NRK > Nyheter

Sunday, 18 August, 22:02

NRK - 11 Feb 19 kl. 19:35

Flertall mot Røkke-tårn

Det går mot politisk flertall mot Kjell Inge Røkkes planlagte tårn på Fornebu. Det melder Budstikka. Tårnet blir for høyt, mener Frp i Bærum og ser heller mot en annen løsning for «Verdenshavets hovedkontor»..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kjell Inge Røkkes, Fornebu, Budstikka, Frp, Bærum, Røkke

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flertallmot , Røkke-tårn
NRK - 14 Oct 18 kl. 11:42

Mot flertall for Demokratene

En snau måned før mellomvalget i USA viser målingene at Republikanerne får flertall i Senatet og Demokratene får flertall i Representantene hus. Tirsdag 6. november går amerikanerne til valg..

NRK - 07 Nov 18 kl. 07:55

Rødgrønt flertall

Arbeiderpartiet, Senterpartiet og SV har flertall i en ny meningsmåling. KrF står på stedet hvil etter sitt mye omtalte veivalg sist fredag. De tre rødgrønne partiene får til sammen 85 mandater og ikke avhengig av Rødts to mandater for å ha flertall.

NRK - 27 Nov 18 kl. 20:16

Rødgrønt flertall i ny måling

Ap, SV og Sp har flertall med til sammen 90 mandater på NRKs siste opinionsmåling i 2018. Regjeringen er langt unna flertall, også om de får KrF med på laget. Arbeiderpartiet er opp 2,5 prosent siden forrige måling til 29,7 prosent..

Aftenposten - 07 Nov 18 kl. 06:07

Demokratene vinner flertall i Representantenes hus

CNN, Fox News, CBS og NBC spår at Demokratene vinner flertall i Representantenes hus. CNN sier de kan vinne minst 37 mandater og få klart flertall..

Dagbladet - 05 Jun 19 kl. 20:02

Rødt flertall i Danmark

Valgdagsmålingen viser at rød blokk får flertall..

Hegnar.no - 07 Nov 18 kl. 17:44

DN-måling gir borgerlig flertall etter KrF-veivalg

En regjering med H, Frp, V og KrF får flertall med 87 mandater i Dagens Næringslivs partibarometer for november..

Dagbladet - 27 Oct 18 kl. 14:10

Hareide fornøyd etter superlørdag

Partilederens alternativ har fått flertall i to fylker. Ett fylke er delt. I Hordaland og Møre og Romsdal er det blått flertall..

Hegnar.no - 25 Jun 19 kl. 06:37

- Lite realistisk at det vil bli et politisk flertall mot EØS

Med 29 mot åtte stemmer skal et flertall i Fellesforbundets styre være for et kompromissforslag om at landsmøtet i oktober krever en utredning av EØS-avtalen..

Hegnar.no - 25 Oct 18 kl. 17:42

Ap kan sikre flertall for omstridt asylforslag fra SV

Arbeiderpartiet kan sørge for flertall for SVs forslag om at ungdommer med endelig avslag på asylsøknad får skolegang fram til utreise fra Norge..

NRK - 29 Jan 19 kl. 21:42

Flertall for ny brexit-runde

Det britiske underhuset har med knapt flertall i kveld vedtatt at landet skal kreve alternative løsninger for irskegrensa i utmeldingsavtalen med EU..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Johansen: – Mindre til bilistene

Arbeiderpartiets byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen, mener det blir litt mindre bompenger på bilistene i forslaget til bompengeavtale som Frp har sagt ja til. – Byene vil sitte igjen med en kjemperegning, sier Johansen..

NRK - 30 minutter siden

Tsjad erklærer unntakstilstand

Tsjads president Idriss Déby erklærer unntakstilstand i to provinser øst i landet, der rundt 50 mennesker har blitt drept i kamper. Siden 9. august er 50 mennesker drept i kamper mellom bønder og gjetere fra ulike folkegrupper i området..

NRK - 30 minutter siden

Obama-trøye solgt for ca. 1 million

En basketballtrøye som antas å ha tilhørt Barack Obama på 1970-tallet, er solgt på auksjon i Dallas i Texas for 120.000 dollar, rundt en million kroner. Den tidligere amerikanske presidenten var aktiv på basketlaget på Punahou High School i Hawaii..

NRK - 45 minutter siden

Leteaksjon etter eldre kvinne

Det er satt i gang en større leteaksjon etter en kvinne i 70-årene forsvant fra et sykehjem i Øygarden i Hordaland. Hun ble sist sett ved 15-tiden i ettermiddag, melder politiet..

NRK - 45 minutter siden

Ap og Frp svakere i Trondheim

Arbeiderpartiet går kraftig tilbake på en ny meningsmåling for Trondheim, sammenlignet med kommunevalget i 2015. Da fikk de 41,5 prosent av stemmene. I den ferske målingen har de 27,7 prosent.

NRK - 1 time siden

Rødt: – Latterlig av Frp

– Det er helt latterlig at Frps selvforskyldte bompengepanikk kan føre til regjeringskrise, sier Rødt-leder Bjørnar Moxnes. Fremskrittspartiet og Venstre er uenige om et utkast til bompengeavtale for regjeringen..

NRK - 1 time siden

Vil auka statleg støtte til Bybanen

Bybanen kan få 4,6 milliardar kroner i statleg tilskot til bybaneutbygginga i Bergen. Staten dekker frå før av 50 prosent av kostnadane, men no vil Frp auka det til 70 prosent. Det var BA som omtala saka først..

NRK - 1 time siden

Tiltalt for vold og trusler i 16 år

En 74 år gammel mann må tirsdag møte i Oslo tingrett, tiltalt for omfattende vold og trusler mot sin tidligere kone og deres fem barn. Mannen skal ifølge tiltalen ha brukt fysisk og psykisk vold gjennom 16 år. det er satt av tre uker til rettssaken..

NRK - 1 time siden

4000 evakuert på Gran Canaria

Om lag 4000 personer er evakuert som følge av flere store skogbranner på Gran Canaria i Spania. Flere fly og helikoptre jobber med å slukke brannene som har rast i flere dager. Flere veier er stengt på grunn av brannene..

NRK - 11 timer siden

Norske epler og plommer i butikker

Innhøstingen av norske epler og plommer er i gang, og snart vil det være mulig å finne i butikkene, ifølge Landbruksdirektoratet. De opplyser at Vestlandet er godt i gang med innhøsting av plommer, mens på Østlandet har plommehøsten så vidt startet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt