NRK > Nyheter

Friday, 28 February, 07:34

NRK - 12 Sep 19 kl. 09:42

Flere unge uføre

Andelen unge uføre mellom 25 og 29 år øker. På ett år har det blitt 1.578 flere unge uføretrygdede, ifølge tall fra Nav. Nå er 3 prosent av alle mellom 25 og 29 år uføretrygdet. Det utgjør 11.
Les mer på NRK


Les mer om:
Nav

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, unge, uføre
Klartale - 05 Sep 19 kl. 10:14

– Unge politikere kan få flere unge til å stemme

Maria Qureshi vil inn i bystyret i Oslo. 22-åringen fra Ap mener Norge trenger flere unge politikere..

NRK - 05 Jul 19 kl. 09:12

5000 flere unge uføre siden 2015

Unge uføre mellom 18 og 29 år utgjør bare 2,1 prosent av totalt 350 400 uføretrygdede i Norge. Likevel har det kommet 5000 flere unge uføre siden 2015. Det viser tall fra SBB, ifølge NTB..

Klartale - 12 Sep 19 kl. 14:09

Stadig flere unge er for syke til å jobbe

Mange flere unge får uføretrygd enn før. Det viser tall fra Nav..

NRK - 01 Feb 20 kl. 09:56

Flere unge uføre

De siste fire åra har 5000 flere unge mellom 18 og 35 år blitt uføre i Innlandet. Det viser tall fra SSB. Fylkestingsrepresentant for Ap, Anne Marte Kolbjørnshus, la tallene på bordet da hun møtte Stortingets kommunalkomite torsdag..

P4 - 01 Nov 19 kl. 07:25

Flere fristbrudd for barn og unge

Flere psykisk syke barn og unge får ikke hjelp innen fristen som er satt..

NRK - 23 Aug 19 kl. 12:40

Flere unge uføre

Stadig flere unge under 30 år i Vestfold og Telemark mottar uføretrygd fra Nav, viser ferske tall. – Vi ser den samme utviklingen over stort sett hele landet, og det er bekymringsfullt, sier direktør Terje Tønnessen..

P4 - 21 May 19 kl. 15:39

- Må sørge for flere læreplasser

- Næringslivet må ta mer ansvar slik at enda flere unge får læreplass. Det mener regjeringen som i dag kalte inn til et toppmøte om saken. I fjor fikk cirka 21.

NRK - 06 Nov 19 kl. 22:23

Flere unge stemte ved lokalvalget

Langt flere unge stemte ved årets lokalvalg, viser helt ferske tall fra Statistisk sentralbyrå (SSB). Den generelle valgdeltakelsen har gått opp, men det er spesielt tallet på velgere under 30 år som har økt..

Aftenposten - 05 Jul 19 kl. 09:22

5.000 flere unge uføre siden 2015

Antallet unge uføre, som er unge mellom 18 og 29 år, var 2,1 prosent i 2018. Siden 2015 har det vært en økning på 5.000 i denne aldersgruppen..

P4 - 11 Feb 20 kl. 08:21

Innvandrerungdom har flere siktelser

Unge mannlige innvandrere har langt flere siktelser for lovbrudd enn øvrig ungdom. Det viser en oversikt Statistisk sentralbyrå har utarbeidet for Fremskrittspartiet. Der går det fram at unge menn med bakgrunn fra land som Irak, Russland, Marokko og Somalia i snitt har 2–3 ganger så mange siktelser mot seg som øvrige unge menn i Norge.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Russland: – Var blant terrorister

Det russiske forsvarsdepartementet sier fredag at tyrkiske soldater som ble drept i Idlib i Syria torsdag, ikke skulle ha vært i området. Russland mener at de tyrkiske troppene befant seg «blant terrorister» og sier Tyrkia ikke informerte om dette..

NRK - 30 minutter siden

New Zealand: Første korona-tilfelle

New Zealand har registrert det første tilfellet av koronavirus. En person i 60-årene som nylig kom til landet fra Iran via Bali, har testet positivt på viruset, sier helsemyndighetene i landet. Personen ligger nå i isolat på et sykehus i Auckland..

NRK - 14 timer siden

Svenske kan ha smittet 40

En svenske som var smittet av det nye koronaviruset kan ha smittet et 40-talls personer i Göteborg. Den smittede er innlagt etter å ha testet positivt for det nye koronaviruset og nå jobbes det å kontakte folk som har hatt nærkontakt med mannen..

NRK - 30 minutter siden

Ber regjeringen om viruskriseplan

Reiselivsnæringen er bekymret for konsekvensene av utbruddet av koronaviruset og ber regjeringen om å lage en kriseplan for næringen, skriver NTB. Dersom utbruddet treffer Norge i høysesongen vil det få fatale konsekvenser, mener Virke Reiseliv..

NRK - 45 minutter siden

Maktkritiker pågrepet i Hongkong

Mediemogulen Jimmy Lai, kjent som profilert kritiker av det kinesiske styret i Hongkong, er pågrepet. Lai ble pågrepet sammen med to andre demokratiaktivister, melder Reuters. De er siktet for å ha deltatt i en ulovlig demonstrasjon i august i fjor..

NRK - 45 minutter siden

USA: 38 høyreekstreme drap i 2019

Høyreekstreme sto bak 38 av 42 drap begått av ekstremister i USA i fjor. Det kommer fram i organisasjonen Anti-Defamation Leagues (ADL) årlige rapport «Murder and Extremism in the United States». Kun én hendelsene var uten høyreekstrem tilknytning..

NRK - 1 time siden

Dødstallene stiger i New Delhi

Antall døde etter de siste dagenes sammenstøt mellom hinduer og muslimer i Indias hovedstad New Delhi er nå oppe i 38. Det motstandere og tilhengere av en omstridt ny statsborgerskapslov som har støtt sammen..

NRK - 2 timer siden

Visepresident i Iran smittet

Massoumeh Ebtekar, en av Irans sju visepresidenter, er smittet av koronaviruset. Det opplyser Irans statlige nyhetsbyrå IRNA: Fra før er det kjent at Irans visehelseminister er smittet. Det offisielle tallet på smittede i Iran er 245, med 26 døde..

NRK - 2 timer siden

AP erklærer ingen vinner i Iowa

Nyhetsbyrået AP kommer ikke til å erklære en vinner i demokratenes partimøter i Iowa 3. februar etter at de endelige resultatene ble offentliggort torsdag. Grunnen er at det er så jevnt mellom Buttigieg og Sanders at det er er usikkert hvem som vant..

NRK - 3 timer siden

Nigerias første koronatilfelle

Det første tilfellet av koronasmitte er oppdaget i Nigeria, opplyser helsedepartementet i landet på Twitter. Ifølge helseministeren i Nigeria er dette den første personen som er registrert som smittet av koronaviruset i Afrika sør for Sahara..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt