P4 > Nyheter

Wednesday, 19 February, 10:56

P4 - 21 Jan 20 kl. 20:11

Flere veier stengt i uvær i Finnmark

Dårlig vær skaper problemer på veiene i Finnmark.
Hele 16 veistrekninger er enten stengt eller kolonnekjørt på grunn av uvær, ras eller at det utføres opprydningsarbeid.
Det er sendt ut gult farevarsel om kraftig snøfokk fort kyst- og fjordstrøkene i Vest-og Øst-Finnmark..
Les mer på P4


Les mer om:
Finnmark, Vest, finnmark

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, veier, stengti , uværi , Finnmark
P4 - 12 Jan 20 kl. 11:45

Flere veier stengt

Flere veier er stengt, både i nord og sør, på grunn av uvær. Blant annet er både Riksvei 13 Vikafjellet og Riksvei 15 Strynefjellet er stengt. På riksvei 7 over Hardangervidda er det akkurat nå stengt for kjøretøy med totalvekt under sju og et halvt tonn.

P4 - 07 Feb 20 kl. 17:53

Uvær fører til stengte veier

Uvær og fare for skred gjør at flere veier er stengt i Finnmark. Alle veier på Magerøya blir stengt ut dagen, og det samme blir E69 mellom Hønsa og Nordkapptunnelen. Veitrafikksentralen opplyser til NTB at de som bor der ikke kommer seg noen steder, men at det kan ble iverksatt nødkolonner ved akutt sykdom..

P4 - 03 Jan 20 kl. 05:45

Uvær stenger flere veier

Mye dårlig vær har gjort at det er stengte veier flere steder i landet. Spesielt i Sør-Norge er mange fjelloverganger stengt på grunn av mye snøfokk og kraftige vindkast. Både Hardangervidda, Vikafjellet, Tyin-Årdal, og Hol-Aurland er stengt, forteller trafikkoperatør NIna Heggernes i Vegtrafikksentralen Vest.

NRK - 08 Feb 20 kl. 07:55

13 veier stengt i Troms og Finnmark

Fem veier i Troms er stengt på grunn av rasfare. Dette gjelder tre strekninger på Arnøya, samt fv 7892 Bentsjordbukta - Forøya og fv 848 Fornes – Sørvika. I Finnmark er fem veier på Magerøya og to på Porsangerhalvøya stengt grunnet uvær og rasfare..

Klartale - I førrgår: 08:30

Stengte veier og jordras som følge av uvær

Det er kraftig vind og nedbør over Sør-Norge. Flere veier over fjellet er stengt..

Aftenposten - 31 Dec 19 kl. 08:24

Sterk vind og glatte veier flere steder – fjelloverganger stengt

Sterk vind og glatte veier preger nyttårstrafikken flere steder. En rekke fjelloverganger er stengt på grunn av uvær, mens det er kolonnekjøring andre steder..

NRK - 03 Feb 20 kl. 16:14

Ring 2 er stengt

Politiet opplyser at det jobbes med å få stengt av vannet som gir oversvømte veier på Voldsløkka i Oslo. Foreløpig er det satt flere sperringer i området. Ring 2 er stengt mellom Sognsveien og Vogts gate..

NRK - 08 Dec 19 kl. 08:54

Flere fjelloverganger stengt

Flere fjelloverganger og veier i Sør-Norge er stengt på grunn av uvær. Det gjelder blant annet Valdresflye og Gaularfjell. Det meldes om vanskelige forhold på Strynefjellet og Hemsedalsfjellet, og kolonnekjøring på Haukelifjell og Hardangervidda..

Dagbladet - 31 Dec 19 kl. 08:45

Advarer mot glatte veier

Sterk vind og glatte veier preger nyttårstrafikken flere steder. En rekke fjelloverganger er stengt på grunn av uvær..

NRK - 14 Jan 20 kl. 07:59

16 veier stengt i Finnmark

16 veier i Finnmark er stengt på grunn av uvær og snøskred tirsdag morgen. Mellom Nordvågen og Honningsvåg har det gått 13 ras, seks av dem over veien, skriver iFinnmark..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Får ikke bruke DNA-verktøy

Et norskutviklet DNA-verktøy som har avslørt flere forbrytere i Sverige, er ikke lov å bruke i Norge. I Sverige er i dag tillatt å gjøre søk i DNA-databaser på familiemedlemmer av en mulig gjerningsperson, melder NRK. Nylig ble en voldtektsmann i Sverige avslørt etter 24 år på grunn av metoden.

P4 - 1 time siden

-Ikke vår oppgave å avlaste fastleger

-Det er ikke vår oppgave å avlaste fastlegene. Det sier leder for Helsesykepleierne Ann Karin Swang. Høyres Sveinung Stensland mener helsesykepleierne kan avlaste fastlegene med å skrive fraværsattester for elever på videregående skole når de nærmer seg 10 prosent fravær i et fag.

P4 - 1 time siden

Mener Nav-dommer kan være riktige likevel

En tidligere høyesterettsdommer mener NAV-sakene kan være riktige likevel. I en EØS-rettslig analyse publisert på rett24, konkluderer Karl Arne Utgård med at få eller ingen er urettmessig dømt i trygdesaken. Påtalemyndigheten har så langt avdekket at 78 personer er feilaktig dømt i det som omtales som NAV-skandalen.

P4 - 1 time siden

Ny tilsynssak mot lege i Kristiansand

Fylkeslegen har åpnet enda en tilsynssak mot sykehuset i Kristiansand og legen som granskes der. Det melder NRK. Dermed er det åpnet sju pågående tilsynssaker mot mannen som i en årrekke har utført kompliserte ortopediske operasjoner uten godkjenning.

P4 - 2 timer siden

Tar til motmæle etter innvandringskritikk

Frp-toppene Sylvi Listhaug og Jon Helgheim går ut mot det de kaller en «skyve-under-teppet-mentalitet» om høy kriminalitet blant innvandrere. Det skriver VG. Nylig fikk de kritikk fra flere hold etter å ha lagt frem en rapport fra SSB som viser at unge, mannlige innvandrere har langt flere siktelser enn øvrig ungdom i Norge.

P4 - 2 timer siden

Politiaksjon på Aker Brygge

Det pågår akkurat nå en politiaksjon på Aker Brygge i Oslo. Både brannvesen, politi og ambulanse er på stedet. Ifølge operasjonsleder Tor Gulbrandsen skal det være snakk om en person de ønsker å få i trygghet, han skal ikke være noen fare for omgivelsene..

P4 - 2 timer siden

Sykehusledere vet ikke hvor mange sykepleiere de trenger

Norsk Sykepleierforbund provoseres av at sykehusledere ikke vet hvor mange sykepleiere de trenger. I fjor høst konkluderte Riksrevisjonens rapport med at lederne verken vet behovet nå eller om ti år. Så smarte og dyktige folk bør vite hva de trenger for å sikre vefokningen likeverdige helsetjenester sier Sykepleierforbundet til FriFagbevegelse gjengitt i Dagsavisen i dag..

P4 - 2 timer siden

Dømt for å ha truet med sexvideo

En 36 år gammel mann er dømt til fengsel i et halvt år for å ha filmet at han hadde sex med en 15 år yngre mann og truet med å spre filmene. Det går frem i en dom fra Agder tingrett. Mannen må også betale den fornærmede 20.

P4 - 2 timer siden

Svinebønder skal under lupen

600 svinebønder skal nå under lupen, i en ny lansomfatende tilsynskampanje fra Mattilsynet. I 2017-2018 fant tilsynet avvik hos 1550 av 189 svinebønder i Rogaland. Nå skal Mattilsynet finne ut om dyrevelferdsregelverket følges i alle typer grisebesetninger skriver Nationen.

P4 - 3 timer siden

-Helsesykepleiere bør avlaste fastlegene

La helsesykepleiere avlaste fastlegene når det kommer til å skrive ut fraværsattester på videregående skole. Det mener Høyres helsepolitiske talsmann Sveinung Stensland. Til NRK sier allmennlegeforeningen at hver fastlege får 1-2 slike henvendelser per dag, og de er frustrerte over at dette tar mye tid.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt