NRK > Nyheter

Thursday, 04 June, 02:12

NRK - 03 Dec 19 kl. 02:54

Flertallet vil bevare Ullevål

Sju av ti innbyggere i Oslo vil bevare Ullevål sykehus, viser en meningsmåling, ifølge Aftenposten. 600 personer over 18 år ble spurt om planene for sykehusene i hovedstaden. Ifølge målingen er det flertall i alle partier for å beholde sykehuset..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Ullevål, Aftenposten

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flertallet, vil, bevare, Ullevål
P4 - 03 Dec 19 kl. 07:25

Vil bevare Ullevål sykehus

Sju av ti innbyggere i Oslo vil bevare Ullevål sykehus. Det viser en meningsmåling utført på vegne av Pax forlag. I 2016 vedtok Helse Sør-Øst å legge ned Ullevål for å bygge et stort regionsykehus på Gaustad.

P4 - 02 Sep 19 kl. 09:48

Krever Ullevål-svar

SV i Oslo frykter helseminister Bent Høie vil overkjøre flertallet i hovedstaden, og tvinge gjennom riving av Ullevål sykehus. I sommer samlet ni partier i Oslo seg om en felles uttalelse. De vil skrote planene om å rive Ullevål for å bygge et nytt gigantsykehus på Gaustad.

P4 - 29 Jan 20 kl. 20:45

Trekker støtten til nedleggelse

Oslo bystyre har i dag vedtatt å trekke støtten til nedleggelse av Ullevål sykehus og bygge nytt sykehus på Gaustad. Oslo kommune skal nå be om at Helse Sør-Østs sykehusplaner for Gaustad settes på vent til fortsatt drift av Ullevål er tilstrekkelig utredet. Det nye flertallet har reversert Høyre og Aps vedtak fra 2018 om støtte til planene om å legge ned sykehuset..

Aftenposten - 06 Dec 19 kl. 10:07

Flertall i Oslo bystyre for å utrede Ullevål sykehus og sette Gaustad-byggingen på vent

Flertallet i Oslo bystyre krever en utredning av fortsatt drift ved Ullevål sykehus og ber om at byggingen av et nytt sykehus på Gaustad settes på vent..

P4 - 17 Aug 19 kl. 16:28

Vurderer tiltak for å bevare elefanter

En konferanse som starter i Sveits i dag kan få stor betydning for elefanters fremtid. 180 land har nå samlet seg for å diskutere hvordan man kan bevare de afrikanske elefantene. Arten står i fare for dø ut som følge av langvarig krypskyting, ifølge Verdens naturfond.

VG - 04 Nov 19 kl. 23:06

Kjøpte nabohuset for å bevare nabolaget

Da huset på Røa skulle selges, fryktet naboene at den fremtidige eieren kunne finne på å bygge både tett og høyt. Dermed kjøpte de like godt hele eiendommen for 16,5 millioner kroner, for å bevare nabolaget..

NRK - 25 Nov 19 kl. 15:14

Fakkeltog mot Ullevål-nedleggelse

Hundrevis av demonstranter samles i Oslo sentrum for å gå i fakkeltog mot nedleggelsen av Ullevål og Gaustad sykehus onsdag ettermiddag. I 2016 vedtok Helse sør-øst å legge ned Ullevål for å bygge et stort regionsykehus på Gaustad..

NRK - 29 Jan 20 kl. 20:10

Trekker Gaustad-støtte

Oslo bystyre trekker støtten til å legge ned Ullevål sykehus og bygge nytt sykehus på Gaustad. Det skjer etter at Ap og Høyre mistet flertallet ved kommunevalget. Snuoperasjonen får neppe noe å si fordi Stortinget har gitt grønt lys for planene..

NRK - 23 Aug 19 kl. 00:28

Brasils president ut mot givere

Brasils president går i dag ut mot land som gir bistand for å bevare den brennende Amazonas-regnskogen. – Land som gir penger for å bevare regnskogen, gjør det ikke som veldedighet, men for å undergrave vår suverenitet, sa presidenten ifølge Reuters..

P4 - 28 Aug 19 kl. 06:27

Spilles kun sju kamper på nasjonalarena

I år spilles det kun sju fotballkamper på Norges nasjonalarena i fotball, Ullevål stadion. Siden Vålerenga byttet hjemmearena i 2017 er det kun spilt 13 fotballkamper på Ullevål - en statistikk Norges fotballforbund er lite fornøyd med, melder Aftenposten. For ti år siden ble det spilt nesten 40 kamper på Ullevål.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 8 timer siden

3000 år gammel maya-bygning funnet

I Mexico har forskere oppdaget de største og eldste bygningsrestene etter maya-sivilisasjonen. Ved hjelp av fjernmålingsteknikken lidar er det funnet en kolossal, firkantet struktur nær grensen til Guatemala, melder Reuters..

NRK - 45 minutter siden

Obama: – Det er skremmande

Tidlegare president Barack Obama talte onsdag til unge amerikanarar om den dramatiske situasjonen som USA står i etter drapet på George Floyd. Obama sa at situasjonen er skremmande, men dette er ei moglegheit for folk til å sjå rasismen i USA..

NRK - 1 time siden

Gentest kan gi falske utslag

Bruk av gentesten NIPT kan føre til abort av friske fostre, sier seksjonsoverlege ved Nasjonal behandlingstjeneste for avansert invasiv fostermedisin, og professor ved NTNU, Torbjørn Moe Eggebø.Reglene for bruk av gentest ble nylig endret..

NRK - 1 time siden

Ny stor krisepakke i Tyskland

Regjeringspartiene i Tyskland er enige om å bruke 130 milliarder euro i en ny krisepakke som skal dempe de økonomiske følgene av koronapandemien. Tyske familier får 300 euro ekstra per barn, momsen blir satt ned og elbiler får mer offentlig støtte..

NRK - 2 timer siden

Hunden Raija overlevde jordskredet

Elghunden Raija ble reddet ut av det store jordskredet i Talvik i Alta av redningshelikopter som fant hunden og fikk løftet den i sikkerhet. Huset til familien Hagalid var et av åtte hus som ble feid på sjøen av raset..

NRK - 2 timer siden

Oppretter spleis for svindelofre

Lillian Jensen (76) som ble fralurt 350.000 kroner av telefonsvindlere, får støtte fra fremmede som har opprettet en spleis for henne på nettet. Jensen ble oppringt fra et forfalsket nummer som tilhører Sparebank 1 og lurt til å gi fra seg passord..

NRK - 2 timer siden

Fant maursyre i død gutt

Seks år etter at en 15 måneder gammel gutt ble funnet død i Vanvikan i Trøndelag, fant politiet ut at gutten hadde maursyre i kroppen. Faren er siktet i saken. Nå skal saken behandles i Høyesterett..

NRK - 2 timer siden

Seks skadd i påkjørsel i Nederland

Seks gjester på en fortauskafe ble skadet da en bil kjørte opp på fortauet i byen Gennep sør i Nederland onsdag kveld, melder Reuters. Det er uklart hvorfor bilen endte på fortauet. Sjåføren er arrestert av politiet..

NRK - 2 timer siden

Vil fjerne statue av general Lee

Virginas guvernør Ralph Northam skal torsdag presentere planer for å fjerne statuen av sørstatsgeneralen Robert E. Lee fra hovedgata i delstatshovedstaden Richmond, melder AP som siterer en ikke-navngitt kilde i delstatsadministrasjonen..

NRK - 2 timer siden

Trekker ikke soldater i Washington

Etter et møte i Det hvite hus har USAs forsvarsminister Mark Esper omgjort sin beslutning om å fjerne soldater fra områder nær USAs hovedstad Washington. Det opplyser Ryan McCarthy i det amerikanske forsvarsdepartementet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt