NRK > Nyheter

Monday, 18 November, 05:07

NRK - 07 Nov 19 kl. 02:14

Flest nye jobber i Stor-Oslo

Ap-nestleder Hadia Tajik mener regjeringen fører en distriktsfiendtlig politikk og viser til at to av tre nye arbeidsplasser blir skapt i Oslo og Akershus. Det siste året har to av tre nye jobber kommet i disse to fylkene, skriver Klassekampen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hadia Tajik, Oslo, Akershus, Klassekampen, Stor-Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flest, nye, jobberi , Stor-Oslo
VG - 24 Sep 19 kl. 06:20

Stor VG-oversikt: Mer vold og trusler i Oslo-fotballen enn noe annet sted i landet

Oslo er fotballkretsen med desidert flest alvorlige volds- og trusselhendelser siden 2010. For én klubb ble det så ille at de valgte å melde seg ut av Oslo fotballkrets og heller kjøre til Østfold for å spille bortekampene sine..

E24 - 07 Nov 19 kl. 05:49

Stor-Oslo får to av tre jobber

Ap-nestleder Hadia Tajik mener regjeringen fører en distriktsfiendtlig politikk fordi de fleste arbeidsplassene blir skapt i Oslo og Akershus..

VG - 12 Sep 19 kl. 16:04

Lan Marie Berg fikk flest personstemmer i Oslo-valget

Miljøpartiet De Grønnes frontfigur i Oslo Lan Marie Berg fikk flest personstemmer i valget i hovedstaden..

Dagbladet - 12 Sep 19 kl. 16:03

Lan Marie Berg fikk klart flest personstemmer i Oslo

MDGs frontfigur i Oslo, Lan Marie Nguyen Berg, fikk flest personstemmer i valget i hovedstaden..

VG - 12 Sep 19 kl. 16:04

Lan Marie Berg fikk flest personstemmer i Oslo-valget. – Et tydelig signal

Miljøpartiet De Grønnes frontfigur i Oslo, Lan Marie Berg, fikk flest personstemmer i valget i hovedstaden..

P4 - 01 Nov 19 kl. 09:45

Færre innvandrere jobber heltid

Innvandrere jobber mindre heltid enn andre arbeidstakere. 68,8 prosent av mennene fra blant annet Asia og Afrika jobber heltid, mens det blant majoriteten er 83,8 prosent som gjør det. Innvandrere fra EØS-landene ligger kun fire prosentpoeng bak dette.

P4 - 08 Nov 19 kl. 05:53

Brann i garasjeanlegg i Oslo

Brannvesenet i Oslo jobber nå med å slukke en brann i et garasjeanlegg i Haugerudveien. Klokken 5 i morges fikk politiet melding fra et vitne om to biler som stod i brann ved garasjeanlegget. Operasjonsleder Christian Krohn Engeseth i Oslo politidstrikt sier brannvesenet nå jobber med å hindre spredning til resten av garasjeanlegget..

Aftenposten - 12 Sep 19 kl. 15:59

MDGs Lan Marie Berg fikk klart flest personstemmer i Oslo-valget

MDGs Lan Marie Berg fikk klart flest personstemmer i Oslo-valget. Det melder NTB..

NRK - 12 Sep 19 kl. 16:02

Lan Marie Berg fikk flest stemmer

MDGs Lan Marie Berg fikk klart flest personstemmer i Oslo-valget. Etter valget har hun blitt utsatt for grov hets og voldstrusler på Facebook-gruppen «Mannegruppa Ottar»..

NRK - 01 Aug 19 kl. 06:09

Flest menn drukner

Flest menn er i drukningsulykker, viser statistikk utført av Redningsselskapet. De tror det skyldes større risikovilje hos menn, skriver Aftenposten. I Oslo og Akershus har totalt to personer druknet i juli og i Norge har sju personer druknet i juli..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Få metoo-grep før julebordsesongen

Åtte av ti svarer at det er lite fokus på seksuell trakassering før julebordsesongen starter, ifølge en undersøkelse. – Det er nedslående. Ledere har et soleklart ansvar for å beskytte sine ansatte, sier arbeidsminister Anniken Hauglie til Dagbladet..

NRK - 1 time siden

Eksplosjon i rekkehus i Helsingborg

det svenske politiets bombegruppe undersøker en bolig i Helsingborg i Syd-Sverige etter at en gjenstand eksploderte natt til mandag.Politiet opplyser til Helsingborgs Dagblad at det er snakk om en gjenstand som ble kastet inn gjennom et vindu..

NRK - 1 time siden

Skyting i Uppsala

I Uppsala nord for Stockholm er en leilighet i natt beskutt flere ganger. Ingen beboere ble skadet, men politiet har funnet flere kulehull i en vindusrute, melder SVT..

NRK - 1 time siden

Minst 40 arrestert i Hongkong

Minst 40 demonstranter er arrestert i Hongkong utenfor et hotell nær universitetsområdet der hundrevis av studenter forskanset seg i natt. Mange studenter forsøkte å forlate området, men ble møtt med tåregass av politiet og måtte vende tilbake..

NRK - 2 timer siden

Ran på Majorstua

Politiet i Oslo etterlyser en mann i 20-årsalderen som truet til seg penger i en 7Eleven-kiosk på Majeostua ved 2-tiden i natt..

NRK - 2 timer siden

Varsler nyvalg i Bolivia «snart»

Bolivias konservative, midlertidige regjering, ledet av Jeanine Añez, kunngjorde søndag at hun vil skrive ut nyvalg snart. Hun ga ingen flere detaljer, men sa at regjeringen vil forsøke å «gjennopprette landets demokratiske troverdighet»..

NRK - 2 timer siden

Pinera fordømmer politivold

Chiles president Sebastian Pinera fordømmer politiets maktmisbruk i den fire uker lange perioden med voldsomme protester i landet. – De har brukt overdrevent mye makt, og lovbrudd er begått, sa Pinera i en TV-sendt tale. 22 mennesker er døde i uroen..

NRK - 2 timer siden

Studentene kommer seg ikke ut

Ifølge Reuters korrespondent i Hongkong, Jessie Pang, har politiet sperret alle utganger fra universitetet der flere hundre studenter har oppholdt seg i natt. Flere har forsøkt å komme seg ut i morgentimene. Fortsatt sees brannbomber og tåregass..

NRK - 3 timer siden

Mange på vei ut av universitetet

TV-bilder viser nå at et stort antall demonstranter ser ut til å ta seg ut av universitetet i Hongkong hvor de i natt har forskanset seg. Politiet har omringet området og forsøker å få kontroll. Det er uklart hvor mange som er igjen inne..

NRK - 4 timer siden

Konservative leder før britisk valg

De konservative leder klart på en ny meningsmåling, fire uker før det er nyvalg i Storbritannia. Tory-partiet ligger an til 42 prosents oppslutning, mens Labour får 28 prosent, de Liberale 13 prosent og Brexit-partiet 5 prosent ,melder Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt