NRK > Nyheter

Thursday, 04 June, 01:02

NRK - 19 Sep 19 kl. 21:24

Flere syke av e-sigaretter

Helsemyndighetene i USA melder at mer enn 500 mennesker har blitt syke av e-sigarettbruk i USA. Det melder nyhetsbyrået AFP. Los Angeles ble den siste byen som valgte å forby smaksatt e-sigarett. 16 prosent av de syke er under 18 år..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, AFP, Angeles

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, sykeav , e-sigaretter
P4 - 19 Sep 19 kl. 22:05

Flere syke av e-sigaretter i USA

Antall personer som har blitt syke av e-sigarettbruk i USA har økt til 500. Det opplyser nyhetsbyrået AFP. Helsepersonell i USA betegner sykdomstilfellene som en nasjonal epidemi.

NRK - 06 Sep 19 kl. 21:06

Enda en person død av e-sigaretter

Enda en person er død av lungesykdom etter røyking av e-sigaretter i USA. Dermed er tre mennesker døde og flere hundre syke av e-sigaretter i USA. Amerikanske helsemyndigheter gransker nå mulige årsaker til de tre dødsfallene..

NRK - 06 Sep 19 kl. 21:11

Enda en person død av e-sigaretter

Enda en person er død av lungesykdom etter røyking av e-sigaretter i USA. Dermed er tre mennesker døde og flere hundre syke av e-sigaretter i USA. Amerikanske helsemyndigheter gransker nå om cannabis på svartebørsen kan ha bidratt til dødsfallene..

Dagbladet - 06 Sep 19 kl. 22:17

Enda en person død av e-sigaretter i USA

Enda en person er død av lungesykdom etter røyking av e-sigaretter i USA. Dermed er tre mennesker døde og flere hundre syke av e-sigaretter i USA..

NRK - 07 Sep 19 kl. 04:10

Ber folk slutte med e-sigaretter

Helsemyndigheter i USA ber folk droppe damping på e-sigaretter til de vet hvorfor fem brukere er døde og 450 syke av lungesykdom. Mange av de syke er tenåringer som skal ha dampet THC-olje, som er en rusgivende substans fra cannabis..

NRK - 09 Oct 19 kl. 06:24

Stanser salg av e-sigaretter

Det kinesiske selskapet Alibaba stanser salg av e-sigaretter i USA, ifølge Reuters. Myndighetene i USA råder folk til ikke å bruke e-sigaretter etter at fem er døde og 450 syke av lungesykdom. Alibaba regnes som er verdens største nettbutikk..

NRK - 18 Sep 19 kl. 00:16

Forbyr e-sigaretter med smak

Delstaten New York i USA forbyr e-sigaretter med smakstilsetning. Det skjer etter at hundrevis av mennesker angivelig skal ha blitt syke etter å ha brukt e-sigaretter med smak. Minst syv personer skal ha mistet livet..

Klartale - 04 Oct 19 kl. 08:31

Stadig flere dør av dette i USA

18 mennesker er døde og 1.080 har blitt syke i USA. Det har skjedd etter at de har røykt e-sigaretter..

Aftenposten - 07 Sep 19 kl. 08:35

USA ber folk slutte med e-sigaretter

Helsemyndigheter i USA ber folk droppe damping på e-sigaretter til de vet hvorfor fem brukere er døde og 450 syke av lungesykdom..

E24 - 12 Sep 19 kl. 10:31

Norske endrer ikke helseråd etter USA-forbud mot e-sigaretter

E-sigaretter skal ha ført til minst seks dødsfall og flere hundre syke i USA, og det letes etter årsak. Norske myndigheter endrer foreløpig ikke sine helseråd..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Gentest kan gi falske utslag

Bruk av gentesten NIPT kan føre til abort av friske fostre, sier seksjonsoverlege ved Nasjonal behandlingstjeneste for avansert invasiv fostermedisin, og professor ved NTNU, Torbjørn Moe Eggebø.Reglene for bruk av gentest ble nylig endret..

NRK - 30 minutter siden

Ny stor krisepakke i Tyskland

Regjeringspartiene i Tyskland er enige om å bruke 130 milliarder euro i en ny krisepakke som skal dempe de økonomiske følgene av koronapandemien. Tyske familier får 300 euro ekstra per barn, momsen blir satt ned og elbiler får mer offentlig støtte..

NRK - 45 minutter siden

Hunden Raija overlevde jordskredet

Elghunden Raija ble reddet ut av det store jordskredet i Talvik i Alta av redningshelikopter som fant hunden og fikk løftet den i sikkerhet. Huset til familien Hagalid var et av åtte hus som ble feid på sjøen av raset..

NRK - 1 time siden

Oppretter spleis for svindelofre

Lillian Jensen (76) som ble fralurt 350.000 kroner av telefonsvindlere, får støtte fra fremmede som har opprettet en spleis for henne på nettet. Jensen ble oppringt fra et forfalsket nummer som tilhører Sparebank 1 og lurt til å gi fra seg passord..

NRK - 1 time siden

Fant maursyre i død gutt

Seks år etter at en 15 måneder gammel gutt ble funnet død i Vanvikan i Trøndelag, fant politiet ut at gutten hadde maursyre i kroppen. Faren er siktet i saken. Nå skal saken behandles i Høyesterett..

NRK - 1 time siden

Seks skadd i påkjørsel i Nederland

Seks gjester på en fortauskafe ble skadet da en bil kjørte opp på fortauet i byen Gennep sør i Nederland onsdag kveld, melder Reuters. Det er uklart hvorfor bilen endte på fortauet. Sjåføren er arrestert av politiet..

NRK - 1 time siden

Vil fjerne statue av general Lee

Virginas guvernør Ralph Northam skal torsdag presentere planer for å fjerne statuen av sørstatsgeneralen Robert E. Lee fra hovedgata i delstatshovedstaden Richmond, melder AP som siterer en ikke-navngitt kilde i delstatsadministrasjonen..

NRK - 1 time siden

Trekker ikke soldater i Washington

Etter et møte i Det hvite hus har USAs forsvarsminister Mark Esper omgjort sin beslutning om å fjerne soldater fra områder nær USAs hovedstad Washington. Det opplyser Ryan McCarthy i det amerikanske forsvarsdepartementet..

NRK - 1 time siden

Tre ganger større risiko for svarte

Svarte amerikanere har tre ganger så stor risiko for å dø i politiets varetekt enn hvite. Det sier Michael Strautmanis i Obama Foundation..

NRK - 4 timer siden

Tysk fange i fokus i Madeleine-sak

En 43 år gammel tysk mann er nå hovedmistenkt i Madeleine McCann-saken. Forsvinningen til den tre år gamle britiske jenta i Portugal for 13 år siden etterforskes fortsatt. Mannen skal ha vært i området med campingbil da jenta forsvant, melder BBC..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt