NRK > Nyheter

Sunday, 05 April, 17:33

NRK - 27 Feb 20 kl. 13:46

Flere testa for korona

22 personer er så langt testa ved St. Olavs hospital for korona-smitte. Ingen prøver har vært positive..
Les mer på NRK


Les mer om:
St

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, testa, for, korona
NRK - I førrgår: 13:34

Over 100.000 testa for korona

100.986 personar er testa for koronaviruset i Noreg. Det melder Folkhelseinstituttet (FHI) i si daglege oppdatering.

Klartale - 3 timer siden

66 er døde av korona-virus

Flere døde av korona-virus lørdag. Dermed er 66 døde av korona i Norge. Nesten 110.

NRK - 27 Mar 20 kl. 12:16

Boris Johnson testa positivt

Statsminister i Storbritannia Boris Johnson har testa positivt for koronaviruset. Han vart testa etter å ha kjent på milde symptom i går. Johnson er i isolasjon i Downing Street, og held fram med jobben derfrå..

NRK - 04 Feb 20 kl. 15:04

FHI: Ingen av testane positive

20 personar har blitt testa for det nye koronaviruset her i Noreg. Personane som blei testa har nyleg vore i utbrotsområda i Kina, eller hatt kontakt med personar som er smitta. Ingen av personane som har blitt testa har fått påvist viruset..

Klartale - 01 Apr 20 kl. 13:25

325 med korona ligger på sykehus

Noen få flere er lagt inn på sykehus med korona-smitte. 325 får behandling for korona på sykehus. 40 personer i Norge er døde av viruset..

NRK - 19 Mar 20 kl. 18:37

Ung vaksen i respirator

Ein ung pasient med korona ligg i respirator på Oslo universitetssykehus. Avdelingsoverlege Dag Jacobsen kan ikkje gå i detaljar grunna teieplikt, men pasienten er ein av dei som har testa positiv for covid-19..

Klartale - 14 Mar 20 kl. 16:39

Nå er to i Norge døde av korona

En person døde av korona i Oslo natt til lørdag. Dermed er to personer døde av korona-viruset her i landet..

Aftenposten - 09 Mar 20 kl. 12:08

Fotball-Norge skjelver – nå er også korona-tiltak blitt et tema i TIL

Flere fotballklubber i Norge har iverksatt korona-tiltak. Mandag var også korona-krisen et tema på morgenmøtet i TIL..

Klartale - 24 Mar 20 kl. 07:33

Oslo vurderer flere tiltak mot korona

Det er for tidlig å åpne skoler og barnehager, mener leder for byrådet i Oslo. Han sier det kan komme flere tiltak mot korona-viruset..

NRK - 27 Feb 20 kl. 10:07

Tre lærarar i karantene i Horten

Tre av lærarane ved Horten vidaregåande skule er i korona-karantene etter at dei kom heim frå ein studietur i Nord-Italia, melder Gjengangeren. Avisa skriv at karantenen er eit reint tryggingstiltak og at dei tre førebels ikkje er testa for smitte..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Forsiktig optimisme i New York

Det var langt færre sykehusinnleggelser for covid-19 i delstaten New York siste døgn enn i de siste dagene, Guvernør Andrew Cuomo sier han ikke vet om staten har nådd toppen av utbruddet, og avventer tallene også fra dagene som kommer..

NRK - 45 minutter siden

To personer i havsnød i Troms

To personer i en mindre båt er i nød på Ullsfjorden i Troms. Flere båter og redningshelikopter søkte etter båten. De to om bord får hjelp til å komme seg i land, melder Hovedredningssentralen Nord-Norge.

NRK - 30 minutter siden

Veien over Kvænangsfjellet stengt

E6 over Kvænangsfjellet er stengt på grunn av et vogntog som kjørte seg fast under kolonnekjøring. Fram til vegen åpnes igjen, er det umulig å kjøre bil fra Finnmark og sørover..

NRK - 45 minutter siden

To personer trenger hjelp

To personer i en mindre båt er i nød på Ullsfjorden. Flere båter og redningshelikopter er på vei..

NRK - 30 minutter siden

Tre koronadødsfall i Oslo lørdag

Tre beboere med påvist koronasmitte døde ved to ulike sykehjem i Oslo lørdag. Det melder Sykehjemsetaten i Oslo kommune i en pressemelding.I alt ti beboere ved sykehjem i Oslo er døde etter å ha blitt smittet av koronavirus..

NRK - 1 time siden

FHI: Smittede bør bruke munnbind

Folkehelseinstiuttet har oppdatert anbefalingen om hygiene, og ber alle med mistenkt eller bekreftet covid-19 om å bruke munnbind. Tidligere var anbefalingen å bruke munnbind i møte med primærhelsetjenesten og såkalt prehospital tjeneste..

NRK - 1 time siden

Vil stenge norske kjøpesentre

Tidligere smittevernoverlege Bjørg Marit Andersen ved Oslo universitetssykehus sier det er inkonsekvent at kjøpesentre får holde åpent. – Det er en invitasjon til å ta på ting uten at man har tenkt over konsekvensene, sier hun til Nettavisen..

NRK - 1 time siden

Skotsk helsetopp dro på hytta

Sjef for helsetjenesten i Skottland, Catherine Calderwood, besøkte fritidsboligen sin både denne og forrige helg, i strid med offentlige anbefalinger. I dag ba hun om unnskyldning, og er bedt av førsteminister Nicola Sturgeon om å fortsette i rollen..

NRK - 1 time siden

Sp vil fjerne koronaloven

Senterpartiet vil ikke forlenge de ekstra fullmaktene regjeringen har fått under koronakrisen, men heller flytte lovgivende makt tilbake til Stortinget. Det sier parlamentarisk leder Marit Arnstad til Aftenposten..

NRK - 1 time siden

Utskriving av pasient går viralt

Da 61 år gamle Hylton Murray-Philipson ble skrevet ut av sykehuset i Leicester i England, sto staben og applauderte ham ut. Han lå innlagt i to uker med covid-19, og tilbrakte én uke med pustehjelp. Opptaket er delt og likt på flere sosiale medier..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt