E24 > Økonomi

Tuesday, 15 October, 09:39

E24 - 19 Sep 19 kl. 18:31

Flere kunder opplever problemer med den nye versjonen av Vipps

I helgen ble det rullet ut en ny versjon av Vipps. Da kunne flere av kundene melde om feil knyttet til engangskoder på SMS, feilmelding med telefonnumre og at brukere under 15 år hadde problemer med å logge inn med den personlige koden..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Vipps, SMS

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, kunder, opplever, problemermed den , nye, versjonenav , Vipps
NRK - 14 Sep 19 kl. 14:28

Problemer for DNB og Vipps

Vipps skriver på Facebook at noen brukere opplever problemer med å vippse fra konto. De ber kunder benytte kort som betalingskilde i stedet. Også DNB opplever problemer med betaling.

P4 - 03 Jul 19 kl. 11:37

Problemer med BakID på mobil

Telenor-kunder opplever akkurat nå problemer med å bruke BankID på mobil. Telenor sier de jobber på spreng med å rette opp i feilen, som oppsto i formiddag. De anbefaler nå sine kunder å bruke den gamle kodebrikken..

P4 - 03 Jul 19 kl. 11:37

Problemer med BankID på mobil

Telenor-kunder opplever akkurat nå problemer med å bruke BankID på mobil. Telenor sier de jobber på spreng med å rette opp i feilen, som oppsto i formiddag. De anbefaler nå sine kunder å bruke den gamle kodebrikken.

P4 - 14 Sep 19 kl. 14:35

Vipps har problemer

Vipps og DNB har problemer i ettermiddag. Enkelte brukere har problemer med å vippse fra konto, og blir bedt om å bruke kort som betalingskilde i stedet. Også hos DNB har kunder problemer med betaling.

NRK - 03 Jul 19 kl. 11:23

Problemer med BankID

BankID opplever onsdag innloggingsproblemer for kunder som bruker Telenor som operatør. Det arbeides med å løse problemet, melder NTB. Kommunikasjonssjef Hanne Kjærnes i BankID anbefaler å bruke vanlig kodebrikke i stedet for innlogging på mobil..

Aftenposten - 09 Sep 19 kl. 17:42

Bank ID-trøbbel for Telenor-kunder

Tekniske problemer gjør at noen av Telenors kunder blir møtt av en feilmelding når de prøver å logge inn med Bank ID på mobil mandag ettermiddag..

P4 - 09 Jul 19 kl. 09:54

Nordea har nettbankproblemer

Nordea har problemer med sin nettbanktjeneste, og kunder anbefales å heller bruke mobilbanken. Banken med rundt 900.000 kunder sier det jobbes på spreng for å løse feilen.

Dagbladet - 24 Jul 19 kl. 05:25

- Pervoer i busker ødelegger

For to år siden fikk nudister i Paris sitt eget område i parken Bois de Vincennes øst i byen. Nå forteller flere at de opplever problemer med kikkere og blottere..

NRK - 18 Jul 19 kl. 10:29

Flere henvendelser om leieforhold

Stadig flere kontakter Forbrukerrådet om trøblete leieforhold. Hittil i år har Forbrukerrådet fått 1.714 henvendelser om husleie.

Aftenposten - 14 Sep 19 kl. 15:24

Problemer med Vipps og betalingssystemer i DNB. 4 av 5 Vipps-kunder er berørt.

Vil du vippse en venn? Da må du bruke kort og ikke konto, melder kommunikasjonssjefen i Vipps etter melding om Vipps-problemer lørdag..

Fler nyheter fra E24

E24 - 30 minutter siden

Rema 1000 henter McDonald’s-sjefen og Circle K-direktør til toppjobber

Etter flere utskiftninger i Remas toppledelse har dagligvarekjeden sikret seg McDonald’s-sjef Pia Martinsen Mellbye og Circle K-topp Line Aarnes som henholdsvis blir salgs- og markedsdirektør og direktør for kategori og innkjøp..

E24 - 30 minutter siden

Handelsunderskudd i september

Et fall i naturgasseksporten på nesten 70 prosent var medvirkende til et underskudd i utenrikshandelen med varer i september..

E24 - 1 time siden

Sky News: Investeringsfond skal være nær oppkjøp av Ving

Det britiske private equity-fondet Triton Partners håper å kunne inngå en avtale om å overta den nordiske delen av Thomas Cook i løpet av et par dager, opplyser kilder til Sky News..

E24 - 1 time siden

Resultatsesongen står for døren: – Store selskaper på minussiden

Forventningene til Oslo Børs-selskapenes resultater for tredje kvartal er barbert såpass kraftig at de store skuffelsene uteblir, ifølge Nordeas Robert Næss. Verre ser det ut for det neste året. – Ikke det beste klimaet for aksjer, sier han..

E24 - 11 timer siden

Trump truer med å ødelegge Tyrkias økonomi: Vil ha øyeblikkelig våpenhvile

USAs president ba mandag Tyrkias president om å «stoppe invasjonen av Syria» da de to snakket sammen på telefon. USA har nå innført sanksjoner mot flere tyrkiske ministre..

E24 - 2 timer siden

Laksekjempen Mowi varsler resultatfall i tredje kvartal

Laksegiganten Mowi opplyser at det operasjonelle driftsresultatet i tredje kvartal endte på rundt 146 millioner euro, ned fra 207 millioner euro i samme kvartal i i fjor..

E24 - 3 timer siden

Bankene frykter nytt EU-forslag vil gi dyrere boliglån

Bankbransjen frykter et prishopp både for boliglånskunder og banker dersom EU pålegger bankene å manuelt taksere hver eneste bolig for å kunne gi boliglån..

E24 - 3 timer siden

2.500 nasjonale skatteklagesaker i kø i Stavanger

I 2015 bestemte regjeringen at et nytt, nasjonalt sekretariat for den nye Skatteklagenemnda skulle plasseres i Stavanger. Der ligger 2.500 klager og venter nå..

E24 - 3 timer siden

Fellesforbundet vil kjempe mest for buss, hotell og restaurant og tekstil

Lønnsoppgjøret sto på timeplanen for Fellesforbundets landsmøte mandag. Der ble det klart hvilke lavlønnsbransjer som vil få mest oppmerksomhet i neste runde..

E24 - 3 timer siden

BBC: EU vurderer å holde nytt krisemøte for å lande en brexitavtale

EU vurderer å holde et nytt toppmøte for å få landet en utmeldingsavtale med Storbritannia, ifølge BBC..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt