NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 21:36

NRK - 08 april 21 kl. 10:40

Flere vil med på sak mot sykehuset

Advokat Jan Inge Thesen har fått flere nye henvendelser i dag. Han representerer de feilopererte som nå går til sak mot Sørlandet sykehus. Thesen sier pasienter kontakter han for å bli med på et felles krav om oppreisningserstatning fra sykehuset..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jan Inge Thesen, Sørlandet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, vilmed på , sakmot , sykehuset
NRK - 12 mars 21 kl. 15:13

Nytt koronadødsfall

En eldre person som var smittet av koronavirus, døde i dag på Sykehuset i Vestfold. Sykehuset vil ikke si noe mer om dødsfallet av personvernhensyn. 12 personer er innlagt på Sykehuset i Vestfold med koronasykdom.

NRK - 27 jan. 21 kl. 23:49

Ansatte ved sykehus smittet

Tre ansatte ved sengepost for blod, kreft og palliasjon ved Sykehuset Telemark har fått påvist koronavirus, skriver sykehuset på sine hjemmesider. Ingen av de tre skal ha vært på jobb etter at de fikk symptomer. Sykehuset har gjennomført smittesporing og har så langt ikke funnet noen sammenheng mellom de smittede.

NRK - 08 mars 21 kl. 14:54

Ansatte og pasienter i karantene

Elleve ansatte og fem pasienter ved Sykehuset Vestfold er i karantene etter at en pasient i helgen testet positivt for koronaviruset etter å ha vært innlagt på sykehuset. Vedkommende ble smittet før innleggelsen, ifølge sykehuset. De 16 er nå i karantene mens de venter på testsvar, opplyser sykehuset..

NRK - 29 mars 21 kl. 16:08

Smittet døde på Sykehuset Innlandet

En koronasmittet pasient døde på Sykehuset Innlandet i helgen. Det er det 14. koronarelaterte dødsfallet på sykehuset.

NRK - 06 mars 21 kl. 11:16

25 innlagt på Sykehuset Østfold

Nå er 25 personer innlagt på Sykehuset Østfold med covid-19. Det er ti flere enn fredag, da 15 pasienter var innlagt. Ifølge VG har det bare vært flere innlagte koronapasienter på sykehuset én gang, på nyttårsaften, da 27 pasienter var innlagt.

NRK - 30 jan. 21 kl. 12:58

Koronadødsfall i Vestfold

En eldre pasient som var smittet av koronavirus, døde ved Sykehuset i Vestfold fredag, opplyser sykehuset. På sine nettsider opplyser sykehuset at de på grunn av personvernet ikke vil gi flere opplysninger om avdøde..

NRK - 06 mars 21 kl. 14:27

Kritiserer intensivkapasiteten

Sykehuset Østfold og Ahus i Lørenskog behandler nå 55 koronapasienter. I Østfold har antall innlagte økt kraftig det siste døgnet. På Ahus er intensivkapasiteten sprengt.

NRK - 19 jan. 21 kl. 12:55

Nytt koronadødsfall i Øsfold

Mandag døde en eldre covid-19-syk person ved Sykehuset Østfold, melder Sarpsborg Arbeiderblad. Sykehuset oppgir ikke flere opplysninger om dødsfallet, ifølge avisa. Det har vært i alt 14 koronarelaterte dødsfall ved sykehuset gjennom pandemien..

VG - 05 feb. 21 kl. 11:16

Krisemøte på Sykehuset Øsfold: – For få sykehusansatte er vaksinert

Virusutbruddet på Sykehuset Østfold kommer få dager etter at det ble bestemt at 18.000 flere sykehusansatte over hele landet, skal vaksineres. Bare 816 av 5000 ansatte på sykehuset utenfor Sarpsborg er vaksinert pr.

VG - 05 feb. 21 kl. 11:16

Krisemøte på Sykehuset Østfold: – For få sykehusansatte er vaksinert

Virusutbruddet på Sykehuset Østfold kommer få dager etter at det ble bestemt at 18.000 flere sykehusansatte over hele landet, skal vaksineres. Bare 816 av 5000 ansatte på sykehuset utenfor Sarpsborg er vaksinert pr.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Over 1000 arresterte i Russland

Meir enn 1000 personar har vorte arresterte i Russland i samband med støttedemonstrasjonar for opposisjonsleiar Aleksej Navalnyj onsdag. Det melder observasjonsgruppa OVD Info..

NRK - 30 minutter siden

Forlenger søknadsfristen

Regjeringa forlenger søknadsfristen for støtteordninga for store publikumsopne arrangement til 20. mai då fleire aktørar ikkje rakk fristen. Det opplyser næringsminister Iselin Nybø i ei pressemelding.

NRK - 45 minutter siden

Testet barnehagebarn i Lindesnes

Lindesnes kommune startet i dag massetesting av 128 barnehagebarn, etter koronautbrudd i en barnehage i Mandal. – Uvanlig, men nødvendig, mener kommuneoverlegen som jobber med å få kontroll på smitten..

NRK - 1 time siden

Gir Russland diplomat-ultimatum

Den tsjekkiske regjeringa åtvarar Russland om at fleire russiske diplomatar kan verte utvist, om ikkje tsjekkiske diplomatar i Russland får kome tilbake på jobb. Russland får fram til midt på dagen torsdag før Tsjekkia tar grep, ifylgje regjeringa. Russland kallar ultimatumet for uakseptabelt..

NRK - 1 time siden

Tre drepne i eksplosjon

Tre personar er drepne og elleve er skadde etter ein eksplosjon på eit luksushotell i sørvest-Pakistan, melder politiet i landet, ifylgje Reuters..

NRK - 2 timer siden

Høgre nektar å forhandle med Ap

Høgre har på eit gruppemøte onsdag vorte samde om å avvise forhandlingar med Arbeidarpartiet om ein delvis avkriminalisering av narkotika, melder TV 2. Ap vil berre avkriminalisere for dei som dei omtalar som tunge rusavhengige..

NRK - 3 timer siden

30 mafiamedlemmer arresterte

Italiensk politi har arrestert 30 personar som truleg er mafiamedlemmer på Sicilia, opplyser politiet onsdag. Dei arresterte er sikta for utpressing, skadeverk og smugling av narkotika..

NRK - 3 timer siden

United-eier beklager

I et åpent brev legger klubbeier Joel Glazer seg nå flat overfor Manchester United-supporterne, etter at klubben tirsdag kveld trakk seg fra den omstridte superligaen. – Dere gjorde deres motstand mot superligaen veldig tydelig, og vi har lyttet. Vi gjorde en feil og vi vil vise at vi kan rette det opp igjen, skriver Glazer.

NRK - 3 timer siden

300 arresterte i Russland

Politiet har arrestert 300 personar fleire stader i Russland etter demonstrasjonar til støtte for opposisjonspolitikar og regimekritikar Aleksej Navalnyj. Det melder OVD Info, som fører oversikt over arrestasjonar under opposisjonelle demonstrasjonar, ifylgje Reuters..

NRK - 4 timer siden

Ber om rask helsehjelp til Navalnyj

Menneskerettsekspertar i FN ber Russland om å gi regimekritikar Aleksej Navalnyj rask helsehjelp og å evakuere han frå arbeidsleieren han sit i, melder Reuters. Ekspertane meiner livet til Navalnyj truleg er i stor fare, og at han må få hjelp utanfor grensene til Russland..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt