NRK > Nyheter

Torsdag, 22 April, 15:10

NRK - 14 feb. 21 kl. 14:45

Flyktninger sendes til øy

Bangladesh vil flytte opptil 4000 flyktninger fra rohingya-minoriteten til en øy i Bengalbukta. Fra før er 7000 rohingyaer fra Myanmar plassert i leiren på Bhasan Char. FN har kritisert Bangladesh fordi øya er utsatt for flom, melder Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bengalbukta, Myanmar, Bhasan Char, Bangladesh, Reuters

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flyktninger, sendes, tiløy
NRK - 16 april 21 kl. 18:25

Biden vil ikke ha flere flyktninger

President Joe Biden har gitt ordre om økt tempo i saksbehandlingen for flyktninger til USA. Han har imidlertid ikke økt taket på antall flyktninger USA skal ta imot i år, som hans forgjenger Donald Trump satte til 15.000, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 26 mars 21 kl. 12:39

FN: To flyktningleirer helt ødelagt

FN sier deres folk har nådd fram til to leirer for eritreiske flyktninger i Tigray nord i Etiopia og at begge er ødelagt. FNs høykommissær for flyktninger er dypt bekymret for situasjonen for eritreiske flyktninger som har måttet forlate leirene..

Aftenposten - 28 jan. 21 kl. 15:52

Follo-utbruddet: Presset på Ahus så stort at pasienter måtte sendes til andre sykehus

Presset på intensivavdelingen ved Ahus har vært så stort at fem pasienter måtte sendes til andre sykehus forrige helg..

Aftenposten - 28 jan. 21 kl. 15:52

Presset på Ahus så stort at pasienter måtte sendes til andre sykehus

Presset på intensivavdelingen ved Ahus har vært så stort at fem pasienter måtte sendes til andre sykehus forrige helg..

VG - 04 feb. 21 kl. 19:39

Ulvik-innbyggere sendes til nabokommunen for testing: – Mildt sagt forbannet

EIDFJORD/ULVIK (VG) Kolssyke Kristoffer Huse (54) og flere innbyggere i Eidfjord reagerer på at folk i mutantsmitterammede Ulvik sendes til dem for testing..

VG - 04 feb. 21 kl. 19:39

Ulvik-innbyggere sendes til nabokommune for testing: – Mildt sagt forbannet

EIDFJORD/ULVIK (VG) Kolssyke Kristoffer Huse (54) og flere innbyggere i Eidfjord reagerer på at folk i mutantsmitterammede Ulvik sendes til dem for testing..

Aftenposten - 04 mars 21 kl. 20:01

Intensiven på Ahus er full – pasienter sendes til andre sykehus

Kapasiteten på intensivavdelingen ved Akershus universitetssykehus er sprengt, og pasienter sendes nå til andre sykehus..

NRK - 07 april 21 kl. 21:38

Israel skuffet over USA

Israels ambassadør til USA sier han er skuffet over at amerikanerne gjenopptar bistanden til FNs organisasjon for palestinske flyktninger UNRWA. I 2019 stanset Donald Trump støtten til UNRWA, som bistår 5,5 millioner palestinske flyktninger...

NRK - 02 mars 21 kl. 10:18

Kutter i matrasjonene til Afrika

FN har måttet kutte i matrasjonene til over 3 millioner flyktninger i Øst-Afrika og advarer nå mot følgene. Verdens matvareprogram (WFP) og FNs høykommissær for flyktninger (UNHCR) ber i en felles appell om 2,3 milliarder kroner for å kunne hjelpe..

NRK - 14 jan. 21 kl. 14:20

Brann i flyktningleir i Bangladesh

Rundt 3500 rohingya-flyktninger står uten ly etter at en massiv brann herjet en flyktningleir ved Cox Bazar i Bangladesh i dag. Det sier FNs høykommissær for flyktninger (UNHCR) til Reuters..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

– Nasjonale råd vil gjelde

Det er dei nasjonale råda og reglane som vil gjelde for 17. mai-feiringane rundt i landet, seier kulturminister Abid Raja onsdag. – På stader med høg smitte, vil dei lokale og strengare reglane gjelde, fortel han.

NRK - 10 minutter siden

Følg koronapressekonferanse kl. 15

NRK - 45 minutter siden

Klimatoppmøtet til Biden er i gang

Biden-administrasjonen har opna det digitale klimatoppmøtet der 40 stats- og regjeringssjefar er inviterte. Bidenn har plikta USA til å kutte klimagassutsleppet sitt med minst 50 prosent innan 2030, samanlikna med utsleppsnivået i 2005..

NRK - 30 minutter siden

Museum inngjekk forlik

Nordnorsk Kunstmuseum i Tromsø har inngått eit forlik med den tidlegare direktøren Jérémie McGowan. McGowan gjekk til sak mot museet etter at han fekk sparken i fjor, men tapte i retten. Bakgrunnen for forliket er eit felles ynskje om å skape ro rundt museet, opplyser partane i ei pressemelding..

NRK - 1 time siden

19 nye dødsfall i Sverige

Det er registrert 19 koronarelaterte dødsfall i Sverige det siste døgnet. I Danmark har det vorte registrert to nye dødsfall siste døgnet. Så langt har pandemien kosta 13.

NRK - 1 time siden

Gude-måleri seld for 4,1 millionar

Salet av eit måleri av Hans Fredrik Gude med motiv frå Balestrand enda med bodkrig. Kjøparen måtte ut med 4,1 millionar for verket «Norwegische Landschaft», som vart mala i 1848. Bodrunden starta på 800.

NRK - 1 time siden

Avsluttar øving ved Ukraina

Dei omstridde russiske militærøvingane ved Ukraina vert avslutta fredag, melder den russiske forsvarsministeren. Øvingane har skapt frykt for ein trappa opp konflikt. Den spente situasjonen har vorte kritisert av vestlege styresmakter og Nato..

NRK - 1 time siden

Avslutter øvelse ved Ukraina

Russland avslutter militærøvelsene i nærheten av Ukraina på fredag, opplyser russiske myndigheter..

NRK - 1 time siden

Joe Biden leder klimatoppmøte

NRK - 1 time siden

Ingen endring i Oslo denne uka

Det gjøres ingen endringer i Oslos koronatiltak denne uka, melder byrådet i en pressemelding. De vil gjøre en ny vurdering kommende tirsdag, som offentliggjøres i en pressemelding samme dag. Raymond Johansen varslet forrige uke at de ville vurdere forbudet mot mer enn to gjester denne uka, men på grunn av fortsatt høy smitte i Oslo venter de.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt