P4 > Nyheter

Friday, 05 June, 11:44

P4 - 08 Nov 19 kl. 18:23

Fly fikk fugl i motoren

Et SAS-fly som var på vei fra Ålesund til Oslo med 117 passasjerer om bord måtte i ettermiddag returnere til Ålesund, fordi flyet fikk en fugl i motoren.
Flyet var i luften en halv time før det landet igjen. Det blir nå undersøkt.
Passasjerene er booket om til et nytt fly, skriver VG..
Les mer på P4


Les mer om:
SAS, Ålesund, Oslo, VG

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fly, fikk, fugli , motoren
P4 - 17 Apr 20 kl. 08:10

Påfugl på vift i Oslo

Det er nok noen som vil si at det er mang en påfugl som sprader rundt i Oslo.. Men nå er det en ekte påfugl - med nebb og fjær det gjelder. Oslopolitiet melder om at fuglen er på vandring ved Skullerud.

Dagbladet - 03 Aug 19 kl. 07:11

Solberg fikk se skrekkscener på fuglefjell

Statsminister Erna Solberg (H) kom til Runde fuglefjell med en gladnyhet. Kort tid etterpå fikk hun se en død fugl, hengt i sitt eget plastrede..

P4 - 08 Feb 20 kl. 10:30

SAS fly med motorproblemer

Et fly fra SAS på vei til Alicante fra Oslo måtte snu på grunn av tekniske problemer med motoren. Til VG sier SAS at det ikke er noen dramatikk i situasjonen, men at de snur for å bytte fly på grunn av vibrasjoner i motoren. Det er 141 passasjerer ombord i flyet..

E24 - 06 Feb 20 kl. 14:26

Airbus tar grep etter at væskesøl stanset motoren på to A350-fly

Europeiske luftfartsmyndigheter (Easa) slår alarm etter at motoren på Airbus’ nye langdistansefly A350 har skrudd seg av i lufta..

P4 - 21 May 20 kl. 16:15

Ber om tips etter kriminalitet mot fugl

Politiet i Troms og Finnmark ber nå om tips etter at det er utført kriminalitet mot fugl. Folk stjeler fuglereir, egg eller fugleunger og de får ikke den straffen de fortjener sier politiet. Derfor ber de nå om tips, slik at de får bevart de sjeldne fugleartenee som kun hekker i området..

Aftenposten - 08 Dec 19 kl. 13:04

Sea King-helikopter brukte rotoren for å redde fiskebåt i nød

En fiskebåt med seks personer om bord fikk søndag formiddag sin egen not i motoren og drev mot et skjær nord for Sørøya i Finnmark. Rotorvind ble redningen..

Dagbladet - 26 Sep 19 kl. 12:33

Dette smaker av fugl!

Tåler vi mer Lars Monsen nå? Jada, takket være Kjetil Østli..

Klartale - 12 Feb 20 kl. 14:50

Derfor er iskanten så viktig

Fisk, fugl og dyr finner mat i havet nord for Norge. Samtidig kan havbunnen være fylt med verdifull olje..

Dagbladet - 11 Sep 19 kl. 11:16

Måtte nødlande - var tom for drivstoff

Motoren stanset i lufta da flyger måtte lande på jorde i Arendal i fjor sommer..

NRK - 23 Jan 20 kl. 16:40

Får bot for å ha forstyrret fugl

En utenlandsk cruiseoperatør er ilag et overtredelsesgebyr på 30 000 kroner for å ha forstyrra fugler på Svalbard. Det var i fjor sommer at et cruiseskip slapp ut ankerkjettingen like ved et fuglefjell i Kongsfjorden..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Sju mennesker funnet drept i Alabama

Sju personer er funnet skutt og drept i Alabama. På twitter skriver lokalt politi at de har rykket ut til en skyteepisode. Og at det er sju voksne menn og kvinner som er funnet døde.

P4 - 15 minutter siden

170.000 nordmenn ut av ledighetskøen

Siden koronakrisen startet har 170.000 nordmenn forlatt ledighetskøen. Bare i mai har 70.

P4 - 10 minutter siden

Mann til sykehus med hodeskader

En mann i 40-årene er sendt til sykehus etter at han fikk en betongskjærer i hodet i Trøndelag. Arbeidstilsynet er varslet om hendelsen. Det er ikke kjent hvor skadet mannen er men han har skader i hodet og ansiktet..

P4 - 1 time siden

Avgjørelse om Palme-drapet 10. juni

Onsdag neste uke kommer den svenske påtalemyndigheten til å offentliggjøre sin beslutning når det gjelder etterforskningen av drapet på Olof Palme. Da vil vi få svar på om etterforskningen skal henlegges etter 34 år - eller om noen skal tiltales..

P4 - 1 time siden

Norwegian-fall på 97,8 prosent

Norwegian kan bekrefte at mai var en elendig måned for flyselskapet. 97,8 prosent færre passasjerer fløy med Norwegian i mai i år, i forhold til samme måned i fjor. Selskapet har kun et begrenset antall innenriksflyginger i drift.

P4 - 18 timer siden

Gjort funn i området der mann var savnet

Politiet har funnet levninger i et område i Sogndal, der en 37 år gammel mann forsvant 9. mai 2016. Mannnen har vært sporløst borte i over fire år, og hans pårørende er varslet om funnet.

P4 - 2 timer siden

Nye detaljer fra trusselbrevet

Nye detaljer fra det angivelige trusselbrevet etter Anne Elisabeth Hagens forsvinning er nå kjent. VG skriver at den såkalte motparten i brevet skrev at de ville slippe Hagen henne langt fra huset hvis ektemannnen Tom Hagen bekreftet betalingsvilje innen to uker. Hvis ikke, ville hun dø.

P4 - 2 timer siden

Flertallet vil ikke åpne for reiser til Sverige

Hele tre av fire vil ikke at regjeringen skal åpne for fritidsreier til Sverige før sommerferien. Det viser en undersøkelse fra Opinion, som tror den viktigste grunnen til det er kritikken mot svenskenes håndtering av koronakrisen. Antallet koronarelaterte dødsfall i Sverige er på nesten 4600.

P4 - 1 time siden

Twitter fjernet video fra Trump-kampanje

Twitter har fjernet en video som er lagt ut av president Donald Trumps team. Videoen viser bilder og videoklipp av demonstrasjoner og voldshendelser i kjølvannet av dødsfallet til George Floyd. Den er lydlagt av musikk og uttalelser fra presidenten.

P4 - 1 time siden

Ber kommunene åpne opp raskt

- Kommunene må åpne opp og sikre at de har et tilstrekkelig tilbud for utsatte barn. Det er den klare beskjeden fra barne-og familieminister Ida Lindtveit Røse En fersk rapport fra barne,-ungdoms,-og familiedirektoratet viser at helsetjenesten og barnevernet er for trege med å åpne opp igjen etter koronakrisen. Røse ber kommunene ta grep..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt