NRK > Nyheter

Mandag, 28 September, 14:37

NRK - 14 aug. 20 kl. 12:30

Flere mistenkte etter skyting

Politiet har flere mistenkte etter skyteepisoden på Bjølsen i Oslo i natt. De har grunn til å tro at det er kjenninger av politiet som er involvert i saken. Skuddene ble avfyrt fra bakgården og gjennom et vindu. Ingen er så langt pågrepet i saken..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bjølsen, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, mistenkte, etter, skyting
VG - 05 juli 20 kl. 10:50

To døde etter skyting på utested i USA

To personer mistet livet og åtte er skadet etter skyting på et utested ved Greenville i South Carolina i USA. Politiet leter etter to mistenkte..

P4 - 17 juli 20 kl. 20:47

Leter etter flere etter bombetrussel

Politiet leter etter flere mistenkte etter bombetrusselen mot Ryanair-flyet som kom fra London til Oslo i dag. En britisk mann i 50-årene er pågrepet. Politiet leter ifølge NTB etter flere mistenkte blant passasjerene, og er ikke sikre på at de har riktig mann.

P4 - 11 juli 20 kl. 12:53

Har flere mistenkte

Politiet søker nå etter flere mistenkte etter at en mann ble knivstukket på Laksevåg i Bergen i natt. Det sier vakthavende jurist, Elisabeth Bru til P4-nyhetene. Mannen ble funnet utenfor en leilighet og sendt til sykehus med uklart skadeomfang.

Aftenposten - 17 juli 20 kl. 20:46

Politiet leter etter flere mistenkte blant Ryanair-passasjerene

Politiet leter etter flere mistenkte blant passasjerene om bord i Ryanair-flyet som mottok en bombetrussel fredag. En britisk 51-åring er pågrepet..

NRK - 17 juli 20 kl. 20:45

Leter etter flere mistenkte

Politiet leter etter flere mistenkte blant passasjerene om bord i Ryanair-flyet som mottok en bombetrussel fredag. En britisk 51-åring er pågrepet. Politiet er ikke sikre på at de har riktig mann, sier de til NTB..

Aftenposten - 14 aug. 20 kl. 12:33

Politiet har flere mistenkte etter skyteepisoden på Bjølsen i Oslo

Ingen var fredag formiddag pågrepet etter at det ble skutt mot en leilighet på Bjølsen i Oslo natt til fredag. Men politiet har flere mistenkte i saken..

NRK - 04 juni 20 kl. 13:40

Søket etter mistenkte fortsetter

Søket etter mistenkte fortsetter, etter at en gutt kom til Jordal skole i Oslo og truet med et stikkvåpen. Politiet fikk kontroll på en person, men skriver på Twitter at mye tyder på at anholdte ikke har noe med hendelsen på skolen å gjøre..

NRK - 15 juli 20 kl. 16:11

Ingen mistenkte etter Askim-drapet

Politiet bekrefter overfor NRK at de fortsatt står uten noen mistenkte etter drapet i Askim. Onsdag var kriminalteknikere fra Kripos tilbake der avdøde ble funnet livløs søndag. De gikk blant annet gjennom hagen med metalldetektor..

Aftenposten - 17 juli 20 kl. 20:46

Politiet leter fremdeles etter mistenkte blant Ryanair-passasjerene

Politiet leter etter mistenkte blant passasjerene om bord i Ryanair-flyet som mottok en bombetrussel fredag. En britisk 51-åring er pågrepet..

NRK - 28 juli 20 kl. 16:39

Leiter etter fleire mistenkte

Politiet leiter fleire mistenkte etter at ein person vart skoten i ei leilegheit i Oslo. Den skada personen er køyrt til sjukehus. Det opplyser politiet på Twitter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Madrid skjerper koronatiltak

Om lag en million mennesker er nå omfattet av skjerpede smitteverntiltak i Madrid. De kan kun forlate eget nabolag på grunn av arbeid, skole og helsehjelp. Myndighetene i Madrid har måttet tåle hard kritikk for at tiltakene i byen har vært for dårlige..

NRK - 15 minutter siden

– Behov for strengere tiltak i Oslo

Det er behov for en mer kraftfull pakke av tiltak mot koronaviruset i Oslo. Det sa direktør i Helsedirektoratet Bjørn Guldvog på en pressekonferanse i ettermiddag. Årsaken er at det er mer skjult smitte i hovedstaden, ifølge Guldvog..

NRK - 1 time siden

Etterforsker MS Roald Amundsen

Det vil ta flere uker før politiet er ferdig med å etterforske Hurtigruten i forbindelse med smitte av covid-19 om bord på MS Roald Amundsen i sommer. Det er, ifølge politiet, omfattende elektronisk materiale som skal gjennomgås, og til nå er 20 avhørt..

NRK - 30 minutter siden

Åtte nye smittede i Bergen

Det er registrert åtte nye koronasmittede i Bergen siste døgn, melder kommunen. De smittede er fra fem til 82 år, og alle har kjent smittevei. Blant de smittede er én skoleelev, ett barnehagebarn, tre studenter og én importsmitte fra utlandet..

NRK - 30 minutter siden

Fire nye dødsfall i Norge

Det er i dag registrert fire nye dødsfall i Norge, opplyser Folkehelseinstituttet. Det betyr at totalt 274 mennesker har mistet livet på grunn av koronaviruset. 19 pasienter er mandag innlagt på norske sykehus, ifølge nye tall fra Helsedirektoratet..

NRK - 30 minutter siden

Høie kaller inn til hastemøte

Helseminister Bent Høie sier han er bekymret for smittesituasjonen i Oslo. På en pressekonferanse i ettermiddag sa Høie at han var frykter smitten kan spre seg til omkringliggende kommuner, og har kalt flere kommuner inn til et hastemøte i kveld..

NRK - 30 minutter siden

Regjeringen avvikler smitteappen

Regjeringen lager en ny smitteapp og avvikler Smittestopp-appen. Det skriver regjeringen i en pressemelding. Det er Folkehelseinstituttet som får i oppdrag å anskaffe en ny app..

NRK - 30 minutter siden

– Bekymret for situasjonen i Oslo

Helseminister Bent Høie sier han er bekymret for smittesituasjonen i Oslo. På en pressekonferanse i ettermiddag sa Høie at han var frykter smitten kan spre seg til omkringliggende kommuner, og har kalt flere kommuner inn til et hastemøte i kveld..

NRK - 45 minutter siden

Coop går mot ny utbytterekord

Dei 1,8 millionar medeigarane i Coop kan vente seg eit rekordhøgt kjøpeutbytte i 2020, melder konsernsjefen i Coop Noreg. Beløpet tent opp frå utbytte og andre medlemsfordelar nærmar seg éin milliard kroner – meir enn 15 prosent høgare enn i fjor..

NRK - 1 time siden

Etterforskar MS Roald Amundsen

Politiet har starta etterforsking av MS Roald Amundsen etter smittetilfella på hurtigruteskipet i sommar. Dei prøvar å avklare om føretaket eller enkeltpersonar kan ha brote straffelova om smittevern, melder politiadvokat Lisa-Mari Ellingsen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt