NRK > Nyheter

Tirsdag, 26 Januar, 19:11

NRK - 12 mars 18 kl. 15:10

Flere ras ved Nordkapp

Det har gått flere ras ved Kamøyvær i Nordkapp kommune. Veien mellom Kamøyvær og flyplassen i Honningsvåg er stengt, melder politiet i Finnmark. De som bor i området ble bedt om å holde seg innendørs..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kamøyvær, Nordkapp, Honningsvåg, Finnmark

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, ras, ved, Nordkapp
NRK - 21 feb. 20 kl. 00:12

40 evakuert fra E69 i Nordkapp

40 mennesker, blant dem 17 turister i en utenlandsk buss, er evakuert fra E69 i Nordkapp, melder Statens Vegvesen. Nesten alle veier i Nordkapp er stengt på grunn av ras eller fare for ras. Det er usikkert når E69 kan åpnes igjen..

NRK - 31 juli 18 kl. 12:46

100 uten fasttelefon i Honningsvåg

Rundt 100 fasttelefonabonnenter i Honningsvåg er nå uten forbindelse, noe de har vært siden i går kveld. Blant annet er Nordkapp kommune, Radio Nordkapp og Nordkapp Taxi rammet. Legevakten har forbindelse, melder Radio Nordkapp..

NRK - 20 juni 19 kl. 16:54

Nordkapp-saken: Sier ja ti Scandic

Skjebnevalget er tatt. Nordkapp kommune har bestemt at Nordkapp-platået skal være regulert til privat eierskap, slik at dagens ordning kan beholdes. Dette ble vedtatt med ti mot ni stemmer i kommunestyret i Nordkapp torsdag..

NRK - 19 des. 19 kl. 15:37

Nordkapp-avgift er ulovlig

Fylkesmannen i Troms og Finnmark har opphevet Nordkapp kommunes vedtak om å tillate adgangsavgift på Nordkapp-platået. Det var Norsk Friluftsliv som klagde inn vedtaket. – En stor seier for fellesskapet og Nordkapp, sier leder Lasse Heimdal til NRK..

P4 - 12 mars 18 kl. 14:24

Vurderer evakuering etter flere ras i Nordkapp

Politiet vurderer å evakuere folk i Kamøyvær i Nordkapp kommune i Finnmark etter at det har gått flere ras. Ifølge politiet er det dårlig vær i området, og fare for nye ras. Kommunen venter nå på skredeksperter som skal vurdere situasjonen.

VG - 12 mars 18 kl. 22:29

Flere snøras i nord: Hus i Nordkapp evakuert

Politiet melder om flere snøras og meget dårlig fremkommelighet på veiene i Nordkapp mandag..

NRK - 18 mars 18 kl. 17:04

Flere skred fører til stengte veier

Flere ras og stengte veier isolerer fiskevær i Nordkapp. Statens vegvesen opplyser at E69 i Nordkapp fortsatt vil være stengt. Søndag ble det registrert 17 skred i området der tre biler ble stengt inne mellom ras fredag kveld..

Dagbladet - 18 mars 18 kl. 17:22

En rekke ras stenger veier og isolerer fiskevær i Nordkapp

E69 og flere andre veistrekninger i Nordkapp kommune er stengt på grunn av ras og rasfare. Det har også ført til at fiskeværene nord i kommunen isolert..

P4 - 18 mars 18 kl. 17:33

Registrert 17 ras i dag

Det er i dag registrert 17 skred i området der fire biler ble sperret inn mellom to ras i Nordkapp på fredag. Det gjør at E69 i Nordkapp fortsatt vil være stengt. Det har vært entreprenører inne i området i dag, men forholdene var så ekstreme at de måtte trekke seg tilbake, opplyser Statens vegvesen til NTB.

NRK - 20 feb. 20 kl. 21:12

Snøras i Nordkapp kommune

Elleve personer er fraktet ut fra Skarsvågrevva og Skipsfjorden på grunn av ras og stengte veier. Alle er fraktet ned til Kamøyvær, hvor Kamøyvær bygdelag har tatt hånd om dem, melder Nordkapp kommune på sin Facebookside..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Smitte i barnehage i Nordre Follo

Det er påvist to tilfeller vanlig koronasmitte i Siggerud gård barnehage i Nordre Follo. 45 personer er satt i karantene. Det er tidligere påvist smitte på Kolbotn skole, Langhus helsestasjon og Tussestien barnehage..

NRK - 10 minutter siden

Letter på tiltak i Rogaland

Sandnes, Randaberg og Sola letter en del på restriksjonene onsdag. Fritidsaktiviteter for barn får starte opp, og det åpnes trolig for skjenking nærmer helgen. Nabokommunen Stavanger beholder derimot skjenkestoppen, og avventer smittesituasjonen..

NRK - 15 minutter siden

Capitol-politiet innrømmer feil

Den fungerende sjefen for Capitol-politiet sier de feilet da Kongressen ble stormet 6, januar, melder CNN. Hun beklaget på vegne av politistyrken under en lukket høring tirsdag, og kalte stormingen et terrorangrep..

NRK - 45 minutter siden

Åtte studentar smitta

Åtte studentar ved Høgskulen på Vestlandet i Førde har fått påvist koronasmitte. – Vi har bestemt at undervisinga i Førde i all hovudsak blir digital ut veka. Det blir sendt ut informasjon til studentar og tilsette i dag, fortel rektor Gunnar Yttri..

NRK - 30 minutter siden

Brød lagt i feil pose

Norgesgruppen advarer melkeallergikere om at noen brød fra Bakehuset er pakket i feil pose, hvor melkepulver ikke står deklarert. Brødene heter «Våre groveste Matpakkebrød skåret», men er lagt i poser merket «Våre groveste Havrebrød skåret»..

NRK - 45 minutter siden

10 nye koronatilfeller i Bærum

Det siste døgnet er det registrert 10 nye smittetilfeller i Bærum kommune. 494 ble testet for korona. Totalt er 1471 personer i kommunen vaksinert.

NRK - 45 minutter siden

Blinken godkjent av Senatet

Antony Blinken er godkjent er godkjent av Senatet som USAs utenriksminister..

NRK - 1 time siden

Koronadødsfall ved Drammen sykehus

To pasienter er døde i forbindelse med koronautbruddet ved ortopedisk avdeling på Drammen sykehus, skriver Drammens Tidende. Til sammen ble 23 pasienter smittet med covid-19 ved avdelingen..

NRK - 1 time siden

Risikerer å måtte vente til høsten

Én million nordmenn kan måtte vente til høsten på vaksine. Norge var lovet 2 millioner doser av AstraZenecas vaksine før sommeren, men leveransen er redusert med 90 prosent. Det er ikke sikkert alle i risikogruppen vaksineres innen sommeren..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt