NRK > Nyheter

Tirsdag, 20 April, 01:05

NRK - 20 jan. 21 kl. 09:04

Flere koronabøter dobles

Boten for overtredelse av private sammenkomster med over ti personer økes fra 10.000 til 20.000 kroner for arrangør. For deltakere økes den fra 5.000 til 10.
Les mer på NRK


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, koronabøter, dobles
NRK - 20 jan. 21 kl. 12:13

Koronabøter for 2 millioner kroner

Fram til denne uken er det i Oslo blitt skrevet ut totalt 185 koronabøter til en samlet sum på 2 millioner kroner. Det opplyser Oslo politidistrikt til Dagbladet. Brudd på karantene- og isolasjonsplikt utgjorde over halvparten av bøtene..

NRK - 23 jan. 21 kl. 09:36

Har skrevet ut 36 koronabøter

Bøtene er skrevet ut i Sør-Øst politidistrikt siden mars. De fleste sakene gjelder brudd på karantene og ofte etter innreise til Norge. Da har de fått et forelegg på 20.

NRK - 07 feb. 21 kl. 13:43

Valgdag i kriserammede Ecuador

I Ecuador skal velgerne søndag stemme på ny president og nasjonalforsamling. Blant de 16 presidentkandidatene er venstreorienterte Andreas Arauz og konservative Guillermo Lasso favorittene. Vinneren tar over etter upopulære Lenin Moreno.

NRK - 01 mars 21 kl. 03:16

Tyske kinoer lyste opp i koronabønn

Over 300 stengte kinoer i Tyskland skrudde på lysene i en landsdekkende aksjon søndag for å be myndighetene om å lempe på koronatiltakene og få gjenåpne. Tyske kinoer har vært stengt siden november. Onsdag skal regjeringssjef Angela Merkel og delstatslederne bestemme seg for om landets koronatiltak, som varer til 7.

NRK - 04 mars 21 kl. 08:27

Mangler ansatte på intensivavdeling

Intensivavdelingen på Sykehuset Østfold sliter med å fylle vaktplanen. Det bekrefter klinikksjef Tom Nordby. Avdelingen, som blant annet behandler koronapasienter, får nå langt mindre hjelp fra svenske vikarer.

Aftenposten - 07 mars 21 kl. 09:40

Hvorfor ble Sverige annerledeslandet i pandemien? Det handler om Pippi, Alfred Nobel og Anders Tegnell.

Først i møtet med den tredje koronabølgen snakker svenskene om nedstengning..

NRK - 13 mars 21 kl. 09:59

Syv av ti opplever senvirkninger

Syv av ti personer som har fått intensivbehandling mot covid-19 melder om senvirkninger. Det viser en ny studie som omfatter 1100 pasienter innlagt på sykehus i Spania under den første koronabølgen våren 2020. Pustevansker og tretthet er blant de vanligste senvirkningene.

Aftenposten - 12 april 21 kl. 11:36

Sverige inne i ny hard koronabølge. Men det er ett lyspunkt.

Smittespredningen i Sverige er blant de høyeste i Europa akkurat nå..

Aftenposten - 15 april 21 kl. 11:21

Japansk toppolitiker: OL-avlysning fortsatt på bordet

Japan er inne i sin fjerde koronabølge under 100 dager før OL. Generalsekretæren i landets regjeringsparti avfeier ikke….

NRK - 09 april 21 kl. 18:23

Vil fortsette med digitale møter

En midlertidig lov som gjør at foretak kan holde elektroniske møter opphører 1. juni 2021. Nå ønsker næringsminister Iselin Nybø en permanent ordning der foretak selv kan velge om de ønsker å holde fysiske eller digitale styremøter, generalforsamlinger, årsmøter og selskapsmøter.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

518 nye smittede i Norge siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 518 koronasmittede i Norge. Det er 19 færre enn snittet de siste sju dagene og 199 færre enn tilsvarende snitt for en uke siden. De siste sju dagene er det registrert til sammen 3.

NRK - 1 time siden

Strømmen tilbake på Ullevål

Ullevål sykehus ble mandag kveld rammet av et strømbrudd. Ved 23-tiden opplyser medievakt Anders Bayer til NTB at strømmen er tilbake. Ifølge Bayer var det flere sentrale bygg som ble rammet, deriblant fødeavdelingen..

NRK - 1 time siden

Politimann døde av slag

Politimannen Brian Sicknick ble ikke påført dødelige skader under stormingen av kongressbygningen 6. januar. Medisinske eksperter har konkludert at politimannen døde som følge av slag og døde av naturlige årsaker, melder AP..

NRK - 1 time siden

Juryen har trukket seg tilbake

Juryen i rettssaken mot den tidligere politimannen Derek Chauvin, som er siktet for å ha drept George Floyd, har trukket seg tilbake. Dommer Peter Cahill ga instruksjoner til juryen etter at påtalemyndighet og forsvarsadvokat fremmet sine argumenter..

NRK - 1 time siden

12 nye smittede i Brønnøy

I løpet av det siste døgnet har 12 personer fått påvist covid-19 i Brønnøy på Helgeland i Nordland. Fire av kommunens innbyggere er nå innlagt på sykehus. Som i store deler av resten av landet har den britiske varianten preget kystkommunen den siste tiden, skriver Brønnøysunds Avis..

NRK - 2 timer siden

Syrias president anmeldt i Sverige

Fire organisasjoner opplyste mandag at de har anmeldt Syrias president Bashar al-Assad og flere andre medlemmer av det syriske regimet til svensk politi. De anklages for å stå bak saringass-angrepene i Khan Sheikhoun i 2017 og i Ghouta i 2013..

NRK - 2 timer siden

Canada med nye klimamål

Mandag kunngjorde Canada et nytt mål for å redusere Co₂-utslipp med 36 prosent innen 2030. Målet støttes med milliarder dollar i et nytt budsjett som skal bidra til at kanadiske selskap reduserer sine utslipp, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 2 timer siden

Tsjads president gjenvalgt

Tsjads president Idriss Déby er gjenvalgt med 79,3 prosent av stemmene, viser foreløpige resultater fra valgkommisjonen mandag. Dette blir Débys sjette periode som president etter at han tok over i et militærkupp i 1990..

NRK - 2 timer siden

FHI advarer mot falske eposter

Folkehelseinstituttet (FHI) går ut med en advarsel etter å ha blitt varslet om at det er sendt ut falske eposter som kan se ut som en FHI-undersøkelse. Assisterende direktør Gun Peggy Knudsen i FHI sier i en pressemelding at instituttet ikke har sendt ut en slik undersøkelse, og hun anbefaler mottakere om ikke å klikke på lenkene i eposten..

NRK - 3 timer siden

Nye smittede i Lindesnes

Det er registrert 12 koronatilfeller i Lindesnes mandag kveld. Kommunen sier det er utfordrende at mange ringer legevakten for å spørre om de er i karantene. De anbefaler folk å holde seg hjemme i karantene hvis man tror man kan være smittet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt