NRK > Nyheter

Saturday, 06 June, 00:27

NRK - 07 Nov 19 kl. 02:14

Flest nye jobber i Stor-Oslo

Ap-nestleder Hadia Tajik mener regjeringen fører en distriktsfiendtlig politikk og viser til at to av tre nye arbeidsplasser blir skapt i Oslo og Akershus. Det siste året har to av tre nye jobber kommet i disse to fylkene, skriver Klassekampen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hadia Tajik, Oslo, Akershus, Klassekampen, Stor-Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flest, nye, jobberi , Stor-Oslo
NRK - 08 Jan 20 kl. 11:01

Stor lekkasje i Drammensfjorden

Politiet i Oslo melder om en stor lekkasje i sjøen i Svelvik i Drammen. Politi og brannvesen jobber med å finne kilden og begrense lekkasjen. Politihelikopteret er på vei for å få bedre oversikt over omfanget..

Klartale - 18 Mar 20 kl. 13:01

Flest smitte-tilfeller i Oslo og Viken

Oslo og Viken har flest av de korona-smittede i Norge. Nå er minst 1.423 smittet av viruset.

VG - 24 Sep 19 kl. 06:20

Stor VG-oversikt: Mer vold og trusler i Oslo-fotballen enn noe annet sted i landet

Oslo er fotballkretsen med desidert flest alvorlige volds- og trusselhendelser siden 2010. For én klubb ble det så ille at de valgte å melde seg ut av Oslo fotballkrets og heller kjøre til Østfold for å spille bortekampene sine..

E24 - 07 Nov 19 kl. 05:49

Stor-Oslo får to av tre jobber

Ap-nestleder Hadia Tajik mener regjeringen fører en distriktsfiendtlig politikk fordi de fleste arbeidsplassene blir skapt i Oslo og Akershus..

P4 - 30 Apr 20 kl. 08:27

Over halvparten jobber deltid

Over halvparten av de som jobber i sykehjemsetaten jobber deltid i Oslo. Det viser ferske tall fra byrådets årsberetning fra i fjor publisert i Einnsyn. Oslo kommune skulle få en heltidskultur, det står det i den rødgrønne byrådsplattformen fra 2015.

NRK - 18 Mar 20 kl. 12:38

Flest smittede i Oslo og Viken

Oslo og Viken har flest bekreftede smittetilfeller i Norge. Det er 410 smittede i Viken og 348 smittede i Oslo. FHI opplyste i dag at det til sammen er 1.

P4 - 18 Feb 20 kl. 16:54

Stor vannlekkasje i Oslo

En stor vannledning ble gravd over på Manglerud i Oslo i ettermiddag og førte til en stor vannlekkasje. Brannvesenet er på stedet og har kontroll. Vannet ledes ned i en grop og det er ingen trafikale problemer eller bygninger som vil bli berørt..

VG - 12 Sep 19 kl. 16:04

Lan Marie Berg fikk flest personstemmer i Oslo-valget

Miljøpartiet De Grønnes frontfigur i Oslo Lan Marie Berg fikk flest personstemmer i valget i hovedstaden..

Dagbladet - 12 Sep 19 kl. 16:03

Lan Marie Berg fikk klart flest personstemmer i Oslo

MDGs frontfigur i Oslo, Lan Marie Nguyen Berg, fikk flest personstemmer i valget i hovedstaden..

VG - 12 Sep 19 kl. 16:04

Lan Marie Berg fikk flest personstemmer i Oslo-valget. – Et tydelig signal

Miljøpartiet De Grønnes frontfigur i Oslo, Lan Marie Berg, fikk flest personstemmer i valget i hovedstaden..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

57 politifolk trakk seg i Buffalo

57 politifolk i Buffalo i New York har trukket seg fra byens uroenhet i protest mot at to kolleger er suspendert etter et sammenstøt med en 75-åring under en demonstrasjon fredag. De 57 mener kollegaene bare utførte ordre, skriver Washington Post..

NRK - 30 minutter siden

Boris Johnson godtar EU-toll

Den britiske statsministeren Boris Johnson skal være rede til å akseptere at EU legger toll på enkelte britiske varer, melder The Daily Mail. Innrømmelsen skal være et forsøk på å kommer videre i de låste forhandlingene om ny handelsavtale..

NRK - 45 minutter siden

Al Qaida-leder drept i Mali

Franske militærstyrker i Mali har drept Abdelmalek Droukdal, lederen for al-Qaida i det islamske Maghreb (AQIM), opplyser Frankrikes forsvarsminister. Abdelmalek ble drept torsdag i byen Tessalit nordvest i Mali..

NRK - 1 time siden

Trudeau knelte for George Floyd

Canadas statsminister Justin Trudeau gikk ned på kne da han var tilstede på en støttedemonstrasjon for George Floyd utenfor parlamentet i Ottawa fredag..

NRK - 1 time siden

57 politifolk sier opp i Buffalo

57 politifolk i Buffalo i delstaten New York sier opp i protest mot at to kolleger er suspendert etter et sammenstøt med en 75-åring under en demonstrasjon fredag. De 57 som utgjør byens uroenhet, mener kollegaene bare utførte ordre..

NRK - 1 time siden

Øyenvitne om Floyds siste minutter

Charles Macmillan som så da George Floyd ble arrestert og lagt i bakken av politiet i Minneapolis, forteller at det tok flere minutter før politifolkene sjekket Floyds puls etter at han lå urørlig.– De forsøkte ikke å redde ham, sier MacMillan..

NRK - 7 timer siden

Brudd på smittevernreglene

At flere hundre demonstranter har samlet seg i Oslo, Kristiansand og andre steder i Norge i kveld er brudd på smittevernreglene. Det sier assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad. Regelen er at kun 50 personer kan være samlet på et sted..

NRK - 1 time siden

Børsoppgang i USA

Oppgang preget børsene i New York etter at overraskende gode arbeidsledighetstall ble presentert. Dow Jones steg 3,2 prosent, S&P 500-indeksen steg 2,6 prosent, mens teknologiindeksen Nasdaq steg 2 prosent..

NRK - 1 time siden

Trump jubler over ledighetstall

Arbeidsløsheten i USA i mai var på 13,3 prosent, en nedgang fra 14,7 i april. Tallene kom svært overraskende på de fleste økonomer, som hadde spådd oppgang. President Donald Trump jubler over tallene..

NRK - 15 timer siden

Delte demonstrant-kritisk brev

President Donald Trump har delt et brev på Twitter der demonstrantene som ble jaget bort fra en park ved Det hvite hus tidligere i uka, blir omtalt som terrorister. Brevet er ifølge CNN skrevet av John Dowd, en advokat som har jobbet for Trump..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt