NRK > Nyheter

Friday, 21 February, 01:15

NRK - 25 Jan 20 kl. 18:09

Flere nedbørsrekorder knust

Flere nedbørsrekorder i Nordland er allerede slått. Nå er det sendt ut farevarsel for enda mer av det samme. – Vi er i toppsjiktet av hva vi har målt av nedbør de siste 100 årene, sier meteorolog Bente Wahl..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Nordland, Bente Wahl

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, nedbørsrekorder, knust
P4 - 09 Feb 20 kl. 09:20

Kraftig vind og nedbør østafjells

Det blir kraftig vind og mye nedbør flere steder på sør- og østlandet i dag. Viken, Oslo, Telemark, Østfold og Agder vil særlig merke vinden i dag opplyser Meteorologiske institutt til NTB. Flere steder kan det komme vindkast opp mot 30 meter i sekundet og enkelte steder kan det komme opp mot 80 millimeter nedbør.

NRK - 07 Nov 19 kl. 18:04

Ti vinduer knust på Maihaugen

I løpet av høsten har ti ruter blitt knust på de gamle bygningene på Maihaugen. Flere gamle munnblåste vinduer i laftede hus var knust med stein, skriver Gudbrandsdølen Dagningen. Hærverket er politianmeldt..

Aftenposten - 02 Feb 20 kl. 21:16

Knust trikkerute og ungdomsbråk på Torshov

Politiet er på Torshov med flere patruljer etter at det ble meldt om store ansamlinger av ungdommer, en knust trikkerute og amper stemning..

VG - 06 Feb 20 kl. 12:47

Rekordmye nedbør, rasfare og stengte veier flere steder i landet

Snø og rasfare stenger veier over hele landet. I Trøndelag ble det nedbørsrekord, og det er betydelig eller stor snøskredfare flere steder i både nord og sør..

P4 - 30 Dec 19 kl. 12:23

Stor snøskredfare flere steder

Det er nå stor snøskredfare flere steder i landet. Mye nedbør og kraftig vind har gjort av Norges vassdrags-og energidirektorat har oppjustert til 4, som er nest øverste nivå. Varslene gjelder for Indre Fjordane, Voss og Hardanger at faren er størst.

VG - 09 Feb 20 kl. 14:26

Uværet herjer flere steder: Drivhuset til Cecilie knust til pinneved

Da Cecilie Dreisch våknet i dag tidlig, var drivhuset hun fikk til bursdagen sin i fjor knust til pinneved i vinden..

Dagbladet - 27 Dec 19 kl. 20:11

Knust over tapet av Ari

Ari Behns nære venn Unni Askeland er knust etter hans bortgang..

NRK - 29 Oct 19 kl. 19:53

Fikk foten knust - ble anmeldt

En yrkessjåfør i 50-årene måtte amputere venstrefoten etter at han fikk den knust i en bilulykke. Han reiste til familien i hjemlandet. Nav stoppet utbetalingene og krevde kr 650 000 tilbakebetalt.

Dagbladet - 27 Jan 20 kl. 20:57

NÅ: Meteorologenes gladbeskjed

I morgen er det ventet nedbør og lavere temperaturer på Østlandet. Ifølge meteorologen kan nedbøren komme som snø på Østlandet og bidra til bedre skiforhold..

VG - 09 Feb 20 kl. 05:15

Uværet herjer flere steder: Color Line kansellerer avganger

Det blåser opp østafjells søndag. Flere steder vil det være vindkast opp mot 30 meter i sekundet, og enkelte steder kan få opp til 80 millimeter nedbør..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

By i Sør-Korea rammet av virus

I Sør-Korea er byen Daegu erklært som en «spesiell håndterings-sone» som følge av svært mange nye tilfeller av korona-smitte, melder AP. Det er ikke kjent hvor mange som er smittet. Tidligere er en person meldt død av viruset i Sør-Korea..

NRK - 30 minutter siden

115 nye korona-døde i Kina

Kinesiske helsemyndigheter melder om at 115 mennesker har dødd som følge av korona-viruset i Hubei-provinsen det siste døgnet. Totalt har 2233 mennesker dødd av viruset i Kina, de aller fleste i og rundt byen Wuhan der viruset oppsto i desember..

NRK - 45 minutter siden

Merkel og Macron vil ta opp Idlib

Tysklands Angela Merkel og Frankrikes Emmanuel Macron har invitert Russlands Vladimir Putin og Tyrkias Recep Tayyip Erdogan til et møte for å få slutt på krigføringen nordvest i Syria. Merkel og Macron ringte Putin torsdag og uttrykte sin uro..

NRK - 45 minutter siden

Arrestert i Moss for knivvold

En mann på 31 år er arrestert av politiet i Moss og siktet for å ha rispet en person med kniv. En 34-årig mann er kjørt til sykehus med mindre skader, opplyser Øst politidistrikt.

NRK - 45 minutter siden

Irlands statsminister går av

Irlands statsminister Leo Varadkar gikk av torsdag, men fortsetter som leder av et forretningsministerium mens de tre største partiene drøfter en ny regjering. Ved valget for to uker siden fikk de tre største partiene tilnærmet lik oppslutning..

NRK - 1 time siden

40 evakuert fra E69 i Nordkapp

40 mennesker, blant dem 17 turister i en utenlandsk buss, er evakuert fra E69 i Nordkapp, melder Statens Vegvesen. Nesten alle veier i Nordkapp er stengt på grunn av ras eller fare for ras. Det er usikkert når E69 kan åpnes igjen..

NRK - 1 time siden

Høyre og Frp faller på ny måling

Høyre hadde mistet 10 plasser på Stortinget dersom Dagbladets ferske Ipsos-måling var valg. Høyre får 18,8 prosent oppslutning, en nedgang på 0,8 fra januar. Også Frp taper oppslutning og har en tilbakegang på 1,6 til 14,2 prosent..

NRK - 1 time siden

Kolonnekjøring over Haukelifjell

Det er innført kolonnekjøring på E134 over Haukelifjell på grunn av uvær. Kolonnen går mellom Haukelitunnelen og Vågslidtunnelen, melder Vegtrafikksentralen..

NRK - 1 time siden

Politiaksjon på Lademoen

En person er funnet skadd på Lademoen i Trondheim, melder politiet i Trøndelag. Vedkommende er sendt til St. Olavs hospital.

NRK - 1 time siden

Mann arrestert etter øksetrusler

Politiet har arrestert en person på Sørum på Romerike etter at han skal ha truet to andre med øks i en bolig. Øst politidistrikt opplyser at den arresterte blir undersøkt av helsepersonell..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt