NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 23:04

NRK - 08 april 21 kl. 08:34

Flest fartsbøter på fire år i påska

Det ble skrevet ut over 2600 fartsbøter i påska, flere enn noen av de siste fire årene. Det melder P4. Likevel har færre mistet lappen. 158 overtredelser førte til førerkortbeslag, mot normalt over 300. UP-sjef Steven Hasseldal kaller dette gledelig..
Les mer på NRK


Les mer om:
P4, Steven Hasseldal

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flest, fartsbøter, fireår i , påska
Aftenposten - 31 jan. 21 kl. 15:41

På med skøytene, det kalde været fortsetter. Her kan du gå på skøyter – midt i Oslo!

På med skøytene, det kalde været fortsetter! Sjekk hvor du kan gå på skøyter – midt i Oslo!.

Aftenposten - 29 mars 21 kl. 07:45

Politiet må kunne bøtelegge hatytringer på nett, på samme måte som de kan skrive ut fartsbøter

Ikke alle ytringer er beskyttelsesverdige..

Aftenposten - 15 feb. 21 kl. 19:31

Oslo-familien laget sin egen skøytebane

Skøyter har fått en renessanse denne vinteren. Se oversikten over hvor du kan gå på skøyter i Oslo..

NRK - 09 april 21 kl. 18:23

Vil fortsette med digitale møter

En midlertidig lov som gjør at foretak kan holde elektroniske møter opphører 1. juni 2021. Nå ønsker næringsminister Iselin Nybø en permanent ordning der foretak selv kan velge om de ønsker å holde fysiske eller digitale styremøter, generalforsamlinger, årsmøter og selskapsmøter.

NRK - 13 feb. 21 kl. 05:39

Arauz fikk flest stemmer i Ecuador

Sosialisten Andreas Arauz fikk flest stemmer i første valgomgang i presidentvalget i Ecuador. Det må omtelling til for å avgjøre hvem han møter i 2. valgomgang i april.

NRK - 13 feb. 21 kl. 05:39

Arauz fekk flest stemmer i Ecuador

Sosialisten Andreas Arauz fekk flest stemmer i første valomgang i presidentvalet i Ecuador. Det må omtelling til for å avgjere kven han møter i 2. valomgangen i april.

NRK - 16 feb. 21 kl. 11:18

Lettet på våpenreglene i Brasil

Presidenten i Brasil gjør våpen mer tilgjengelig for folk flest. Fire presidentordre fra Jair Bolsonaro gjør at både antall skytevåpen og mengden ammunisjon folk flest kan skaffe seg går kraftig opp. Motstandere kaller det en trussel mot demokratiet..

NRK - 25 feb. 21 kl. 10:45

50 nye smittede i Østfold

Det siste døgnet er det registrert 50 nye smittetilfeller i Østfold. Flest er det i Fredrikstad med 26 nye smittede. Sarpsborg har nest flest med ti, Moss har sju, Råde har tre og i Halden er det meldt om fire nye smittetilfeller..

NRK - 15 jan. 21 kl. 08:09

88 personer druknet i 2020

Det er to flere enn i 2019, skriver NTB. Nordland hadde flest drukningsdødsfall per innbygger med 4,1 pr. 100.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Storbritannia kutter i bistanden

Den britiske regjeringen vil kutte det årlige bistandsbidraget fra 0,7 prosent til 0,5 prosent av brutto nasjonalprodukt. Avgjørelsen har ført til krass kritikk fra to hundre britiske hjelpeorganisasjoner, skriver Sky News..

NRK - 1 time siden

14-åring utsatt for tyveri

Like før klokka 21 fikk politiet melding om at en 14 år gammel gutt fikk frastjålet en gjenstand ved togstasjonen på Gausel i Stavanger. Gjerningspersonen skal også være en ung gutt. Politiet er i kontakt med fornærmede.

NRK - 1 time siden

Rømling fortsatt på frifot

Mannen som rømte fra et fengslingsmøte tirsdag ettermiddag, er fortsatt på frifot. Det bekrefter operasjonsleder i politiet, Marius Fosvold. Mannen er en av to siktede etter et tyveri av en snøfreser i Tønsberg natt til mandag..

NRK - 15 minutter siden

Stort ras sperrer fylkesvei i Alta

Et stort steinras har onsdag kveld gått over fylkesvei 8830 mellom Skillefjordbotn og Storekorsnes nord for Alta. Vegtrafikksentralen nord opplyser at det er flere løse steiner i fjellsiden som må fjernes ved hjelp av vann før veien kan åpnes igjen..

NRK - 15 minutter siden

Minst fire drept i bombeangrep

Minst fire personer er drept og tolv såret etter at en bilbombe gikk av utenfor et femstjernershotell i byen Quetta i Pakistan, ifølge politiet. Hotellet skal ofte ha besøk av politikere, byråkrater og utlendinger, opplyser assisterende politisjef..

NRK - 30 minutter siden

Fremdeles ingen pågripelser

Rundt ett døgn etter at en mann ble drept i Tønsberg, står politiet fortsatt uten konkrete mistenkte i saken. Ingen er foreløpig pågrepet, opplyser politiet. De har samlet inn en rekke videoopptak fra området som nå blir gjennomgått..

NRK - 1 time siden

Smitteutbrot på byggeplass

Det er påvist fleire tilfelle av koronaviruset ved ein byggeplass i Lillestrøm. Førebels har ti personar testa positivt. Det bekreftar ordførar Jørgen Vik i Lillestrøm kommune til Romerikes Blad..

NRK - 1 time siden

Over 1000 arresterte i Russland

Meir enn 1000 personar har vorte arresterte i Russland i samband med støttedemonstrasjonar for opposisjonsleiar Aleksej Navalnyj onsdag. Det melder observasjonsgruppa OVD Info..

NRK - 2 timer siden

Forlenger søknadsfristen

Regjeringa forlenger søknadsfristen for støtteordninga for store publikumsopne arrangement til 20. mai då fleire aktørar ikkje rakk fristen. Det opplyser næringsminister Iselin Nybø i ei pressemelding.

NRK - 2 timer siden

Testet barnehagebarn i Lindesnes

Lindesnes kommune startet i dag massetesting av 128 barnehagebarn, etter koronautbrudd i en barnehage i Mandal. – Uvanlig, men nødvendig, mener kommuneoverlegen som jobber med å få kontroll på smitten..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt