NRK > Nyheter

Sunday, 22 September, 03:26

NRK - 19 Aug 19 kl. 23:19

Flere ras ved Narvik

Det skal ha gått flere ras over Beisfjordveien i Narvik, Nordland. Veien skal være stengt. Politiet skriver på Twitter at de oppfordrer folk i området til å trekke seg ut..
Les mer på NRK


Les mer om:
Beisfjordveien, Narvik, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, ras, ved, Narvik
Aftenposten - 20 Aug 19 kl. 00:02

Flere ras i Beisfjord i Narvik

Politiet kartlegger hvem som er i Beisfjord-området i Narvik etter at det er gått enda flere jordras langs fjorden natt til tirsdag, nå i bebygd område..

P4 - 19 Aug 19 kl. 23:39

Jordras i Narvik

Det har gått minst ett jordras over Beisfjordveien i Narvik i Nordland. Veien er stengt på grunn av dette, og politiet oppfordrer folk i området om å trekke seg ut da det er fare for flere ras. Det skal være flere steiner og trær over veien.

VG - 10 Aug 19 kl. 19:26

Alvorlig båtulykke utenfor Narvik

Nødetatene har rykket ut til en båtulykke i fjorden Skjomen i Ofoten utenfor Narvik. Flere personer er skadet etter å ha blitt kastet ut av båten, ifølge politiet..

NRK - 05 Aug 19 kl. 12:45

Nytt nasjonalt kontor i Narvik

Det opprettes et nytt nasjonalt kontor for Integrerings- og mangfoldsdirektoratet i Narvik. Samtidig flyttes 30 årsverk fra regionkontorer til fylkeskommuner. Det nye kontoret i Narvik får i første omgang 20 årsverk, men dette skal etter hvert utvides til 30 årsverk.

Aftenposten - 20 Aug 19 kl. 00:02

Jordras stenger vei langs Beisfjord i Narvik

Beisfjordveien i Narvik er stengt etter at minst ett jordras har gått mandag kveld ved Indre Katleberget. Folk oppfordres til å trekke seg ut av området..

Aftenposten - I førrgår: 21:45

Narvik med historisk ishockey-seier

Narvik vant sin første kamp i eliteserien i ishockey noensinne da Stjernen ble slått 2-0 torsdag..

NRK - 20 Aug 19 kl. 00:06

Veien i Narvik stengt over natta

Beisfjordveien utenfor Narvik i Nordland er stengt over natta på grunn av et jordras. Det sier entreprenøren som er på stedet for å rydde opp, ifølge politiet på Twitter..

VG - 10 Aug 19 kl. 19:26

En person omkom i RIB-ulykke utenfor Narvik

En omkom og tre er skadet etter å ha blitt kastet ut av en RIB i fjorden Skjomen utenfor Narvik..

Aftenposten - 20 Aug 19 kl. 06:53

Ni evakuert etter flere ras i Nordland

Sju personer er evakuert i Beisfjord-området i Narvik og to i Ballangen etter at det er gått flere jordras mandag kveld og natt til tirsdag..

VG - 10 Aug 19 kl. 19:26

En person omkom i båtulykke utenfor Narvik

Nødetatene har rykket ut til en båtulykke i fjorden Skjomen i Ofoten utenfor Narvik. En person omkom etter å ha blitt kastet ut av båten, ifølge politiet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Over 100 skadd i Albania

Over hundre mennesker skal være skadd etter flere kraftige jordskjelv ved den albanske hovedstaden Tirana lørdag. Nettstedet Shqiptarja siterer helsemyndighetene på at minst 108 personer har fått skader i forbindelse med skjelvene..

NRK - 1 time siden

Nytt jordskjelv i Albania

Like over midnatt til søndag ble det registrert et etterskjelv med styrke på 4,8 i Albania. Det er ikke blitt meldt ytterligere ødeleggelser. Det siste skjelvet kom sju minutter over midnatt.

NRK - 1 time siden

Brann på gård i Nome slukket

To bygninger er nedbrent etter en brann på en gård i Nome i Telemark lørdag. Ingen mennesker eller dyr kom til skade i brannen. Ti hester ble evakuert i forbindelse med brannen.

NRK - 1 time siden

Thomas Cook på randen av konkurs

Det store britiske reiseselskapet Thomas Cook er på randen av konkurs etter at investorene nektet å trå til med en redningsoperasjon. Selskapet har 22.000 ansatte, hvorav 9.

NRK - 2 timer siden

Nye demonstrasjoner i Egypt

Hundrevis av mennesker ble møtt med tåregass fra sikkerhetsstyrker da de deltok i demonstrasjoner mot president Abdel-Fattah al-Sisi i havnebyen Suez lørdag kveld. Demonstrantene krever at presidenten går av. Også fredag var det protester i Egypt..

NRK - 2 timer siden

Orkan nedjustert til tropisk storm

Orkanen Lorena, som er på vei mot Mexicos fastland, har svekket seg og ble lørdag nedjustert til tropisk storm. Det er ventet sterk vind og mye regn når den tropiske stormen treffer nordvest i Mexico søndag morgen, ifølge USAs orkansenter..

NRK - 3 timer siden

Colombias president advarer Maduro

Colombias president, Ivan Duque, sammenligner Venezuelas president, Nicolás Maduro, med den serbiske krigsforbryteren Slobodan Milosevi, i et intervju med nyhetsbyrået AP. Han sier Maduro gjør en stor feil, dersom han skulle finne på å angripe..

NRK - 3 timer siden

Island bøtelagt etter Eurovision

Arrangørene av den europeiske finalen i Melodi Grand Prix har bøtelagt det islandske bidraget etter årets finale i Tel Aviv i Israel fordi de viste det palestinske flagget. Den europeiske kringkastingsunionen (EBU) sier ikke noe om botens beløp..

NRK - 3 timer siden

Mann tatt i 175 km/h i 90-sonen

En mann i 30-årene fikk førerkortet beslaglagt i Nordbytunnelen i Akershus lørdag kveld. Mannen kjørte i 175 kilometer i timen. I tunnelen mellom Ås og Frogn på E6 er fartsgrensen 90 kilometer i timen.

NRK - 4 timer siden

Myndighetene: Seks skadet i Albania

Bare seks mennesker fikk lørdag kveld behandling for lettere skader etter jordskjelvene i Albania lørdag ettermiddag, sier regjeringens pressetalsmann Endri Fuga på Twitter. Fuga sier rundt 100 personer var sendt hjem fra sykehus lørdag kveld..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt