NRK > Nyheter

Onsdag, 03 Mars, 18:35

NRK - 27 des. 20 kl. 15:14

Fly kunne ikke lande i Sandnessjøen

Widerøe har sett seg nødt til å kansellere to flygninger til og fra Sandnessjøen i ettermiddag. Årsaken er sterk vind ved lufthavna i Sandnessjøen. Pressevakten opplyser til NRK at passasjerene er blitt booket om til å fly til og fra Mosjøen..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sandnessjøen, NRK, Mosjøen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fly, kunne, ikke, landei , Sandnessjøen
NRK - 24 jan. 21 kl. 14:16

– Bør vurdere å forby fly å lande

Regjeringen bør vurdere å forby fly som kommer fra land med høyt smittetrykk å lande, det sier byrådsleder i Oslo Raymond Johansen til NRK. Han viser til at Sverige stenger grensen mot Norge og mener Norge bør stenge mot andre land..

Klartale - 18 feb. 21 kl. 15:32

I kveld skal de lande på Mars

Torsdag kveld skal de lande på Mars. Det neste som skjer er at de skal lete etter vann og liv på planeten. Du kan se landingen her når det skjer..

NRK - 22 feb. 21 kl. 00:47

Vil undersøke flere Boeing 777-fly

Luftfartsmyndighetene i USA (FAA) vil undersøke flere Boeing 777-fly etter at det begynte å brenne i en motor i et 777-fly fra Denver lørdag, der deler fra flyet havnet i et boligområde. Det vil sannsynligvis bety at noen fly blir tatt ut av drift..

NRK - 22 feb. 21 kl. 15:00

Ber om at 777-fly settes på bakken

Flyprodusenten Boeing ber om at alle 777-fly med samme motortype som gikk i stykker i luften over Colorado lørdag, settes på bakken. Selskapet sier det er 69 777-fly med den aktuelle motoren i drift. SAS og Norwegian har ikke flytypen i sin flåte..

Aftenposten - 20 jan. 21 kl. 16:02

Han kunne blitt AaFK-spiller i fjor. Nå prøver klubben seg igjen.

Etter det Sunnmørsposten erfarer, er Torbjørn Kallevåg (27) en av spillerne AaFK håper å lande snart..

E24 - 14 jan. 21 kl. 12:08

Norwegian skal kvitte seg med 35 fly: Vil øke flåten igjen – på ett vilkår

Norwegian vil kvitte seg med alle langdistanseflyene og kutte resten av flåten til maksimalt 50 fly. Midt i coronakrisen har selskapet likevel en plan for å skaffe flere fly enn det, men det er bare hvis finansdirektøren får den sikkerhetsventilen han krever..

E24 - 27 jan. 21 kl. 12:28

Boeings 737 Max-fly får grønt lys til å fly i Europa

Etter et år og nesten elleve måneder har Boeings ulykkesfly igjen fått tillatelse til å fly i Europa..

Aftenposten - 27 jan. 21 kl. 13:39

Boeings 737 Max-fly får grønt lys til å fly i Europa

Etter et år og nesten elleve måneder har Boeings ulykkesfly igjen fått tillatelse til å fly i Europa..

Aftenposten - 10 jan. 21 kl. 22:38

Er du lei av Norges irriterende småpartier? Det kunne vært verre.

Det kunne vært verre. Vi kunne hatt topartisystem..

E24 - 28 des. 20 kl. 19:27

Slik forklarer Wizz Air-sjef landingstrøbbel i Tromsø

Tre ganger i løpet av kort tid har ikke Wizz Air lyktes med å lande i Tromsø. Nå forteller en av Wizz Air-bossene hvorfor Tromsø lufthavn har skapt krøll for selskapets piloter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

FN-utsending: 38 drept i Myanmar

En FN-utsending i Myanmar opplyser at minst 38 demonstranter er drept av sikkerhetsstyrkene i landet. – Det er nå over 50 som er døde etter at kuppet fant sted, og mange er blitt såret, sier Christine Schraner Burgener til journalister..

NRK - 15 minutter siden

Vulkanutbrudd ventet på Island

Det er mulig at et vulkanutbrudd på Island nær hovedstaden Reykjavik vil finne sted om noen timer, ifølge flere islandske medier. Utbruddet vil være trolig ikke bli en fare for innbyggere. Den siste uka er over 10.

NRK - 30 minutter siden

Anklager ICC for antisemittisme

Israels statsminister Benjamin Netanyahu anklager Den internasjonale straffedomstolen, som skal etterforske mulige forbrytelser i Palestina, for antisemittisme. Etterforskningen vil omfatte forbrytelser som hevdes begått under Gazakrigen i 2014..

NRK - 30 minutter siden

Se Dagsnytt 18 her

NRK - 1 time siden

Politiaksjon mot kriminelle i UK

20 personer som skal ha tilknytning til et kriminelt nettverk fra Balkan er pågrepet i en stor politiaksjon i Storbritannia. Pågripelsene i London, Birmingham, Reading Blackburn og Sunderland finner sted etter åtte måneder med etterforskning..

NRK - 1 time siden

Eiere anmeldt for å ha holdt åpent

Politiet i Oslo har stengt en butikk på Grønland, og anmeldt eierne for brudd på smittvernlovgivningen. Butikkeierne holdt åpent for normal drift, til tross for at de nye retningslinjene sier at butikker i hovedstaden må holdes stengt. Flere andre butikker holdt åpent, men var raske med å stenge dørene da politiet ankom.

NRK - 1 time siden

Smitten i Amerika synker

Den panamerikanske helseorganisasjonen melder om synkende koronasmittetall i alle land i Mellom-Amerika, i USA, Canada og i Mexico, ifølge Reuters. Ifølge organisasjonen øker smitten i de nordre Amazonas-regionene i Sør-Amerika..

NRK - 1 time siden

Vurderer mistillit mot Bakke-Jensen

Rødt vurderer mistillitsforslag mot forsvarsminister Frank Bakke-Jensen etter salget av Bergen Engines, melder BT. Det har kommet kritikk fra flere hold etter at det ble kjent at britiske Rolls-Royce vil selge Bergen Engines til et russisk selskap..

NRK - 1 time siden

Toronto-tiltalt kjent skyldig

Mannen som var tiltalt for drapet på ti personer og for å ha såret 16 da han kjørte en varebil inn i fotgjengere i Toronto i 2018, er funnet skyldig. Mannen har hevdet at han var utilregnelig, fordi han lider av en form for autisme, men blir straffet..

NRK - 1 time siden

Planer om storming av Kongressen

Politiet i Washington D.C sier onsdag at de har fått informasjon om at en militis planlegger en storming av Kongressen torsdag, ifølge Reuters. Følgere av konspirasjonsteori-gruppa Qanon tror at tidligere president Trump vil ta tilbake makta 4.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt