NRK > Nyheter

Monday, 01 June, 00:03

NRK - 09 Nov 19 kl. 14:18

Flypassasjer låste seg inne på do

Et Widerøe fly fra Trondheim til Evenes måtte lande i Bodø fordi en passasjer om bord slo seg vrang og låste seg inne på toalettet. Politiet ble tilkalt og fikk personen ut. Etterforskning er iverksatt, skriver politiet i Nordland på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Widerøe, Trondheim, Evenes, Bodø, Nordland, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flypassasjer, låste, seginne på do
Dagbladet - 27 Sep 19 kl. 11:19

Skrikende babyer: Flyselskap med løsning

- Burde være obligatorisk, mener flypassasjer..

Dagbladet - 12 Jan 20 kl. 20:59

Flere advart etter meslingutbrudd på fly

En flypassasjer på et fly til Oslo hadde meslinger. Nå varsler Folkehelseinstituttet alle passasjerene på flyet..

P4 - 23 Dec 19 kl. 20:51

Truende flypassasjer

Politiet rykket i kveld ut til Tromsø lufthavn etter melding om en kvinnelig passasjer som var truende og utagerende på et fly, melder avisa Nordlys. Kvinnen ble satt i arresten og er anmeldt..

NRK - 11 Mar 20 kl. 16:50

Mistanke om smittet flypassasjer

Avinor bekrefter at passasjerene i et fly som har landet på Gardermoen fra Salzburg i Østerrike holdes igjen i flyet. Det er mistanke om at en passasjer er koronasmittet. Kommuneoverlegen i Ullensaker har ansvaret for å håndtere saken..

NRK - 11 Mar 20 kl. 18:32

Flypassasjer ikke smittet

Passasjeren som ble syk om bord på et Norwegian-fly fra Salzburg i Østerrike til Gardermoen er ikke smittet av koronaviruset. Besetningen og de andre passasjerene ble holdt igjen i flyet til situasjonen var avklart..

P4 - 09 Aug 19 kl. 22:20

1 av 4 ble tatt i tollen

Hver fjerde kontrollerte flypassasjer ved Oslo lufthavn ble tatt med ulovlig mengde alkohol eller tobakk. Det viser tall fra Tolletaten som Dagbladet har fått. Hittil i år har tollerne ved hovedflyplassen bøtelagt 1756 flypassasjere, det er en økning på 43 prosent sammenliknet med samme periode i fjor..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Kunstneren Christo er død

Kunstneren Christo, som var mest kjent for å pakke inn store byggverk og landskaper, er død, 84 år gammel. Bulgarskfødte Christo Vladimirov Javacheff, som han egentlig het, døde av naturlige årsaker i hjemmet sitt i New York søndag..

NRK - 1 time siden

Get og TV 2 fremdeles ikke enige

Søndag kveld tyder mye på at TV 2 og Telia-eide Get ikke blir enige om en ny distribusjonsavtale innen fristen ved midnatt. Om de ikke blir enige mister 480.000 Get-kunder TV 2s kanaler fra i morgen..

NRK - 1 time siden

10 drept i angrep i Burkina Faso

Ti mennesker ble lørdag drept i et angrep i Burkina Faso, melder AFP. En konvoi ble angrepet på vei tilbake etter å ha levert nødhjelp nord i landet. Dette er det tredje angrepet i Burkina Faso på to dager hvor jihadister anklages for å stå bak..

NRK - 12 timer siden

Forhandlingsfristen går ut midnatt

Avtalen mellom TV 2 og Telia-eide Get om distribusjon går ut ved midnatt. Dersom selskapene ikke finner enighet, mister rundt 480.000 Get-kunder TV 2s kanaler.

NRK - 2 timer siden

Politiet stanset fotballkamp

Jentene i årets og neste års russekull skulle avholde fotballkamp på Raumyr på Kongsberg søndag kveld. Ifølge politiet ble det slåssing og utagering allerede tidlig i første omgang. Alle ble bortvist av politiet..

NRK - 2 timer siden

Kontroll på skogbrann i Folldal

Brannmannskapene har kontroll etter at det brøt ut en skogbrann i Folldal i Østerdalen søndag, men jobber fortsatt på stedet. Det opplyser politiet til NTB. Både helikoptre og sivilforsvaret har deltatt i slokkingsarbeidet..

NRK - 2 timer siden

Mann omkom i bilulykke på Hadeland

En mann i 60-årene omkom etter å ha kjørt av veien i Lunner på Hadeland, opplyser politet. De fikk melding om ulykken like før halv åtte søndag kveld. Pårørende er varslet..

NRK - 2 timer siden

En omkom i bilulykke på Hadeland

En person omkom i en bilulykke ved Grua på Hadeland, opplyser politet søndag kveld..

NRK - 2 timer siden

Ber ansatte om å bli hjemme

Ansatte i Det hvite hus blir bedt om unngå å komme på jobb søndag om det er mulig, melder CNN. Det har vært demonstrasjoner også i Washington D.C.

NRK - 3 timer siden

Tagging på monumenter i Washington

Flere kjente monumenter i USAs hovedstad Washington ble tagget på under helgens demonstrasjoner. Søndag morgen kunne man blant annet finne påskriften «Teller svarte veteraner?» på minnesmerket for andre verdenskrig..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt