NRK > Nyheter

Fredag, 14 August, 12:25

NRK - 14 jan. 20 kl. 23:11

Flybe er reddet fra kollaps

Det britiske flyseselskapet Flybe er reddet fra kollaps. Aksjeeierne har spytta mer penger inn i selskapet mot at myndighetene setter ned flyavgiftene, melder BBC. Selskapet er et av de største regionale flyselskapene i Europa med 3.000 ansatte..
Les mer på NRK


Les mer om:
Flybe, BBC, Europa

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flybeer , reddetfra , kollaps
E24 - 14 jan. 20 kl. 23:36

Britiske Flybe sikrer finansiering - reddes fra kollaps

Den britiske regjeringen har blitt enig med Flybe om å finne en tilbakebetalingsplan for en betydelig skatteregning som er antatt å være på over 100 millioner pund, skriver BBC..

E24 - 14 jan. 20 kl. 23:36

Britiske Flybe lander avtale og reddes fra kollaps

Flyselskapet unngår konkurs etter å ha landet en avtale den britiske regjeringen. Samtidig har aksjonærene gått med på å sprøyte inn nye millioner..

E24 - 15 jan. 20 kl. 14:05

British Airways-eier klager til EU etter krisehjelp til Flybe

Storbritannias krisehjelp til flyselskapet Flybe skaper skarpe reaksjoner. IAG-sjef Willie Walsh mener britiske skattebetalere må ta regningen for å redde et vanstyrt selskap..

E24 - 17 jan. 20 kl. 11:10

Flybe forsvarer redningsplan etter kritikk fra konkurrenter

Det britiske flyselskapet Flybe nekter for at de får spesialbehandling fra den britiske staten etter å ha fått krass kritikk fra konkurrenter..

NRK - 05 jan. 20 kl. 08:16

36 døde i kollaps i Kambodsja

Letingen etter ofre etter at et bygg i Kambodsja kollapset torsdag ble avsluttet søndag, melder AFP. 36 personer er bekreftet omkommet etter ulykken, som skjedde i forbindelse med byggearbeider. 23 mennesker ble reddet ut av ruinene i live..

VG - 02 nov. 19 kl. 22:36

Carlsen-kollaps i Norge: – Dårlig erfaring med hjemmebane

BÆRUM (VG) Magnus Carlsen (28) går sjelden på en kollaps ved sjakkbrettet. Men når det skjer, har det en tendens til å skje i Norge..

E24 - 13 jan. 20 kl. 06:28

Sky News: Flybe i nye krisesamtaler

Britiske myndigheter skal vurdere krisefinansiering for å unngå nok en reiselivskonkurs..

P4 - 03 nov. 19 kl. 09:54

- Utdanningssystemet nær kollaps

- Utdanningssystemet i Irak nærmer seg en kollaps Det melder Flyktninghjelpen. 2,4 millioner barn i landet trenger utdanningsstøtte. Landet har ikke ansatt nye lærere siden konflikten mellom Irak og IS brøt ut i 2014 .

P4 - 19 juli 20 kl. 23:05

Reddet etter båtbrann

En båtfører ble reddet fra en brennende båt utenfor Son i Oslofjorden i kveld. Mannen ble reddet over i en annen båt på stedet. En redningsskøyte og en brannbåt bisto, opplyser Redningsselskapet..

NRK - 05 mars 20 kl. 05:52

Flyselskap nær konkurs

Det britiske flyselskapet Flybe trues av konkurs som følge av omsetningssvikt etter utbruddet av koronavirus. I en kunngjøring på Flybes nettsider går det fram at selskapet er under administrasjon, og at alle dets fly står på bakken..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kripos kobles på savnetsak

Kripos bistår politiet i Innlandet med å finne den savnede studenten fra Blæstad på Hamar. Student Pål Johan Guldbrandsen har vært savnet siden 24 juli, og ble sist sett på sin hybel. Det forteller politifullmektig Ingrid Hagen til NRK..

NRK - 5 minutter siden

Åtte innlagt med korona i Norge

Åtte pasienter er innlagt med covid-19 på sykehus i Norge, viser tall fra Helsedirektoratet fredag..

NRK - 10 minutter siden

Tyskland støtter sanksjoner

Tyskland tar til ordet for EU-sanksjoner mot Hviterussland etter presidentvalget og de påfølgende protestene, melder AFP. En talsperson for regjeringen sier Angela Merkel er sjokkert over voldsbruk mot demonstranter, og at sanksjoner må diskuteres..

NRK - 15 minutter siden

Leyen ønsker sanksjoner

EU-kommisjonens president Ursula von der Leyen tar til orde for sanksjoner mot Hviterussland. Hun mener det er behov for sanskjoner mot de som har brutt med demokratiske verdier og begått menneskerettighetsbrudd i forbindelse med presidentvalget..

NRK - 30 minutter siden

15 tiltalt etter kuppforsøk

15 personer er tiltalt for å ha medvirket i kuppforsøket mot Venezuelas president Nicolás Maduro i mai. Alle de tiltalte har erkjent straffskyld, ifølge landets justisminister. To amerikanere er allerede dømt til 20 års fengsel, skriver NTB..

NRK - 45 minutter siden

Telefonnettet nede ved sykehus

Et lynnedslag torsdag kveld har slått ut telefonnettet ved Ringerike sykehus. Ifølge Vestre Viken er teknikere på plass og de jobber med å løse problemet. Ved akutt sykdom må man kontakte legevakt på 116 117 eller ringe 113..

NRK - 30 minutter siden

Mange med antistoffer etter utbrudd

7,7 prosent av innbyggerne i tyske Kupferzell sør i landet hadde antistoffer, melder Reuters. Stedet hadde et av de første utbruddene i Tyskland, og funnene fra Robert Koch-instituttet viser at nesten fire ganger så mange som man trodde ble smittet..

NRK - 45 minutter siden

Åpner for grupper etter hverandre

Regjeringen åpner for at flere grupper på opptil 200 personer kan delta etter hverandre, men ikke samtidig, på samme arrangement, melder NTB. Det skal gjøre det lettere å spre deltakere ut i tid for arrangementer som varer i flere timer eller dager..

NRK - 45 minutter siden

Oppfordrer til fredelige protester

Opposisjonskandidat Svetlana Tikhanovskaja oppfordere til fredelige demonstrasjoner i alle byer i Hviterussland i helgen, melder AFP. Hun hevder å vunnet valget mot sittende president Aleksandr Lukasjenko. Tikhanovskaja oppholder seg nå i Litauen..

NRK - 1 time siden

Oman støtter avtale

Oman støtter avtalen mellom De forente arabiske emirater og Israel, melder Reuters. En talsperson for utenriksdepartmentet sier Oman støtter avgjørelsen om å normalisere båndene til Israel, og at de håper det vil bidra til varig fred i Midtøsten..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt