P4 > Nyheter

Wednesday, 20 November, 00:40

P4 - 08 Nov 19 kl. 18:23

Fly fikk fugl i motoren

Et SAS-fly som var på vei fra Ålesund til Oslo med 117 passasjerer om bord måtte i ettermiddag returnere til Ålesund, fordi flyet fikk en fugl i motoren.
Flyet var i luften en halv time før det landet igjen. Det blir nå undersøkt.
Passasjerene er booket om til et nytt fly, skriver VG..
Les mer på P4


Les mer om:
SAS, Ålesund, Oslo, VG

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fly, fikk, fugli , motoren
Dagbladet - 03 Aug 19 kl. 07:11

Solberg fikk se skrekkscener på fuglefjell

Statsminister Erna Solberg (H) kom til Runde fuglefjell med en gladnyhet. Kort tid etterpå fikk hun se en død fugl, hengt i sitt eget plastrede..

Dagbladet - 26 Sep 19 kl. 12:33

Dette smaker av fugl!

Tåler vi mer Lars Monsen nå? Jada, takket være Kjetil Østli..

Dagbladet - 11 Sep 19 kl. 11:16

Måtte nødlande - var tom for drivstoff

Motoren stanset i lufta da flyger måtte lande på jorde i Arendal i fjor sommer..

P4 - 11 Aug 19 kl. 18:49

Biler og hus skadet av deler fra Norwegian-fly

Flere biler og hus har fått skader etter at en rekke deler fra motoren til et Norwegian-fly falt av, etter at flyet tok av fra flyplassen i Roma. Hendelsen skjedde lørdag. Flyet var på vei til Los Angeles da det måtte avbryte oppstigningen på grunn av motorproblemer, melder Flysmart.

Hegnar.no - 19 Jul 19 kl. 13:10

Musk om hydrogen: - Kan aldri konkurrere med batteri

Tesla-sjefen deler også ut tips til hvordan du kan få «gromlyd» fra Tesla-motoren..

Aftenposten - 20 Sep 19 kl. 18:06

Slik tilbereder du høstens fugl fra start til slutt

Når man har tatt livet av en av skogens adelige, mener jeg det er rett og rimelig å bruke så mye man kan av fuglen..

Aftenposten - 18 Aug 19 kl. 20:07

Effektive Molde tilbake på tabelltopp

Molde scoret på sine tre første sjanser da Ranheim ble slått 3-2 i Trondheim søndag kveld, og det lukter fugl av Leke James..

P4 - 07 Aug 19 kl. 16:04

Hever skip på Svalbard

Arbeidet med å heve det havarerte skipet Northguider på Svalbard har startet. Det melder NRK. Skipet gikk på grunn i et naturreservat i romjulen i fjor, og bergingen har måtte vente til hekkesesongen for sjøfugl er over.

Aftenposten - 09 Oct 19 kl. 12:00

Vil revolusjonere flybransjen: Her bygges en motor som skal kurere flyskam.

Den elektriske motoren gjør ikke bare flyreisen mer miljøvennlig, den kan også gjøre flyreisene billigere..

NRK - 18 Sep 19 kl. 21:45

Fly med motorstopp måtte nødlande

I 3000 fots høyde stanset plutselig motoren helt, og de to om bord i et småfly måtte i løpet av et par minutter nødlande, skriver Totens blad. Nødlandingen skjedde rett etter klokka 18.00 onsdag, ved Bilittkiosken på Skreia.

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Ny pågripelse etter overfall i Panama

Politiet har pågrepet den siste av åtte mistenkte gjerningsmenn etter ranet av seks nordmenn på seiltur i Panama. Det bekrefter myndighetene i landet, skriver Aftenposten. De seks nordmennene ble overfalt og ranet utenfor Panama tidligere denne måneden.

P4 - 1 time siden

Vogntog med radioaktivt materiale veltet

Et vogntog fylt med radioaktivt materiale har veltet på E6 nord for Steinkjer. Politiet opplyser at det er opprettet sikkerhetssone rundt stedet. Det er foreløpig ikke meldt om noen lekkasje.

P4 - 1 time siden

Undersøker torpedopåstandene

Politiet vurderer å starte etterforskning etter påstandene om at Kjell Inge Røkke har tilbudt Jan Erik Iversen 100 millioner kroner for å «fjerne» den straffedømte finansmannen Christer Tromsdal. Iversen hevdet dette i rettsaken mot ham. Røkke har kalt dette absurd, og Tromsdal har betegnet det som en «Donald Duck-historie».

P4 - 1 time siden

Skyting i Gøteborg

En mann skal være skadd etter en skyting i Göteborg. Det skriver Aftonbladet. Mannen er sendt til sykehus med uklart skadeomfang.

P4 - 1 time siden

Ytterligere 37 dommer vurderes

Setteriksadvokat Henry John Mæland har mottatt opplysninger om ytterligere 37 dommer som kan være uriktige i Nav-skandalen. Det kommer fram i et brev til Arbeids- og sosialdepartementet, skriver VG. Flere tusen saker kan ha blitt feilbehandlet etter at NAV i flere år feiltolket EØS-regelverket og opp mot 80 personer kan være uskyldig dømt..

P4 - 2 timer siden

Ordfører mener ledelsen må gå

Ordfører i Sør-Varanger Rune Rafaelsen mener ledelsen i E-tjenesten må gå etter kveldens pressekonferanse med Frode Berg. Der sa spiondømte Berg at han føler seg ført bak lyset av E-tjenesten og han følte et press fra dem da han ønsket å avslutte oppdragene. Rafaelsen omtaler det Berg fortalte som en knusende dom over norsk etterretning og at ledelsen må trekke seg for det de har gjort mot Berg, lokalbefolknignen i Sør-Varanger og ikke Norges offisielle Russland-politikk..

P4 - 2 timer siden

Dømt for overgrep

En 20 år gammel mann er i Vest-Telemark tingrett dømt til sju års fengsel for seksuelle overgrep mot barn under 14 år. Det skriver Telemarksavisa. Han er også dømt til å betale tre jenter oppreisningserstatning..

P4 - 2 timer siden

Forsøkte å kvele gutter

En mann er pågrepet i Moss etter han gikk til angrep på tre gutter i kveld. Den berusede mannen tok kvelertak på to av guttene før han han slo tredjemann ved Amfi-senteret, opplyser politiet. De tre skal ikke ha blitt alvorlig skadd.

P4 - 3 timer siden

Pochettino ferdig i Tottenham

Mauricio Pochettino er ferdig som manager i Tottenham. Det skriver klubben på sine hjemmesider i kveld og begrunner det med lagets svake resultater den siste tiden. Argentineren har ledet laget til flere topp-tre plasseringer siden han tok over i 2014, og Tottenham spilte Champions League-finale i juni, der det ble tap mot Liverpool.

P4 - 17 timer siden

30 til 40 nyfødte tas fra foreldre hvert år

30 til 40 nyfødte tas fra foreldrene hvert år. Fra 2016 til i dag er 143 spedbarn fratatt foreldrene og akuttplassert av barnevernet rett etter fødsel. Svært få når frem med å klage på plasseringene.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt