P4 > Nyheter

Wednesday, 19 February, 12:23

P4 - 21 Jan 20 kl. 23:04

Flertall vil avsette Trump

Et flertall i USA mener det er rett å avsette Donald Trump.
Det viser en meningsmåling fra CNN.
51 prosent svarer at presidenten bør finnes skyldig i riksrettssaken som startet i Senatet i kveld, mens 41 prosent er imot.
Trump er anklaget av Demokratene for å ha presset Ukraina til å starte etterforskning av hans rival Joe Biden ved å holde tilbake militær bistand, og for å ha hindret Kongressens etterforskning av saken ved å tilbakeholde dokumentasjon..
Les mer på P4


Les mer om:
USA, Donald Trump, CNN, Senatet, Demokratene, Ukraina, Joe Biden, Kongressens, Trump

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flertall, vil, avsette, Trump
NRK - 21 Jan 20 kl. 22:59

Flertall for å avsette Trump i USA

Et flertall av amerikanerne mener at Donald Trump bør finnes skyldig i riksrettssaken og avsettes. 51 prosent av de spurte i en meningsmåling gjort for CNN mener at Senatet bør dømme Trump, mens 45 prosent mener at han bør frifinnes, ifølge målingen..

P4 - 05 Feb 20 kl. 22:31

Trump frikjent i riksrettssaken

USAs president Donald Trump er frikjent på begge punkter i riksrettssaken mot ham. Det har et flertall av Senatets medlemmer i kveld avgjort. Alle demokratene stemte for å avsette presidenten, mens Mitt Romney var den eneste på republikansk side som også gjorde det.

P4 - 18 Nov 19 kl. 23:46

Et flertall vil avsette Trump

Et flertall av amerikanerne er for at president Donald Trump skal stilles for riksrett og avsettes. Det viser en måling gjennomført av Ipsos for ABC News. I målingen svarer 51 prosent at Trump bør stilles for riksrett og avsettes, i tillegg svarer 6 prosent at presidenten bør stilles for riksrett, men ikke gå av.

NRK - 18 Nov 19 kl. 19:57

Flertall for å avsette Trump

51 prosent av amerikanerne mener president Donald Trump bør stilles for riksrett og avsettes, ifølge en ny meningsmåling av Ipsos for ABC News. I tillegg svarer 6 prosent at president Trump bør stilles for riksrett, men ikke gå av..

Dagbladet - 18 Nov 19 kl. 20:17

Nå vil halvparten avsette Trump

51 prosent av amerikanerne mener at president Donald Trump bør stilles for riksrett og avsettes, ifølge en ny meningsmåling..

Klartale - 22 Jan 20 kl. 12:50

Flertall for at Trump må slutte

Et flertall amerikanere mener at Donald Trump bør fjernes som president i USA..

NRK - 19 Dec 19 kl. 02:44

Flertall for riksrett mot Trump

Et flertall på 229 representanter stemte for del 2 av riksrettstiltalen mot president Donald Trump, som går på om han forsøkte å hindre etterforskningen av Ukraina-saken. 198 stemte mot. Dermed går begge punktene i riksrettssaken videre til Senatet..

Aftenposten - 17 Jan 20 kl. 22:37

Dette er de håndplukkede anklagerne som skal forsøke å avsette Donald Trump

Seks jurister og en pensjonert politimester er håndplukket for å føre riksrettssaken mot president Donald Trump..

VG - 05 Feb 20 kl. 20:12

Senator Mitt Romney vil felle Trump

Fra talerstolen i Senatet slo den republikanske senatoren Mitt Romney at han vil stemme for å avsette president Trump..

P4 - 22 Nov 19 kl. 05:11

- Trump vil selv ha riksrettssak

Donald Trump vil selv at det reises riksrettssak mot han i Senatet. Det melder Det hvite hus i natt, norsk tid. De begrunner den overraskende opplysningen med at presidenten mener det er det eneste kammeret der han kan forvente en rettferdig behandling.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Gransker tipshåndtering etter moskéangrepet

Et ekspertutvalg har satt i gang gransking av et tips PST mottok om terrortiltalte Philip Mansahus ett år før moské-angrepet i Bærum i august i fjor. Utvalget skal se på om PSTs tipshåndtering er god nok, skriver VG. PST mottok sommeren 2018 tips om at Mnashaus hadde utviklet et konservativt tankegods.

P4 - 1 time siden

Funnet død i elv

En mann er bekreftet omkommet etter å ha blitt hentet opp av en elv i Kinsarvik i formiddag. Det melder Vest politidistrikt. Så langt er det ifølge politiet ingenting som tyder på at mannen er utsatt for en straffbar handling.

P4 - 45 minutter siden

Ap sier nei til lakseskatt

Arbeiderpartiet sier nei til lakseskatt. I fjor høst anbefalte et regjeringsoppnevnt utvalg at oppdretterne bør betale mer skatt fordi de tjener penger på å få bruke fellesskapets naturressurser. Ap mener modellene som er lagt frem ikke er gode nok.

P4 - 2 timer siden

Dømt til forvaring for overgrep

To menn er dømt til forvaring i henholdsvis 19 år og 16 år for å ha bestilt svært grove overgrep mot barn i utlandet i den svært omfattende Dark Room -saken. Det går frem i en dom fra Gulating lagmannsrett. Mannen som fikk 19 års forvaring er en tidligere politiker i Arbeiderpartiet.

P4 - 1 time siden

79 nye koronatilfeller på skip

Ytterligere 79 personer har testet positivt for koronaviruset på cruiseskipet Diamond Princess i Japan. Dermed er det bekreftet at til sammen 542 personer på skipet har blitt smittet. De rundt 3.

P4 - 1 time siden

Fortsatt politiaksjon på Aker Brygge

Politiaksjonen på Aker Brygge i Oslo er fortsatt ikke over. Rundt halv åtte i dag aksjonerte politiet, og de opplyste da at de ønsket å ivareta en person. Nå melder de at det er dialog, men at det tar tid.

P4 - 45 minutter siden

Hardt ut mot arrangøren

Martin Johnsrud Sundby er svært kritisk til arrangøren av Ski Tour 2020, som pågår i Sverige og Norge denne uken. Det har kommet frem at de beste nasjonene blant annet har mye bedre boforhold og bedre tilrettelagte reiser enn de mindre skinasjonene, noe mange av løperne fra de mindre lagene har reagert på. Sundby sier til NRK at det ikke er holdbart.

P4 - 1 time siden

Person falt i elv i Kinsarvik

En person falt ut i en elv i Kinsarvik i Ullensvang kommune i Vestland i formiddag. Personen er nå tatt på land, melder brannvesenet. Skadeomfanget og hendelsesforløpet er uklart..

P4 - 1 time siden

Store skader etter snøskred

Skadene etter snøraset mellom Ustaoset og Myrdal på Bergensbanen er omfattende, og vil trolig ikke åpnes i dag. Det opplyser Bane Nor, som nå har begynt opprydningsarbeidet etter snøskredet som traff et snøoverbygg på mandag. Det vil komme en ny vurdering i morgen klokken 16..

P4 - 2 timer siden

Får ikke bruke DNA-verktøy

Et norskutviklet DNA-verktøy som har avslørt flere forbrytere i Sverige, er ikke lov å bruke i Norge. I Sverige er i dag tillatt å gjøre søk i DNA-databaser på familiemedlemmer av en mulig gjerningsperson, melder NRK. Nylig ble en voldtektsmann i Sverige avslørt etter 24 år på grunn av metoden.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.







Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt