P4 > Nyheter

Sunday, 05 April, 12:37

P4 - 14 Jan 20 kl. 18:05

Fly truffet av lyn - måtte snu

Et SAS-fly fra Bergen til Oslo ble truffet av lyn tre ganger like etter avgang og måtte snu.
Det bekrefter informasjonssjef i SAS til Bergens Tidnene.
Flyet med 68 passasjerer ombord måtte snu for å gjennomgå teknisk sjekk..
Les mer på P4


Les mer om:
SAS, Bergen, Oslo, Bergens Tidnene

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fly, truffetav , lyn, måtte, snu
NRK - 17 Nov 19 kl. 23:30

Politibil truffet av brannbombe

En pansret politibil i Hongkong ble i kveld truffet av flere molotov-cocktails som skal ha blitt kastet av de protesterende studentene som har forskanset seg på universitetsområdet. Bilen ble truffet da den kjørte mot en gruppe demonstranter..

P4 - 12 Oct 19 kl. 13:34

Tyfonen har truffet Japan

Tyfonen Hagibis har nå truffet østlige deler av Tokyo. Minst 30 mennesker er skadet, og tre er savnet. Bilder fra der uværet har truffet viser knuste biler og ødelagte hus.

Dagbladet - 17 Nov 19 kl. 08:50

Politimann truffet av pil

Demonstranter i Hongkong vil sette press på økonomien. Søndag var det nye sammenstøt med politiet. En politimann ble truffet av en pil i leggen..

P4 - 25 Nov 19 kl. 17:19

Truffet av steiner på E39

En bil ble truffet av steiner etter et steinras på E39 i Orkdal i ettermiddag. Det har ikke kommet meldinger om personskader, opplyser politiet i Trøndelag..

NRK - 22 Oct 19 kl. 10:27

Truffet i beinet av vådeskudd

En polititjenestemann ble truffet i beinet av et vådeskudd under et oppdrag i Trondheim, opplyser Trøndelag politidistrikt. Vedkommende er ikke alvorlig skadd..

P4 - 14 Jan 20 kl. 20:33

Ukrainsk fly ble truffet av to missiler

Det Ukrainske flyet som styret like etter avgang i Teheran ble truffet av to missiler. Det melder New York Times. Det er overvåkningsbilder som viser at missilene ble skutt opp med 30 sekunders mellomrom.

Aftenposten - 26 Jan 20 kl. 22:39

USAs ambassade i Bagdad truffet av raketter

Den amerikanske ambassaden i Iraks hovedstad Bagdad ble truffet av tre raketter i et angrep søndag kveld. Ingen skal ha blitt drept eller såret..

NRK - 09 Jan 20 kl. 21:55

NYT: Her blir flyet truffet

The New York Times hevder en video de har fått tilgang til viser at det ukrainske passasjerflyet blir truffet av et missil minutter etter avgang fra Teheran. Canadas statsminister sier flyet kan ha blitt skutt ned ved en feiltakelse..

P4 - 26 Jan 20 kl. 16:33

Jente truffet av buss

En 13 år gammel jente sjekkes av ambulanse etter at hun ble truffet av en buss i Tromsø i ettermiddag. Jenta skal ha blitt dratt ut i veien av hunden hun gikk på tur med, ifølge Nordlys. Politiet opplyser at hun kom fra hendelsen uten alvorlige skader..

NRK - 26 Jan 20 kl. 22:30

USAs ambassade truffet av raketter

Den amerikanske ambassaden i Iraks hovedstad Bagdad ble søndag ettermiddag truffet av tre raketter. Irakiske sikkerhetsstyrker opplyser at det ikke er meldt om drepte eller skadde, melder nyhetsbyrået AFP. Ambassaden ligger inne i den grønne sonen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Mister lukte- og smakssans

Norske leger har gjort et nytt funn, som viser at to pasienter mistet lukte- og smakssansen som følge av koronaviruset. Pasientene hadde ingen andre symptomer på viruset, skriver den norske legeforeningens tidsskrift. Jøran Hjelmesæth ved Sykehuset i Vestfold sier dette er en av de første rapportene om dette i verden, og at alle som opplever tap av lukt og smak bør isolere seg, og at de bør testes..

P4 - 1 time siden

Mann truet med øks

En mann er pågrepet etter at han oppførte seg truende med øks i en bygård på Bislett i Oslo i formiddag. Ingen ble skadet, men ifølge politiet følte flere seg truet..

P4 - 2 timer siden

Nytt koronadødsfall

En pasient som var innlagt ved Sykehuset Innlandet er død av koronaviruset. Pasienten hadde en annen underliggende sykdom, og døde på Elverum sykehus i går. Dette er det første koronarelaterte dødsfallet ved Sykehuset Innlandet.

P4 - 1 time siden

Advarer om sterk sol

Det har nå oppstått et uvanlig hull i ozonlaget, og det gjør at nordmenn må være ekstra forsiktige om det blir sol i påsken. For om det blir sol, blir den ultrafiolette strålingen like sterk som på sommeren, ifølge seniorforsker ved Norsk institutt for luftforskning, Georg Hansen. Han sier at det derfor er spesielt viktig å bruke solkrem utendørs, og spesielt om man er på sjøen..

P4 - 1 time siden

Nytt funn hos koronapasienter

Norske leger har gjort et nytt funn, som sier at to pasienter mistet lukte- og smakssansen som følge av koronaviruset. Pasientene hadde ingen andre symptomer på viruset, skriver den norske legeforeningens tidsskrift. Jøran Hjelmesæth ved Sykehuset i Vestfold sier dette er en av de første rapportene om dette i verden, og at alle som opplever tap av lukt og smak bør isolere seg, og at de bør testes..

P4 - 1 time siden

- Må slå hardt ned på Nav-misbruk

LO-leder Hans Christian Gabrielsen sier det må slås hardt ned på dem som misbruker de nye permitteringsreglene. Nav Kontroll har den siste tiden har fått titall tips hver dag om folk og bedrifter som utnytter ordningene. Garbrielsen ber myndighetene sørge for at Nav har ressurser nok til å ettergå sakene, og sier til E24 at det må få konsekvenser for dem som prøver å unytte systemet..

P4 - 1 time siden

Vil ikke åpne skolene ennå

Kun 35 prosent av medlemmene i Skolenes landsforbund mener det er trygt å gjenåpne skolene rett etter påske. Det viser en undersøkelse forbundet har gjennomført. - De ansatte trenger opplæring i smittevern og tid til å drøfte hvordan de kan innrette smittevernet i praksis på sin skole, sier fobundsleder Anne Finborud.

P4 - 1 time siden

Flere fester i natt

For andre natt på rad har det vært flere hjemmefester med mange deltakere flere steder i landet. Politiet i Agder meldte om flere fester natt til i går, og det samme har vært tilfellet natt til i dag. Politiet reagerer kraftig, og ber folk respektere rådene fra helsemyndighetene..

P4 - 2 timer siden

Truet med pistol på t-banestasjon

En person ble slått og truet med pistol på Nydalen t-banestasjon i Oslo nå i formiddag. Politiet opplyser at personen ble fraranet flere eiendeler. De søker nå etter tre til fire personer..

P4 - 2 timer siden

Nytt skip til Florida

Nok et cruiseskip med koronasyke passasjerer har fått legge til kai i delstaten Florida i USA. 12 personer av de rundt 1.900 om bord har testet positivt for viruset.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt