NRK > Nyheter

Onsdag, 15 Juli, 14:27

NRK - 12 sep. 19 kl. 09:42

Flere unge uføre

Andelen unge uføre mellom 25 og 29 år øker. På ett år har det blitt 1.578 flere unge uføretrygdede, ifølge tall fra Nav. Nå er 3 prosent av alle mellom 25 og 29 år uføretrygdet. Det utgjør 11.
Les mer på NRK


Les mer om:
Nav

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, unge, uføre
P4 - 27 juni 20 kl. 16:15

Flere unge smittes av korona

Flere unge smittes av koronaviruset. Det er trenden globalt, etter at flere land har lettet på restriksjonene. Også her hjemme har flere unge fått påvist smitte enn tidligere: Av de nesten 2.

Klartale - 05 sep. 19 kl. 10:14

– Unge politikere kan få flere unge til å stemme

Maria Qureshi vil inn i bystyret i Oslo. 22-åringen fra Ap mener Norge trenger flere unge politikere..

NRK - 05 juli 19 kl. 09:12

5000 flere unge uføre siden 2015

Unge uføre mellom 18 og 29 år utgjør bare 2,1 prosent av totalt 350 400 uføretrygdede i Norge. Likevel har det kommet 5000 flere unge uføre siden 2015. Det viser tall fra SBB, ifølge NTB..

Klartale - 12 sep. 19 kl. 14:09

Stadig flere unge er for syke til å jobbe

Mange flere unge får uføretrygd enn før. Det viser tall fra Nav..

Klartale - 27 mars 20 kl. 11:06

Skrev feil om unge på Bærum sykehus

Avisa Budstikka skrev at flere unge var innlagt på intensiv-avdelingen på Bærum sykehus. Det var feil. Men flere unge blir nå syke av korona-viruset..

NRK - 01 feb. 20 kl. 09:56

Flere unge uføre

De siste fire åra har 5000 flere unge mellom 18 og 35 år blitt uføre i Innlandet. Det viser tall fra SSB. Fylkestingsrepresentant for Ap, Anne Marte Kolbjørnshus, la tallene på bordet da hun møtte Stortingets kommunalkomite torsdag..

Klartale - 25 juni 20 kl. 09:57

Stadig flere unge får klamydia

FHI sier det aldri har vært flere smittede med klamydia i Norge. Det er flest unge som blir smittet..

P4 - 01 nov. 19 kl. 07:25

Flere fristbrudd for barn og unge

Flere psykisk syke barn og unge får ikke hjelp innen fristen som er satt..

NRK - 23 aug. 19 kl. 12:40

Flere unge uføre

Stadig flere unge under 30 år i Vestfold og Telemark mottar uføretrygd fra Nav, viser ferske tall. – Vi ser den samme utviklingen over stort sett hele landet, og det er bekymringsfullt, sier direktør Terje Tønnessen..

P4 - 08 april 20 kl. 09:45

Økt midjemål blant unge

Vektøkningen blant unge fortsetter å øke. Siden 1980-tallet har midjemålet til unge jenter økt med ti centimeter, viser Helseundersøkelsen i Trøndelag. Hos gutter har ikke økningen vært like markant det siste tiåret.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Fem innlagt med koronavirus

Onsdag er fem koronapasienter innlagt på norske sykehus, ned fra sju dagen før, ifølge Helsedirektoratet. Ingen får behandling i respirator. Fire av pasientene er lagt inn i Helse sør -øst, to av disse på Ahus.

NRK - 15 minutter siden

27 nye dødsfall i Sverige

Det er registrert 27 nye koronarelaterte dødsfall i Sverige, opplyser svenske myndigheter. Totalt har 5572 mennesker dødd av koronaviruset i landet..

NRK - 30 minutter siden

Mener læring vil komme i fremtiden

Storbritannias statsminister Boris Johnson sier det ikke er tiden for å stille spørsmål rundt landets håndtering av koronaviruset nå. Han sier de vil lære av håndteringen senere, når pandemien har roet seg, ifølge Reuters..

NRK - 45 minutter siden

Til sjukehus etter arbeidsulykke

En arbeider var utsatt for en fallulykke i Skolebakken i Strand ved halv ett tiden. Personen var bevisst etter fallet, men er tatt med i ambulanse til Stavanger universitetssjukehus. Det er uvisst hvor skadd personen er..

NRK - 45 minutter siden

Jevnt valg i Nord-Makedonia

Nordmakedonerne går til urnene onsdag i det som spås å bli et jevnt valg på nasjonalforsamling, skriver NTB. Vinneren må håndtere pandemien og kommende EU-forhandlinger..

NRK - 45 minutter siden

E24: Norwegian saksøker Boeing

Flyselskapet Norwegian anklager Boeing for svindel og kontraktsbrudd, og sendte mandag inn et søksmål mot flyprodusenten, melder E24..

NRK - 1 time siden

Mye vann i vannmagasinene

Norske vannmagasiner var 8,6 prosent fulle ved utgangen av uke 28. Det er 8,5 prosentpoeng høyere enn medianen årene 2000-2019, ifølge NVE-statistikk. Det vil si at er mye vann i vannmagasinene så man kan produsere mere strøm og prisen blir lavere..

NRK - 1 time siden

19 unge anmeldt etter fest

Politiet har avsluttet etterforskningen av ungdommene som var til stede på en fest på Heimdal i Trøndelag 27. juni. 19 ungdommer i alderen 14-16 år er anmeldt etter at festdeltakerne skal ha vært aggressive mot politiet..

NRK - 1 time siden

Historisk lave strømpriser

Rekordmye snø i fjellet har ført til store mengder vann, og har drevet opp den hydrologiske balansen i år. Dette har ført til høy kraftproduksjon og historisk lave priser, melder NVE..

NRK - 1 time siden

Anker ikke dommen

En mann er i Brønnøy tingrett dømt til 30 dagers betinget fengsel for å ha sendt seksualiserte meldinger til datteren, skriver Brønnøysunds avis. Han har erkjent straffskyld, men hevder å ikke huske å ha sendt meldingene, fordi han var ruset..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt