NRK > Nyheter

Tuesday, 21 January, 03:02

NRK - 14 Jan 20 kl. 23:11

Flybe er reddet fra kollaps

Det britiske flyseselskapet Flybe er reddet fra kollaps. Aksjeeierne har spytta mer penger inn i selskapet mot at myndighetene setter ned flyavgiftene, melder BBC. Selskapet er et av de største regionale flyselskapene i Europa med 3.000 ansatte..
Les mer på NRK


Les mer om:
Flybe, BBC, Europa

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flybeer , reddetfra , kollaps
E24 - 14 Jan 20 kl. 23:36

Britiske Flybe sikrer finansiering - reddes fra kollaps

Den britiske regjeringen har blitt enig med Flybe om å finne en tilbakebetalingsplan for en betydelig skatteregning som er antatt å være på over 100 millioner pund, skriver BBC..

E24 - 14 Jan 20 kl. 23:36

Britiske Flybe lander avtale og reddes fra kollaps

Flyselskapet unngår konkurs etter å ha landet en avtale den britiske regjeringen. Samtidig har aksjonærene gått med på å sprøyte inn nye millioner..

E24 - 15 Jan 20 kl. 14:05

British Airways-eier klager til EU etter krisehjelp til Flybe

Storbritannias krisehjelp til flyselskapet Flybe skaper skarpe reaksjoner. IAG-sjef Willie Walsh mener britiske skattebetalere må ta regningen for å redde et vanstyrt selskap..

E24 - 17 Jan 20 kl. 11:10

Flybe forsvarer redningsplan etter kritikk fra konkurrenter

Det britiske flyselskapet Flybe nekter for at de får spesialbehandling fra den britiske staten etter å ha fått krass kritikk fra konkurrenter..

NRK - 05 Jan 20 kl. 08:16

36 døde i kollaps i Kambodsja

Letingen etter ofre etter at et bygg i Kambodsja kollapset torsdag ble avsluttet søndag, melder AFP. 36 personer er bekreftet omkommet etter ulykken, som skjedde i forbindelse med byggearbeider. 23 mennesker ble reddet ut av ruinene i live..

VG - 02 Nov 19 kl. 22:36

Carlsen-kollaps i Norge: – Dårlig erfaring med hjemmebane

BÆRUM (VG) Magnus Carlsen (28) går sjelden på en kollaps ved sjakkbrettet. Men når det skjer, har det en tendens til å skje i Norge..

E24 - 13 Jan 20 kl. 06:28

Sky News: Flybe i nye krisesamtaler

Britiske myndigheter skal vurdere krisefinansiering for å unngå nok en reiselivskonkurs..

P4 - 03 Nov 19 kl. 09:54

- Utdanningssystemet nær kollaps

- Utdanningssystemet i Irak nærmer seg en kollaps Det melder Flyktninghjelpen. 2,4 millioner barn i landet trenger utdanningsstøtte. Landet har ikke ansatt nye lærere siden konflikten mellom Irak og IS brøt ut i 2014 .

P4 - 30 Nov 19 kl. 07:22

Reddet ut av brennende hus

En person ble reddet ut av et brennende hus i Flå i Hallingdal i natt. Personen kan ifølge politiet ha fått røykskader. Det var ingen åpne flammer, men mye røyk i boligen da personen ble reddet ut..

NRK - 25 Dec 19 kl. 17:37

Migranter reddet i Middelhavet

Den spanske kystvakten melder at den har reddet rundt 200 migranter i dårlige båter i Middelhavet på 1. juledag. Migrantene ble reddet i forskjellige oppdrag utenfor Spania og Marokko, sier kystvakten.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Bil kjørte i murvegg i Haugesund

En person er kjørt til sykehus med ukjent skadeomdang etter at en bil med tre personer kjørte inn i en murvegg i Haugesund. Føreren er mindreårig og har ikke førerkort, melder Sør-Vest politidistrikt natt til tirsdag..

NRK - 1 time siden

Mann knivskadd i Lørenskog

En mann oppsøkte legevakta i Lørenskog med knivskader i låret mandag kveld. Mannen er sendt til sykehus. Det er uvisst hvordan han fikk skadene.

NRK - 2 timer siden

KrFs abort-seier står i fare

KrFs gjennomslag for å endre abortloven kan stå i fare nå som Frp er ute. Fremskrittspartiet er ikke lenger bundet av Granavolden-plattformen og ingenting hindrer dem nå i å stemme for å reversere endringen i abortloven, skriver Vårt Land..

NRK - 2 timer siden

Får legge til kai i Italia

Det norskeide skipet Ocean Viking har fått lov til å legge til kai i Pozzallo på Sicilia. Om bord er 39 flyktninger og migranter som ble plukket opp i Middelhavet fredag. Frankrike, Tyskland og Luxembourg har blitt enige om å ta imot 20 av dem..

NRK - 3 timer siden

Salmonella påvist i kylling

Det er påvist salmonella i 33 tonn kylling som skulle selges i norske butikker, melder Nationen. Kyllingen ble importert fra Polen av selskapet Norwegian M Import AS. Mattilsynet sier at folk kunne ha blitt syke om kyllingen hadde nådd markedet..

NRK - 3 timer siden

Ingen skadd av raketter i Bagdad

Ingen ble skadd da tre Katyusha-raketter traff inne i den grønne sonen i Iraks hovedstad Bagdad tidlig tirsdag. Det opplyser politikilder, ifølge nyhetsbyrået Reuters. En rekke ambassader og regjeringsbygninger har tilhold i den grønne sonen..

NRK - 4 timer siden

Møter Catalonias regionpresident

Spanias statsminister Pedro Sanchez opplyser mandag at han planlegger å møte Catalonias regionpresident Quim Torra i starten av februar. Møtet er en del av et forsøk på å finne en løsning på den verste politiske krisen i Spania i flere tiår..

NRK - 4 timer siden

Rakettangrep i Bagdad

Flere raketter har truffet et område nært den amerikanske ambassaden i Bagdad, melder nyhetsbyrået AFP. Ambassaden befinner seg i den såkalte «grønne sonen», som er tungt bevoktet..

NRK - 4 timer siden

Varslar flaum

NVE har utvida området for flaumvarsel på grunn av mykje nedbør frå i ettermiddag til tysdag morgon. Farevarselet gjeld for nordlege delar av Møre og Romsdal, delar av Trøndelag og Nordland. Det er venta opp mot 60-70 mm nedbør frå måndag ettermiddag..

NRK - 4 timer siden

FN advarer mot retur av flyktninger

FNs menneskerettighetskomité advarer mot retur av flyktninger til land som er alvorlig truet av klimaendringer, da det kan bryte menneskerettighetene. – Levekårene i et slikt land kan bli uforenlige med retten til et verdig liv, uttaler de..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt