P4 > Nyheter

Lørdag, 19 September, 17:11

P4 - 21 jan. 20 kl. 20:11

Flere veier stengt i uvær i Finnmark

Dårlig vær skaper problemer på veiene i Finnmark.
Hele 16 veistrekninger er enten stengt eller kolonnekjørt på grunn av uvær, ras eller at det utføres opprydningsarbeid.
Det er sendt ut gult farevarsel om kraftig snøfokk fort kyst- og fjordstrøkene i Vest-og Øst-Finnmark..
Les mer på P4


Les mer om:
Finnmark, Vest, finnmark

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, veier, stengti , uværi , Finnmark
VG - 31 des. 19 kl. 08:19

Sterk vind og glatte veier flere steder – fjelloverganger stengt

Sterk vind og glatte veier preger nyttårstrafikken flere steder. En rekke fjelloverganger er stengt på grunn av uvær, mens det er kolonnekjøring andre steder. Uværet stenger også riksvei 7 over Hardangervidda.

P4 - 12 jan. 20 kl. 11:45

Flere veier stengt

Flere veier er stengt, både i nord og sør, på grunn av uvær. Blant annet er både Riksvei 13 Vikafjellet og Riksvei 15 Strynefjellet er stengt. På riksvei 7 over Hardangervidda er det akkurat nå stengt for kjøretøy med totalvekt under sju og et halvt tonn.

P4 - 07 feb. 20 kl. 17:53

Uvær fører til stengte veier

Uvær og fare for skred gjør at flere veier er stengt i Finnmark. Alle veier på Magerøya blir stengt ut dagen, og det samme blir E69 mellom Hønsa og Nordkapptunnelen. Veitrafikksentralen opplyser til NTB at de som bor der ikke kommer seg noen steder, men at det kan ble iverksatt nødkolonner ved akutt sykdom..

NRK - 28 mars 20 kl. 09:24

Uvær stenger veier i Nord-Norge

E6 og flere andre veier er stengt lørdag morgen. E6 er stengt både ved Kvænangsfjellet og Baddereidet. Det skriver Nordlys.

NRK - 08 feb. 20 kl. 07:55

13 veier stengt i Troms og Finnmark

Fem veier i Troms er stengt på grunn av rasfare. Dette gjelder tre strekninger på Arnøya, samt fv 7892 Bentsjordbukta - Forøya og fv 848 Fornes – Sørvika. I Finnmark er fem veier på Magerøya og to på Porsangerhalvøya stengt grunnet uvær og rasfare..

NRK - 03 jan. 20 kl. 02:26

Uvær stenger flere veier

Uvær, dårlig føre og rasfare fører natt til fredag til kolonnekjøring og flere stengte veier i landet. Spesielt Nord-Norge er utsatt. Også flere steder i landet preges av uvær og trafikale problemer..

P4 - 28 mars 20 kl. 08:28

Flere veier stengt i uvær i nord

En rekke veier i Nord-Norge er nå stengt på grunn av uvær. Det ble i går sendt ut farevarsel for snøfokk i både Nordland og Finnmark. Mer vær er på vei.

P4 - 11 mars 20 kl. 21:50

Uvær stenger fjelloverganger

Uvær stenger flere fjelloverganger. Både på Vestlandet og i Nord-Norge er flere fjelloverganger stengt på grunn av uvær. Fjeloverganger som Hardangervidda, Vikafjellet og Årdal-Tyin er stengt.

NRK - 12 mai 20 kl. 07:57

Uvær stenger veier i nord

E6 er stengt flere steder i Troms og Finnmark på grunn av uvær. Det gjelder blant annet E6 over Kvænangsfjellet, Sennalandet og Hatter. I tillegg er europavei 69 stengt mellom Skarsvåg og Nordkapp, og en rekke fylkesveier er også stengt..

NRK - 03 jan. 20 kl. 22:12

Fjellveier stengt på grunn av uvær

Fylkesveg 705 mellom Stuggudal og Brekken i Trøndelag er stengt på grunn av uvær, med sterk og økende vind. Statens vegvesen vil gjøre ny vurdering i 08-tida lørdag. Også fylkesveg 773 på strekningen Brekkvasselv-Røyrvik er stengt på grunn av uvær..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Sesongarbeidere enig med bonde

25 sesongarbeidere fra Bangladesh har kommet til enighet med en bonde om at de skal få mer lønn. De har forhandlet etter at VG avslørte at jordbærplukkerne jobbet for 63 kroner i timen på en gård i Lier i sommer. Timelønnen de fikk av et portugisisk firma var på omtrent halvparten av den lovpålagte minimumslønnen på 123 kroner i norsk jordbruk.

P4 - 45 minutter siden

Vil lette på leilighetsforbud

Høyre i Oslo foreslår å lette på forbudet mot å bygge små leiligheter sentralt i hovedstaden. I dag er det ikke lov å bygge leiligheter som er mindre enn 35 kvadratmeter i sentrum, noe bransjen mener er med på å drive opp prisene. Høyre mener det må bli lov, slik at flere kan komme seg inn på boligmarkedet, melder TV 2.

P4 - 45 minutter siden

Politiet får en halv milliard ekstra

Politiet får en halv milliard kroner til ekstra stillinger. Det er nå klart at regjeringen vil gi de ekstra midlene for at politiet kan beholde de 400 stillingene som ble midlertidig opprettet på grunn av koronapandemien. Det opplyser Ingunn Foss fra Høyre til Fædrelandsvennen.

P4 - 1 time siden

Ruud til semifinale

Casper Ruud imponerte stort, og tok seg i ettermiddag til semifinalen i storrturneringen ATP 1000 i Roma. I kvartfinalen i dag slo han nummer åtte på verdensrankingen, Matteo Berrettini. Den norske tennisstjernen kan møte Novak Djokovic i semifinalen, om han tar seg videre..

P4 - 1 time siden

Smittevernmotstand bekymrer Høie

Helseminister Bent Høie er forberedt på at det også i Norge kan bli demonstrasjoner mot koronatiltakene. I flere storbyer i Europa har det vært større protester i gatene, blant annet tok nesten 40.000 personer til gatene i Berlin i august.

P4 - 1 time siden

Knivstikking i Hønefoss

En person er kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang etter å ha blitt knivstukket i Hønefoss nå i ettermiddag. Det melder politiet. Så langt er ingen pågrepet, og politiet jobber med å finne ut av hva som har skjedd..

P4 - 2 timer siden

29 smittet i Bergen

Det er registrert 29 nye koronasmittede i Bergen det siste døgnet. Det opplyser kommunen nå i ettermiddag. Dermed øker tallene igjen, etter at det har vært 25 tilfeller til sammen de siste to dagene.

P4 - 2 timer siden

- Kjente ikke igjen folk

Den russiske opposisjonslederen Aleksej Navalnyj sier han ikke forsto hvordan han skulle snakke, da han våknet opp igjen på sykehus i Berlin. Det er snart to uker siden han våknet fra koma, etter at han skal ha blitt forgiftet på reise i Sibir i august. Navalnyj sier han fortsatt ikke er i stand til å bruke mobiltelefonen eller skjenke seg et glass vann.

P4 - 3 timer siden

Rekordmye smitte i Danmark

Aldri før har så mange fått påvist koronasmitte på ett døgn i Danmark som det siste døgnet. 589 personer er bekreftet smittet av viruset siden i går. Noe av årsaken er at det er langt flere som blir testet nå, enn i vår.

P4 - 3 timer siden

Oslo: Ingen nye tiltak nå

Det innføres ikke nye smitteverntiltak i Oslo nå. Smittetallene i hovedstaden har steget jevnt de siste ukene, og Espen Nakstad i Helsedirekoratet var i går ut og advarte om utviklingen. Helsebyråd Robert Steen sier til NRK at meteren som skal være mellom folk har blitt for kort gjennom sommeren.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt