NRK > Nyheter

Monday, 21 January, 16:24

NRK - 19 Jul 18 kl. 13:22

Flere studenter dra til Australia

Australia har overtatt Storbritannias posisjon som den nest største destinasjonen for internasjonale studenter, melder BBC. Det viser en undersøkelse gjennomført av University College London. USA troner øverst på listen ..
Les mer på NRK


Les mer om:
Storbritannias, BBC, University College London, USA, Australia

Dele artikeln

324 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, studenter, dra, til, Australia
Dagbladet - 09 Jan 19 kl. 11:58

Britiske studenter tyr til sexsalg for penger

Sexarbeid har blitt løsningen for flere og flere studenter i Storbritannia..

Hegnar.no - 19 Aug 18 kl. 20:26

– Flere studenter jukser

67 studenter klaget inn påstander om juks i fjor, tre flere enn i 2016. Det totale antallet fuskesaker er betydelig høyere, ifølge klagenemnda..

P4 - 03 Jul 18 kl. 05:45

Flere har over millionen i studielån

Stadig flere nordmenn har over en million i studielån. Bare de siste fire årene har tallet femdoblet seg, og det er studenter i utlandet som utgjør flertallet, skriver Dagens Næringsliv. President Ole Kristian Bratset ved Den norske organisasjonen for studenter i utlandet mener stipendandelen for studenter i utlandet burde vært høyere fordi internasjonal kompetanse er ettertraktet i Norge..

P4 - 23 Mar 18 kl. 09:31

Økning i tallet på studenter

Antall studenter i Norge øker. På høsten i fjor var det drøyt 293 000 studenter i høyere utdanning. Det er en økning på 4000 fra året før, viser tall fra Statistisk sentralbyrå.

NRK - 10 Sep 18 kl. 16:16

Færre studenter studerer i utlandet

Forsknings- og høyere utdanningsminister Iselin Nybø (V) vil at flere studerer i utlandet. Siden 2016 har det vært en liten nedgang i studenter som tar hele graden i utlandet, mens antall studenter som tar deler av studiet i utlandet, har økt..

Klartale - 02 Oct 18 kl. 11:16

Fant døde studenter i kirkeruiner

Stadig flere blir funnet døde etter katastrofen i Indonesia. Tirsdag ble 34 døde studenter funnet i ruinene av en kirke..

NRK - 30 Jul 18 kl. 08:33

Studenter i kø for å bli sykepleier

Flere tusen studenter står i år på venteliste for å utdanne seg til sykepleier. Statssekretær Rebekka Borsch (V) i kunnskapsdepartementet sier det er vanskelig å sørge for at alle får praksisplasser.

Hegnar.no - 13 Aug 18 kl. 12:46

Færre studenter står i boligkø

10.612 studenter står nå i kø for å få studentbolig. Det er 1.

NRK - 24 Aug 18 kl. 17:05

Sandberg refser studenter

Tidligere fiskeriminister Per Sandberg reagerer på at sitater fra et foredrag han holdt for journaliststudenter ved OsloMet har dukket opp i Aftenposten. Flere studenter som var på arrangementet sier de fikk beskjed om ikke å gjengi hva som ble sagt..

NRK - 26 Dec 18 kl. 08:46

Ti studenter omkom i bussulykke

Ti studenter fra Azad-universitetet i Iran omkom og 20 ble skadd da en buss kjørte utfor veien nord for hovedstaden Teheran første juledag. Det ble først meldt at sju studenter mistet livet i ulykken. Sjåføren skal ha fått et illebefinnende..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Theresa May legg fram «plan B»

Statsminister Theresa May legg fram «plan B» for brexit i Parlamentet i ettermiddag. Samtidig blir det teke til orde for å utsetje datoen for å gå ut av EU. Det er dryge to månader til Storbritannia etter planen skal starte brexit-prosessen..

NRK - 30 minutter siden

Familiefar dømt for vold

En mann i 30-årene er dømt til fengsel etter han slo og bet ektefellen og barna sine, på bussen og på kjøpesenteret City Nord i Bodø, skriver Avisa Nordland. Han er dømt til 60 dagers betinget fengsel med prøvetid på to år..

NRK - 30 minutter siden

Kan bli digitaliseringsminister

Etter det NRK erfarer oppretter regjeringen egen post som digitaliseringsminister, som skal bekles av en Høyre-politiker. Det er ukjent hvem som får posten, men både Nikolai Astrup og Linda Helleland har blitt nevnt av kilder som mulige kandidater..

NRK - 45 minutter siden

Helland: Skal få veltet styret

Pål André Helland reagerte med sjokk og fortvilelse da han fikk SMS om at Kåre Ingebrigtsen hadde «fått fyken» av Rosenborg. Flere SMS-er ble vist i retten mandag. «Vi i gruppa skal få veltet det jævla styret og gjeninnsatt dere», skriver Helland..

NRK - 1 time siden

Harris vil bli USAs neste president

Senator Kamala Harris kastar seg inn i kampen om å bli demokratanes presidentkandidat i USA i 2020. Det fortalde ho på Good Morning America på TV-kanalen ABC. 54-åringen er tidlegare justisminister i California, er halv tamilsk og halvt jamaikansk..

NRK - 1 time siden

Over 100 drepne i Taliban-åtak

Minst 100 menneske skal vere døde i Taliban-åtaket på ein militærbase og politistasjon aust i Afghanistan i dag. Det opplyser ei kjelde i forsvarsdepartementet i landet, ifølge Reuters. Tidlegare melde regjeringa om 12 døde..

NRK - 1 time siden

Går inn for skjerpede vinterdekkrav

Fredag fortalte NRK at NLF sendte brev til Samferdselsdepartementet for at krav til vinterdekk for tunge kjøretøy skal skjerpes. Nå ber departementet Vegdirektoratet om å sende forslag til høring, så kravene skal kunne stilles allerede til vinteren..

NRK - 1 time siden

VG: Utdanningstopp går av

Avdelingsdirektør Raghild Røed fratrer sin stilling i Utdanningsetaten i Oslo. Høsten 2018 skrev VG at det var kommet over 100 varsler mot direktøren..

NRK - 1 time siden

Maren Ueland bisatt

Maren Ueland blei bisatt i dag frå Time kyrkje på Jæren. Det er fem veker sida ho og Louise Jespersen blei drepne på ferie i Atlasfjella. – Familien har mist mykje meir enn ord kan skildre.

NRK - 2 timer siden

Påstand om at tiltalte frifinnes

– Vi legger ned påstand om at tiltalte frifinnes for samtlige forhold, sier sjubarnsmorens forsvarer Olav Sylte. Medforsvarer Katja Hakvaag Kristiansen skal nå prosedere over straffeutmåling..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt