NRK > Nyheter

Sunday, 05 April, 18:04

NRK - 27 Feb 20 kl. 13:58

Flere tror på høyere boligpriser

Andelen som tror på stigende boligpriser har økt fra 44 prosent i november til 58 prosent i februar, viser en undersøkelse bestilt av Norske Boligbyggelags Landsforbund. Undersøkelsen viser at stadig færre husholdninger tror på høyere boliglånsrente..
Les mer på NRK


Les mer om:
Norske Boligbyggelags Landsforbund

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, tror, høyere, boligpriser
P4 - 30 Dec 19 kl. 05:47

Tror på høyere boligpriser

Halvparten av de spurte tror at boligprisene øker i 2020. Det viser en undersøkelse fra Nordea om nordmenns forventninger til boligprisene. Det er dermed en sterk økning fra i fjor da 35 prosent hadde tro på dyrere boliger, melder E24.

P4 - 23 Mar 20 kl. 13:25

Færre tror på dyrere boliger

Andelen nordmenn som tror på stigende boligpriser faller kraftig. Mens 58 trodde på det i februar, er andelen nå 34 prosent, viser boligmarkedsbarometeret til Norske Boligbyggelag. En av tre tror nå på boligprisfall..

NRK - 05 Nov 19 kl. 11:02

Norske boligpriser falt 0,8 prosent

Norske boligpriser falt 0,8 prosent nominelt i oktober. Det viser boligprisstatistikken fra Eiendom Norge, Finn og Eiendomsverdi. Korrigert for sesongvariasjoner er prisene uendret..

E24 - 03 Dec 19 kl. 19:13

Tror på boligprisfall i november: – Aktiviteten har vært 50 prosent høyere enn i fjor

Alle E24 har snakket med, som sitter tett på boligprisutviklingen, tror at prisene falt i november. Men de tror måneden er bedre enn i fjor..

E24 - 10 Jan 20 kl. 06:04

Svakere krone og høyere gullpriser gjør gullsmykker mer verdt

Tirsdag nådde gullprisen sitt høyeste nivå på seks år, og eksperter tror prisen vil holde seg høyt. Gullvarer får enda høyere pris i Norge når kronen er svak..

P4 - 20 Dec 19 kl. 20:47

Flere kvinner tar høyere utdanning i Forsvaret

Flere kvinner tar nå høyere utdanning i Forsvaret. Andelen kvinner som begynte på bachelorstudiet på Forsvarets høgskole er i år 23,1 prosent, mot 15,8 i fjor. Det opplyser forsvarsdepartementet.

P4 - 10 timer siden

Dødstallene kan være mye høyere

Antall døde av koronaviruset i Sverige kan være mye høyere enn myndighetene har rapportert. I går ble det oppgitt at 373 var døde, men om etterslepet i rapporteringen er som det har vært tidligere, kan det være snakk om hele 750, skriver VG. For den siste drøye uken har det reelle antallet døde enkelte dager vært dobbelt så høyt som rapportert.

NRK - I førrgår: 07:14

Pakkerekord hos Posten

Aldri før har folk bestilt så mange pakker fra nettbutikker. Økningen er opptil 150 prosent høyere enn på samme tid i 2019 og Posten leverer ut flere småpakker nå enn etter Black Friday. De tror det skyldes at folk har hjemmekontor og karantene..

NRK - 05 Nov 19 kl. 15:18

OPEC spår høyere oljeforbruk

Økende etterspørsel i Kina og India vil få verdens forbruk av olje til å fortsette å vokse i flere tiår, tror oljekartellet OPEC. I rike land i Europa, USA og deler av Asia venter OPEC at etterspørselen vil falle etter 2020..

E24 - 11 Nov 19 kl. 15:15

Bransjen tror på comeback for julehandelen

Både Virke, NHO og Oslo Handelsstandsforening (OHF) tror på høyere vekst i julehandelen enn i fjor, men det spås ikke noen stor revansje for handelsbransjen, og organisasjonene er ganske uenige om hvor mye penger vi vil legge igjen i butikkene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Britisk ytre høyre sprer virusrykte

Politiet etterforsker rasistiske britiske grupper som bruker korona-pandemien som påskudd til å angripe muslimer, både fysisk og i sosiale medier. Påstander om at muslimer sprer smitte ved å gå i hemmelige moskeer, er avkreftet, skriver the Guardian..

NRK - 15 minutter siden

Slår ned på konspirasjonsteorier

Youtube vil fjerne videoer med konspirasjonsteorier om en sammenheng mellom 5G-nett og korona-pandemien. Minst to master i det britiske mobilnettet er forsøkt påtent. Selv om video fjernes, kan den være delt flere steder, skriver the Guardian..

NRK - 15 minutter siden

Tyskland skal forske på mørketall

Forskere i den tyske delstaten Bayern skal besøke tilfeldige husholdninger og ta blodprøver fra i morgen. Blodet skal testes for koronavirus, slik at man kan anslå hvor mange som er eller har vært smittet uten å bli syke, melder Sveriges Radio..

NRK - 1 time siden

FHI retter: likevel ikke munnbind

Folkehelseinstiuttet retter meldingen om en ny anbefaling om munnbind. De ber ikke alle med mistenkt eller bekreftet covid-19 om å bruke munnbind generelt, bare under transport til og fra helsetjenesten. Det går fram av FHIs anbefalinger om hygiene..

NRK - 45 minutter siden

Forsiktig optimisme i New York

Det var langt færre sykehusinnleggelser for covid-19 i delstaten New York siste døgn enn i de siste dagene, Guvernør Andrew Cuomo sier han ikke vet om staten har nådd toppen av utbruddet, og avventer tallene også fra dagene som kommer..

NRK - 1 time siden

To personer i havsnød i Troms

To personer i en mindre båt er i nød på Ullsfjorden i Troms. Flere båter og redningshelikopter søkte etter båten. De to om bord får hjelp til å komme seg i land, melder Hovedredningssentralen Nord-Norge.

NRK - 1 time siden

Veien over Kvænangsfjellet stengt

E6 over Kvænangsfjellet er stengt på grunn av et vogntog som kjørte seg fast under kolonnekjøring. Fram til vegen åpnes igjen, er det umulig å kjøre bil fra Finnmark og sørover..

NRK - 1 time siden

To personer trenger hjelp

To personer i en mindre båt er i nød på Ullsfjorden. Flere båter og redningshelikopter er på vei..

NRK - 1 time siden

Tre koronadødsfall i Oslo lørdag

Tre beboere med påvist koronasmitte døde ved to ulike sykehjem i Oslo lørdag. Det melder Sykehjemsetaten i Oslo kommune i en pressemelding.I alt ti beboere ved sykehjem i Oslo er døde etter å ha blitt smittet av koronavirus..

NRK - 1 time siden

FHI: Smittede bør bruke munnbind

Folkehelseinstiuttet har oppdatert anbefalingen om hygiene, og ber alle med mistenkt eller bekreftet covid-19 om å bruke munnbind. Tidligere var anbefalingen å bruke munnbind i møte med primærhelsetjenesten og såkalt prehospital tjeneste..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt