NRK > Nyheter

Friday, 19 April, 11:03

NRK - 11 Feb 19 kl. 19:35

Flertall mot Røkke-tårn

Det går mot politisk flertall mot Kjell Inge Røkkes planlagte tårn på Fornebu. Det melder Budstikka. Tårnet blir for høyt, mener Frp i Bærum og ser heller mot en annen løsning for «Verdenshavets hovedkontor»..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kjell Inge Røkkes, Fornebu, Budstikka, Frp, Bærum, Røkke

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flertallmot , Røkke-tårn
NRK - 14 Oct 18 kl. 11:42

Mot flertall for Demokratene

En snau måned før mellomvalget i USA viser målingene at Republikanerne får flertall i Senatet og Demokratene får flertall i Representantene hus. Tirsdag 6. november går amerikanerne til valg..

NRK - 07 Nov 18 kl. 07:55

Rødgrønt flertall

Arbeiderpartiet, Senterpartiet og SV har flertall i en ny meningsmåling. KrF står på stedet hvil etter sitt mye omtalte veivalg sist fredag. De tre rødgrønne partiene får til sammen 85 mandater og ikke avhengig av Rødts to mandater for å ha flertall.

NRK - 27 Nov 18 kl. 20:16

Rødgrønt flertall i ny måling

Ap, SV og Sp har flertall med til sammen 90 mandater på NRKs siste opinionsmåling i 2018. Regjeringen er langt unna flertall, også om de får KrF med på laget. Arbeiderpartiet er opp 2,5 prosent siden forrige måling til 29,7 prosent..

Aftenposten - 07 Nov 18 kl. 06:07

Demokratene vinner flertall i Representantenes hus

CNN, Fox News, CBS og NBC spår at Demokratene vinner flertall i Representantenes hus. CNN sier de kan vinne minst 37 mandater og få klart flertall..

Hegnar.no - 07 Nov 18 kl. 17:44

DN-måling gir borgerlig flertall etter KrF-veivalg

En regjering med H, Frp, V og KrF får flertall med 87 mandater i Dagens Næringslivs partibarometer for november..

Dagbladet - 27 Oct 18 kl. 14:10

Hareide fornøyd etter superlørdag

Partilederens alternativ har fått flertall i to fylker. Ett fylke er delt. I Hordaland og Møre og Romsdal er det blått flertall..

NRK - 29 Jan 19 kl. 21:42

Flertall for ny brexit-runde

Det britiske underhuset har med knapt flertall i kveld vedtatt at landet skal kreve alternative løsninger for irskegrensa i utmeldingsavtalen med EU..

Hegnar.no - 25 Oct 18 kl. 17:42

Ap kan sikre flertall for omstridt asylforslag fra SV

Arbeiderpartiet kan sørge for flertall for SVs forslag om at ungdommer med endelig avslag på asylsøknad får skolegang fram til utreise fra Norge..

E24 - 07 Nov 18 kl. 05:37

Demokratene vinner flertall i Representantenes hus

CNN, Fox News, CBS og NBC spår at Demokratene vinner flertall i Representantenes hus. CNN sier de kan vinne minst 37 mandater og få klart flertall..

Hegnar.no - 03 Dec 18 kl. 06:42

Rødgrønt flertall i Bergen

Arbeiderpartiet, SV, MDG og Rødt får flertall i Bergen, ifølge en måling bestilt av SV. SV-veteran Oddny Miljeteig ber nå Ap styre mot venstre..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Ber folk halde seg unna Løvstakken

110-sentralen ber turgåarar om å halde seg unna brannområdet på Løvstakken i Bergen, spesielt området over brannen. Store mannskapar er i gong med sløkkingsarbeidet, og eit skogbrannhelikopter er sett inn i arbeidet..

NRK - 30 minutter siden

Macron møter UNESCO

Den franske presidenten Emmanuel Macron skal møte representantar frå UNESCO, og det er venta at dei skal diskutere oppbygginga av den brannskadde Notre Dame-katedralen. UNESCO har tidlegare sagt at dei vil støtte arbeidet..

NRK - 1 time siden

FN evakuerer folk frå Libya

FN har evakuert 163 flyktningar frå Libya til Niger etter kampar om den libyske hovudstaden Tripoli. Over 3000 er framleis fanga i konfliktområdet. Dette er første evakuering sidan opptrappinga av konflikten i Libya starta for to veker sidan..

NRK - 1 time siden

Minst 13 døde etter takkollaps

I Sør-Afrika mista minst 13 menneskjer livet då taket på ei kyrkje raste saman under ei gudsteneste torsdag kveld. Hendinga skjedde utanfor Durban. Taket kollapsa som ei følgje av kraftig regn, seier ein talsperson for lokale styresmakter..

NRK - 1 time siden

Drepen kvinne var journalist

Kvinna som vart drepen i Derry i Nord-Irland i natt, var journalist. 29-åringen vart drepen då nokon skaut under opptøyane seint torsdag kveld. Politiet ser på hendinga som ei terrorhending og mistenker at Nye IRA står bak..

NRK - 1 time siden

Brann på Løvstakken i Bergen

Brannvesenet har starta sløkking, og sivilforsvaret er kalla inn, etter at det tok til å brenna i terrenget på Løvstakken i Bergen. Det skal førbels ikkje vera fare for at brannen spreier seg mot hus..

NRK - 1 time siden

Hest redda opp

Hesten som gjekk gjennom isen på Grue Finnskog i Hedmark i dag tidleg er redda opp, og blir sjekka av veterinær. Det opplyser politiet. Hesten gjekk gjennom isen ved innsjøen Røgden ved svenskegrensa..

NRK - 2 timer siden

Hest har gått gjennom isen

En hest har gått gjennom isen i Grue i Finnskog i Hedmark. Ifølge politiet skjedde hendelsen trolig under kjøring eller trening. Kusken er i god behold, men nødetatene forsøker nå å berge hesten..

NRK - Igår: 15:46

Auka snøskredfare

Snøskredvarslinga melder om auka snøskredfare i Møre og Romsdal torsdag og fredag. Faren aukar frå nivå 1 til 2, det vil seie moderat nivå..

NRK - Igår: 16:01

Alle tre rosevinduene er intakte

De tre store glassmaleriene, de såkalte rosevinduene, i Notre-Dame er intakte etter brannen, opplyser Frankrikes kulturminister. De tre vinduene fra 1200-tallet har overlevd brannen, men strukturen rundt som holder dem på plass, har fått skader..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt