. Til uka ventes det at vaksinen fra Johnson&Johnson tas i bruk igjen, melder AP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt