NRK > Nyheter

Lørdag, 26 September, 10:59

NRK - 25 jan. 20 kl. 18:09

Flere nedbørsrekorder knust

Flere nedbørsrekorder i Nordland er allerede slått. Nå er det sendt ut farevarsel for enda mer av det samme. – Vi er i toppsjiktet av hva vi har målt av nedbør de siste 100 årene, sier meteorolog Bente Wahl..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Nordland, Bente Wahl

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, nedbørsrekorder, knust
P4 - 09 feb. 20 kl. 09:20

Kraftig vind og nedbør østafjells

Det blir kraftig vind og mye nedbør flere steder på sør- og østlandet i dag. Viken, Oslo, Telemark, Østfold og Agder vil særlig merke vinden i dag opplyser Meteorologiske institutt til NTB. Flere steder kan det komme vindkast opp mot 30 meter i sekundet og enkelte steder kan det komme opp mot 80 millimeter nedbør.

NRK - 07 nov. 19 kl. 18:04

Ti vinduer knust på Maihaugen

I løpet av høsten har ti ruter blitt knust på de gamle bygningene på Maihaugen. Flere gamle munnblåste vinduer i laftede hus var knust med stein, skriver Gudbrandsdølen Dagningen. Hærverket er politianmeldt..

NRK - 02 juli 20 kl. 08:42

Åtte av ti unge har knust mobilen

Åtte av ti unge har knust mobilen sin, viser en undersøkelse Norstat har utført for Frende Forsikring. 81 prosent mellom 18 og 29 år har knust mobilskjermen sin. Ifølge selskapet mer enn dobles antallet mobilskader i juli sett opp mot resten av året..

P4 - 24 feb. 20 kl. 08:26

Nedbørsrekord i Bergen

Starten på året har vært den våteste noen sinne for Bergen. Til nå har 2020 bydd på 781 millimeter nedbør for byen, og det er mer enn det noen gang, skriver Bergens Tidende. 781 millimeter nedbør er mer enn Oslo får på et helt år.

NRK - 28 juni 20 kl. 09:16

Venter store nedbørsmengder

I dag er det ventet store nedbørsmengder på Østlandet. Ifølge Yr er det ventet mest nedbør i formiddagstimene i Oslo. Politiet advarer allerede i morgentimene om at det kan bli mye vann i veibanen og ber bilistene ta det forsiktig..

NRK - 02 aug. 20 kl. 16:35

Seks døde etter kraftig nedbør

Seks personer er døde etter jordskred og flommer i Sør-Korea i helgen, ifølge myndighetene i landet. Kraftig nedbør førte til at personene enten ble begravd i gjørme eller at bygningene de befant seg i raste. Det er ventet mer nedbør i landet..

NRK - 21 aug. 20 kl. 18:08

Ny norgesrekord i nedbør

I løpet av én time falt det 58,2 millimeter nedbør på Nøtterøy. Det er ny bekreftet norgesrekord i regn per time. Det falt også 63,4 millimeter nedbør i Sandefjord fredag ettermiddag.

P4 - 14 timer siden

Sikre båter - nedbør på vei

Politiet i Oslo ber nå båteiere sikre båtene sine før natten. Det er meldt store nedbørsmengder og stiv kuling utover i natt. Meteorologene opplyser at det er ventet mellom 40-60 millimeter på 12 timer, og mest nedbør blir det lokalt i Buskerud og Telemark.

NRK - 15 nov. 19 kl. 22:31

Skaper nye børsrekorder i USA

Håp om at et gjennombrudd i handelsforhandlingene mellom USA og Kina er nært forestående førte til nye rekorder på Wall Street fredag. Både industriindeksen Dow Jones, den brede S&P 500-indeksen og teknologiindeksen Nasdaq satte nye rekorder..

Aftenposten - 02 feb. 20 kl. 21:16

Knust trikkerute og ungdomsbråk på Torshov

Politiet er på Torshov med flere patruljer etter at det ble meldt om store ansamlinger av ungdommer, en knust trikkerute og amper stemning..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Gir opp å danne regjering

Mustapha Adib som har ledet Libanon under en overgangsperiode forlater sin post etter at han ikke klarte å denne regjering, skriver AP. Libanons regjering gikk av den 10. august etter en stor eksplosjon i Beirut hvor 190 mennesker mistet livet..

NRK - 30 minutter siden

Erklært død etter redningsaksjon

Mannen som ble hentet opp av sjøen i Gulen i går kveld og fløyet til Haukeland Universitetssykehus ble erklært død på sykehuset kort tid etterpå, melder Vest politidistrikt. Politiet har ingen opplysninger som tilsier at noe straffbart har skjedd..

NRK - 45 minutter siden

Bilbrann i tunnel

Det brenn i ein personbil som er inne i Hjartåbergtunnelen i Volda. Føraren er ute og i sikkerheit. Tunnelen er stengd..

NRK - 45 minutter siden

Oslofjorden stengt

Oslofjordtunnelen er stengt i begge retninger på grunn av oversvømmelse lørdag morgen. Klokka 10 melder vegvesenet at det jobbes med å løse problemet, men tunnelen vil være stengt en stund fremover..

NRK - 1 time siden

11 nye smittet på Agder

Det er registrert 11 nye smittetilfeller av koronaviruset på Agder. Det er det høyeste smittetallet per døgn siden 3. april, skriver Fædrelandsvennen.

NRK - 1 time siden

Større overvåking av sjøtrafikk

Kystverket utvider overvåkningen av sjøtrafikken på Svalbard. I samarbeid med Kongsberg Seatex er det bygd seks nye vind- og soldrevne basestasjoner. AIS-teknologien skal øke sikkerheten til sjøs..

NRK - 1 time siden

Hundretusener har tatt vaksine

Hundretusener i Kina har tatt en av landets fire ledende vaksinekandidater mot covid-19 etter at myndighetene godkjente den for nødbruk. Kina har elleve vaksinekandidater som testes ut på mennesker. Fire av dem er inne i tredje testfase, skriver NTB..

NRK - 1 time siden

Stor streikevilje

Alle busser står i Trøndelag lørdag morgen. Mellom 1200 og 1400 bussjåfører er tatt ut i streik. Streikeleder for Fagforbundet i Trøndelag, Ole Roger Berg, sier streikeviljen er stor og at målet er å ta igjen gjennomsnittlig industriarbeiderlønn..

NRK - 1 time siden

Hjelletunnelen opna att

Hjelletunnelen på riksveg 15 Strynefjellet er opna att, opplyser Vegtrafikksentralen. Tunnelen var stengt ein periode grunna melding om brann..

NRK - 1 time siden

Smitteveksten i Oslo flater ut

Smitteveksten i Oslo har flatet ut de siste dagene. Så langt har hovedstadens smittejegere fått kontroll på tolv større smitteutbrudd, melder Aftenposten. Smitten i Oslo har økt jevnt siden sommerferien.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt