NRK > Nyheter

Sunday, 26 January, 10:01

NRK - 14 Dec 19 kl. 15:33

Flere pågrepet etter valg i Algerie

400 er pågrepet etter protester på fredag mot presidentvalget i Algerie, melder DPA. Abdelmadjid Tebboune, en støttespiller av landets hærsjef, vant torsdagens valg. Valgdeltakelsen var lav og mange demonstranter mener valget var udemokratisk.
Les mer på NRK


Les mer om:
Algerie, DPA, Tebboune

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, pågrepet, etter, valgi , Algerie
P4 - 26 Dec 19 kl. 20:21

Flere pågrepet i Hongkong

Flere personer har blitt pågrepet etter sammenstøt mellom aktivister og politi i Hongkong i dag. Demonstrantene protesterte i flere kjøpesentre i dag, etter at det har vært rolig i et par uker. Minst 23 personer ble pågrepet etter sammenstøt i går..

P4 - 04 Nov 19 kl. 09:18

Åtte pågrepet etter lastebiltragedien

Åtte personer er nå pågrepet i Vietnam i forbindelse med lastebiltragedien i Essex i England, der 39 vietnamesere ble funnet døde. Det melder Reuters. Det er uklart når de åtte ble pågrepet.

NRK - 25 Nov 19 kl. 15:50

Flere kan bli pågrepet i Åmot

To personer er pågrepet etter en skyteepisode i Åmot i Buskerud søndag ettermiddag. – To personer er pågrepet, men vi ser ikke bort ifra at det kan bli tatt inn flere, sier Bent Øye ved Hønefoss politistasjon til NTB..

Aftenposten - 14 Jan 20 kl. 09:42

Iransk talsmann: Flere pågrepet etter nedskyting av fly

Rett etter at Irans president bedyret at alle med ansvar for nedskytingen skal stilles til ansvar, kom meldingen om at flere personer er pågrepet..

NRK - 22 Oct 19 kl. 13:25

En pågrepet

En person er pågrepet etter at en ambulanse kjørte på flere personer på Torshov i Oslo. Politiet leter etter en gjerningsmann til..

P4 - 11 Jan 20 kl. 10:29

Pågrepet etter skyting

En mann i 20-årene er pågrepet etter at en mann ble skutt i armen på Bjølsen i Oslo i går kveld. Han er siktet for medvirkning til drapsforsøk, og ble pågrepet i går kveld, skriver Aftenposten nå. Politiet etterforsker saken videre og utelukker ikke flere pågripelser..

NRK - 22 Aug 19 kl. 09:19

Flere pågrepet etter eksplosjon

Svensk politi har pågrepet ytterligere to menn i forbindelse med sprengningen av Skattestyrelsens kontor i København. De to er mistenkt for å ha medvirket til eksplosjonen. Fra før er en mann pågrepet og en mann internasjonalt etterlyst..

P4 - 27 Aug 19 kl. 16:14

Pågrepet mann etter ran

Politiet har nå pågrepet en mann etter det væpnede ranet av et hotell i Bodø sentrum i natt. Tidligere i dag ble en kvinne pågrepet i samme sak. Politiet utelukker ikke flere pågripelser.

P4 - 03 Oct 19 kl. 20:42

Flere pågrepet etter slagsmål

Politiet har pågrepet minst fem personer etter et slagsmål der en mann fikk alvorlige hodeskader ved Oslo City i ettermiddag. Politiet sier det ser ut til å ha vært to parter i konflikten der flere har blitt slått, men bare en mann havnet på sykehus. Alle skal være unge..

P4 - 22 Aug 19 kl. 09:32

Flere pågrepet etter eksplosjon

Svensk politi har pågrepet ytterligere to menn i forbindelse med sprengningen av Skatteverkets kontor i København. Det melder avisen Sydsvenskan. De to er mistenkt for å ha bidratt til eksplosjonen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Saltfjellet: Godstog fast i snøfonn

Et godstog på vei nordover kjørte seg fast i en snøfonn på Saltfjellet natt til søndag. Nordlandsbanen er derfor stengt mellom Lønsdal og Mo i Rana. Bane Nor jobber med å fjerne toget.

NRK - 15 minutter siden

Shanghai stanser langdistansebusser

Kinas største by Shangai stanser alle langdistansebusser inn og ut av byen, i forsøk på å forhindre smitte av det nye coronaviruset. Flere storbyer innfører liknende tiltak..

NRK - 1 time siden

Størst medlemsøkning for Rødt

Partiet Rødt hadde 7295 flere medlemmer ved utgangen av 2019 enn i 2013, en økning på 400 prosent. SV har det høyeste antallet nye medlemmer av alle partiene med 7474 nye medlemmer, en dobling siden 2013, ifølge NTB..

NRK - 1 time siden

Uvær stenger Saltfjellet

E6 over Saltfjellet er stengt på grunn av uvær, melder Statens vegvesen. Det skal gjøres ny vurdering klokka 10..

NRK - 1 time siden

Klippet vekk afrikansk aktivist

Nyhetsbyrået AP får krass kritikk etter å ha klippet den ugandiske klimaaktivisten Vanessa Nakate (23) vekk fra et bilde sammen med tre andre, hvite aktivister, fra et bilde fra Davos-toppmøtet. – Jeg gråt, sier Nakate til Buzzfeed News..

NRK - 1 time siden

Kina: Usikre på kilden til viruset

Viseminister i Kinas helsekommisjon sier de er usikre på kilden til coronaviruset. Myndighetene tror viruset kom fra et vilt dyr, men mangler fortsatt mye informasjon, sa viseministeren ifølge Reuters. 56 mennesker er døde av virusutbruddet..

NRK - 1 time siden

Treg respons fra nettgigantene

Politiet refser nettgiganter som Facebook, Snapchat og TikTok for å bruke lang tid på å svare, når politiet ber om hjelp til å spore overgripere. Antall nettovergrep mot barn øker, og politiet ber plattformene om raskere respons, skriver Aftenposten..

NRK - 2 timer siden

Leter etter overlevende i Tyrkia

I Tyrkia fortsetter redningsaksjoner for å finne overlevende etter jordskjelvet øst i landet fredag kveld. 31 mennesker døde i skjelvet, men 1.607 mennesker ble skadd, ifølge tyrkiske myndigheter.

NRK - 2 timer siden

56 døde av coronaviruset

56 personer har til nå mistet livet på grunn av det nye lungeviruset, og det er oppdaget nær 700 nye tilfeller, opplyser kinesiske myndigheter..

NRK - 18 timer siden

Reddet ut av ruinene etter 17 timer

En kvinne ble lørdag ettermiddag reddet ut i en dramatisk redningsaksjon, 17 timer etter at hun ble fanget i ruinene i den jordskjelvrammede Elazig-provinsen. 42 andre har blitt reddet ut av ruinene i live. Det melder den tyrkiske avisen Hürriyet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt