NRK > Nyheter

Lørdag, 26 September, 04:36

NRK - 14 des. 19 kl. 15:33

Flere pågrepet etter valg i Algerie

400 er pågrepet etter protester på fredag mot presidentvalget i Algerie, melder DPA. Abdelmadjid Tebboune, en støttespiller av landets hærsjef, vant torsdagens valg. Valgdeltakelsen var lav og mange demonstranter mener valget var udemokratisk.
Les mer på NRK


Les mer om:
Algerie, DPA, Tebboune

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, pågrepet, etter, valgi , Algerie
P4 - 04 nov. 19 kl. 09:18

Åtte pågrepet etter lastebiltragedien

Åtte personer er nå pågrepet i Vietnam i forbindelse med lastebiltragedien i Essex i England, der 39 vietnamesere ble funnet døde. Det melder Reuters. Det er uklart når de åtte ble pågrepet.

P4 - 06 sep. 19 kl. 12:37

Ap vant barnas valg

Arbeiderpartiet er vinneren av Barnas Valg der nesten 80 000 femte- og tiendeklassinger har stemt. Det viser resultatene som ble sluppet for en halvtime siden. Ap fikk 18,9 prosent oppslutning.

NRK - 29 sep. 19 kl. 10:11

Farage vil stille til valg

Leder for Brexit-partiet, Nigel Farage, sier til Sky News at han ville stilt til parlamentsvalg, dersom det blir utlyst nytt valg. Parlamentet står i stampe på grunn av brexit, og det er ventet at det vil bli holdt valg for året er omme..

NRK - 28 feb. 20 kl. 14:53

President-parti vant valg i Kamerun

Partiet til Kameruns president Paul Biya vant som ventet landets svært omstridte valg på ny nasjonalforsamling. Biyas parti, Det kamerunske folkets demokratiske bevegelse (RDPC), vant 139 av de 167 setene i nasjonalforsamlingen som var på valg..

P4 - 27 mai 20 kl. 15:41

Fraråder elektronisk valg

Sikkerheten ved elektroniske valg er ikke god nok i dag. Det mener valglovutvalget som råder myndighetene til å beholde de gamle stemmeseddelene. Bare ett av utvalgsmedlemmene er uenig i anbefalingen.

P4 - 26 des. 19 kl. 20:21

Flere pågrepet i Hongkong

Flere personer har blitt pågrepet etter sammenstøt mellom aktivister og politi i Hongkong i dag. Demonstrantene protesterte i flere kjøpesentre i dag, etter at det har vært rolig i et par uker. Minst 23 personer ble pågrepet etter sammenstøt i går..

P4 - 27 aug. 19 kl. 16:14

Pågrepet mann etter ran

Politiet har nå pågrepet en mann etter det væpnede ranet av et hotell i Bodø sentrum i natt. Tidligere i dag ble en kvinne pågrepet i samme sak. Politiet utelukker ikke flere pågripelser.

P4 - 21 okt. 19 kl. 19:49

Pågrepet etter tenåringsran

Fire ungdommer er nå pågrepet etter at en 17 år gammel gutt ble slått og ranet på Bøler i Oslo i formiddag. Ranet fant sted i nærheten av T-banestasjonen på Bøler, ifølge politiet. En person ble pågrepet kort tid etter hendelsen som skjer etter en uvanlig voldelig helg i Oslo, der 16 personer ble pågrepet for 11 ulike hendelser..

P4 - 13 sep. 20 kl. 14:33

Over hundre pågrepet i Hviterussland

Over 100 demonstranter er pågrepet i Hviterussland denne helgen. Det opplyser myndighetene i landet. 87 av de pågrepne er i fengsel.

Aftenposten - 08 sep. 19 kl. 18:31

Rolig i Moskva da russerne gikk til valg

Situasjonen var rolig da russerne gikk til valg i Moskva og andre byer i Russland søndag, i sterk kontrast til uroen som har hersket i flere måneder..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Advarer mot håndsprit og lystenning

Den norske kirke advarer mot bruk av håndsprit og tenning av lys. En kvinne fikk brannskader under en konfirmasjon tidligere denne måneden, skriver Vårt Land. Det er KA – Arbeidsgiverorganisasjonen for kirkelige virksomheter som opplyste om hendelsen.

NRK - 45 minutter siden

Mann pågrepet for brann i Tysvær

Et sanitæranlegg med et kontor brant ned på en campingplass ved Tysvær natt til lørdag. 24 personer ble evakuert fra campingplassen. En mann i 60 årene ble pågrepet i nærheten av åstedet og satt i arresten, skriver politiet i Sør-Vest på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Frykter millioner kan dø

Antall døde som følge av koronaviruset vil sannsynlig nå 2 millioner før en vellykket vaksine mot viruset når alle. Antallet kan bli høyere dersom man ikke klarer å dempe pandemien informerte Mike Ryan i WHO fredag, ifølge Reuters..

NRK - 1 time siden

Trump i Virginia

NRK - 1 time siden

Ble kurert for HIV - dør av kreft

Amerikaneren Timothy Ray Brown, som regnes som den første pasienten i verden som ble kurert for hiv, er nå i ferd med å dø av leukemi. Brown er kjent som den såkalte «Berlin-pasienten» og ble i 2008 erklært HIV-fri etter å ha vært positiv i 13 år.

NRK - 2 timer siden

Seks smittet etter bryllup

Seks personer er bekreftet smittet og 109 er satt i karantene etter koronasmitte i forbindelse med et bryllup i Lillestrøm kommune sist helg. Både arrangør og mange av nærkontaktene bor i Alna bydel i Oslo. Alle er satt i karantene..

NRK - 2 timer siden

Busstreiken trappes opp lørdag

Lørdag går ytterligere 4.500 bussjåfører i sju fylker ut i streik. Det er fortsatt ikke kontakt mellom arbeidstakere og arbeidsgivere.

NRK - 2 timer siden

Trump om terrororganisasjoner

USAs president Donald Trump lover å erklære Ku Klux Klan og Antifa som terrororganisasjoner når han fredag legger fram en ny plattform for svarte amerikanere. Trump lover også å kategorisere lynsjing som nasjonal hatkriminalitet, melder Fox News..

NRK - 3 timer siden

Mann utsatt for vold i Stavanger

Natt til lørdag kom politiet over en mann i Stavanger sentrum som var blitt utsatt for vold. Mannen ble hentet med ambulanse og fraktet til sykehuset for sjekk. Mistenkte er ikke pågrepet, skriver politiet i Sør-Vest på Twitter..

NRK - 3 timer siden

139 nye smittetilfeller siste døgn

Natt til lørdag var det registrert 13.544 koronasmittede i Norge. Det viser foreløpige tall.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt