VG > Innenriks

Sunday, 26 January, 15:37

VG - 17 Nov 19 kl. 07:11

Florø-drapet: Siktet 27-åring fremstilles for fengsling

Den 27-år gamle mannen som er siktet for å ha knivdrept en 51 år gammel kvinne i Florø, fremstilles søndag for varetektsfengsling..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Florø

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Florø-drapet, Siktet, 27-åring, fremstilles, for, fengsling
Aftenposten - 17 Nov 19 kl. 07:26

Florø-drapet: Siktet 27-åring fremstilles for fengsling

Den 27-år gamle mannen som er siktet for å ha knivdrept en 51 år gammel kvinne i Florø, fremstilles søndag for varetektsfengsling..

NRK - 17 Nov 19 kl. 06:49

Fremstilles for varetektsfengsling

Den 27-år gamle mannen som er siktet for å ha knivdrept en 51 år gammel kvinne i Florø, fremstilles søndag for varetektsfengsling. Politiet kommer trolig til å begjære fire ukers varetekt med brev- og besøksrestriksjoner..

Aftenposten - 17 Nov 19 kl. 21:08

Florø-drapet: Politiet har ikke fått avhørt drapssiktet 27-åring

Mannen som er siktet for å ha knivdrept en 51 år gammel kvinne i Florø, har ikke blitt avhørt i løpet av helgen fordi han blir ivaretatt av helsepersonell..

VG - 17 Nov 19 kl. 20:08

Politiet snakket med siktede natten før Florø-drapet

Natten før en 51 år gammel kvinne ble knivdrept i Florø reagerte naboer på oppførselen til den 27 år gamle mannen som nå er siktet for drapet..

NRK - 16 Nov 19 kl. 08:14

Drept kvinne i Florø kjente siktede

Kvinnen som ble dept i Florø og siktede kjente hverandre. Motivet for drapet er foreløpig ukjent. Kriminalteknikerne vil jobbe på stedet utover dagen.

P4 - 22 Jan 20 kl. 21:43

27-åring tilstår drap i Florø

En 27 år gammel mann tilstår drapet på en 51 år gammel kvinne i Florø i november. Det skriver Firdaposten. Politiet ble varslet om mannen natten før drapet skjedde da han skal ha forsøkt å ta seg inn i en privatbolig og oppførte seg truende, Han har ikke tatt stilling til straffskyld..

NRK - 16 Nov 19 kl. 08:14

Avdød kvinne i Florø kjente siktede

Kvinnen som ble dept i Florø og siktede kjente hverandre. Motivet for drapet er foreløpig ukjent. Kriminalteknikerne vil jobbe på stedet utover dagen.

NRK - 12 Dec 19 kl. 09:48

Fremstilles for varetektsfengsling

Mannen som er siktet for drapet i Vågsbygd fremstilles for varetektsfengsling i Kristiansand tingrett klokken 12.30 i dag, ifølge en pressemelding fra politiet. Påtalemyndigheten vil be om varetektsfengsling i fire uker med brev og besøksforbud..

P4 - 24 Oct 19 kl. 10:46

Fremstilles for varektsfengsling i dag

De to som er siktet i forbindelse med ambulansekapringen i Oslo tirsdag fremstilles for varetektsfengsling i Oslo tingrett ettermiddag. Begge er siktet for befatning med våpen, og oppbevaring av narkotika, mens mannen i tillegg er siktet for drapsforsøk etter å ha kapret og kjørt ned folk med ambulansen..

Aftenposten - 22 Jan 20 kl. 21:32

27-åring tilstår drap på kvinne i Florø

En 27 år gammel mann tilstår drapet på en 51 år gammel kvinne i Florø i november..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Vinter-brennmaneter forundrer forskerne

Denne vinteren har det vært uvanlig mange observasjoner av brennmaneter. – Et lite mysterium, skriver Havforskningsinstituttet..

VG - 13 timer siden

– For tiden bygges det ett eneste hus i denne byen

VADSØ (VG) Det blåser en trist motvind i snøkastene i Vadsø..

VG - Igår: 10:12

Pappa Ropstad vil ha KrF med på omkamp om fritt skolevalg

Bjørn Alfred Ropstad (KrF) mener regjeringens kjør for å innføre fritt skolevalg i alle fylker, kan bety nedlagte klasser og skoler i Agder. Nå kjemper han for at sønnen Kjell Ingolf og KrF bryter med regjeringens syn..

VG - Igår: 19:44

Høyres unge stjerneskudd inn i regjeringen

Henrik Asheim og Tina Bru har trening i å slåss og megle i de politiske kampene som kommer..

VG - I førrgår: 13:09

Siv Jensen langer ut mot Hareide og Raja

Frp-leder Siv Jensen gikk ut av regjeringen og ga plass til to av sine argeste politiske motstandere. Nå reagerer hun på at Erna Solberg slipper Abid Raja (V) og Knut Arild Hareide (KrF) inn i regjeringen..

VG - I førrgår: 11:24

Solberg møter pressen: Tror på «Hareide-effekt»

SLOTTSPLASSEN (VG) Fredag presenterte Erna Solberg sin nye trepartiregjering for Kongen i statsråd. Statsministeren tror på en «Hareide-effekt» når den tidligere KrF-lederen nå går inn i regjeringen..

VG - I førrgår: 11:24

Her er den nye regjeringen: Raja fikk bamseklem

SLOTTSPLASSEN (VG) Fredag presenterte Erna Solberg sin nye trepartiregjering for Kongen i statsråd. Klokken 12 holder statsministeren pressekonferanse..

VG - I førrgår: 07:02

Hareide stilte ultimatum for å bli statsråd

Knut Arild Hareide (KrF) nektet å gå inn i regjeringen – hvis det skjedde på bekostning av utviklingsminister Dag Inge Ulstein (KrF)..

VG - I førrgår: 02:16

Ville ikke at Frp skulle ut av regjering – omstilte seg lynraskt

Frp-representant på Stortinget, Helge André Njåstad var en av flere som inntil nylig ville at Frp skulle fortsette i regjering. Men nå er de tilhengere av å stå utenfor..

VG - I førrgår: 20:49

Byrådskrise i Bergen: byrådsleder truer med å gå av

Flertallet i bystyret i Bergen har ikke lenger tillit til skolebyråd Linn Kristin Engø (Ap). Byrådsleder Roger Valhammer (Ap) varsler at hele byrådet går dersom det blir reist mistillitsforslag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt