Dagbladet > Utenriks

Monday, 20 August, 05:16

Dagbladet - 09 Aug 18 kl. 18:41

Flere titalls barn drept da skolebuss ble bombet i Jemen

I et saudi-ledet bombeangrep..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Jemen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, titalls, barn, dreptda , skolebuss, ble, bombeti , Jemen
P4 - 30 Apr 18 kl. 11:25

Flere barn drept i angrep

Det har vært flere terrorangrep i Afghanistan i dag. Elleve barn ble drept da en selvmordsbomber sprengte seg selv i lufta i nærheten av en moské sør i landet. Det er trolig Taliban som stod bak dette angrepet.

Dagbladet - 22 Apr 18 kl. 11:15

Flere titalls drept i selvmordsaksjon i Kabul

Minst 31 personer drept i Afghanistans hovedstad..

NRK - 30 Apr 18 kl. 11:05

Flere barn drept i selvmordsangrep

Minst elleve av de som ble drept i selvmordsangrep sør i Afghanistan var barn, opplyser politiet. Angrepet skjedde i Daman-distriktet. Selvmordsbomberen sprengte en bil i luften like ved en kolonne med utenlandske soldater..

NRK - 09 Aug 18 kl. 14:38

Flere drept i angrep mot skolebuss

43 mennesker er drept og 63 er såret i et flyangrep mot en skolebuss i Jemen, ifølge en talsmann for Houthi-opprørerne. De fleste av ofrene er barn. Den internasjonale Røde Kors-komiteen bekrefter at det har vært et flyangrepet mot en buss med barn..

P4 - 06 May 18 kl. 13:38

Minst 30 drept i Afghanistan

Minst 30 personer skal være drept og flere titalls er skadet etter en eksplosjon i en moske i Khost øst i Afghanistan. Moskeen ble brukt til å registrere velgere foran det kommende valget i landet. Ifølge tall fra FN har 838 sivile blitt drept av veibomber og andre krigshandlinger i Afghanistan i de tre første månedene i år..

NRK - 01 May 18 kl. 16:45

Flere drept i angrep i Nigeria

Titalls mennesker ble drept da to selvmordsbombere gikk til angrep mot et marked og en moské nordøst i Nigeria i dag, ifølge lokale innbyggere. Det melder AFP. Angrepene skjedde i byen Mubli, i delstaten Adamwa..

NRK - 01 Jul 18 kl. 16:25

Flere drept i Mali

Franske militærstyrker sier til Reuters at flere sivile, inkludert barn, skal ha blitt drept under en eksplosjon i Gao, Mali. Årsaken til eksplosjonen er foreløpig ukjent..

P4 - 09 Apr 18 kl. 18:10

- Barn i Syria har blitt et mål

- Det foregår nå en regelrett krig mot barn i Syria. Det advarer Redd Barnas kommunikasjonssjef Line Hegna. Den siste tiden har flere barn blitt drept i det som skal ha vært kjemiske angrep mot Douma i Øst-Ghouta.

NRK - 09 Jun 18 kl. 03:38

SOHR: 51 sivile drept i flyangrep

Minst 51 sivile, deriblant ni barn, er funnet døde etter et flyangrep helt nordvest i Syria, ifølge eksilgruppa SOHR. Titalls personer er skadd. Flyangrepet skjedde torsdag kveld i et boligområde i provinsen Idlib..

Aftenposten - 09 Jun 18 kl. 07:21

Hevder 51 sivile er drept i flyangrep i Syria

Minst 51 sivile, deriblant ni barn, er funnet døde etter et flyangrep helt nordvest i Syria, ifølge eksilgruppen SOHR. Titalls personer er skadet..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 4 timer siden

Fem barn kritisk skadd i boligbrann nær Paris

Fem barn er kritisk skadd etter at det brøt ut brann i en leilighet i nærheten av Paris, opplyser fransk brannvesen. Ytterligere to personer er alvorlig skadd..

Dagbladet - 5 timer siden

40 barn ble drept da Saudi-Arabia bombet skolebussen. Bomba var fra USA

Nye rystende funn om USAs våpensalg til Saudi-Arabia..

Dagbladet - 8 timer siden

Kjemper desperat mot vannmassene - hele landsbyer er feid bort

Over 800 000 mennesker er evakuert og over 350 har mistet livet i den verste flomkatastrofen i delstaten Kerala i India på hundre år..

Dagbladet - 11 timer siden

Afghanistans president erklærer våpenhvile

President Ashraf Ghani i Afghanistan har for andre gang i sommer erklært våpenhvile – under forutsetning av at Taliban gjør det samme..

Dagbladet - 11 timer siden

Italias innenriksminister truer med å sende 177 båtmigranter tilbake til Libya

Italias innenriksminister truer med å sende 177 migranter som er på et italiensk kystvaktskip, tilbake til Libya dersom ikke andre europeiske land tar imot dem..

Dagbladet - 23 timer siden

Tunisia «kif-kif»

Tunisia kan ta enda et steg på veien til modernisering og kvinnefrigjøring, men med fare for revolusjonen og demokratiet, skriver Einar Hagvaag..

Dagbladet - 16 timer siden

Jente (9) funnet i ruinene - 43 er dødstallet

Det offisielle dødstallet etter brokollapsen i Genova er kommet opp i 43 etter at de siste tre døde er funnet og identifisert..

Dagbladet - Igår: 04:54

Tre svensker pågrepet for torturdrap i Spania

En svensk mann ble funnet død og en annen alvorlig skadd i nærheten av Malaga i Spania fredag, ifølge lokale medier. Tre andre svensker er pågrepet..

Dagbladet - 21 timer siden

Nytt jordskjelv på Lombok i Indonesia

Inntraff 11-tida lokal tid..

Dagbladet - 21 timer siden

Trumps egen advokat samarbeider med etterforskerne av frykt for å bli syndebukk

Det hvite hus-advokat Donald McGahn har bidratt med omfattende samarbeid i den pågående Russland-etterforskningen, ifølge New York Times..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt