E24 > Økonomi

Saturday, 22 February, 21:06

E24 - 19 Sep 19 kl. 18:31

Flere kunder opplever problemer med den nye versjonen av Vipps

I helgen ble det rullet ut en ny versjon av Vipps. Da kunne flere av kundene melde om feil knyttet til engangskoder på SMS, feilmelding med telefonnumre og at brukere under 15 år hadde problemer med å logge inn med den personlige koden..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Vipps, SMS

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, kunder, opplever, problemermed den , nye, versjonenav , Vipps
NRK - 14 Sep 19 kl. 14:28

Problemer for DNB og Vipps

Vipps skriver på Facebook at noen brukere opplever problemer med å vippse fra konto. De ber kunder benytte kort som betalingskilde i stedet. Også DNB opplever problemer med betaling.

P4 - 03 Jul 19 kl. 11:37

Problemer med BakID på mobil

Telenor-kunder opplever akkurat nå problemer med å bruke BankID på mobil. Telenor sier de jobber på spreng med å rette opp i feilen, som oppsto i formiddag. De anbefaler nå sine kunder å bruke den gamle kodebrikken..

P4 - 03 Jul 19 kl. 11:37

Problemer med BankID på mobil

Telenor-kunder opplever akkurat nå problemer med å bruke BankID på mobil. Telenor sier de jobber på spreng med å rette opp i feilen, som oppsto i formiddag. De anbefaler nå sine kunder å bruke den gamle kodebrikken.

P4 - 06 Jan 20 kl. 10:29

Feil med BankID

Telenor-kunder opplever nå problemer med innlogging med BankID på mobil. Det opplyser BankID, som oppfordrer kunder til å bruke kodebrikke inntil feilen er fikset..

E24 - 31 Oct 19 kl. 11:59

Trøbbel med BankID: Telenor-kunder rammet

Torsdag melder flere kunder om problemer med innlogging i DNBs nettbank, og problemer med BankID. Pressesjef for Nets i Norge opplyser at noe korttrafikk også kan være berørt..

E24 - 31 Oct 19 kl. 11:59

BankID-trøbbel for Telenorkunder

Torsdag melder flere kunder om problemer med innlogging i DNBs nettbank, og problemer med BankID. På Nordea sine nettsider står det at BankID for tiden er ustabil for Telenor-kunder..

NRK - 29 Nov 19 kl. 17:48

Betalingsproblemer med kortbruk

Enkelte bankkunder opplever problemer med bruk av kort i butikker. Det er uklart hvor feilen ligger. – Det gjennomføres nå 200 kortkjøp hvert sekund i Norge og de fleste opplever ingen problemer, sier pressesjef i NETS, Stein-Arne Tjore..

P4 - 14 Sep 19 kl. 14:35

Vipps har problemer

Vipps og DNB har problemer i ettermiddag. Enkelte brukere har problemer med å vippse fra konto, og blir bedt om å bruke kort som betalingskilde i stedet. Også hos DNB har kunder problemer med betaling.

P4 - 10 Dec 19 kl. 11:49

Nettbanktrøbbel for DNB-kunder

DNB jobber nå for fullt med å rette problemene på deres nett- og mobilbanktjenester. Flere av DNBs kunder har den siste timen meldt fra om problemer. Problemene gjelder både privat- og bedriftsnettbank.

NRK - 03 Jul 19 kl. 11:23

Problemer med BankID

BankID opplever onsdag innloggingsproblemer for kunder som bruker Telenor som operatør. Det arbeides med å løse problemet, melder NTB. Kommunikasjonssjef Hanne Kjærnes i BankID anbefaler å bruke vanlig kodebrikke i stedet for innlogging på mobil..

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Nå skal svenskene teste e-kronen

Bruken av kontanter faller kraftig, og den svenske sentralbanken har derfor startet et pilotprosjekt for en statsgarantert e-krone for å utfylle kontantbruken, i samarbeid med Accenture..

E24 - 1 time siden

Reuters: USA vil fjerne klimaendringer fra G20-uttalelse

USA er imot å nevne klimaendringer i kommunikeet til verdens største økonomiske ledere, sier flere G20-diplomater til Reuters..

E24 - 3 timer siden

Siste Dagers Hellige har «mystisk» fond på 933 milliarder kroner – offentliggjør enorme eierandeler i Microsoft og Apple

Mormonerkirkens hemmelighetsfulle gigantfond avslører aksjeportefølje på 374 milliarder kroner..

E24 - 5 timer siden

Avinor kjemper om å få ta over flytårnene på flere spanske flyplasser

Det statlige selskapet Avinor er med i konkurransen om å få drifte flytårnene blant annet i byene Alicante og Valencia, og på øyene Ibiza og Lanzarote..

E24 - 5 timer siden

Ryanair-sjef mener muslimske menn bør undersøkes ekstra nøye på flyplasser

Ryanair-sjef Michael O'Learys uttalelser om at muslimske menn bør undersøkes ekstra nøye på flyplasser møtes med sterk kritikk..

E24 - 5 timer siden

IMF-sjef: Anslår at Kinas økonomi er tilbake til normalen i andre kvartal

Sjef for Det Internasjonale Pengefondet (IMF), Kristalina Georgieva uttalte på G20-toppmøtet at effekten av coronaviruset vil være «relativt liten og kortvarig» og at Kinas økonomi vil være tilbake til normalen i andre kvartal..

E24 - 6 timer siden

Warren Buffett: Selskapet er klart for min avgang

Berkshire Hathaway.

E24 - 7 timer siden

Aksjefest gir Nel-sjefen papirgevinster på 78 millioner

Hydrogenselskapet rir en grønn bølge på børsen. Toppsjef Jon André Løkke har nidoblet verdien av aksjeinvesteringene, og sitter i tillegg med en stor opsjonspakke..

E24 - 8 timer siden

Samsung-fabrikk stenger på grunn av virussmitte

Verdens største smarttelefonprodusent stenger en fabrikk i Sør-Korea frem til mandag..

E24 - 8 timer siden

Det eldste kjernekraftverket i Frankrike stenges

Nedstengningen av Frankrikes eldste kjernekraftverk Fessenheim har begynt. Kraftverket har vært i drift siden 1977..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt