NRK > Nyheter

Mandag, 06 Juli, 01:00

NRK - 09 nov. 19 kl. 19:01

Flere tusen på nattevandring

Flere tusen vandret mot Odderøya i Kristiansand lørdag kveld, i forbindelse med Norad sin nattevandring. Målet med vandringen er å sette fokus på FNs bærekraftsmål. 11 000 hadde i forkant meldt sin interesse for arrangementet på Facebook..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Odderøya, Kristiansand, Norad, FNs, Facebook

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fleretusen på , nattevandring
NRK - 17 nov. 19 kl. 03:17

Solberg gikk for bærekraftmålene

Minst 3.000 mennesker, inkludert statsminister Erna Solberg, deltok lørdag på Nattevandring for FNs bærekraftmål i Bergen. Nattevandrerne passerte 17 stasjoner på vei opp mot Skansen og ned til Vågsallmenningen..

NRK - 02 sep. 19 kl. 08:28

Unges engasjement smitter

Hver 4. nordmann sier de er blitt mer klar over verdens klimaendringer, på grunn av de unges engasjement, viser en undersøkelse Norstat har utført for Norad. Mest påvirket er nordlendingene.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Sperrer grensa til USA av frykt

Innbyggerne i Sonoyta i Mexico, som grenser til Arizona, sperret søndag veien fra USAs grense av frykt for koronaviruset. Sonoytas ordfører José Ramos Arzate oppfordret lørdag amerikanske turister til ikke å komme til Mexico..

NRK - 15 minutter siden

26.051 nye smittetilfeller i Brasil

Brasil registrerte 26.051 nye bekreftede smittetilfeller av koronaviruset siste døgnet. Samt 602 nye dødsfall, opplyste helsedepartementet søndag.

NRK - 30 minutter siden

Ulv felt i Løten lørdag

Lørdag morgen ble det felt en hannulv i Løten i Innlandet. Det skriver Østlendingen. Ulven er sendt til Rovdata.

NRK - 30 minutter siden

Trump planlegger nytt massemøte

President Donald Trump skal holde et nytt massemøte neste uke, denne gangen i New Hampshire 11. juli. I kunngjøringen om møtet heter det at alle som kommer, vil bli tilbudt munnbind som de oppfordres til å bruke..

NRK - 1 time siden

Tui vil fly til Hellas tross forbud

Reiseselskapet Tui planlegger å fly ned en ny last av svenske turister til Hellas – seks dager før direktefly fra Sverige offisielt får lov til å lande, skriver Expressen – Vi åpner med noen få flyreiser, sier Isabella Gharehdaghi, på Tui pressetur..

NRK - 45 minutter siden

Kroatias HDZ-parti trolig gjenvalgt

Det konservative regjeringspartiet HDZ ligger an til gjenvalg i Kroatia, viser de første offisielle resultatene. Etter at 60 prosent av stemmene er talt opp, ser det ut til at HDZ får 68 mandater i nasjonalforsamlingen, mens sosialdemokratene får 43..

NRK - 1 time siden

Døde etter fall i berg-og-dal-bane

En kvinne (32) døde søndag etter å ha falt fra berg-og-dal-bane i en fornøyelsespark i Oise, Nord i Frankrike. Parken hadde en tilsvarende hendelse i 2009, opplyser talsperson for parken til CNN..

NRK - 1 time siden

Siktet Floyd-politimann løslatt

En av de tidligere polititjenestemennene, Tou Thaoi, i Minneapolis som er siktet for drapet på George Floyd, er løslatt fra fengselet, ifølge fengslet i Hennepin County. Det skriver The Guardian. George Floyd døde 25.

NRK - 1 time siden

Iran innfører maskepåbud i Teheran

Etter en økning i koronadødsfall innfører Iran maskepåbud innendørs på offentlige steder og på offentlig transport. Meningsmålinger viser imidlertid at mange iranere ikke tar virustrusselen på alvor, og i Teheran er det mange som går rundt maskeløse..

NRK - 2 timer siden

Provins får hjelp av forsvaret

Sør-Afrika sender leger fra militæret til provinsen Eastern Cape, som er svært hardt rammet og sliter med både personell og utstyr til å håndtere koronapandemien. Sør-Afrika registrerte 10.800 nye tilfeller på et døgn..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt