NRK > Nyheter

Monday, 22 October, 07:06

NRK - 19 Jul 18 kl. 13:22

Flere studenter dra til Australia

Australia har overtatt Storbritannias posisjon som den nest største destinasjonen for internasjonale studenter, melder BBC. Det viser en undersøkelse gjennomført av University College London. USA troner øverst på listen ..
Les mer på NRK


Les mer om:
Storbritannias, BBC, University College London, USA, Australia

Dele artikeln

324 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, studenter, dra, til, Australia
Hegnar.no - 19 Aug 18 kl. 20:26

– Flere studenter jukser

67 studenter klaget inn påstander om juks i fjor, tre flere enn i 2016. Det totale antallet fuskesaker er betydelig høyere, ifølge klagenemnda..

P4 - 03 Jul 18 kl. 05:45

Flere har over millionen i studielån

Stadig flere nordmenn har over en million i studielån. Bare de siste fire årene har tallet femdoblet seg, og det er studenter i utlandet som utgjør flertallet, skriver Dagens Næringsliv. President Ole Kristian Bratset ved Den norske organisasjonen for studenter i utlandet mener stipendandelen for studenter i utlandet burde vært høyere fordi internasjonal kompetanse er ettertraktet i Norge..

P4 - 23 Mar 18 kl. 09:31

Økning i tallet på studenter

Antall studenter i Norge øker. På høsten i fjor var det drøyt 293 000 studenter i høyere utdanning. Det er en økning på 4000 fra året før, viser tall fra Statistisk sentralbyrå.

NRK - 10 Sep 18 kl. 16:16

Færre studenter studerer i utlandet

Forsknings- og høyere utdanningsminister Iselin Nybø (V) vil at flere studerer i utlandet. Siden 2016 har det vært en liten nedgang i studenter som tar hele graden i utlandet, mens antall studenter som tar deler av studiet i utlandet, har økt..

Klartale - 02 Oct 18 kl. 11:16

Fant døde studenter i kirkeruiner

Stadig flere blir funnet døde etter katastrofen i Indonesia. Tirsdag ble 34 døde studenter funnet i ruinene av en kirke..

NRK - 30 Jul 18 kl. 08:33

Studenter i kø for å bli sykepleier

Flere tusen studenter står i år på venteliste for å utdanne seg til sykepleier. Statssekretær Rebekka Borsch (V) i kunnskapsdepartementet sier det er vanskelig å sørge for at alle får praksisplasser.

Hegnar.no - 13 Aug 18 kl. 12:46

Færre studenter står i boligkø

10.612 studenter står nå i kø for å få studentbolig. Det er 1.

NRK - 24 Aug 18 kl. 17:05

Sandberg refser studenter

Tidligere fiskeriminister Per Sandberg reagerer på at sitater fra et foredrag han holdt for journaliststudenter ved OsloMet har dukket opp i Aftenposten. Flere studenter som var på arrangementet sier de fikk beskjed om ikke å gjengi hva som ble sagt..

Aftenposten - 02 Oct 18 kl. 06:15

34 studenter funnet døde i kirkeruiner i Indonesia

34 bibelstudenter er funnet døde i ruinene av en kirke etter jordskjelvet og tsunamien i Indonesia. Flere studenter er savnet..

NRK - 23 Mar 18 kl. 09:37

Flere studerer

Høsten 2017 var det drøyt 293.000 studenter i høyere utdanning i Norge og i utlandet. Det er en økning på 4.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

– Nye elektroniske spor

Makaveli Lindén, som er siktet for å ha drept Heikki Bjørklund Paltto på Majorstuen i Oslo forrige mandag, kan ha forlatt både Norge og Sverige. Ifølge Aftonbladet finnes det nye elektroniske spor som peker mot et annet land..

NRK - 30 minutter siden

Mann skutt og drept i Stockholm

En mann i 20-årene ble skutt og drept i Segeltorp sør for Stockholm sent søndag kveld, melder Expressen. Politiet jakter på en person som forlot åstedet på moped..

NRK - 1 time siden

110 klager på NRKs valgkommentator

Kringkastingsrådet har mottatt 110 klager på at NRK brukte Civita-leder Kristin Clemet som ekspertkommentator på valget i Sverige, ifølge Klassekampen. Den tidligere Høyre-statsråden og NHO-direktøren Clemet var en av to kommentatorer på valgdagen..

NRK - 17 timer siden

Rødt flertall i kvinneledelsen

KrF kvinner velger i dag nytt sentralstyre. Fire av dem vil i regjering med Ap og Sp, to vil i opposisjon og én vil i dagens regjering. Alle sju skal med i KrF Kvinners delegasjon til landsmøtet, i tillegg til fem som ennå ikke er valgt..

NRK - 2 timer siden

Samlet inn 239 millioner kroner

Kirkens Bymisjon fikk inn over 239 millioner fra det norske folk, og igjen var det Svalbard som gav mest penger til TV-aksjonen. Øygruppen samlet inn 411,45 kroner per innbygger, og er like foran Rogalandskommunen Bokn på statistikken..

NRK - 2 timer siden

Ni omkom i jordskred i Colombia

Minst ni personer, inkludert fem barn, omkom i et jordskred nord i Colombia. Flere personer er savnet. Skredet, som ble utløst av store nedbørsmengder, fant sted søndag, opplyser lokale medier..

NRK - 2 timer siden

Orkanen Willa oppgradert til nivå 4

Orkanen «Willa» som beveger seg mot Mexicos kyst, er oppgradert til kategori 4 og har nådd «ekstremt farlig styrke», opplyser USAs orkansenter NCH. Det er ventet store nedbørsmengder og kraftig vind på kysten når orkanen er ventet å ankomme tirsdag..

NRK - 3 timer siden

Søreide mener Russland har skylden

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide sier til Klassekampen at det er beklagelig at INF-avtalen mellom USA og Russland nå kan ryke. Hun mener Russland er skyldig i konflikten. Utenriksministeren skriver at avtalen har vært viktig..

NRK - 3 timer siden

Har ikke råd til tannbehandling

En av tre nordmenn enten utsetter eller unnlater å gå til tannlegen av økonomiske årsaker, ifølge en undersøkelse gjort for FriFagbevegelse og Dagsavisen. 14 prosent svarer at de har måttet ta opp lån for å kunne finansiere nødvendig tannbehandling..

NRK - 3 timer siden

USA vurderer å fjerne transkjønn

Trump-administrasjonen vurderer å innføre en smalere definisjon av kjønn som gjør at amerikanere må definere seg som enten kvinne eller mann. De ønsker å definere kjønn som en biologisk medfødt og uforanderlig tilstand, ifølge New York Times..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt