NRK > Nyheter

Wednesday, 16 October, 02:54

NRK - 19 Sep 19 kl. 21:24

Flere syke av e-sigaretter

Helsemyndighetene i USA melder at mer enn 500 mennesker har blitt syke av e-sigarettbruk i USA. Det melder nyhetsbyrået AFP. Los Angeles ble den siste byen som valgte å forby smaksatt e-sigarett. 16 prosent av de syke er under 18 år..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, AFP, Angeles

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, sykeav , e-sigaretter
P4 - 19 Sep 19 kl. 22:05

Flere syke av e-sigaretter i USA

Antall personer som har blitt syke av e-sigarettbruk i USA har økt til 500. Det opplyser nyhetsbyrået AFP. Helsepersonell i USA betegner sykdomstilfellene som en nasjonal epidemi.

NRK - 06 Sep 19 kl. 21:06

Enda en person død av e-sigaretter

Enda en person er død av lungesykdom etter røyking av e-sigaretter i USA. Dermed er tre mennesker døde og flere hundre syke av e-sigaretter i USA. Amerikanske helsemyndigheter gransker nå mulige årsaker til de tre dødsfallene..

NRK - 06 Sep 19 kl. 21:11

Enda en person død av e-sigaretter

Enda en person er død av lungesykdom etter røyking av e-sigaretter i USA. Dermed er tre mennesker døde og flere hundre syke av e-sigaretter i USA. Amerikanske helsemyndigheter gransker nå om cannabis på svartebørsen kan ha bidratt til dødsfallene..

Dagbladet - 06 Sep 19 kl. 22:17

Enda en person død av e-sigaretter i USA

Enda en person er død av lungesykdom etter røyking av e-sigaretter i USA. Dermed er tre mennesker døde og flere hundre syke av e-sigaretter i USA..

NRK - 07 Sep 19 kl. 04:10

Ber folk slutte med e-sigaretter

Helsemyndigheter i USA ber folk droppe damping på e-sigaretter til de vet hvorfor fem brukere er døde og 450 syke av lungesykdom. Mange av de syke er tenåringer som skal ha dampet THC-olje, som er en rusgivende substans fra cannabis..

NRK - 09 Oct 19 kl. 06:24

Stanser salg av e-sigaretter

Det kinesiske selskapet Alibaba stanser salg av e-sigaretter i USA, ifølge Reuters. Myndighetene i USA råder folk til ikke å bruke e-sigaretter etter at fem er døde og 450 syke av lungesykdom. Alibaba regnes som er verdens største nettbutikk..

NRK - 18 Sep 19 kl. 00:16

Forbyr e-sigaretter med smak

Delstaten New York i USA forbyr e-sigaretter med smakstilsetning. Det skjer etter at hundrevis av mennesker angivelig skal ha blitt syke etter å ha brukt e-sigaretter med smak. Minst syv personer skal ha mistet livet..

Klartale - 04 Oct 19 kl. 08:31

Stadig flere dør av dette i USA

18 mennesker er døde og 1.080 har blitt syke i USA. Det har skjedd etter at de har røykt e-sigaretter..

Aftenposten - 07 Sep 19 kl. 08:35

USA ber folk slutte med e-sigaretter

Helsemyndigheter i USA ber folk droppe damping på e-sigaretter til de vet hvorfor fem brukere er døde og 450 syke av lungesykdom..

E24 - 12 Sep 19 kl. 10:31

Norske endrer ikke helseråd etter USA-forbud mot e-sigaretter

E-sigaretter skal ha ført til minst seks dødsfall og flere hundre syke i USA, og det letes etter årsak. Norske myndigheter endrer foreløpig ikke sine helseråd..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

15 personer drept i Mexico

15 personer skal være drept etter en skyteepisode i delstaten Gurrero i Mexico, ifølge Reuters. Ifølge lokale medier er 14 sivile drept, og én soldat. Flere medier melder om at de sivile skal ha vært bevæpnet..

NRK - 45 minutter siden

12 demokrater møtes til debatt

12 personer som kjemper om å bli Demokratenes presidentkandidat i valget i USA i 2020, møtes i natt til debatt. Blant dem er Joe Biden, Elisabeth Warren og Bernie Sanders. Debatten arrangeres av CNN og New York Times..

NRK - 1 time siden

– Kan aldri erklære våpenhvile

Tyrkias president Erdogan har avvist USAs forslag om å inngå en våpenhvile i nordlige deler av Syria. – Vi kan aldri erklære våpenhvile, sa han til journalister om bord på et fly, ifølge flere tyrkiske medier og Reuters..

NRK - 2 timer siden

Pence vil ikke dele dokumenter

Visepresident Mike Pence i USA nekter å dele dokumenter med kongressen i forbindelse med prosessen som kan lede til riksrett mot president Trump. Pence mener at forespørselen fra Representantenes hus er «for bred», ifølge Reuters..

NRK - 2 timer siden

Ønsker Syria-omkamp i kongressen

Flere av Demokratenes kongressmedlemmer, med støtte fra noen republikanske representanter, har fremmet et forslag i kongressen hvor de går mot president Donald Trumps avgjørelse om å trekke USAs soldater ut av Syria. Det melder Reuters..

NRK - 2 timer siden

SOHR: To syriske soldater drept

To syriske regjeringssoldater skal være drept i artilleriskyts fra tyrkiskvennlige opprørere i det nordlige Syria. Det melder eksilgruppen Syrian observatory for human rights (SOHR), ifølge NTB..

NRK - 3 timer siden

Spania fordømmer vold

De spanske myndighetene fordømmer volden i Barcelona, og andre byer i regionen. Det skriver myndighetene i en pressemelding, ifølge Reuters. De skriver videre at de nå jobber for å garantere innbyggernes sikkerhet i Catalonia..

NRK - 3 timer siden

«Uakseptabel» brexitavtale

Brexit-tilhenger og parlamentsmedlem Owen Paterson mener at statsminister Boris Johnsons avtale om å gå ut av EU er «absurd» og «uakseptabel», ifølge avisa The Sun. Britene går etter planen ut av EU 31. oktober og forhandler nå om en avtale..

NRK - 3 timer siden

Hevder Syria drepte tyrkisk soldat

Tyrkias president Erdogan hevder i et intervju at det var syriske regjeringsstyrker som stod bak et angrep mot byen Manbij, hvor en tyrkisk soldat ble drept. Åtte andre tyrkere ble skadd i angrepet. Det skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 4 timer siden

Uavgjort mellom Norge og Romania

Kampen mellom Norge og Romania endte 1-1. Spissen Alexander Sørloth sikret det norske poenget i sluttminuttene. Dermed er ikke håpet helt ute for direkte kvalifisering til fotball-EM..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt