NRK > Nyheter

Torsdag, 24 September, 09:35

NRK - 21 jan. 20 kl. 22:59

Flertall for å avsette Trump i USA

Et flertall av amerikanerne mener at Donald Trump bør finnes skyldig i riksrettssaken og avsettes. 51 prosent av de spurte i en meningsmåling gjort for CNN mener at Senatet bør dømme Trump, mens 45 prosent mener at han bør frifinnes, ifølge målingen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Donald Trump, CNN, Senatet, Trump, USA

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flertall, forå , avsette, Trumpi , USA
P4 - 21 jan. 20 kl. 23:04

Flertall vil avsette Trump

Et flertall i USA mener det er rett å avsette Donald Trump. Det viser en meningsmåling fra CNN. 51 prosent svarer at presidenten bør finnes skyldig i riksrettssaken som startet i Senatet i kveld, mens 41 prosent er imot.

P4 - 18 nov. 19 kl. 23:46

Et flertall vil avsette Trump

Et flertall av amerikanerne er for at president Donald Trump skal stilles for riksrett og avsettes. Det viser en måling gjennomført av Ipsos for ABC News. I målingen svarer 51 prosent at Trump bør stilles for riksrett og avsettes, i tillegg svarer 6 prosent at presidenten bør stilles for riksrett, men ikke gå av.

P4 - 05 feb. 20 kl. 22:31

Trump frikjent i riksrettssaken

USAs president Donald Trump er frikjent på begge punkter i riksrettssaken mot ham. Det har et flertall av Senatets medlemmer i kveld avgjort. Alle demokratene stemte for å avsette presidenten, mens Mitt Romney var den eneste på republikansk side som også gjorde det.

NRK - 23 okt. 19 kl. 11:46

Kina avviser at de vil avsette Lam

Kina støtter Hongkongs leder Carrie Lam, understreker kinesisk UD og avviser meldingen om at landet har planer om å erstatte henne. Den britiske avisen Financial Times meldte om at Kina skal ha planer om avsette henne etter voldsomme protester..

Aftenposten - 10 aug. 20 kl. 06:23

Hadia Tajik: – Stortinget kan ikke avsette Nicolai Tangen

– Stortinget har ikke mandat til å ansette eller avsette oljefondssjefen, sier saksordfører Hadia Tajik (Ap) foran høringen om ansettelsen av Nicolai Tangen..

NRK - 18 nov. 19 kl. 19:57

Flertall for å avsette Trump

51 prosent av amerikanerne mener president Donald Trump bør stilles for riksrett og avsettes, ifølge en ny meningsmåling av Ipsos for ABC News. I tillegg svarer 6 prosent at president Trump bør stilles for riksrett, men ikke gå av..

NRK - 26 april 20 kl. 05:18

Avis: Trump vurderer å sparke Azar

I USA skal president Donald Trump vurdere å avsette helseminister Alex Azar, ifølge Wall Street Journal. Trump mener Azar informerte ham for sent om koronatrusselen. Det hvite hus avkrefter at de planlegger å erstatte Azar..

VG - 04 nov. 19 kl. 03:02

Nye meningsmålinger: Nesten halvparten vil avsette Trump

På dagen ett år før presidentvalget i USA vil nesten halvparten av alle amerikanere ha Donald Trump fjernet fra Det hvite hus..

Dagbladet - 18 nov. 19 kl. 20:17

Nå vil halvparten avsette Trump

51 prosent av amerikanerne mener at president Donald Trump bør stilles for riksrett og avsettes, ifølge en ny meningsmåling..

Aftenposten - 17 jan. 20 kl. 22:37

Dette er de håndplukkede anklagerne som skal forsøke å avsette Donald Trump

Seks jurister og en pensjonert politimester er håndplukket for å føre riksrettssaken mot president Donald Trump..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Hol og Ulvik på fjellhyttetoppen

I perioden 2016 til 2019 hadde Hol i Hallingdal og Ulvik i Hardanger de dyreste fjellhyttene. I snitt måtte kjøpere ut med 3,3 millioner kroner, ifølge SSB-tall. De dyreste sjøhyttene lå i Bærum og Asker med snittpris på 5,5 og 4,8 millioner kroner..

NRK - 16 timer siden

Fant ammunisjon som var kastet

Det er funnet ammunisjon og noe som kan være en granat på gjenvinningsstasjonen på Skoppum i Vestfold. Politiet er på stedet og forsvaret blir sendt dit for å hente det. – Ufattelig at noen kaster slikt der, skriver politiet på Twitter..

NRK - 15 minutter siden

Joshua Wong arrestert i Hongkong

Den profilerte aktivisten Joshua Wong er pågrepet i Hongkong, mistenkt for å ha deltatt i en ulovlig folkeansamling og for å ha brutt forbudet mot å dekke til ansiktet, melder Hong Kong free press..

NRK - 15 minutter siden

502 millioner i gebyrer til forlag

Konkurransetilsynet varsler til sammen en halv milliard i gebyrer til aktørene for å ha samarbeidet ulovlig ved å dele konkurransesensitiv informasjon. I følge tilsynet har aktørene delt fremtidige bokpriser og utgivelsestidspunkt. Blant annet ilegges Bokbasen et gebyr på 3,89 millioner kroner og Cappelen Damm et gebyr på 151,9 millioner kroner..

NRK - 15 minutter siden

Israel strammer inn ytterligere

Israel stenger landet etter at det onsdag ble meldt om 6.950 nye smittetilfeller siste døgn, noe som er ny rekord. Fra og med fredag går landet inn i en «full nedstenging» i to uker, ifølge statsminister Benjamin Netanyahu..

NRK - 30 minutter siden

Avlyser planlagde framsyningar

Metropolitan Opera i New York, eit av verdas fremste operahus, avlyser resten av sesongen. I stadfestinga står det at det ikkje er trygt verken for utøvarane eller publikum å ha framsyningar på grunn av koronasituasjonen..

NRK - 1 time siden

EU vil ikke anerkjenne Lukasjenko

EU vil ikke anerkjenne Aleksandr Lukasjenko som Hviterusslands president fordi valget og innsettelsen mangler legitimitet, sier EUs utenrikssjef Josep Borrell. Lukasjenko ble onsdag tatt i ed som president, halvannen måned etter valget. Tusenvis av hviterussere har demonstrert mot det offisielle valgresultatet der Lukasjenko vant med 80 prosent..

NRK - 1 time siden

53 nye smittede i Oslo

Det siste døgnet ble 53 nye personer registret med koronasmitte i Oslo. Det viser kommuens egne tall. Fremdeles er 14 av 15 bydeler røde og smitten er høyeste i bydel St.

NRK - 1 time siden

"Koronabuss" var innom Røros

Den mye omtalte bussen med pensjonister på rundtur, hvor 33 ble smittet av korona, hadde også en stopp på Røros den 18. september. Kommunen jobber nå med smittesporing, skriver de på sine nettsider..

NRK - 1 time siden

Ber domstol blokkere TikTok-forbud

Tiktok ber en føderal domstol i USA blokkere president Donald Trumps forbud mot appen, ettersom de mener forbudet ikke er basert på sikkerhetshensyn. Trump har truet med å forby den kinesiskeide appen om den ikke blir solgt til et amerikansk selskap..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt