NRK > Nyheter

Wednesday, 26 February, 07:01

NRK - 19 Aug 19 kl. 23:19

Flere ras ved Narvik

Det skal ha gått flere ras over Beisfjordveien i Narvik, Nordland. Veien skal være stengt. Politiet skriver på Twitter at de oppfordrer folk i området til å trekke seg ut..
Les mer på NRK


Les mer om:
Beisfjordveien, Narvik, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, ras, ved, Narvik
Aftenposten - 20 Aug 19 kl. 00:02

Flere ras i Beisfjord i Narvik

Politiet kartlegger hvem som er i Beisfjord-området i Narvik etter at det er gått enda flere jordras langs fjorden natt til tirsdag, nå i bebygd område..

P4 - 19 Aug 19 kl. 23:39

Jordras i Narvik

Det har gått minst ett jordras over Beisfjordveien i Narvik i Nordland. Veien er stengt på grunn av dette, og politiet oppfordrer folk i området om å trekke seg ut da det er fare for flere ras. Det skal være flere steiner og trær over veien.

P4 - 31 Jan 20 kl. 20:42

Narvik ga Oilers kamp

Stavanger Oilers vant 3-2 borte mot Narvik - etter spilleforlengelse. Oilers leder serien suverent, mens Narvik har Manglerud/star og Grüner bak seg på tabellen..

VG - 10 Aug 19 kl. 19:26

Alvorlig båtulykke utenfor Narvik

Nødetatene har rykket ut til en båtulykke i fjorden Skjomen i Ofoten utenfor Narvik. Flere personer er skadet etter å ha blitt kastet ut av båten, ifølge politiet..

P4 - 02 Feb 20 kl. 16:04

Viktig seier for Narvik

Narvik slo Manglerud/Star hele 4-1 hjemme. Dermed økte Narvik på 8. plass luken ned til Manglerud/Star på 9.

VG - 24 Oct 19 kl. 20:53

Hockeysjokk i Nord - Narvik slo Vålerenga

(Narvik - Vålerenga 6–3) Narvik Arctic Eagels tok sin første skikkelige skalp etter opprykket da Vålerenga ble slått i egen lekegrind..

VG - 21 Dec 19 kl. 18:57

Oilers gikk på sjokksmell i Narvik

(Narvik - Stavanger Oilers 0–2) Gjestene fra oljebyen gikk på et svært overraskende nederlag da de tapte 0-2 borte mot Narvik i eliteserien i ishockey lørdag..

Dagbladet - 04 Dec 19 kl. 08:36

Narvik: Ber elever holde seg hjemme

Det har blitt sendt ut rødt farevarsel for snøskred flere steder i Nord-Norge. I Narvik bes elever om å holde seg hjemme..

NRK - 03 Dec 19 kl. 15:35

TV 2: Ber folk i Ofoten bli hjemme

Narvik kommune ber alle som kan om holde seg hjemme. Det er ventet uvær i kommunen, melder TV 2. – Dette gjelder alle i hele Narvik og Ofoten-området.

NRK - 05 Aug 19 kl. 12:45

Nytt nasjonalt kontor i Narvik

Det opprettes et nytt nasjonalt kontor for Integrerings- og mangfoldsdirektoratet i Narvik. Samtidig flyttes 30 årsverk fra regionkontorer til fylkeskommuner. Det nye kontoret i Narvik får i første omgang 20 årsverk, men dette skal etter hvert utvides til 30 årsverk.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Drapssiktet kan straffes

Mannen som er siktet for drap på en kvinne i Moss er strafferettslig tilregnelig. Det er konklusjonen i rapporten fra sakkyndig psykiater skriver Moss Avis. Mannen har tidligere erkjent de faktiske forholdene, men ikke tatt stilling til straffskyld.

NRK - 15 minutter siden

Tønsberg minnes Jahn Teigen

Artisten Jahn Teigens liv og musikk skal minnes i hjembyen Tønsberg på lørdag. Teigen døde mandag 70 år gammel. På torve blir det allsang og artister kommer.

NRK - 15 minutter siden

Første brasilianer koronasmittet

En brasiliansk statsborger er isolert etter å ha fått påvist smitte av det nye koronaviruset etter nylig å ha vært på reise i Italia. Pasienten er en 61 år gammel brasiliansk mann som reiste til Lombardia i Nord-Italia mellom 9. og 21.

NRK - 30 minutter siden

Nordmenn etterforskes i Frankrike

Fransk politi undersøker om fem norske finansmenn og en pengeinnkrever svindlet fem franske bedrifter for nærmere 23 millioner kroner, skriver Stavanger Aftenblad. Mennene er tidligere etterforsket for økonomisk kriminalitet..

NRK - 30 minutter siden

Forbereder seg på virussmitte

De forente arabiske emirater sier de er «Utstyrt for verst tenkelige scenario» etter flere tilfeller av det nye koronaviruset i Midtøsten. Flyselskapet i Qatar Airways, varsler færre flyvninger til Iran, som er hardt rammet av viruset..

NRK - 1 time siden

94 flypassasjerer i karantene

I alt 94 reisende med et fly fra Sør-Korea til Kina er satt i karantene etter at det ble vakt mistanke koronavirus-smitte hos tre av passasjerene. Tre kinesiske turister hadde feber da de ankom den kinesiske byen Nanjing onsdag..

NRK - 1 time siden

Flåmsbanen åpnet igjen

Flåmsbana mellom Myrdal stasjon og Flåm i Aurland er igjen åpnet for trafikk, melder Bane Nor. Flåmsbana har vært stengt siden lørdag ettermiddag på grunn av et snøskred mellom Blomheller og Berekvam. Skredet rev ned ledningen og gjorde stor skade..

NRK - 2 timer siden

Amerikansk soldat virussmittet

En 23 år gammel amerikansk soldat har testet positivt på koronavirus i Sør-Korea. Han er stasjonert i Camp Caroll nær Daegu og besøkte tidligere i uka Camp Walker, som er i Daegu..

NRK - 2 timer siden

Rivalene til angrep på Sanders

Bernie Sanders fikk gjennomgå av rivalene for sin plan om et offentlig helsevesen i USA i den siste store debatten blant de demokratiske presidentkandidatene. Debatten var den siste før e før valget i Sør-Carolina lørdag og «supertirsdag» neste uke..

NRK - 2 timer siden

Hotell ranet i Stavanger

En maskert mann truet natt til onsdag til seg penger fra et hotell i Stavanger. Like før ble et annet hotell i byen forsøkt ranet. En mann i 20-årene er pågrepet i saken.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt