P4 > Nyheter

Monday, 24 June, 21:30

P4 - 03 May 19 kl. 05:54

Flere reaksjoner på butikker etter kontroll

Det ble i fjor avdekket flere alvorlige forhold hos frittstående daglivareforretninger.
Av 84 kontroller fra Mattilsynet måtte hele 54 gjøre utbedringer, skriver Nationen.
Funnene gikk blant annet ut på dårlig renhold, dårlig sporbarhet på varer og dårlig merking..
Les mer på P4


Les mer om:
Mattilsynet, Nationen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, reaksjoner, butikker, etter, kontroll
P4 - 24 Apr 19 kl. 17:04

Ber butikker fjerne engangsgriller

Engangsgriller i norske butikker bør fjernes permanent på grunn av faren for skogbranner. Det mener Norsk brannvernforening. Til NRK sier de at næringslivet er en del av samfunnssikkerheten, og viser også til at flere butikker i Sverige allerede har innført forbud.

P4 - 13 Jun 19 kl. 07:41

Færre butikker

Det blir stadig færre butikker å gå inn i i Norge. Antallet fysiske butikker har gått ned med hele 10,6 prosent de ti siste årene, melder NRK. At vi heller handler på nett anses som årsaken..

Aftenposten - 30 Jan 19 kl. 10:47

Kleskjede med 51 butikker legges ned

Hele 51 butikker med 300 ansatte blir berørt etter at Varner har bestemt seg for å legge ned kleskjeden Days Like This..

Aftenposten - 30 Jan 19 kl. 10:47

Kleskjede med 51 butikker legges ned

Hele 51 butikker med 300 ansatte blir berørt etter at Varner har bestemt seg for å legge ned kleskjeden Days Like This..

Dagbladet - 30 Jan 19 kl. 11:10

Legger ned 51 butikker i Norge

Hele 51 butikker med 300 ansatte blir berørt etter at Varner har bestemt seg for å legge ned kleskjeden Days Like This..

NRK - 16 Mar 19 kl. 13:48

Plyndrer butikker i Paris

Demonstranter plyndret butikker under dagens aksjon i Paris, melder nyhetsbyrået AP. Dette er den 18 strake helgen grupperingen, kalt de gule vestene, demonstrerer i Paris. Det er butikker på Champs-Élysées som plyndres.

Hegnar.no - 20 Mar 19 kl. 09:23

Kleskjede stenger ned 20 butikker

Stenger butikker etter kraftig sparekutt..

Aftenposten - 13 Jun 19 kl. 07:36

Nedgang i antall butikker

Antallet fysiske butikker har gått ned med 10,6 prosent de ti siste årene. Netthandel pekes på som årsaken..

Hegnar.no - 13 Jun 19 kl. 07:56

Nedgang i antall butikker

Antallet fysiske butikker har gått ned med 10,6 prosent de ti siste årene. Netthandel pekes på som årsaken..

P4 - 29 May 19 kl. 16:38

- Ikke klart om det blir reaksjoner

Utlendingsdirektoratet har ennå ikke avgjort om det vil komme reaksjoner overfor Jøran Kallmyrs familie, etter at familiens au pair har jobbet ulovlig. Kvinnen fra Filippinene måtte 10. mai forlate Norge, etter at hun ifølge UDI har jobbet ulovlig for familien siden august, skriver Aftenposten.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Vet ikke om smittekilden blir funnet

Det er usikkert om smittekilden som førte til en epidemi i Askøy blir funnet. Det opplyste varaordfører Bård Espelid på et folkemøte på Askøy i kveld. Kommunen har gjort undersøkelser av avføring som er funnet i nærheten av vannbassenget der de mistenker smitten oppsto, men disse har ikke inneholdt spor av campylobakter som førte til at folk ble syke.

P4 - 30 minutter siden

Partiene bevilger penger til seg selv

Partigruppene på Stortinget bevilger penger til seg selv som de slipper å betale tilbake om de ikke bruker opp alt i løpet av året. Gjennom gruppetilskudd, representanttilskudd og opposisjonstilskudd fikk de ni stortingsgruppene til sammen 188 millioner kroner i fjor, melder VG. Partiene har nå nesten 200 millioner kroner til sammen i oppsparte midler..

P4 - 1 time siden

Italienerne mer positive til OL

Det italienske folket er mer positive til å arrangere OL i hjemlandet enn de svenske. IOC sin evalueringsrapport viser at 83 prosent av italienerne er positive til dette, mot 55 prosent av svenskene. Men det har ikke stoppet søta bror fra å være skuffet over at de i kveld mistet vinter-OL 2026 til Italia.

P4 - 1 time siden

USA videre til kvartfinale

USA tok seg videre til kvartfinalen i fotball-VM da de slo Spania 2-1 i kveld. De amerikanske kvinnene skal møte vertsnasjonen Frankrike i kvartfinalen. Sverige sin åttedelsfinale mot Canada startet nå klokken 21.

P4 - 1 time siden

70 beboere evakuert i forbindelse med brann

70 beboere evakuerte seg selv da det begynte å brenne i en leilighet i en blokk i Sofienberggata i Oslo i kveld. Det er ikke kjent om personen som var i leiligheten der brannen startet ble skadet. Brannvesenet har slukket brannen..

P4 - 1 time siden

Må koke vann i en måned til

Innbyggerne i Askøy må koke drikkevannet i minst fire til fem uker til. Det kom fram på et folkemøte i kommunen i kveld. Kommunen anslår at så mange som 2000 innbyggere har blitt syke med tarminfeksjoner av vannet.

P4 - 2 timer siden

Intercity dyrere enn planlagt

Utbyggingen av jernbanen på Østlandet kommer til å bli dyrere enn planlagt. Bane Nor varsler kostnandssprekk for to intercity-prosjekter. Strekningen ved Eidsvoll som skulle koste 6,7 milliarder kroner kommer til å bli en milliard dyrere, skriver Byggindustrien.

P4 - 2 timer siden

Equinor tapte kamp om havvind

Equinor tapte anbudskonkurransen om å bygge USAs største vindkraftverk til havs. Det ble danske Ørsted som vant og får bygge vindpark med en kapasitet på 1100 megawatt i et havområde utenfor delstaten New Jersey, skriver Teknisk ukeblad. Equinor er fortsatt med i konrkurranse om å bygge ut en park utenfor New York..

P4 - 4 timer siden

Forsinkelser etter togstans

Alle passasjerene evakueres etter at et fullt tog fikk tekniske problemer og stanset mellom Alna og Nyland stasjon i ettermiddag. Det ble for varmt for passasjerene å vente i toget, opplyser Vy til VG. Toget sperrer sporet det står på.

P4 - 2 timer siden

Mangler kvinnelige listetopper

I 34 av landets kommuner er det ingen kvinnelige listetopper til høstens valg. Det viser en gjennomgang NRK har gjort. I Karmøy stiller 12 partier til valg, og alle har menn øverst på listen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt