NRK > Nyheter

Torsdag, 04 Mars, 22:10

NRK - 23 feb. 21 kl. 09:17

Flyktninger fra Myanmar får bli

1.200 migranter fra Myanmar blir ennå ikke sendt hjem fra Malaysia. En domstol vil først vurdere innvendinger fra menneskerettsgrupper, melder AFP. Malaysia er kritisert for planene om å sende migrantene tilbake etter militærkuppet i Myanmar..
Les mer på NRK


Les mer om:
Myanmar, Malaysia, AFP

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flyktningerfra , Myanmarfår bli
NRK - 01 feb. 21 kl. 11:16

Myanmar stengjer flytrafikken

Alle passasjerflygingar i Myanmar er stansa etter militærkuppet, opplyser kontoret som har ansvar for samferdselen i landet. USAs ambassade skriv på Twitter at det har komme rapportar som tyder på at alle flyplassar i Myanmar er stengde..

NRK - 05 feb. 21 kl. 17:56

Facebook nede i Myanmar

Telenor ble torsdag beordret av myndighetene i Myanmar til å stenge Facebook. – Vi jobber for å sikre et stabilt nettverk for våre kunder i Myanmar og håper å få åpnet Facebook så fort det lar seg gjøre, sier kommunikasjonssjef Hanne Knudsen til NTB..

NRK - 10 feb. 21 kl. 19:28

Biden med sanksjoner mot Myanmar

USA innfører økonomiske sanksjoner mot de militære lederne som har tatt makten i Myanmar. President Joe Biden sier juntaen ikke vil ha tilgang til én milliard dollar som Myanmar har i USA. Han forlanger at militæret gir fra seg makten igjen..

NRK - 20 feb. 21 kl. 10:21

Store demonstrasjoner i Myanmar

Lørdag pågår det anti-kupp demonstrasjoner i store deler av Myanmar. En politirazzia mot et verft i byen Mandalay i Myanmar ble voldelig da politiet skjøt mot demonstranter som hadde samlet seg for å stanse arrestasjonene. Minst to ble skadd..

NRK - 14 feb. 21 kl. 14:45

Flyktninger sendes til øy

Bangladesh vil flytte opptil 4000 flyktninger fra rohingya-minoriteten til en øy i Bengalbukta. Fra før er 7000 rohingyaer fra Myanmar plassert i leiren på Bhasan Char. FN har kritisert Bangladesh fordi øya er utsatt for flom, melder Reuters..

NRK - 30 jan. 21 kl. 07:54

Militæret i Myanmar vil følge loven

Etter gjenvalget av Aung San Suu Kyi som regjeringssjef i Myanmar, har landets militære sådd tvil om valgresultatet. FNs generalsekretær var blant dem som fryktet statskupp. Lørdag melder militæret i landet at de vil respektere landets grunnlov..

NRK - 01 feb. 21 kl. 03:54

Hæren har tatt makten i Myanmar

Hæren i Myanmar har tatt kontroll over landet og skal beholde makten i ett år, melder en TV-kanal tilhørende militæret. Myanmars hærsjef Min Aung Hlaing skal være fungerende president, erklærer hæren, som innfører unntakstilstand i ett år..

NRK - 01 feb. 21 kl. 06:21

Reagerer på kuppet i Myanmar

FNs generalsekretær António Guterres fordømmer pågripelsen av Myanmars sivile leder Aung San Suu Kyi, president Win Myint og andre politiske ledere. USA advarer hæren i Myanmar og krever at Suu Kyi og de øvrige som er pågrepet løslates straks..

E24 - 01 feb. 21 kl. 07:30

Mobilnett stengt i Myanmar – Telenor svært bekymret

Deler av mobilnettet i Myanmar er delvis stengt ned etter militærkuppet natt til mandag. Telenor bekrefter at situasjonen er «uavklart»..

NRK - 01 feb. 21 kl. 07:56

Norge fordømmer kupp i Myanmar

Norge fordømmer hærens maktovertakelse i Myanmar og forlanger at folkevalgte politikere løslates. – Militære ledere må respektere demokratiske valg, sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Savnet kvinne funnet i god behold

Kvinnen i 40-åra som ble meldt savnet etter at hun ikke kom hjem til avtalt tid etter en skitur på Hardangervidda, er funnet i god behold, melder Sør-Øst politidistrikt. Hun hadde tatt seg inn på en hytte, og trengte ikke helsehjelp..

NRK - 45 minutter siden

Vil innføre fullføringsrett på VGS

Regjeringen vil innføre fullføringsrett i videregående skoler. Over 5000 elever mister retten til videregående opplæring årlig, fordi de ikke fullfører innen tre år. Kunnskapsminister Melby mener elever kan klare å fullføre om de blir gitt bedre tid..

NRK - 8 timer siden

Dømd for kyrkjebrann

Ein 28 år gammal mann er dømt til 4 år og 2 månadars fengsel for å ha tent på Dombås kyrkje, og for å ha prøvd å tenna på Sel kyrkje. Det melder GD. Mannen er frå Somalia.

NRK - 1 time siden

Straffen satt ned fra 13 til fem år

Islendingen som skjøt og drepte sin bror fikk fullt gjennomslag da han anket saken. Et knapt flertall i lagmannsretten mener det var et uaktsomt drap. Forsvarer klarte å overbevise retten om å sette ned straffen fra 13 års fengsel til bare fem år..

NRK - 1 time siden

Se Debatten her

NRK - 1 time siden

Større leteaksjon på Haukeliseter

Politiet har satt i gang en leteaksjon på Haukeliseter på Hardangervidda. De leter etter en kvinne i 40 årene fra Haugesund, som ble meldt savnet etter at hun ikke kom hjem fra skitur, som avtalt. Politiet har kalt ut frivillige og politihelikopter..

NRK - 1 time siden

Får kreve inn høyere eiendomsskatt

Rådmannens forslag om en økning i eiendomsskatten i Arendal er vedtatt. For mange innbyggere betyr det en doblet eiendomsskatt. 24 av bystyrets 39 medlemmer gikk inn for dette..

NRK - 1 time siden

Får 53.000 Pfizer-doser i uke 11

I uka fra 15. til 21. mars får Norge 53.

NRK - 1 time siden

«Oransje» nivå i Osloskolen

Oslo vil etablere et «oransje» nivå for barnehager og grunnskolen i byen. Målet er å begrense antallet nærkontakter for elevene. Årsaken er at byen ikke har tid til å vente på justeringer i den såkalte trafikklysmodellen, sier skolebyråden..

NRK - 1 time siden

Straffen satt ned fra 13 til 5 år

Islendingen som skjøt og drepte sin bror fikk fullt gjennomslag da han anket saken. Et knapt flertall i lagmannsretten mener det var et uaktsomt drap. Forsvarer klarte å overbevise retten om å sette ned straffen fra 13 års fengsel til bare 5 år..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt