NRK > Nyheter

Torsdag, 22 April, 15:50

NRK - 09 feb. 21 kl. 05:33

Flere sniker på buss og tog

Flere passasjerer unnlater å kjøpe billett på tog, buss og bane. På et år har andelen snikere på Vys tog økt fra 3 til 10 prosent. Andre deler av kollektivtransporten opplever samme tendens..
Les mer på NRK


Les mer om:
Vys

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, sniker, bussog , tog
NRK - 18 april 21 kl. 17:04

Buss for tog på Sørlandsbanen

Det er satt opp buss mellom Nordagutu og Kongsberg etter at Sørlandsbanen ble stengt på strekningen på grunn av brann. Pressevakt Oda Riska i GoAhead sier 200–250 passasjerer er berørt og at togene snur ved Nordagutu og Kongsberg..

NRK - 28 jan. 21 kl. 07:33

Unge dansker fester i Alpene

Unge danske skiturister sniker seg inn i Østerrike for å feste og stå på ski i Alpene, til tross for innreiseforbud. Det sier ordføreren i skistedet Sankt Anton til DR. Ordføreren sier dansken hevder de er sesongarbeidere for å komme inn i landet..

VG - 09 feb. 21 kl. 22:32

Nå sniker folk i vaksinekøen

Noen tøyer reglene. Andre blåser helt i dem. Familier til mellomledere i svenske kommuner har fått kloa i vaksine.

NRK - 14 april 21 kl. 16:53

Kjøreledning falt ned på tog

Flere personer er skadet etter at en kjøreledning falt ned på et tog på Rosenholm stasjon i Oslo. Nødetatene er på vei, melder Politiet i Oslo..

Aftenposten - 10 jan. 21 kl. 21:02

Strandet i tre timer på strømløst tog: – Folk er rasende og iskalde

Et tog på vei fra Trondheim til Oslo har stått stille i over tre timer..

Aftenposten - 10 jan. 21 kl. 21:02

Strandet i tre timer på strømløst tog i 13 minusgrader: – Folk er frustrerte og iskalde

Et tog på vei fra Trondheim til Oslo ble stående stille i over tre timer mens passasjerene frøs..

NRK - 16 jan. 21 kl. 15:11

Fulle tog på vei til Oslomarka

Skigåere på vei til Oslomarka sto lørdag tett i tett på både tog og perronger. – Det er selvfølgelig ikke en situasjon vi ønsker. Vi vil at folk skal ta myndighetenes oppfordring på alvor, sier kommunikasjonssjef Tiril Rake Helgesen i Vy til NTB..

NRK - 17 jan. 21 kl. 15:07

Scooter har kollidert med tog

En scooter har kollidert med et tog på jernbanen i Söråker i Sverige, skriver Aftonbladet. Politi, redningstjenester og en ambulanse rykket ut til stedet da alarmen kom inn klokka 13.18.

NRK - 17 jan. 21 kl. 17:08

To døde i tog og scooter-kollisjon

To tenåringsjenter døde da en scooter og et tog kolliderte i Söråker, opplyser svensk politiet på en pressekonferanse ifølge Aftonbladet..

NRK - 31 jan. 21 kl. 12:24

Vil flytte taxfree fra fly til tog

Grønn Ungdom vil flytte taxfree-ordningen fra norske flyplasser, og heller tillate taxfree-salg på grensekryssende tog. Det vedtok ungdomspartiet på sitt landsstyre denne helgen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Jobbar med å rulle ut massetesting

Det nasjonale systemet for massetesting på skular og i barnehagar skal no rullast ut i område med høg smitte. – Massetesting er eitt av fleire verktøy for å kome i mål med TISK-arbeidet, sa helsedirektør Bjørn Guldvog på ei pressekonferanse torsdag. Testinga er allereie i gang i Vestland og i Oslo..

NRK - 45 minutter siden

– Nasjonale råd vil gjelde

Det er dei nasjonale råda og reglane som vil gjelde for 17. mai-feiringane rundt i landet, seier kulturminister Abid Raja onsdag. – På stader med høg smitte, vil dei lokale og strengare reglane gjelde, fortel han.

NRK - 45 minutter siden

Følg koronapressekonferanse kl. 15

NRK - 1 time siden

Klimatoppmøtet til Biden er i gang

Biden-administrasjonen har opna det digitale klimatoppmøtet der 40 stats- og regjeringssjefar er inviterte. Bidenn har plikta USA til å kutte klimagassutsleppet sitt med minst 50 prosent innan 2030, samanlikna med utsleppsnivået i 2005..

NRK - 1 time siden

Museum inngjekk forlik

Nordnorsk Kunstmuseum i Tromsø har inngått eit forlik med den tidlegare direktøren Jérémie McGowan. McGowan gjekk til sak mot museet etter at han fekk sparken i fjor, men tapte i retten. Bakgrunnen for forliket er eit felles ynskje om å skape ro rundt museet, opplyser partane i ei pressemelding..

NRK - 1 time siden

19 nye dødsfall i Sverige

Det er registrert 19 koronarelaterte dødsfall i Sverige det siste døgnet. I Danmark har det vorte registrert to nye dødsfall siste døgnet. Så langt har pandemien kosta 13.

NRK - 1 time siden

Gude-måleri seld for 4,1 millionar

Salet av eit måleri av Hans Fredrik Gude med motiv frå Balestrand enda med bodkrig. Kjøparen måtte ut med 4,1 millionar for verket «Norwegische Landschaft», som vart mala i 1848. Bodrunden starta på 800.

NRK - 2 timer siden

Avsluttar øving ved Ukraina

Dei omstridde russiske militærøvingane ved Ukraina vert avslutta fredag, melder den russiske forsvarsministeren. Øvingane har skapt frykt for ein trappa opp konflikt. Den spente situasjonen har vorte kritisert av vestlege styresmakter og Nato..

NRK - 2 timer siden

Avslutter øvelse ved Ukraina

Russland avslutter militærøvelsene i nærheten av Ukraina på fredag, opplyser russiske myndigheter..

NRK - 2 timer siden

Joe Biden leder klimatoppmøte


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt