NRK > Nyheter

Onsdag, 03 Mars, 11:55

NRK - 26 jan. 21 kl. 13:09

Flere muterte virustilfeller påvist

Det er påvist fire nye tilfeller av mutert virus i Nordre Follo kommune tirsdag ettermiddag. Det viser prøver FHI har sekvensert tilbake fra 15. desember. Alle fire positive tilfeller kan knyttes til utbruddet ved Langhus bo- og servicesenter og Tussestien barnehage..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nordre Follo, FHI, Langhus, Tussestien

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, muterte, virustilfeller, påvist
NRK - 11 feb. 21 kl. 10:13

Har påvist ti nye mutasjoner

Helse Bergen sitt laboratorium påviste i går ti nye tilfeller av mutert virus. Av disse er to av den sørafrikanske varianten og fem av den britiske varianten. I tillegg er tre prøver til også påvist muterte, men av uklart variant.

NRK - 27 jan. 21 kl. 08:24

VG: Flere tilfeller av mutert virus

Det er påvist 135 tilfeller av det muterte viruset i Norge, melder FHI. Dette er 53 tilfeller mer enn det som var registrert i går. I løpet av 2021 har det blitt påvist 87 tilfeller av det muterte viruset..

NRK - 27 jan. 21 kl. 08:24

Flere tilfeller av mutert virus

Det er påvist 135 tilfeller av det muterte viruset i Norge, melder FHI, ifølge VG. Dette er 53 tilfeller mer enn det som var registrert i går. I løpet av 2021 har det blitt påvist 87 tilfeller av det muterte viruset..

NRK - 25 jan. 21 kl. 13:29

Mutert virus påvist i Horten

Det muterte koronaviruset er nå påvist i Horten. Kommunen fikk i formiddag bekreftet at én person er smittet av det britiske, muterte viruset, skriver Gjengangeren. Ifølge avisa dreier det seg om importsmitte..

NRK - 08 feb. 21 kl. 10:20

32 muterte virus påvist i helga

Fredag, laurdag og søndag har Haukeland universitetssjukehus påvist 32 muterte virus i positive koronatestar frå Helse Bergen sitt område. 30 av dei er av den engelske varianten, medan dei to siste er av den sørafrikanske varianten..

NRK - 11 feb. 21 kl. 10:13

Påviste 10 mutanttilfeller i går

Helse Bergen sitt laboratorium påviste i går ti nye tilfeller av mutert virus. Av disse er to av den sørafrikanske varianten og fem av den britiske varianten. I tillegg er tre prøver til også påvist muterte, men av uklart variant.

NRK - 28 jan. 21 kl. 16:51

16 nærkontaktar til mutert virus

Det er funne 16 personar som har vore nærkontakt med personen i Bergen som fekk påvist det muterte koronaviruset tidlegare i januar. Ein av dei har testa positivt for korona, og det vert no undersøkt om vedkommande har det muterte viruset..

NRK - 30 jan. 21 kl. 07:03

Tyskland vedtok innreiseforbud

Den tyske regjeringen vedtok fredag et innreiseforbud for regioner som har påvist muterte og mer smittsomme varianter av koronaviruset. Forbudet trer i kraft lørdag og gjelder for fly-, tog- og busselskap samt transportselskap fra land der muterte virusvarianter har spredt seg, opplyser innenriksdepartementet til nyhetsbyrået DPA..

NRK - 30 jan. 21 kl. 08:50

Tyskland innfører innreiseforbud

Den tyske regjeringen vedtok fredag et innreiseforbud for regioner som har påvist muterte og mer smittsomme varianter av koronaviruset. Forbudet trer i kraft lørdag og gjelder for transportselskap fra land der muterte virusvarianter har spredt seg..

NRK - 02 feb. 21 kl. 15:42

Mutert virus påvist i Ulvik

Det muterte viruset som først ble oppdaget i Storbritannia er oppdaget i Ulvik i Hardanger, melder Bergens Tidende. Fem av de positive prøvene som er ferdig analysert av FHI er den muterte varianten. – Folkehelseinstituttet bekrefter nå overfor oss at det er den britiske mutasjonen som er årsaken til vårt utbrudd, sier ordfører Hans Petter Thorbjørnsen i Ulvik til BT..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kraftig jordskjelv i Hellas

Et jordskjelv med en styrke på 6.2 har rammet Hellas, opplyser European Mediterranean Seismological Centre. Det har ikke kommet meldinger om skader, men ifølge vitner kunne skjelvet kjennes godt i Aten.

NRK - 15 minutter siden

Jordskjelv i Hellas

Et jordskjelv med en styrke på 6.2 har rammet Hellas, ifølge European Mediterranean Seismological Centre. Det har foreløpig ikke kommet meldinger om skader som følge av skjelvet.

NRK - 30 minutter siden

BT: Ny mann pågrepet i torpedosak

I går ble tre menn varetektsfengslet, siktet for kidnapping og vold mot en mann i Åsane i Bergen. Mandag ble en fjerde person pågrepet, skriver BT. Politiet mener at mannen ga de tre andre oppdraget om å kreve inn narkopenger fra den fornærmede..

NRK - 45 minutter siden

Ransforsøk i Porsgrunn

Politiet har etterforska eit ransforsøk, som har skjedd på Narvesen på Porsgrunn jernbanestasjon. Ingen kom fysisk til skade, og mannen fekk ikkje med seg noko. Politiet har ei god skildring av han, og prøvar nå pågriping..

NRK - 1 time siden

Kraftig oppgang i boligprisene

Boligprisene steg med 2 prosent i februar, ifølge tall fra Eiendom Norge. Boligprisene er dermed 9,7 prosent høyere enn for ett år siden. Det var en sterk oppgang over hele landet, men prisene steg mest i Oslo, Bodø og Stavanger..

NRK - 1 time siden

Bonde risikerer tre års fengsel

Mannen som er tiltalt for grove brudd på dyrevelferdsloven etter tragedien i Målselv i Troms i fjor høst, risikerer inntil tre års fengsel. Det sier politiadvokat Marie Lygre. 80 døde og 11 avmagrede sauer ble i september funnet i et fjøs..

NRK - 1 time siden

Ferdig med etterforskinga

Spesialeininga for politisaker er ferdig med etterforskinga etter Tor Henning Dalen blei skote og drepen av politiet på Bolkesjø 22. september i fjor. Innstillinga blei tysdag oversendt til Sjefen for Spesialeininga..

NRK - 1 time siden

Åpner for henrettelse ved skyting

Senatet i South Carolina i USA har stemt for å innføre skyting, i tillegg til elekstrisk stol, som lovlig henrettelsesmetode. Årsaken er at delstaten for tiden ikke kan henrette noen fordi de ikke har medikamentene som brukes til giftsprøytene..

NRK - 1 time siden

Underskudd i offentlig forvaltning

Offentlig forvaltning hadde i 2020 et tap på 112 milliarder kroner, ifølge Statistisk sentralbyrå. Det er 349 milliarder kroner svakere enn året før og det første underskuddet for offentlige finanser siden 1993. Bruttonasjonalinntekten falt 3 prosent..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt