NRK > Nyheter

Thursday, 16 August, 12:02

NRK - 19 Jul 18 kl. 13:22

Flere studenter dra til Australia

Australia har overtatt Storbritannias posisjon som den nest største destinasjonen for internasjonale studenter, melder BBC. Det viser en undersøkelse gjennomført av University College London. USA troner øverst på listen ..
Les mer på NRK


Les mer om:
Storbritannias, BBC, University College London, USA, Australia

Dele artikeln

324 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, studenter, dra, til, Australia
P4 - 03 Jul 18 kl. 05:45

Flere har over millionen i studielån

Stadig flere nordmenn har over en million i studielån. Bare de siste fire årene har tallet femdoblet seg, og det er studenter i utlandet som utgjør flertallet, skriver Dagens Næringsliv. President Ole Kristian Bratset ved Den norske organisasjonen for studenter i utlandet mener stipendandelen for studenter i utlandet burde vært høyere fordi internasjonal kompetanse er ettertraktet i Norge..

P4 - 23 Mar 18 kl. 09:31

Økning i tallet på studenter

Antall studenter i Norge øker. På høsten i fjor var det drøyt 293 000 studenter i høyere utdanning. Det er en økning på 4000 fra året før, viser tall fra Statistisk sentralbyrå.

NRK - 30 Jul 18 kl. 08:33

Studenter i kø for å bli sykepleier

Flere tusen studenter står i år på venteliste for å utdanne seg til sykepleier. Statssekretær Rebekka Borsch (V) i kunnskapsdepartementet sier det er vanskelig å sørge for at alle får praksisplasser.

Hegnar.no - I førrgår: 12:46

Færre studenter står i boligkø

10.612 studenter står nå i kø for å få studentbolig. Det er 1.

NRK - 23 Mar 18 kl. 09:37

Flere studerer

Høsten 2017 var det drøyt 293.000 studenter i høyere utdanning i Norge og i utlandet. Det er en økning på 4.

NRK - 15 Jul 18 kl. 02:09

Studenter i Nicaragua får dra hjem

Over 200 studenter som hadde søkt tilflukt i en kirke etter at nicaraguansk politi jaget dem ut av universitetet de okkuperte, har fått komme hjem. To studenter ble drept av politiet før kirkeledere fikk forhandlet fram en avtale om fritt leide..

NRK - 29 May 18 kl. 02:14

Vil tilby skyss til studenter

Høyre vil tilby gratis kollektivtransport til studenter som melder flytting til Bergen, skriver BT. Bakgrunnen er at mange studenter bor i Bergen uten å være folkeregistrert der, noe som gjør at kommunen går glipp av innbyggertilskuddet..

Klartale - 19 Jul 18 kl. 08:45

Mange studenter må jobbe

7 av 10 norske studenter sier de må ha en deltidsjobb. Det kan gå utover karakterene de får på studiet..

P4 - 29 May 18 kl. 05:19

Tilbyr skyss til studenter som melder flytting

Høyre vil tilby gratis kollektivtransport til studenter som melder flytting til Bergen. Bakgrunnen er at mange studenter bor i Bergen uten å være folkeregistrert der, og det gjør at kommunen går glipp av innbyggertilskuddet. - De bruker kommunale tjenester på lik linje med andre innbyggere, mens hjemkommunen får tilskuddet, sier Høyres Anine Frølich, til Bergens Tidende..

Dagbladet - 24 Mar 18 kl. 19:43

Studenter serverte kaker for å feire falne soldater - kan bli kastet ut

Studenter som er imot Tyrkias krigføring i Syria kan få konsekvenser..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Flom i India har tatt nær 80 liv

Antall personer som har omkommet i flommen i Kerala i India, har steget til 77, opplyser landets nødetater. Over 60.000 personer hadde torsdag blitt innkvartert i midlertidige leire.

NRK - 2 timer siden

Uendret styringsrente

Styringsrenten holdes som forventet uendret på 0,5 prosent, kunngjorde Norges Bank torsdag. – Utsiktene og risikobildet synes ikke vesentlig endret siden forrige pengepolitiske rapport, sier sentralbanksjef Øystein Olsen i en pressemelding..

NRK - 2 timer siden

Bremsesko forårsaket togavsporing

En oversett bremsesko forårsaket togavsporingen mellom Marienborg og Trondheim i oktober i fjor. Det slår Statens Havarikommisjon for transport fast. Avsporingen førte til at ei stridsvogn falt av ei godsvogn..

NRK - 4 timer siden

Unge mindre opptatt av demokrati

Tall fra NHOs perspektivmelding viser at prosentandelen som synes det er «essensielt» å bo i et demokrati er synkende blant unge. – Bekymringsfullt, sier Ole Erik Almlid, fungerende NHO-sjef..

NRK - 2 timer siden

Etterretningssenter under angrep

Et treningssenter tilknyttet en etterretningsskole i Kabul er under angrep, opplyser afghanske tjenestemenn. Det er ikke meldt om døde. Skytingen torsdag kommer dagen etter at over 30 personer ble drept i et selvmordsangrep mot en skole i Kabul..

NRK - 3 timer siden

Ingen overlevende funnet i Genova

Redningsarbeidere har holdt på for andre natt på rad uten å finne overlevende blant de massive betongblokkene fra den sammenraste brua i Genova. 39 personer er bekreftet omkommet. Det er ventet at det ligger flere omkomne i ruinene..

NRK - 3 timer siden

Anders Jahres pris til svenske

Den svenske professoren Claes Ohlsson ved Göteborgs Universitet tildeles Anders Jahres medisinske pris på 1 million kroner. Han får prisen for studier av beinskjørhet..

NRK - 4 timer siden

Se Politisk kvarter

Slaget tapt for olje i Lofoten og Vesterålen? Med Lilla Sølhusvik i studio.

NRK - 4 timer siden

Frp under 13 prosent

Etter uker med turbulens rundt Per Sandbergs ferie i Iran, får Fremskrittspartiet sin laveste oppslutning på en NRK-måling på over ett år. Frp får en oppslutning på 12,7 prosent i målingen. Barometeret for august viser fortsatt rødgrønt flertall..

NRK - 4 timer siden

FN fordømmer angrepet på elever

– Barn er ikke, og må aldri være målet for voldshandlinger, sier Unicef, som sammen med FNs sikkerhetsråd fordømmer drapet på minst 48 avgangselever i Kabul. Nærmere 100 mennesker ble drept i terror og militære sammenstøt i landet onsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt