NRK > Nyheter

Tuesday, 19 November, 21:32

NRK - 09 Nov 19 kl. 19:01

Flere tusen på nattevandring

Flere tusen vandret mot Odderøya i Kristiansand lørdag kveld, i forbindelse med Norad sin nattevandring. Målet med vandringen er å sette fokus på FNs bærekraftsmål. 11 000 hadde i forkant meldt sin interesse for arrangementet på Facebook..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Odderøya, Kristiansand, Norad, FNs, Facebook

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fleretusen på , nattevandring
NRK - I førrgår: 03:17

Solberg gikk for bærekraftmålene

Minst 3.000 mennesker, inkludert statsminister Erna Solberg, deltok lørdag på Nattevandring for FNs bærekraftmål i Bergen. Nattevandrerne passerte 17 stasjoner på vei opp mot Skansen og ned til Vågsallmenningen..

NRK - 02 Sep 19 kl. 08:28

Unges engasjement smitter

Hver 4. nordmann sier de er blitt mer klar over verdens klimaendringer, på grunn av de unges engasjement, viser en undersøkelse Norstat har utført for Norad. Mest påvirket er nordlendingene.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Se Debatten

NRK - 45 minutter siden

Cyberangrep mot skatteetaten

I Skatteetatens sikkerhetsavdeling i Grimstad, jobbes det for å avverge forsøkene på å trenge inn i datasystemene. Hackere fra stater som Russland, USA, Kina og Iran forsøk å få tilgang til informasjon om nordmenns økonomiske forhold..

NRK - 45 minutter siden

Pochettino er ferdig i Tottenham

Mauricio Pochettino er ferdig som manager i Tottenham. Det skriver klubben på sine hjemmesider tirsdag. Tottenham ligger for øyeblikket på en 14.

NRK - 45 minutter siden

Riksrettshøringen fortsetter

NRK - 1 time siden

25 personer funnet i kjølekonteiner

25 mennesker er funnet i en kjølekonteiner på en ferje på vei fra Nederland til Storbritannia, opplyser nederlandsk politi til TV-stasjonen NOS. Personenes tilstand er ikke kjent. Ambulanser er sendt til havna i byen Vlaardingen...

NRK - 1 time siden

26 personer funnet i kjølerom

26 mennesker er funnet i et kjølerom eller en kjølekonteiner på en ferje på vei fra Nederland til Storbritannia, opplyser nederlandsk politi til TV-stasjonen NOS. Personenes tilstand er ikke kjent. Ambulanser er sendt til havna i byen Vulcaanhaven..

NRK - 2 timer siden

Kjente til straffesaker i februar

Ifølge arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) var Nav allerede i februar i år klar over at trygdeskandalen omfattet straffesaker. Først i august skal statsråden ha blitt varslet om dette fra Nav, skriver Aftenposten..

NRK - 1 time siden

Åtte års fengsel for terror

Borgarting lagmannsrett skjerper straffen og dømmer en 31 år gammel mann til åtte års fengsel for å ha deltatt i to terrororganisasjoner i Syria. Den kinesiske statsborgeren ble i april dømt til sju år og tre måneders fengsel i Oslo tingretten..

NRK - 2 timer siden

Avhører vitner og ber om tips

Etter at en drone stengte all luftfart ved Bodø lufthavn i ettermiddag, gjør politiet avhør av vitner og vil opprette en anmeldelse på forholdet. – Hvis noen skulle ha tips i saken, ta kontakt med politiet på tlf 02800, tvitrer politiet..

NRK - 1 time siden

FN beklager USAs endrede syn

USAs utenriksminister gikk mandag bort fra å kalle de israelske bosettingene for et brudd på folkeretten. – Uttalelsen er beklagelig. Vi forplikter oss fortsatt til en tostatsløsning basert på relevante FN-vedtak, sier FNs talsperson Dujarric..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt