Seks skadd etter lynnedslag

Seks personer er blitt fraktet til sykehus med ambulanse etter et kraftig lynnedslag i Atlanta i USA.

LYNNEDSLAG: På bilder fra stedet kan man se at flere mottar behandling fra helsepersonell. Foto: John Amis / AP / NTB Scanpix
LYNNEDSLAG: På bilder fra stedet kan man se at flere mottar behandling fra helsepersonell. Foto: John Amis / AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Seint lørdag kveld norsk tid melder nyhetsbyrået AP at flere personer er blitt fraktet til sykehus etter et lynnedslag ved East Lake Golf Club i Atlanta.

Personene var tilskuere til golfturneringen PGA Tour Championship.

I en pressemelding uttaler arrangøren at fem personer er blitt fraktet til sykehus for behandling, mens én person mottok behandling på stedet. Ingen av personene skal være livstruende skadd, ifølge PGA Tour.

Det er blitt meldt om to kraftige lynnedslag: Ett ved hovedinngangen og ett som slo ned i et tre ved golfbanen, nær utslaget til det 16. hullet.

Stoppet spillet

Like over klokka 16 lokal tid meldte arrangøren på Twitter at spillet var blitt stoppet, og at alle spillerne hadde blitt fraktet bort fra banen som følge av kraftig tordenvær.

- Sikkerheten i forbindelse med været, er kritisk for oss. Vi står overfor mange forskjellige scenarioer gjennom året, og vi vil med stor sannsynlighet bli utsatt for uvær, sier operasjonsleder for turneringen, Tyler Dennis, og fortsetter:

- Det finnes mange dager som i dag, hvor vi ser på værmeldingen som opplyser at det er 50-60 prosent sjanse for uvær mellom klokka 15 og 18. Slike ting må vi overveie for å ta den beste beslutningen når vi setter opp timeplanen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.