NRK > Nyheter

Saturday, 14 December, 16:05

NRK - 03 Dec 19 kl. 02:54

Flertallet vil bevare Ullevål

Sju av ti innbyggere i Oslo vil bevare Ullevål sykehus, viser en meningsmåling, ifølge Aftenposten. 600 personer over 18 år ble spurt om planene for sykehusene i hovedstaden. Ifølge målingen er det flertall i alle partier for å beholde sykehuset..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Ullevål, Aftenposten

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flertallet, vil, bevare, Ullevål
P4 - 03 Dec 19 kl. 07:25

Vil bevare Ullevål sykehus

Sju av ti innbyggere i Oslo vil bevare Ullevål sykehus. Det viser en meningsmåling utført på vegne av Pax forlag. I 2016 vedtok Helse Sør-Øst å legge ned Ullevål for å bygge et stort regionsykehus på Gaustad.

P4 - 02 Sep 19 kl. 09:48

Krever Ullevål-svar

SV i Oslo frykter helseminister Bent Høie vil overkjøre flertallet i hovedstaden, og tvinge gjennom riving av Ullevål sykehus. I sommer samlet ni partier i Oslo seg om en felles uttalelse. De vil skrote planene om å rive Ullevål for å bygge et nytt gigantsykehus på Gaustad.

Aftenposten - 06 Dec 19 kl. 10:07

Flertall i Oslo bystyre for å utrede Ullevål sykehus og sette Gaustad-byggingen på vent

Flertallet i Oslo bystyre krever en utredning av fortsatt drift ved Ullevål sykehus og ber om at byggingen av et nytt sykehus på Gaustad settes på vent..

P4 - 17 Aug 19 kl. 16:28

Vurderer tiltak for å bevare elefanter

En konferanse som starter i Sveits i dag kan få stor betydning for elefanters fremtid. 180 land har nå samlet seg for å diskutere hvordan man kan bevare de afrikanske elefantene. Arten står i fare for dø ut som følge av langvarig krypskyting, ifølge Verdens naturfond.

VG - 04 Nov 19 kl. 23:06

Kjøpte nabohuset for å bevare nabolaget

Da huset på Røa skulle selges, fryktet naboene at den fremtidige eieren kunne finne på å bygge både tett og høyt. Dermed kjøpte de like godt hele eiendommen for 16,5 millioner kroner, for å bevare nabolaget..

NRK - 25 Nov 19 kl. 15:14

Fakkeltog mot Ullevål-nedleggelse

Hundrevis av demonstranter samles i Oslo sentrum for å gå i fakkeltog mot nedleggelsen av Ullevål og Gaustad sykehus onsdag ettermiddag. I 2016 vedtok Helse sør-øst å legge ned Ullevål for å bygge et stort regionsykehus på Gaustad..

NRK - 23 Aug 19 kl. 00:28

Brasils president ut mot givere

Brasils president går i dag ut mot land som gir bistand for å bevare den brennende Amazonas-regnskogen. – Land som gir penger for å bevare regnskogen, gjør det ikke som veldedighet, men for å undergrave vår suverenitet, sa presidenten ifølge Reuters..

P4 - 28 Aug 19 kl. 06:27

Spilles kun sju kamper på nasjonalarena

I år spilles det kun sju fotballkamper på Norges nasjonalarena i fotball, Ullevål stadion. Siden Vålerenga byttet hjemmearena i 2017 er det kun spilt 13 fotballkamper på Ullevål - en statistikk Norges fotballforbund er lite fornøyd med, melder Aftenposten. For ti år siden ble det spilt nesten 40 kamper på Ullevål.

NRK - 20 Sep 19 kl. 18:38

Syklist fraktet til Ullevål

Det har vært et sammenstøt mellom en bil og en sykkel i et fotgjengerfelt i Ski. Syklisten har smerter i rygg og nakke, og er kjørt til Ullevål sykehus med ambulanse, skriver politiet på Twitter..

Aftenposten - 01 Oct 19 kl. 12:32

Viken-flertallet sier nei til regjeringens bompengeplan for ny E18

Det rødgrønne Viken-flertallet sier nei til planen for ny E18 vest for Oslo..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Go Ahead overtar i morgen

Søndag starter 200 nye ansatte i ny jobb hos Go Ahead Norge, og første toget går fra Stavanger klokken 06:47. – Vi overtar først nå alt av materiell i løpet av disse siste timene, det har vært en utfrdring for oss, sier adm dir Cathrine Elgin..

NRK - 30 minutter siden

Flere pågrepet etter valg i Algerie

400 er pågrepet etter protester på fredag mot presidentvalget i Algerie, melder DPA. Abdelmadjid Tebboune, en støttespiller av landets hærsjef, vant torsdagens valg. Valgdeltakelsen var lav og mange demonstranter mener valget var udemokratisk.

NRK - 30 minutter siden

AI skal fullføre Beethovens 10.nde

Kunstig intelligens skal prøve å fullføre komponisten Ludwig van Beethovens 10. symfoni, melder AFP. Ved hjelp av notene han skrev ned før han døde i 1827, prøver man å fullføre verket i forbindelse med at det er 250 år siden han ble født neste år..

NRK - 1 time siden

En person knivstukket

En person skal ha blitt knivstukket på en privat adresse på Jessheim, skriver politiet på Twitter. Den skadde er kjørt til Ullevål sykehus. En person er pågrepet etter hendelsen.

NRK - 1 time siden

Krisestemning på klimatoppmøtet

Mange i Madrid raser av forslaget til avtale. – Aldri før har jeg sett et så stort gap mellom det vitenskapen trenger og det folk i hele verden krever, og det forhandlerene leverer, sier Alden Meyer i Union of Concerned Scientists..

NRK - 1 time siden

Arbeidsulukke ved oppdrettsanlegg

Ein person er frakta til sjukehus med luftambulanse etter ei ulukke på eit oppdrettsanlegg i Festvåg i Nordland. Det er ukjent skadeomfang..

NRK - 1 time siden

Opposisjonsparti klar med kandidat

Det polske opposisjonspartiet Borgarplattformen har valt Malgorzata Kidawa-Blonska til sin kandidat til presidentvalet i vår. Dei måtte velje ny kandidat etter at tidlegare statsminister og EU-president Donald Tusk sa han ikkje ville stille..

NRK - 2 timer siden

Tiltalt for grov voldtekt

En mann i 50-årene fra Øst-Finnmark er tiltalt for flere tilfeller av grov voldtekt, og siktet for menneskehandel og dokumentforfalskning, melder Sagat..

NRK - 3 timer siden

Olsbu Røiseland sikret seieren

Marte Olsbu Røiseland fra Froland sikret Norge seieren i dagens stafett i skiskyting for kvinner. Det er andre helgen på rad at Norge vinner. Russland kom på andreplass..

NRK - 2 timer siden

Demonstrasjonar i Bangkok

Fleire tusen har samla seg i Thailands hovudstad Bangkok, i protest mot styresmaktene sitt forsøk på å forby opposisjonspartiet Framtid. Partiet fekk over 6 millionar stemmer ved valet i mars..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt