NRK > Nyheter

Saturday, 23 February, 12:28

NRK - 11 Feb 19 kl. 19:35

Flertall mot Røkke-tårn

Det går mot politisk flertall mot Kjell Inge Røkkes planlagte tårn på Fornebu. Det melder Budstikka. Tårnet blir for høyt, mener Frp i Bærum og ser heller mot en annen løsning for «Verdenshavets hovedkontor»..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kjell Inge Røkkes, Fornebu, Budstikka, Frp, Bærum, Røkke

Dele artikeln

146 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flertallmot , Røkke-tårn
NRK - 14 Oct 18 kl. 11:42

Mot flertall for Demokratene

En snau måned før mellomvalget i USA viser målingene at Republikanerne får flertall i Senatet og Demokratene får flertall i Representantene hus. Tirsdag 6. november går amerikanerne til valg..

NRK - 07 Nov 18 kl. 07:55

Rødgrønt flertall

Arbeiderpartiet, Senterpartiet og SV har flertall i en ny meningsmåling. KrF står på stedet hvil etter sitt mye omtalte veivalg sist fredag. De tre rødgrønne partiene får til sammen 85 mandater og ikke avhengig av Rødts to mandater for å ha flertall.

NRK - 27 Nov 18 kl. 20:16

Rødgrønt flertall i ny måling

Ap, SV og Sp har flertall med til sammen 90 mandater på NRKs siste opinionsmåling i 2018. Regjeringen er langt unna flertall, også om de får KrF med på laget. Arbeiderpartiet er opp 2,5 prosent siden forrige måling til 29,7 prosent..

Aftenposten - 07 Nov 18 kl. 06:07

Demokratene vinner flertall i Representantenes hus

CNN, Fox News, CBS og NBC spår at Demokratene vinner flertall i Representantenes hus. CNN sier de kan vinne minst 37 mandater og få klart flertall..

Hegnar.no - 07 Nov 18 kl. 17:44

DN-måling gir borgerlig flertall etter KrF-veivalg

En regjering med H, Frp, V og KrF får flertall med 87 mandater i Dagens Næringslivs partibarometer for november..

Dagbladet - 27 Oct 18 kl. 14:10

Hareide fornøyd etter superlørdag

Partilederens alternativ har fått flertall i to fylker. Ett fylke er delt. I Hordaland og Møre og Romsdal er det blått flertall..

NRK - 29 Jan 19 kl. 21:42

Flertall for ny brexit-runde

Det britiske underhuset har med knapt flertall i kveld vedtatt at landet skal kreve alternative løsninger for irskegrensa i utmeldingsavtalen med EU..

Hegnar.no - 25 Oct 18 kl. 17:42

Ap kan sikre flertall for omstridt asylforslag fra SV

Arbeiderpartiet kan sørge for flertall for SVs forslag om at ungdommer med endelig avslag på asylsøknad får skolegang fram til utreise fra Norge..

E24 - 07 Nov 18 kl. 05:37

Demokratene vinner flertall i Representantenes hus

CNN, Fox News, CBS og NBC spår at Demokratene vinner flertall i Representantenes hus. CNN sier de kan vinne minst 37 mandater og få klart flertall..

Hegnar.no - 03 Dec 18 kl. 06:42

Rødgrønt flertall i Bergen

Arbeiderpartiet, SV, MDG og Rødt får flertall i Bergen, ifølge en måling bestilt av SV. SV-veteran Oddny Miljeteig ber nå Ap styre mot venstre..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Tiltalt for gullsmedran

En 48 år gammel mann er tiltalt for å ha ranet en gullsmed i Oslo for varer til en verdi av over 3,4 millioner kroner. I tiltalen vektlegges det at raneren truet de ansatte med skytevåpen, at ranet var nøye planlagt, og at store verdier er stjålet..

NRK - 1 time siden

India:93 døde av alkoholforgiftning

Minst 93 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 45 minutter siden

VM-gull til Johaug

Therese Johaug var fullstendig overlegen på 15 kilometer skibytte i VM i Seefeld i dag. Hun gikk i mål nesten ett minutt før nummer to, Ingvild Flugstad Østberg. Dermed ble det både gull og sølv på Norge.

NRK - 1 time siden

Overgripere ble beskyttet

Den tyske kardinalen Reinhard Marx innrømmer lørdag at dokumenter som omhandler prester som misbrukte barn seksuelt, ble ødelagt, eller i andre tilfeller aldri opprettet. Dette kommer fram under Pavens møte i Roma om seksuelt misbruk i kirken.

NRK - 1 time siden

Bergensbanen kan bli kinesisk

Kinesiske MTR er blant selskapene som har meldt sin interesse for å overta driften av Bergensbanen. NSB skal ikke lenger ha monopol på togdriften og må delta i anbudskonkurransen. Før jul blir det klart hvem som skal drive Bergensbanen i framtiden..

NRK - 1 time siden

India:84 døde av alkoholforgiftning

Minst 84 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 3 timer siden

Sendt til sykehus med hodeskader

Personen som ble funnet bevisstløs i Brugata i Oslo er sendt til sykehus med hodeskader, sier operasjonsleder Tore Solberg, til NRK. Politiet tror mannen ble slått ned, og leter etter fire gjerningspersoner..

NRK - 2 timer siden

Mann til sykehus med stikkskader

En mann i begynnelsen av 30-årene er innlagt på sykehus med alvorlige stikkskader etter slagsmål i en leilighet i Porsgrunn fredag kveld. Tre menn er siktet. Fornærmedes tilstand ble betegnet som alvorlig i natt..

NRK - 3 timer siden

Guaidó prøver å få inn nødhjelp

Store mengder nødhjelp er kjørt fram mot grensen mellom Colombia og Venezuela, hvor opposisjonsleder Juan Guaidó prøver å organisere innsatsen. Mat og medisiner kan komme inn i Venezuela dersom hæren, som støtter Nicolás Maduro, tillater det..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt