NRK > Nyheter

Tirsdag, 07 Juli, 18:21

NRK - 03 juni 20 kl. 21:49

Floyds familie takker for siktelser

George Floyds familie er takknemlige for at alle de fire politifolkene som pågrep ham er siktet for drap eller medvirkning til drap. - Et bittersøtt øyeblikk, sier familien i en uttalelse, som også oppfordrer til fredelige forandringer i samfunnet..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Floyds

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Floyds, familie, takker, for, siktelser
NRK - 09 juni 20 kl. 08:22

George Floyds familie takker Biden

Familien til George Floyd, som ble drept under en pågripelse i Minneapolis, takker Demokratenes presidentkandidat Joe Biden for omsorg og forståelse. Det sier familiens advokat etter at Biden besøkte dem før dagens begravelse, melder Reuters..

NRK - 08 juni 20 kl. 22:58

Biden besøkte Floyds familie

Demokratenes presidentkandidat Joe Biden besøkte mandag den drepte afroamerikaneren George Floyds familie i Houston. Besøket varte i over en time, skriver familiens advokat Benjamin Crump, som også har lagt ut et bilde av besøket på Twitter..

VG - 01 juni 20 kl. 13:18

Etter voldsomme opptøyer: Arrangerer egen protestmarsj for Floyds familie

Etter at opptøyene har eskalert en rekke steder i USA den siste uken, arrangeres det nå en egen protestmarsj for avdøde George Floyds familie i Houston tirsdag..

NRK - 03 juni 20 kl. 18:32

Floyds familie til stedet han døde

NRK - 02 juni 20 kl. 10:20

Rapport: Døde av trykk mot halsen

Den tredje obduksjonsrapporten av George Floyd konkluderer med at han fikk hjertestans som følge av politiets pågripelse og trykk mot halsen. Rapporten er i samsvar med en privat obduksjonsrapport bestilt av Floyds familie..

NRK - 03 juni 20 kl. 20:00

Tre andre politifolk siktet

Tre polititjenestemenn til i Minneapolis blir siktet etter George Floyds død. Lokalavisa Star Tribune skriver at de tre siktes for medvirkning til drap. Fra før er en politimann siktet for drap.

VG - 02 juni 20 kl. 23:14

George Floyds familie: - Han var en god mann

Familiemedlemmer av avdøde George Floyd deltok tirsdag i demonstrasjonstog gjennom Houston i delstaten Texas..

NRK - 05 juni 20 kl. 23:18

Øyenvitne om Floyds siste minutter

Charles Macmillan som så da George Floyd ble arrestert og lagt i bakken av politiet i Minneapolis, forteller at det tok flere minutter før politifolkene sjekket Floyds puls etter at han lå urørlig.– De forsøkte ikke å redde ham, sier MacMillan..

VG - 02 juni 20 kl. 23:14

George Floyds familie i demonstrasjonstog: - Han var god

Familiemedlemmer av avdøde George Floyd deltar tirsdag i demonstrasjonstog gjennom Houston i delstaten Texas..

VG - 31 mai 20 kl. 05:04

Floyds bror om Trump: – Ga meg ikke engang muligheten til å si noe

George Floyds lillebror, Philonise Floyd, hevder president Donald Trump ikke var interessert i å høre på hva han hadde å si da de snakket sammen på telefon..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Nok en siktet etter knivstikking

Politi pågrep og siktet tirsdag ettermiddag nok en person, etter at en mann i 20- årene ble knivstukket på Solsiden i Trondheim natt til mandag. Siktede meldte seg selv for politiet, etter å ha vært i kontakt med advokat..

NRK - 15 minutter siden

Mulig skyteepisode på marinebase

Militærpoliti i USA skal ha fått meldinger om en aktiv skyteepisode ved en marinebase i delstaten California i USA. Det melder den nasjonale marinen på Twitter tirsdag..

NRK - 30 minutter siden

WHO: Smittetoppen ikke nådd

Verdens helseorganisasjon (WHO) advarer om at koronapandemien er langt ifra over. Ifølge organisasjonen øker smitten stadig, og ser ikke ut til å gå ned foreløpig. I løpet av helgen ble det meldt om 400.

NRK - 45 minutter siden

BT: Øker smitteberedskap

Byrådet i Bergen vil bruke 36 millioner kroner på beredskap til et nytt potensielt koronautbrudd, ifølge Bergens Tidende. Styrket bemanning ved sykehjem, beredskapslager, og økt testkapasitet er blant tiltakene pengene skal gå til, ifølge avisa..

NRK - 1 time siden

Brasils president koronasmittet

Brasils president, Jair Bolsonaro, forteller i et TV-intervju tirsdag at han har testet positivt for koronaviruset. Presidenten sier han føler seg bra etter første runde med behandling..

NRK - 1 time siden

AFP: Bolsonaro koronasmittet

Brasils president, Jair Bolsonaro, forteller at han har testet positivt for koronavirus, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 1 time siden

Menneskeleg svikt bak togkrasj

I fjor sommar kolliderte to tog på Flåmsbana etter dei kom inn på same spor. Havarikommisjonen konkluderer med at ulukka truleg skjedde som følgje av mangelfulle tryggleiksrutinar og menneskeleg svikt..

NRK - 1 time siden

Ber utestedene skjerpe seg

Helse- og omsorgsminister Bent Høie (H) gir kommunene beskjed om at kontrollen med utelivet må bli strengere. – Jeg er bekymret over at smittevernreglene ikke overholdes på utesteder og restauranter, sier Høie..

NRK - 1 time siden

Oslo Børs endte svakt ned

Hovedindeksen på Oslo Børs endte tirsdag på 808,92 poeng. Det var en nedgang på 0,13 prosent. Det var mye rødt på børsen tirsdag, blant annet sank energisektoren med 0,03 prosent, mens sjømat og shipping begge falt med 0,51 prosent..

NRK - 1 time siden

Mange saker knyttet til Kina

Nesten halvparten av rundt 5000 aktive FBI-saker som skal motvirke spionasje, er knyttet til Kina, sier en FBI-direktør til Reuters. Det betyr at FBI åpner en slik sak knyttet til Kina hver tiende time, ifølge nyhetsbyrået..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt