P4 > Nyheter

Tuesday, 19 February, 18:04

P4 - 24 Jun 18 kl. 11:19

Flere tatt med promille

Øst politidistrikt varsler flere promillekontroller på sjøen utover sømmeren.
Ved Drøbak båthavn i Akershus blåse tre av fem båtførere til over lovlig verdi i natt, skriver Vestby Avis.
Politiet varsler at de vil være til stedet på sjøen både både på kveldene og på dagtid fremover..
Les mer på P4


Les mer om:
Drøbak, Akershus, Vestby Avis

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, tattmed , promille
NRK - 06 Feb 19 kl. 20:54

Kjørte med 3,24 i promille

En polsk sjåfør er i Nord-Troms tingrett dømt til 75 dager i fengsel og en bot på 37 500 kroner, etter at han ble tatt for fyllekjøring to ganger i fjor. En av gangene hadde han en promille på 3,24. Mannen er også dømt for å ha kjørt uten førerkort..

NRK - 11 May 18 kl. 07:45

Tiltalt for el-sykling med promille

En mann er tiltalt for å ha syklet på en elektrisk sykkel med promille. Ifølge tiltalen hadde mannen 2,12 i promille da han ble stoppet av politiet i Vadsø i august. Mannen i 20-årene må møte i Øst-Finnmark tingrett i juli..

P4 - 13 Jun 18 kl. 12:48

Matroser tatt med promille

To matroser ble tatt i en promillekontroll på en ferge i Møre og Romsdal i dag. Kapteinen og fergeselskapet samarbeider med politiet i saken, og fergen kommer til å gå som normalt på strekningen..

NRK - 24 May 18 kl. 11:27

Nektet straffskyld for fyllekjøring

Artisten Stella Mwangi nektet i retten skyld for promillekjøring og for å ha kalt politifolk rasister. Hun er tiltalt for å ha kjørt med promille og ha kjørt på en eller flere biler. En blodprøve to timer etter kjøringen viste en promille på 2,22..

P4 - 26 May 18 kl. 17:28

Promillesiktet pilot fengsles i to uker

Den norske piloten som i går ble tatt i en promillekontroll på Oslo lufthavn Gardermoen er varetektsfengslet i to uker. Den 33 år gamle mannen som flyr for et internasjonalt selskap, ble tatt i en stikkprøve. Mannen nektet straffskyld, og anket kjennelsen på stedet.

NRK - 18 Nov 18 kl. 11:43

Soldat tatt for promillekjøring

En amerikansk soldat ble søndag tatt for promillekjøring i Stjørdal i Trøndelag. Mannen var mistenkt for å kjøre med promille, og ble tatt inn for utåndingsprøve. Der blåste han over lovlige verdier, opplyser politiet.

Dagbladet - 06 Mar 18 kl. 11:15

Ap-ordfører tatt for promillekjøring

Hadde promille på 1,6..

Dagbladet - 18 May 18 kl. 11:23

Sjåfør med skyhøy promille stoppet i Tromsø: - De sa de var på vei til Litauen

- En ambisiøs plan med to i promille, sier politiet..

Dagbladet - 30 Jun 18 kl. 14:42

Blåste til 1,5 i promille. Her endte ferden

Føreren i 60-årene fremsto «full som en dupp» og hadde 1,5 i promille..

NRK - 26 Jul 18 kl. 07:48

Bussjåfør tatt med promille

En bussjåfør i Tønsberg ble stanset av politiet i dag. – Bussjåføren blåste til over lovlig verdi, og blir tatt med til blodprøve, opplyser politiet. Det var ti passasjerer om bord i bussen, og busselskapet har ordnet med ny transport for dem..

Fler nyheter fra P4

P4 - 11 Jul 18 kl. 14:29

KS: - Avhjelp mangelen på husdyrfôr nå

Kommunesektorens organisasjon, KS, støtter tiltakene som nå settes i gang for å avhjelpe mangelen på husdyrfôr og oppfordrer kommunene til å bidra i arbeidet. Samtidig oppfordrer de regjeringen til å etablere effektive tiltak for å sikre at gårdbrukere som opplever avlingssvikt, eller som stiller opp for andre, ikke lider økonomiske tap som følge av dette..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:51

Grotte-dramaet: - Guttene svømte under vann i en halvtime

- Enormt komplisert oppdrag..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:49

Hetebølgen fortsetter

Det blir fortsatt varmt, både i sør og i nord, også de neste ti dagene. De virkelig høye temperaturene vil vi få på Østlandet, dels Vestlandet og i Trøndelag. På det sentrale Østlandet ventes det temperaturer over 30 grader.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:59

Lavprisbutikkene øker

Lavprisbutikkene Rema 1000, Coop Extra og Kiwi øker sine markedsandeler. En fersk rapport fra analysebyrået Nielsen viser at Rema 1000 og Coop Extra vokste mest, med 0,5 prosent. Meny og Coop Mega mister markedsandeler..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:51

- Vi må unngå masseslakt av dyr

Opposisjonen frykter ny smørkrise.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:22

Svenske postansatte isolert på sykehus

De to svenske postansatte, som i natt ble skadet etter at noe lekket ut fra en pakke, er lagt i isolat på sykehuset, det opplyser politiet i Malmø. Begge de to hadde skader på hendene, og politiets bombegruppe er nå på post-terminalen for å finne årsaken til skadene. Hele terminalen er nå sperret av, og post som er håndtert i løpet av natten er stoppet..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:29

Trump og Merkel skal møtes

USAs president Donald Trump og tysklands forbundskansler Angela Merkel skal i dag ha et møte under NATO-toppmøte i Brussel, det opplyser Det hvite hus. Tidligere i dag gikk Trump hardt ut og sa at Tyskland er totalt kontrollert av Russland etter en gassavtale, og kritiserte også landet for å bruke for lite på forsvar..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:48

Advarer mot slakting

Tine og Norsk Landbruksrådgiving ber bønder som rammes av tørke og formangel prøve alt annet før de slakter dyr. Konserndirektør i Tine, Johnny Ødegård, sier til NRK at de fraråder slakt og viser til at det tar tre år å produsere en ny melkeku. I dag sa Agri Analyse til P4-nyhetene at masseslakt vil føre til en meierikrise, med mangel på smør og andre melkeprodukter..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:33

Sjekker overvåkingskameraer

Politiet i Ålesund sjekker nå filmer fra overvåkningskameraer i området der en person ble funnet død i en brennende bil. Politiet fikk melding om bilbrannen like etter klokka 07 i morges og prøver nå å finne ut hva som har skjedd..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:26

Demonstrerer etter Zschäpe-dom

Det er varslet demonstrasjoner i flere tyske byer etter dommen mot nynazisten Beate Zschäpe i München i formiddag. Zschäpe ble dømt til livsvarig fengsel og sikring for å ha medvirket til 10 drap som medlem i den nynazistiske gruppen NSU. Rettssaken har vart i fem år og er en av de mest omfattende etter krigen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt